| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2018 08:53
- Nahlásit
kachna
to jsou jen rozdilny predstavy o pojmu uklizeno to se nepocita
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2018 09:28
- Nahlásit
maya nevin zda to matce pred infarktem pomyze vedet
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2018 09:55
- Nahlásit
cernejcaj
zajimavy rozhovor
https://www.modnipeklo.cz/clanky/rozhovor-kamila-b oudova/
matka se musi otuzovat neb az budou deticky v puberte tak jako kdyz to najde
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2018 10:31
- Nahlásit
birma
Petr už nás na chatě odhlásil, takže teď je kratičká příležitost to tam zamluvit...
já mám od rána fofr a nestihla napsat že ho nechcem, bo se to zase celý vyvinulo jináč a já už budu mít ve stanu dvě topidla takže to přežiju a nebo si zas ustelu v autě.... ale díky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2018 10:57
- Nahlásit
nejak mi tenhle vtip pripomina kachny deti
Učitelka se ptá žáčka:
„Řekni mi zvířátko na P.“
„Potkan.“
„A teď na D.“
„Dva potkani.“
Učitelka zakroutí hlavou:
„A na Ž?“
„Že by tři potkani…?“
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2018 11:06
- Nahlásit
Maya
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2018 11:22
- Nahlásit
vcera mi kniga rikala o ADD, ze ADHD se zklada z add + hyperaktivita a klasicky add ze lidi neznaj takze casto se o tehle "nemoci" ani nevi. a pak prisla s nejakejma testama ze mas dat do dvou misek stejnych stejne vidy a dite rekne ze je tam stejne a pak z jedne misky prelit do sklenice pred nim a dite rekne ze ve skle je vic, protoze je hladina vys a ze vlastne pro deti to takhle je spravne tak mi ty dva potkani tohle pripomi
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2018 11:46 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
cernej caj
e ADHD se zklada z add + hyperaktivita
nám to na tom kurzu pro asistenty pedagoga říkala trošku jinak - že porucha je ADHD a stačí, aby byly naplněné tři body, aby se jednalo o ADHD, proto být hyperaktivita nemusí.
Lucky spolužák je ADHD a je to docela síla. Má dva mladší sourozence (resp. jednoho + je paní těhotná), mít "todle" doma + 2, už se někde houpu na trámu.
A to je Piždě hodně živý.
Vtip je výbornej
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2018 12:01
- Nahlásit
cernejcaj
tak tomu bych verila ze dite nechape objem ani zachovani hmoty ale proste vejs je vic
ADD je zda se v necem podobny PAS nebo Aspergrovi
ja myslim ze mam stejne neco podobnyho no jo driv to nikdo neresil dneska maj alespon ty deti sanci s tim neco delat
nekde jsem i cetla ze tyhle poruchy muze zpusobovat porod cisarem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2018 12:11
- Nahlásit
kachna
tak jako zjednodusene, pointa mela byt v tom z to add asi hodne rodicu u deti nerozpozna apak vlastne doslo k tem priklafum jak ty deti chapou jinak z jejich pohkedu a to mi prislo super
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2018 12:13
- Nahlásit
Maya
porod cisarem
nj, porod teď může za všecko.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2018 12:16
- Nahlásit
cernej caj
pointa mela byt
já nepolemizuju, přidala jsem informaci, která přišla zajímavá mně .
ADD je zda se v necem podobny PAS nebo Aspergrovi
Já mám pocit, že úplně ne, ty děti nemají problém chápat okolí.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2018 12:53
- Nahlásit
kachna
kniga jen rikala prave ze apu tteba pomalejsi ze se pomaleji uci a vic zapominaji ale neni to inteligenci jako takovou, takze asi u aspergera todic casem zbystri, u te add/adhd s chybjici h to sou zrejme zcela notmalni deti co trebq sou jen ve skole za ty slabsi ale vlastne jinak sou normalni...
dneska vybornej zelnej salat s kuretem ze salaterie, co bude zitra je ve hvezdach, vcera 10km pri hekdani psa tak bez nakupu a dneska si to musim naddelat tak opet bez nakulu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2018 13:24
- Nahlásit
kachna
nevim se v tom az tak nevyznam ale spatnou komunikaci s lidma uvadeji ji u ADD
pokud mas na mysli chapani okoli jako celkove tak to u PAS i A. byt nemusi, vetsinou spis jen ti lidi, jinak je to asi spis rys autismu
ale jinak myslim ze ty priznaky se tak nejak celkove u tehle poruch prolinaji
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2018 16:16
- Nahlásit
cernejcaj
https://www.ruzovychroust.cz/
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2018 16:19
- Nahlásit
aaaa postylka kresilko
https://www.ruzovychroust.cz/2017/03/kocic-ja-rann i-ptace/
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2018 16:53
- Nahlásit
Maya
ty priznaky se tak nejak celkove u tehle poruch prolinaji
nejen u poruch, známý vyšetřovali syna kvůlivá PAS a zjistili, že je jen silný introver
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2018 17:22
- Nahlásit
maya
chroust vypada huste
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2018 19:08
- Nahlásit
Maya
„Že by tři potkani…?“
Ja mam doma Donu Poblitu. Minulej tyden se Ruzena prezrala spadany slunecnice z krmitka, to vyhodila komplet pak v noci. Pak byl klid. Vcera vyhodila zradlo, ale ihned sezrala. Pak to samy v noci, k ranu a pres den, i pres dietu a ted znova. Takze i kdyz nema srajdu, nic ji jinak neni, tak se pujdeme zapsat na veterinu a pro neco na rozbourenej zaludek (na virozu to nevypada). Chjo. Snad to nebude nic horsiho, bo je to prase, co vsechno venku spase... Tak drzte palce, pls.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2018 19:18
- Nahlásit
Fifi
chudak ruzenka, z ty slunecnice se ani nedivim, ale tohle teda drzim palce, at ruzenka ma fakt jen nejakou virozku!
ps co alergie na zradlo ?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2018 19:28
- Nahlásit
cernej caj
To ne, Ruzena je masarka, zere syrovy, na ktery byla zvykla doslova odjakziva. A pri viroze by mela srajdu, ona ji nema. Neskrunda ji v brise, neni ji spatne, radi jak cerna ruka. Jen proste blije, co vyblije sezere. A pak repete za x hodin, mensi. Pije normal, hloda normal, lita normal.
Si myslim, ze ma jen podrazdenej zaludek, cpala se snehem a ledem na vychazkach, sezobne kazdej hnus, proste prase. Slunecnici uz tyden ptackum nesypu, kvuli ni, je mi pipin lito, ale neda se nic delat, maj strom ovesenej lojovkama a spekem.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2018 19:36
- Nahlásit
Fifi
tak pipinky maj aspon neco, jinak teda ze jen blije a blije a pritom vse normal, drzim moc palcaky
ps vcera vypravel muz
vet - tak s cim pak jdede
muz - zena rika, ze ma neco s uchem
vet - kouka do zdravyho ucha "aha"
muz - byla se poradit na internetu a chce udelat ster
vet - kouka do zdravyho ucha "aha, tak na internetu" a vypada, ze si neco o me mysli. Pak se podiva do druhyho ucha, udela ster (muz mi teda nerek, zda by ho delal i tak) napsal kapky a bylo
jinak ferinka prej se vzpouzela jit do ordinace a fakt nechtela jit dovnitr ani do cekarny, nechtela teda ani projit tim dvornim traktem k ordinaci...
nikdy driv to nedelala. Je mozny, ze timicek jak umrel a byl den pred na kapackach a dva na operaci, ze byl nacuchlej tou veterinou a ona si to ted spojila?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2018 19:39
- Nahlásit
Fifi
jo po sněhu a ledu psiska často blijou, tak snad to nebude nic horšího
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2018 19:40
- Nahlásit
cernej caj
tak je to asi možný a nebo jí tam vadilo něco zrovna momentálně a příště už to bude dobrý
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2018 19:44
- Nahlásit
Fifi držím palce, ať je Růža brzy zase prase, co vše spase zcela bez následků...
Já si užívám - dědu včera odvezli, přivezli a dneska opět odvezli... teď jsme ještě vezli do nemocnice věci. Nějak to na mě dolehlo - byla jsem u něj celé odpoledne a stejně jsme to nezvládli doma udržet
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2018 19:47
- Nahlásit
cernej caj
vet - kouka do zdravyho ucha "aha, tak na internetu" a vypada, ze si neco o me mysli.
Na jednu stranu se mu vubec nedivim. Treba to bylo zbytecny, ale u Kremyla se to vyplatilo.
nikdy driv to nedelala. Je mozny, ze timicek jak umrel a byl den pred na kapackach a dva na operaci, ze byl nacuchlej tou veterinou a ona si to ted spojila?
To urcite ne, dle myho. Spis si pamatuje na utrapy s packou a ma narok mit na veterinu vyhranenej nazor. A usisko lepsi uz?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2018 19:47
- Nahlásit
Xerxová
snad bude deda brzo OK a vrati vam ho zase domu...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2018 19:49
- Nahlásit
Xerxová
Achjo, tak at mate dedu zase brzo doma!!!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2018 20:33
- Nahlásit
Xerxová
Nějak to na mě dolehlo
Achjo, to se není čemu divit. Snad bude zase rychle dobře.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2018 06:51
- Nahlásit
maya
tak kterou z tvych kocek si naucila budici ritual?
asi na me leze nemoc, muz ju chytil od nemocnych deti, uklizecka u nich si pritahla 3 svoje deti do jeho kancelare (jidelna) a dva dny tam kolem nej radili celej den a pak zjistil ze sou vsechny 3 nemocnyze je ve skolce nechcou tak at nemusi plytvat dovolenou tak je mela oba dny v praci... no takze muze to uz skolilo a ted se to snazi o me
|