Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 25 Led 2018 08:09
- Nahlásit

cernejcaj
si delas srandu, ale jedna moje kocka me o vikendu nekdy budi mlacenim do dveri od loznice a kdyz uz na ni vlitnu tak se sebere a odkraci chrnet do pelisku, takze do loznice nechce a proc to dela netusim asi uz ma dojem ze mam vstavat bo co ale jako je to na zabiti ze kdyz si chci konecne prispat tak smolik
nejakou virozku mensi bych teda brala si rikam ze tejden valeni by mi prospelo a furt nic deti taky byly nemocny a ja furt nic je to k vzteku
ale tak brzy se uzdrate jestli to teda jako nechcete

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Led 2018 09:52
- Nahlásit

maya
ja bych s ni jysela chodit do prace, ja ji nechci

kocicak vtipnej

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Led 2018 11:08
- Nahlásit

cernej caj
na ty dětskochorůbky nám docela zabíraj probiotika, lactobacily, biopron...
Možná čoveče líp, než preventan třeba.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Led 2018 12:22
- Nahlásit

kachnna
preventan nexnam, ale teda koupim jogurty muzi a kefir, dik

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Led 2018 14:17
- Nahlásit

Ruzena v noci a k ranu zase blila jak amina, takze hupky na veterinu. Dostala pigaro a prasky na zklidneni zaludku, viroza to neni, jen podrazdenej zaloudecek. Snad teda. Kdyby bliti i pres leky neprestalo, tak sono, co to spolkla... Pevne doufam, ze blejt prestane. Jo a je to obrovsky lotajlel, ma necelych 17 kg.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Led 2018 15:07
- Nahlásit

drzim moc moc palce, aby prestal a bylo to jen podrazdeny! snad ji ted bude uz lip

teeedaaa to je stenatecko veliky uz

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Led 2018 15:22
- Nahlásit

Fifi
tak snad bude ruzene brzy lip
to uz je skoro celej Lokinek

cernejcaj
https://relax.lidovky.cz/psi-blog-na-co-se-priprav it-kdyz-jedete-se-psem-do-bulharska-po4-/domaci-ma zlicci.aspx?c=A180123_114725_domaci-mazlicci_ape

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Led 2018 15:31
- Nahlásit

Mno, pred chvili se zase poblila a dietku ihned zase sblajzla. Me trefi. Doufam, ze leky zaberou a vecer uz bude klid.

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Led 2018 15:45
- Nahlásit

Fifi

Mno, pred chvili se zase poblila a dietku ihned zase sblajzla. Me trefi. Doufam, ze leky zaberou a vecer uz bude klid

jáááj co si to vymejšlí koza rooza

Třeba bude jen jak moje nejmenovaná příbuzná, ta je poblijoon a za 5 minut už láduje řizek

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Led 2018 15:56
- Nahlásit

Fajka
ta je poblijoon a za 5 minut už láduje řizek
Zdravim Adelaide!
Nejhorsi, ze koze Roze jinak nic neni, cura, pije, zere, radi, ukazkovej bobek.

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Led 2018 16:09
- Nahlásit

Fifi
Zdravim Adelaide

Nejhorsi, ze koze Roze jinak nic neni, cura, pije, zere, radi, ukazkovej bobek.
hmmm tak jí třá jen něco lochtá v krku aaaaaaž se z toho poto.....nebo to je něco jak štěněčí škytavka....nebo nevim

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Led 2018 16:23
- Nahlásit

Fajka
nebo to je něco jak štěněčí škytavka..
Tu ma a je pri ni straslivacky roztomila. Nikdy si ale neuskytla komplet zradlo. Uvidime, ted ji jdu dat dalsi hrsticku dietky.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Led 2018 17:08
- Nahlásit

Fifi
chudinka, tak hlavne ale ze jinak je vsechno OK a teda moc drzim palce, aby to bylo vecer uz dobry, protoze mi neda, abych si nevzpomela na timicka ale to u ruzenky urcite nehrozi

sem si cvicne z idnesu vyplnila dane a mam doplacet 80 tacu tak jako doufam, ze kdyz si zaplatim zenskou, co mi to tam do toho papiru vyplni, tak z toho bude max 8 nebo budu potrebovat prodat ledvinu

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Led 2018 17:18 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

cernej caj
ale to u ruzenky urcite nehrozi
Nene, ona je dle veta zcela zdrava, az na bliti. To ma pricinu bud v cizim piditelesu v zaludku, protoze brisko mela krasne prohmatny, zadnej problem se strevama, nebo jen ma ten zaludek z neceho podrazdenej. Ted tu radi s Troldakem, rubou se jak hovada. Zakousne se mu do ucha a ten trouba jen skloni hlavu a tenoucce piska, mrcha o to vic stiskne... Ale ma uz skorem prezubeno, este spicaky zbejvaj, tak ho to neboli tolik jak jeji jehlickovej zakus.
cernej caj
nebo budu potrebovat prodat ledvinu
Ti to urcite lip spocita naka pani!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Led 2018 17:29
- Nahlásit

Fifi
utaha aspon troldaka poradne?

taky doufam, ze to spocita levnejc nez za ledvinu

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Led 2018 17:41
- Nahlásit

cernej caj
utaha aspon troldaka poradne?
Pipin bejva unavenej z prochazek, ale Ruzena ho utaha dokonale. Straslive se rubou, hlodaj si hnaty, hlavy, musi se, hosicek, hodne otacet, aby stihal odrazet najezdy cerny mamby. Je strasne spokojenej a vychechtanej, ze ma novou partacku. Vcera spolu usnuli na jedny matraci, Ruza na nem lezela pulkou tela, tak byl zcela happy, asi dejavu od Kremylka. Rozespaly si pak myli ocicka a usiska a blemcali se - az mi srdce jihlo...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Led 2018 18:05
- Nahlásit

Fifi
jeee, to je uplne bozi tak to je super a uplne si to predstavuju, jak sou oba moc spokojeni a skritek dela dohled jako spravna teticka?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Led 2018 18:19
- Nahlásit

Fifi věřím, že se žaludek Růžence uklidní a tím se uklidní i panička. Neb je mi jasné, že ti to hlodá v mozku a dumáš a dumáš... neb blití déletrvající není úplně normální. Je fajn, že už Trolďák je zcela v pohodě a naopak si plně užívá novou kámošku.
17 kilíček je už docela velká Růža

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Led 2018 18:21
- Nahlásit

Skritek je nejvic nejstastnejsi, ze ma svuj autistickej klid a nikdo ji neprudi. Dohleduje to na stridacku ode me nebo z druhyho pokoje. S Ruzenou ji vlastne ani nepoustim, ona na ni neni zvedava, na nejaky jeji hlodani a hratky. Blemcne se s ni pres delici mriz, mrcaj na sebe ocasama a das ist alles. Vypadaj spokojene vsichni.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Led 2018 18:22
- Nahlásit

Fifi
tak to je super to si sedlo paradne

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Led 2018 19:16
- Nahlásit

Fifi
tak to je pěkný Růženka s Troldou, nějaký fotos by to chtělo

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Led 2018 19:17
- Nahlásit

jo a ta hra od Šusty mi funguje, akorát je to taková jako klikací nuda, holt živej pes je živej pes, ještě jsou tam lemuři a papoušci

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Led 2018 19:23
- Nahlásit

Maya
nějaký fotos by to chtělo
Chtelo, no. Ale s tim svym starym mejdlem, bohuzel. Na snehu cernej flek a doma rozmazanej flek.
akorát je to taková jako klikací nuda, holt živej pes je živej pes,
Neni to nuda, nuti to cloveka premejslet o pouziti klikru, bych rekla. A pak to prenest na zivyho psa.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Led 2018 06:39
- Nahlásit

maya
me dost mrzi ze me ta hra nejede, nemohla bys mi ji prosim treba poslat zabalenou?

a to bych rekla ze nedostatkem IT skills to nebude, to cd je bud spatny nebo jaks psala je tam problem secspoustenim, ani nagrabovat do pc nepomohlo

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Led 2018 06:54
- Nahlásit

přišlo bahno na zahrádku - sníh už je jen místy...

Janiii
Člen
# Zasláno: 26 Led 2018 08:49
- Nahlásit

cernej caj
Čajdo nechceVero parťáka?

je v útulku v Blansku, zemřel mu páneček

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2018 09:00
- Nahlásit

Janiii
ježíš ten je kráááááásneeeeej !

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Led 2018 09:04
- Nahlásit

Janiii
preposlala jsem, jeden nikdy nevi, i kdyz Vero pokud tak uz bez auta velkyho psa nechce , ale treba se ji zalibi fesak

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Led 2018 09:23
- Nahlásit

Janiii
tak je brzo, je velkej ale ze krasavec tak kdo vi..

Janiii
Člen
# Zasláno: 26 Led 2018 11:19
- Nahlásit

cernej caj
no zkusila jsem to tak ji pozdravuj
Fajka
že je to fešák?? na fotce vysmátej, ale jinak píšou, že hrozně smutnej, jako by věděl, že mu páníček umřel. přivezla ho MP a sanitka vezla pánečka do nemocnice, kde zůstal je mu 5

<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání