| Autor |
Zpráva |
monika
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 08:53
- Nahlásit
Já jsem vdaná 18 let a taky celou dobu makám jak barevná. Já myslím holky, že jsem se narodily na špatném kontinentě, tady je milionářů málo.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 08:57
- Nahlásit
monika
ahoj Moni taky milionáře nemám a musím dřít jak mezek
jak se jinak máš?
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 09:02
- Nahlásit
monika
Petra
tak to my jsme milionáři...ale do mínusu hypotéka je sfině , kdyby tak na těch účtech byl stejný stav, ale bez mínusového znaménka...to bysme si libovali
|
monika
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 09:07
- Nahlásit
Petra
mám se dobře, ale to je jenom pro ty, co mi to nepřejou
ne, fakt se mám fajn
blanulinka1
jsme na tom stejně, hypotéka, půjček tři řiti a výhra ve sportce v nedohlednu.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 09:11
- Nahlásit
blanulinka1
monika
tak já jsem bez dluhů, ale sotva přežíváme
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 09:17
- Nahlásit
monika
já taky čekám, kdy vyhrajeme, ale jedinej porblém v tom, e nevyhráváme spatřuji v tom, že nasázíme
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 09:18
- Nahlásit
Petra
no s představou že následujících 24 let (do 50ti) budeme splácet byt je mi po těle vyloženě dobře Ale zase to bude pak naše, a prachy co dáme na hypo, bysme stejně narvali do pronájmu, a řekla bych že i víc...
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 09:36
- Nahlásit
blanulinka1
no vidíš tak nakonec ušetříte a bude byteček váš
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 09:41
- Nahlásit
Petra
no...pokud budeme živý, zdraví a budeme mít v následujícím čtvrt století práci.... Děsná představa, že by se něco stalo, ael člověk si to raději nesmí připouštět...
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 09:48
- Nahlásit
blanulinka1
holka na to nesmíš myslet
|
monika
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 09:54
- Nahlásit
blanulinka1
no právě, já taky nesázím
No my jsme si právě koupili barák, protože když jsme si spočítali kolik dáme za nájem a kolik nás to bude stát až to splatíme tak jsem došla k závěru, že třeba se dostanu na účtu i do plusu.
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 09:55
- Nahlásit
monika
jo jo taky jsme počítali...
Petra
no raději nemyslíme, to by nám hráblo
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 10:23
- Nahlásit
Jó holky, já taky myslela, že mám pracháče-mají velkou tiskárnu, dělá na věži na letišti-o tiskárnu přišli, jde nám o barák, platíme samé dluhy z tiskárny, které jsme neudělali...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 10:33
- Nahlásit
Mucholabka
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 12:22
- Nahlásit
halóóó halóóó
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 13:02
- Nahlásit
Beruška je taky zde, ale zase zmizí a půjde venčit smečku
O hypotéce mi ani nemluvte....dalších dvacet let budeme počítat, počítat, počítat....ale máme domek a kliiiiid, teplou vodu i večer ( což jsme v paneláku plným důchodců neměli) a taky nikdo neotravuje s tím, že pes dneska chvíli kňíkal za dveřma, že šel se zablácenýma packama do výtahu, že děti nejezdí výtahem, ale chodí pěšky a děsně dupou - schválně atd.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 13:14
- Nahlásit
brut
S tím výtahem-já hrozně nerada výtahem, a když někde stříhám psa, lidi nechcou překousnout, že jdu pěšo
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 13:17
- Nahlásit
Mucholabka
hehe tak s naším výtahem by jsi si pokecala Jak máme tu novostavbu, tak je tam "megasuper future výtah" a ženská ti oznámí, ve kterým jsi patře
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 13:20
- Nahlásit
Mucholabka
Já taky výtahy moc nemusím, ale šlapat do 7patra s nákupem a o berlích byla fakt síla, takže jsem byla za něj vděčná
Ale děti chodí všude pěšky
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 13:32
- Nahlásit
blanulinka1
Tak tyhle už vůůbec nemusím jednou jsem byla patnáct minut ve výtahu ve fakultce ještě s pacošem na lůžku. Málem mě jeblo a pak s náma poskočil výtah taky ve fakultce a to bylo nekonečných deset minut. Prostě ne, výtahy nemusím. Sem tam jdu kolm a slyším nějakého nešťastníka bušit na dveře výtahu...brrr
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 13:39
- Nahlásit
Mucholabka
no ty máš zážitky me zase tou škvírou co tam je mezi dveřma a patrem, propadl velikej svazek klíčů nechápu jak se do té dírky mohl narvat...no stálo mě to 300,- Musela jsem volat Otisáky, ti byly taky dobří, přej 500,- na doklad, nebo 300,- na ruku...smradi jedni
|
monika
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 07:40
- Nahlásit
Že by zase dneska první?
No my bydleli v paneláku ve 13. patře. To jsem šla pěšky párkrát a nákupem a mlýma děckama nahoru a řeknu vám, že se třepu ještě ted když si na to vzpomenu. A to jsme ještě měli chodby bez oken, takže když vypli proud byla tam taková tma, že i v prdeli je vidno proti tomuhle.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 07:52
- Nahlásit
Ahoj lidi jsem tu, jak jste na tom vy?????
|
petl
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 07:53
- Nahlásit
Petra
sice tu jsem, ale jen na skok, dnes odjíždím na celý den
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 07:55
- Nahlásit
Jsem tu taky...
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 07:55
- Nahlásit
petl
tak to je škoda, a zítra si doma viď, budete dělat tu boudu budku
|
petl
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 07:59
- Nahlásit
Petra
Jo, musíme stloukat domeček, venku už začíná být frišno
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 08:03
- Nahlásit
petl
neboj oni nezmrznou, aspoň bude pěkně v srsti na tu světovku, už si koupila ten biotin?
|
petl
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 08:05
- Nahlásit
Petra
Koupila, vééliká dobrota, po ránu se rozdávají bonbónky, ještěže jsou obě tak žravý
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 08:21
- Nahlásit
petl
jo jo fena to taky žrala moooc dobře, asi jim to něčím voní, nebo vědí že je to na pěkné páčo
|