| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2018 10:33
- Nahlásit
Právě jsem mluvila s Petrem - psi loběj a jsou nevybití. Bohoušek má dneska agi trénin, tak upustí páru. Ale jinak nevím, co si s ním počneme
Fajka
tak při šlapání nahoru se potim vždycky, protože jsem líná si pod kopcem vysvléct tu jednu vrstvu Ale nikdy jsem pak neměla mokrý záda, nemrzla jsem, hned jak jsem se zastavila a tak. Určitě jsem se nijak nepařila a když mi bylo vedro, tak o bylo jen množstvím oblečení, co jsem na sebe navlíkla
aj hezky jste měli, a bez sněhu!
krásně jsme měli! poprvé jsem byla na Milešovce, aniž by byla bílá tma. Škoda jen, že to bylo pár hodin po setmění, takže jsem viděla stejně jenom světýlka, ale pořád je to pokrok
Doufám, že u vás ten sníh ještě 14 dní vydrží, Tenhle týden jedem na moravu, ale příští bychom asi vyrazili do Jizerek, konečně otestovat sněžnice
Na Zimní sen tedy nakonec nepojedem - na Bohouška by to bylo nejspíš ještě moc. Nakonec jsme se rozhodli, že letos nebudem jezdit na treky, budem si výletit a chodit po vlastní ose, ať našetříme alespoň nějakou finanční rezervu, začíná to být neúnosný...
Maya
co to mate za kyblicek?
To bylo něco na vrcholu kopce, pro nás to byl kontrolní bod
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2018 10:39
- Nahlásit
xerxova
vohnout rukav prece neni nejakej desnej zasah, ne? nereknu treba ustrihnout ale vohnout...
birma
tak super ze spokojenost
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2018 11:01
- Nahlásit
birma
tak o bylo jen množstvím oblečení, co jsem na sebe navlíkla
jo jo tak s tím mám tak problém dycky
takže jsem viděla stejně jenom světýlka, ale pořád je to pokrok
a tak to je taky hezký to pak si čék připadá jak v letadle
že u vás ten sníh ještě 14 dní vydrží, Tenhle týden jedem na moravu, ale příští bychom asi vyrazili do Jizerek, konečně otestovat sněžnice
jeh tady ho je...a když tak můžete líznout i kraj Krkonoš...od strany z Harachova...my ted jak byli tak tam je jistě 1,5 metru sněhu to fakt neroztaje
na Bohouška by to bylo nejspíš ještě moc. Nakonec jsme se rozhodli, že letos nebudem jezdit na treky, budem si výletit a chodit po vlastní ose, ať našetříme alespoň nějakou finanční rezervu, začíná to být neúnosný...
řekla bych že je to rozumný pokud je to takhle, tak uvidíte však můžete vzít někde i nějakej jednodenní kratší trek poblíž co rozpočet až tak nezatíží A až BOhušek natrénuje tak se pak určo rozjede
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2018 11:07
- Nahlásit
Fajka
jo jo tak s tím mám tak problém dycky
jsem ráda, že v tom nejsem sama
zvlášť u těch nonstopů si vždycky říkám, že pak s únavou a vyčerpáním přichází i horší termoregulace. Před dvěa lety jsem zrovna na Vokobergu viděla paní, co vzdávala asi 9 km před cílem - celá se třásla...
a když tak můžete líznout i kraj Krkonoš...od strany z Harachova...my ted jak byli tak tam je jistě 1,5 metru sněhu to fakt neroztaje
to je dobrá zpráva
A až BOhušek natrénuje tak se pak určo rozjede
On fyzicky natrénováno podle mě má. Spíš jde o to, že co se týče spánku, je pořád ještě děcko a nonstop je na něj zatím moc. Prostě si dáme rok pauzu. Budem trénovat sami. Já hnu zadkem a konečně začnu běhat. A budu se jen modlit, aby za rok byl Áda pořád ještě zdravej a bavilo ho to a pak si to vynahradíme
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2018 11:14 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
birma
Před dvěa lety jsem zrovna na Vokobergu viděla paní, co vzdávala asi 9 km před cílem - celá se třásla.
jj dokud nevidím cílovou pásku na vlastní voči tak furt se může něco poto... a to mrzí kousek před cílem o to víc...
to je dobrá zpráva
jeh, a ted zrovna co jsme sjížděli na lyžích to bylo vo hubu, to sem si zrovna říkala že to je terén pro sněžniče jak vyšitej...
taková stezka kohoutovka to by jste se porochňali v závějích všici.... to bylo tak strašný že sem pustila housku na volno bo se to s ní nedalo kupodivu nezdrhla
Spíš jde o to, že co se týče spánku, je pořád ještě děcko a nonstop je na něj zatím moc
jo to je horší než fyzická únava, jelito s tím má taky neustálej problém...
Budem trénovat sami. Já hnu zadkem a konečně začnu běhat. A budu se jen modlit, aby za rok byl Áda pořád ještě zdravej a bavilo ho to a pak si to vynahradíme
plán dobrej! tak hlavně ať to výjde.....
běhat..fuj... to bolííííííí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2018 12:01
- Nahlásit
birma
me zachranuje perova vesta v baglu pro vsechny pripady, jinak jak je clovej vycerpnwj a tak tak je to desnej napor na organismus.
tak to muzem nekam jet spolu na vikend kdyz letos ty treky nebudete obrazet
fajka
ani ten snih nezavidim, ale na lyzovani pro tebe supwe
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2018 12:53
- Nahlásit
Fajka
dokud nevidím cílovou pásku na vlastní voči tak furt se může něco poto...
přesně tak...
kupodivu nezdrhla
ví, kde se má dobře, není blbá
jelito s tím má taky neustálej problém...
nj, holt potřebujou spát víc než my. Áda to dává, jen je pak dost nesnesitelnej, než tovšechno dospí. Doufám, že Bohoušek do toho dorroste, zatím mu nejspíš není ani rok a půl, tak má nárok
běhat..fuj... to bolííííííí
já se už těším, ale zatím mi do toho vždycky něco vlezlo, tak snad už konečně...
cernej caj
tak to muzem nekam jet spolu na vikend kdyz letos ty treky nebudete obrazet
to určitě můžem
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2018 13:09
- Nahlásit
birma
nj, holt potřebujou spát víc než my.
jj proto to maj psiska běžců o dost lepší v tomhle směru....
ví, kde se má dobře, není blbá
no nevím, každý ráno na mě huláká a ryčí na celou vesnici že si dovolim se procházet venku taky s někým jiným než je vona... tváří se jako nejtýranější pes ze vsi
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2018 13:19
- Nahlásit
Fajka
jj proto to maj psiska běžců o dost lepší v tomhle směru....
jak při čem - na Vokobergu by toho prostě jen uěhli víc, ale na trati by byli stejně dlouho
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2018 13:28
- Nahlásit
birma
čem - na Vokobergu by toho prostě jen uěhli víc, ale na trati by byli stejně dlouho
no jo tam joo já spíš myslela klasický treky
A tam kdo se nestihne vrátit co těch 24 hodin je disklej a nebo jaký to má povidla?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2018 13:32
- Nahlásit
Fajka
A tam kdo se nestihne vrátit co těch 24 hodin je disklej a nebo jaký to má povidla?
jj 24 hodin přesně, ani o vteřinu dýl. Jsou daný kontrolní body s tím, že minimum pro absolvování byly letos 4 (celkový počet 21 z toho 5x Milešovka z různých startovních bodů).
Mapa letoška už je k dispozici i s pořadím, v jakém týmy body procházeli, postupně tam budou nahrávat trasy z gps nebo to můžou naklikat, takže bude vidět, kudy řesně šli. Zatím máme nahranou trasu jen my...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2018 13:38
- Nahlásit
birma
takže rači dorazit o hodinu dřív než o vteřinu pozdějš...
na trasu pak mrknu...
ale čtyři se daj asi v pohodě...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2018 13:41
- Nahlásit
Fajka
takže rači dorazit o hodinu dřív než o vteřinu pozdějš...
přesně tak. Loni dorazil prý jeden tým minutu po koncia měli smůlu.
ale čtyři se daj asi v pohodě...
určitě, to mohlo vycházet tak na 40 km. My měli 6 bodů - 45,5 km, cca 17 hodin na trati (z toho víc než 3 hodiny po hospodách
na trasu pak mrknu...
mrkni, je to fakt zajímavý. U těch exportovaných z gpx se dá i spustit animace, kde vidíš i tempo a zastávky a tak
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2018 14:11
- Nahlásit
birma
by bylo super, tak neco namyslime, ale i tak mozna budete chtit chodit vic nez ja?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2018 14:12
- Nahlásit
cernej caj
my se cystáme na áročější jednodenní a nenáročný čundry, abychom mohli brát i Carlieho...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2018 14:21
- Nahlásit
birma tak ten nemarocnej vandr by byl super
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2018 14:51
- Nahlásit
čaj k těm membránám - ono i přehýbání na stále stejném místě není ideální - prostě stále jsou vlastnosti membrán někde jinde, než u "klasických" textilií.
Takže ustřihnout je problém se zpracováním nového švu a ohýbat je problém s tím, že tam poškodím membránu a zase to nebude plnit funkci, kterou to má mít.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2018 15:46
- Nahlásit
birma
ja myslela ze to mate vlastni a v tom kafe nebo polivku a nebo neco podobneho
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2018 15:58
- Nahlásit
cernejcaj
zajezdy i turisticky
http://www.radynacestu.cz/zazitky/
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2018 18:05
- Nahlásit
Fajka
máte ubytko na Toulovce? Právě pouštíme třílůžák (ještě nezaplacený). Tak jestli byste ho chtěli, nebudu to nikde psát...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2018 18:47
- Nahlásit
birma
nemáme vydrrrrž du zjištovat zbytek bandy
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2018 19:00
- Nahlásit
Xerxová
to mas sice pravdu, ale pokud mi standartni rukav konci napr. na konci dlane a na prsty prsi, tak pokud prehnu rukav co je o 5cm delsi nez moje ruka tak, ze mi prehnutej konci na konci dlane a na prsty uz prsi, tak v tom miste tu membranu stejne vubec k nicemu nepotrebuju...
ty sklady sou spis problem kdyz se dlouhodobe skladuje a stejne sklada, ze potom mas sklad treba na kapuci a protyka, nebo na zadech a protyka, ale konec rukavu je podle me docela dost nedulezitej protoze tak milimetr od nej uz mas stejne vic vody nez chces
toulovce sem taky letos zvazovala, ale nejak dobre, ze sem ho nezvazila, pac dneska byly zruseny vsechny dovoleny do konce brezna
Maya
dik mrknu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2018 19:10
- Nahlásit
cernej caj
přišla mi vlčice Flocke, hodně fotek, textu nic moc, Yukon Quest naopak, tak bude asi lepší
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2018 19:19
- Nahlásit
čaj tos chudák s tou dovolenou...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2018 19:54
- Nahlásit
Maya
aj me
youkon quest byl mega strasne skvelej, teda me dost nadchl, a byl ctivej.
Xerxová
a k tomu pracovni soboty, aby mi to nebylo lito
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2018 06:26
- Nahlásit
Mamku vezeme k lékaři - chytla nějakou virózu a má horečku a hodně kašle. Bohužel to včera dostal taťka - a odvezla ho večer v horečce sanitka... (Na chřipku jsou oba očkovaní)
Teď volala ségra - taťku přivezli o půlnoci domů - po kapačce je snad lepší... Uvidíme
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2018 08:14
- Nahlásit
Xerxova
se taky nenudita, ty virozy ted radej tak at jsou oba brzo ok
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2018 08:14
- Nahlásit
xerxova
tak snad dobry s tatinkem, dobre zecdoma a maminka se snad taky zlepsi
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2018 08:16
- Nahlásit
Fajka
Petr už nás na chatě odhlásil, takže teď je kratičká příležitost to tam zamluvit...
Xerxová
držím palce, ať jsou oba rodiče brzy v pořádku
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2018 08:20
- Nahlásit
Tak jsem chtěla dětem koupit motivační hračky (za úklid, takové malé plastové předražené potvory). Pak jsem vstoupila k nim do pokoje, který měl být uklizený. Myslím, že už nikdy nekoupím ani kostkový cukr
|