Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Led 2018 19:44
- Nahlásit

Fifi znám sedláky - ale odkud se to vzalo, nevím. Trakaře - liják, sedláci - velevločky

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Led 2018 19:57
- Nahlásit

troška zahradního sportování a včerejší Falkenberk u Petrovic

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Led 2018 20:11
- Nahlásit

Maya
když už tak u nás se říká, že padají trakaře, ale to spíš jako že leje
Trakare znam taky a pro me se to rovna lijaku, kroupam.
Fajka
taky neznááám a to sem sudeťačka
Dalsi, co to nezna? Ty jo.
Xerxová
znám sedláky - ale odkud se to vzalo, nevím. Trakaře - liják, sedláci - velevločky
Hura, aspon nekdo!
troška zahradního sportování
Ja ty dnesni "sedlaky" ani neodklizela, neb jak to prubezne roztaje a pak prituhne, lepsi mit zde uslapanych par cm snehu nez odhrnutou cesticku.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Led 2018 20:29
- Nahlásit

Fifi dala jsem do google "padají sedláci" a je to zcela běžné Třeba i v pranostikách to je...

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Led 2018 20:39 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Xerxová
I ja jsem si googlila predtim, nez sem takovy dotaz dam. Nicmene jak vidno, neznaji to rceni vsichni a hlavne nenajdu nikde vysvetleni, proc se tomu rika zrovna "sedlaci".

Edit - ted bych vam prala videt Ruzenu, dostala tri kelimky v sobe od slehacky nasbirany. Strcila do nich rypak a zaseklo se ji to o horni prvni spicacky. Vypadala zcela jak to prasatko, ktery rozparala s Pruhem.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Led 2018 06:57
- Nahlásit

plán je asi 18 kiláčků kolem Ploučnice kousek od Hradčan. Tak uvidíme. Ale má to krásné převýšení - nezvykle skoro žádné

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Led 2018 09:49
- Nahlásit

fifi
ja to ted ctu prvne od tebe.

vikend s kamoskama byl bozi, seznamilq jsem se s jmenovcem esusem, ashem nadhernym velkym cernym knirem od Kolina. vcera sme dali 8 km a jinak sme pili, hrali, zpivali, kecali, takova pohoda. ted jeud do prace z cesky trebovy teda mi ta cesta bude chvili trvat

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Led 2018 14:44
- Nahlásit

my dneska ušli 19 kiláčků - Psí kostel, Brána v pískovci vedle a hlavně meandry Ploučnice - vše zalité úžasným slůněm... co víc si přát. Bylo umrzlo, sněhu trošku - šlo se hezky (pokud to nebyl asfalt s ledem ) mocmoc zvěře včetně bílé laně (asi to byla spíš daněla)... psík vzorný.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Led 2018 15:17
- Nahlásit

xerxova
tyjo ste dobri

muselo byt fakt jrasne. su zvedava jak birma

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Led 2018 15:45
- Nahlásit

no uvidíme, s jakou se Birma ozve. Určitě nic snadného - přemrzlý sníh nicmoc na psí tlapátka i lidskou chůzi

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Led 2018 17:40
- Nahlásit

Zápis v žákovské:
"Vyjmenovaná sova po M"

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Led 2018 17:41
- Nahlásit

no u nás napadlo a tálo to, takže mokrej sníh nebo břečka, děsný, nemohlo by bejt už nějak normálně?

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Led 2018 17:41
- Nahlásit

kachna_
schválně kolik těch sov na M vyjmenujete

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Led 2018 18:34
- Nahlásit

kachna, Maya vzala jsem si napomoc chytrou knížku... a jediné použitelné je Micrathene whitneyi

Já dneska ráno viděla orla... Živil se na mršině - kolem postávala káňata (jsou velká, ale rázem byla malá...) Nejdřív jsem myslela, že je tam liška - ale nee - postava dravce byla typická. Znám orly ze Španělska, doma jsem ho viděla poprvé. Fotodokumentace chybí - jeli jsme autem... Ale stádo vysoké s bílým kusem snad vyjde (asi to byly holky dančí - tam je bílých kusů hodně a není to výjimečné, ajko u laní)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Led 2018 18:46
- Nahlásit

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Led 2018 20:05
- Nahlásit

čaj hezká sněžná fotka. Pro tebe určitě vzácnější snímek - než pro nás My teď raději utíkáme výletit tam, kde toho sněhu moc není

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Led 2018 21:26
- Nahlásit

Jááááj mě bolej nožíčkýýýý, Ejmišáka, Adélku a zrzavku takýýýý

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Led 2018 21:37
- Nahlásit

Fajka kde jste chodily ??

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Led 2018 21:40
- Nahlásit

Na sněhu v Krkonoších......aaaaaa počasí že by psa nevyhnal, hroznýýýýý a v tom uplně nějhorších vichru mlze kdy nebylo vidět k další tyči, fučelo to tak že se nedalo skoro dýchat, ostatní umírali, tak Ejmišák se s radostí válela na zádech a nebo lítala ze strany na stranu a dělala psí kusy...jako že konečně pořádný haskouní počasí ...blbka

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Led 2018 21:41
- Nahlásit

Fajka jééé - to my si užívali sluníčko kolem Hradčan - moc hezký skororovný (jediné stoupání na Psí kostel) výlet. Na fučák v Krkonoších už jsem líííínáááá

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Led 2018 21:42
- Nahlásit

[imgs]https://img29.rajce.idnes.cz/d2903/14/14872/14872010_e43b72dcc035301e1b37bcbaaf4e4f32/images/P1240799.jpg?ver=2[/imgs]

[imgs]https://img29.rajce.idnes.cz/d2903/14/14872/14872010_e43b72dcc035301e1b37bcbaaf4e4f32/images/P1240806.jpg?ver=2[/imgs]

https://fajka.rajce.idnes.cz/Krkonose_na_lyzich

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Led 2018 21:43
- Nahlásit

Xerxová
to my si užívali sluníčko kolem Hradčan - moc hezký skororovný (jediné stoupání na Psí kostel) výlet. Na fučák v Krkonoších už jsem líííínáááá

joo však tady u nás bylo taky krásně celej den slunce a azuro....no to jen paka jezděj do mlhy

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Led 2018 21:53
- Nahlásit

Fajkaúžasné námrazy jste si užili... Krása

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Led 2018 21:57
- Nahlásit

Fajkaúžasné námrazy jste si užili... Krása
jj Ejmyšák nadšenej a zrzavka mě zas bude chvilku proklínat

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Led 2018 22:03
- Nahlásit

cernej caj
Pekne ses mela, akorat ta prace dneska byt nemusela teda.
Fajka
Jááááj mě bolej nožíčkýýýý,
To je bezva, zase bezky, to se uz vycentrovavas?
Jinak teda brrrrr, omrzli pejkove a panicky, krome housky, samoze - to je hrozna kravicka sibirska!
Co ta kytara tam?? Jo a houska ma velmi vyraznou, no tu, vis... Neco, jak jsem musela komentovat u klucicich holoprtek, tak u ni to je taky jak navigacni bod.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Led 2018 22:05
- Nahlásit

skalní brána, Psí kostel a Ploučnice...

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Led 2018 22:11 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Fifi
To je bezva, zase bezky, to se uz vycentrovavas
jako snažim se, ale jde to ztuha, ale mzkový centrum rovnovážný dostává fakt záhul... na konci už to bylo o dost lepší..prostě to musím rozjezdit...jako těch tlam co sem dneska hodila...ale do prašanu to šlo
to je hrozna kravicka sibirska
jo jé...bo čím bylo hůř tím ona byla víc nadšená

Co ta kytara tam??
no to jako taky nevím

a houska ma velmi vyraznou, no tu, vis... Neco, jak jsem musela komentovat u klucicich holoprtek, tak u ni to je taky jak navigacni bod.
jo jo to má že jo ještě jak to má černě orámovaný pak nemám mít jelito furt hlavu fpejru

Xerxová
no! že já nejela na ten kokořín! sááákra!
psí kostel známe tak jsme měli vloni kontrolu na treku ten je moc pěknej!

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Led 2018 22:14
- Nahlásit

Fajka
.prostě to musím rozjezdit...jako těch tlam co sem dneska hodila...ale do prašanu to šlo
Ses dobra, pani, prevelmi! Do konce zimy daleko, tak to budes pak uz svistet jedna radost a rovne.
jo jo to má že jo ještě jak to má černě orámovaný
Straslivost!!!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Led 2018 22:17
- Nahlásit

nato, jak máme Hradčansko prochozený, tak skalní bránu i Psí kostel jsme viděli poprvé. A dneska bylo fakt krásně - navíc Night se velmi slušně choval (naběhl na něj chrochtající buldoček - Night v pohodě), míjel spoustu štěkavců za ploty (bez jediné reakce) a hlavně ustál zcela vzorně všechny vybíhající kopytnatce (a že jich bylo). Na loukách, kde byla stáda vidět jsem ho měla na stopce (a mám pocit, že byl snad i rád...) Nejvíc se lekl, když zaběhl k Ploučnici a vystartovalo hejno kormoránů

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Led 2018 22:18
- Nahlásit

Fifi
Do konce zimy daleko, tak to budes pak uz svistet jedna radost a rovne
no snad někdy joooo
jo a teda Ejmyšá tahá jak bůch..jen co je pravda.. má to v sobě prostě....ona tedytahá z prudkýjho kopce dolů a to s těma běžkama není úplně ideální...no tak halt si dneska ten nejhorší úsek běhala na volno a jako držela se nás, nezdrhla

Straslivost!!!
jj je, naštěstí to lidi moc nevidě..bo se ke všem točí ksichtem ale na těch fotkách...no

<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání