| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2017 20:59
- Nahlásit
Dorazily mi nůžky na ovce.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2017 21:07
- Nahlásit
cernej caj
graf
jako tebe nebo psa?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2017 21:50
- Nahlásit
cernej caj
snad nemáš ještě raflý koleno?
kachna_
budeš mít na svetr? to chce ještě kolovrátek ne?
teď nedávno jsem viděla na fb vlnu smíchanou z lapinek a alpak, vypadala nádherně, nějaká Američanka jí dělala
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2017 08:21
- Nahlásit
kachna
hadej, na psa nedosahla ani kdyby chtela
budes plest svetry dem?
maya
nastesti jen malo.
ona fakt je je ten vystreslej nervak tak sem s ni chtela jit a jak se ji mihlo u tlamy koleno ale nastesti to neni ani do krve jen pohnozdeny
chcije a chcije... celou noc a ted taky.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2017 08:40
- Nahlásit
cernejcaj
tady taky chcije
asi byto chtelo Ferine v takovy situaci preventivne neco narvat do tlamy
Lokinek zacal ochcavat doma takze zase bude sledovacka a to uz moh bejt v baraku bez dozoru
navic ho zacal perovat Dorin asi uz usoudil ze cas steneciho hajeni skoncil a teda popravde nevim jestli kdyz jsem u toho to mam zatrhnout a nebo nechat bejt? jako pitrebujou si ty vztahy vyjasnit a neni to nic vazneho tak nevim
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2017 10:04
- Nahlásit
ja bych je decentne nechala ale sledovala. jako pokud loki leze treba dornovi nekam a ten mu ukaze pysky a loki to chape, tak ono stejne venku sou spolu a to nemas sanci ohlidat, alw kdyby loki fakt votravoval, vyziral misku a tak, tak bych rozhodne zakracila ze tohle nebudu trpet hlavne ja, kdyby jako ignorovla ty znameni od dorina
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2017 10:51
- Nahlásit
cernejcaj
tak misky mam ohlidany tohle je spis o prkotiny venku naposledy to bylo o vyhrabanou diru a nejde jen o ohrnuty pysky protoze se mi zda ze Lokin to proste obcas zkusi si prosadit svou takze Dorin mu dava trochu za vyucenou i chnapanim takze obvykle to vypada tak ze par vterin vrceni a chnapani a skakani po sobe pak Lokin hodi krovky a je klid
je to az tak posledni dva tejdny takze podle me nastava faze ujasnovani si pozic
kdyz na ne houknu tak toho nechaj ale nevim prave jestli to mam delat nevim ani jestli to delaj kdyz jsou venku sami ale mam pocit ze se i dost predvadej prede mnou
Dorin je dost drson a cholerik a asi taky hodne dela to ze je mensi tak to rozhodne neresi jen nejakym blahosklonnym vrknutim
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2017 12:07
- Nahlásit
tak to ja bych faky houkla jestli se ti to zda moc... ona cerinka si nekdy taky dovoluje na vokouna staci houknout ale zkousi to...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2017 12:12
- Nahlásit
jinak je uz trochu lip, nejsme durch psi vycurany, chrapou v aute a vypad ze vubec nechtej ven
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2017 12:37
- Nahlásit
cernejcaj
ja bych taky nechtela ven
dneska je fakt brezen za kamna vlezem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2017 12:43
- Nahlásit
kdybyste nekdo hodlal jen na vylet na slunce tak bacha
Víte, že...
Slunce se za osm minut posune asi o dva stupně, takže v místě, kde ho na obloze vidíte, už vůbec není?
Při velikosti slunečního kotouče asi půl stupně je o čtyři sluneční průměry vpravo.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2017 12:49
- Nahlásit
maya
tak to je drsny to teda dobry vedet ze se neorientovat podle zraku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2017 13:11
- Nahlásit
cernejcaj
no kdyz koukas na slunce tak vlastne koukas uz vedle
par vtipnych fotecek https://www.demilked.com/russia-photos-alexander-p etrosyan/
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2017 13:54
- Nahlásit
Maya
to chce ještě kolovrátek ne?
ne!
cha cha - čtu si recept a tam stojí "vypeckované datle", tak si říkám, kurnik jak chtěj jako vypeckovat datle. A pak mi to došlo! datle, ne fíky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2017 14:16
- Nahlásit
mi to asi nedoslo vubec, ale ja to nejim.... jako ze to nema pecky?
zajeli sme do budejic do cajovny. v nedeli sme byly taky a bylo to dost hrozny, sem rikala obsluze ze se mi pali vodnice a obsluha ochutnala a jako dyt je to ok ale teda prebalila mi ji a trosku to pomohlo. dneska sme zajeli do shisha baru. samo v budejicich jako neprsi! ja nemam ani maskace ani vyletni batuzek, u nas pritom slejvak
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2017 14:21
- Nahlásit
cernej caj
ve fících je spousta takových mrňavých zrníček, v datli jedno.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2017 14:22
- Nahlásit
cernej caj
v budejicich jako neprsi!
u nás je takový ten otravný deštík
obsluha ochutnala
to úplně nevim, jak bych přežila
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2017 14:22
- Nahlásit
cernejcaj
tak alespon mate relax
kachna
to mas z toho ze chces varit z datli a fiku vzdyt je to pro vembloudy
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2017 14:48
- Nahlásit
kachna_
tak oni maj vlastni naustek takze je to v poho
já su ráda, že smese s birmou dohodli na zitra, melo by byt krasne
Maya
jj, psi chrapou v aute na parkovisti a doufam, ze pak uz bude i u nas lip
muj tatinek to desne miluje na vanoce ale ja tomu nemuzu prijit moc na chut...
jedno z toho kupuju jako zaklad do tycinek domacich, ale uz to kupuju myslim vypeckovany takze to sou asi ty datle
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2017 15:06
- Nahlásit
cernej caj
oni maj vlastni naustek t
aha, no pak to dává smysl
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2017 15:06
- Nahlásit
cernejcaj
me nechutnaj ani datle ani fiky ale ja obecne nejsem na tenhle druh stravy takze se neni cemu divit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2017 15:09
- Nahlásit
maya
je fakt ale ze sem mela moznoat ochutnat kvalitni a zraly a asi bych si na to zvykla
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2017 15:26
- Nahlásit
datlíky ani fíky nemusím - a to jsem jinak ovocežravá. A nemusím je ani čerstvé - pokud jsme někde na Jihu. Ale děláte mi tu chutě - jdu na jablko...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2017 15:57
- Nahlásit
mam napsanou pulku dovce na web, priprava aspon at nemusite dlouho cekat na fotky. v sobotu se chystam na bledule, takze toho zas budu mit vic nez dost na zpracovani
Xerxová
dej si.
od ty doby, co mam kuchyn tak furt valim ovocny jogurtovy koktejli a na dovce mi to celkem chybi. Jak nebyla kuchyn, tak se mi moc nechtelo v umyvadle v koupelne zbytecne umyvat nadobi, tuplem ten mixer, kterej je velkej a dobre se tam nevesel jabka sou moje nejcastejsi ingredience, na to jak ani samotnej jogurt jinak beru jako nutny zlo
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2017 17:01
- Nahlásit
cernej caj
ovocny jogurtovy koktejl
já si na ty jogurtový nějak nezvykla, ale mléčný jsou skvělý
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2017 17:03
- Nahlásit
me vyhovujou ze vic zasyti narozdil od mlika, ale jako s mlikem je taky muzu
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2017 17:11
- Nahlásit
cernej caj
vic zasyti narozdil od mlika
aha, tak já mám ten pocit spíš z těch mléčných
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2017 17:13
- Nahlásit
čaj jdu k tobě si počíst.
Stydnou mi uvařený brambory - udělám si dva velké brknedlíky a jednu dávku šišek (jestli zítra budou s mákem nebo na cibulce s uzeným se ještě uvidí). Mám ještě dost uskladněných brambor - jsou hezké, nevyhodila jsem ani jednu - ale nemám ráda staré brambory, když se objeví nové... a tak častěji teď máme bramboráky, bramborové placky a nebo ty knedlíky a šišky... Takže zase trošku naplním mražák, aby bylo kam sáhnout, když v poledne spěcháme.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2017 19:37
- Nahlásit
xerxova
jeste tam nic nenajdes, ja to predpripravila k forkam ale bez fotek nicehoz jeste..
tak to zni dobre, s bramborama te naprosto chapu, tak at vsem chutna!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2017 09:32
- Nahlásit
je tady nejaky mrtvo
asi se nikde nic nedeje
|