Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 513 . 514 . 515 . 516 . 517 . 518 . 519 . 520 . 521 . 522 . 523 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2017 08:59
- Nahlásit

Maya
no prave, ten je tak hodnej ze uz mas na zahrade profesionalni vykopy, nemuzes se prezrat ovocem ze stromu, autem to jezdit nemuze

kdyz ja zas nevim, zda by nevyzadoval v tydnu vic aktivit ode me, nez spic... prece jen vis sama ze spis je spokojenej i kdyby neopustil zahradu pul zivota...

kachna_
muj kamarad hodne resi se socialkou, ale aspon ma malou kazdej vikend, chtel by ji do pece, ale to mu nedaj... matka silna kuracka, zije jich asi 5 v 1+1, nemaj vodu, plyn, elektrinu pac maj vsecko odpojeny a jeste teda ma dve deti, jedno s mym kamosem a druhy s ciganem s jehoz rodinou zije... chudaci nemaj na elektriku penize ale krabicku denne vyhulit, to jo... no do pece mu ji nesverili, ale nakonec ji ma ct - ne, tak je dost rad, ale byly to dost boje... taky hodne resil, aby 3t mesicne co ma platit, ji daval na ucet co se ji otevre v 18, pac se bal, ze by si za to jen kupovali cigara a chlast... taky to trvalo dlouho, nez to vymohl ...

ale tak vcelku se mu to podarilo dobre zaridit a socialka se mu celkem i snazila vyjit vstric s tim, ze ale oni proste nemaj paky...

ňáf ňáf ňáf ňáf hele ale o moc horsi nez ferina to byt nemuze (ok, muze, vona jeci jen na lidi za voknem a na psy venku, selmicky jecej porad

ale loki neni spic, to je lapinkaaaa

tak to je super u kralikaru... upsu je problem, ze tam ta potreba uzitkovosti v podstate neni

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2017 08:59
- Nahlásit

cernjecaj
hele ono i to jak se Loki chova je i hodne moje chyba v tom ze je hodne venku sam treba jak kouse veci tak je to o tom mu to proste zakazovat poslechne bez problemu ale kdyz je venku sam a kouse a nikdo nic tak si mysli ze muze
doma uz se mi to podarilo osefovat bez problemu takze vi ze kdyz si chce kousat musi si vzit svoji hracku z hrackarny a je to uplne v pohode
to ze hrabe diry je akorat prace navic ze to musim zahazovat ale jinak mi to zasadne nevadi tak nevim jak by to vadilo tobe ale zase to mozna dela z nudy ty bys mela lapinku vybehanou z vyletu by to taky bylo o necem jinym

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2017 09:02
- Nahlásit

cernejcaj
no s tim autem to nemuzu rozporovat vloni blil fakt fest letos nevim to jsme jeste nikam nejeli

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2017 09:02
- Nahlásit

Maya
oni mu ho klidne daji jeste s takovym debilnim zduvodnenim
njn, to je tak, že čR dostala od evropské komise kartáč (né bezdůvodnej), že kašle na práva otců. A pár bezmozků z toho udělalo tohle
Taky by mohl někdo brát ohled na práva dětí. Aspoň občas

jezis ja ho musim furt hladit on je tak roztomilej
našeho špice taky musíš hladit, když se rozhodne, nenaděláš nic

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2017 09:07
- Nahlásit

kachna
no Loki se nijan nevnucuje jako spic jen sedi a kouka a proste musis
cernejcaj
v cem je lapina daleko lepsi nez spic je v tom ze se fakt drzi cloveka kdyz teda pominu to zdrhuti za zajicem i kdyz jdu a nevsimam si tak jak jsem kousek dal leti za mnou i kdyz je zacuchanej kdyz vezmu Kima ten by odkracel do dali a tak mozna za hodinu by si vzpomnel ze jsem tam byla s nim a zacal se po me poohlizet

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2017 09:07
- Nahlásit

kachna_
proste z extremu do extremu, ze...

jojo, aji nase spice musis furt hladit, sou nekdy pekne otravny v tom vynucovani, ale aspon to nedelaj vystekavanim jak ta selmyjeee

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2017 09:17
- Nahlásit

cernej caj
z extremu do extremu
oni by škodili jinak

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2017 09:17
- Nahlásit

kachna_
no jasne, jen proste rikam, ze tady nemuze nic fungovat zdravou stredni cestou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2017 12:28
- Nahlásit

na obede dneska u vietnamcu takze pho bo. nebylo to spatny, ale na me malo masa a zeleniny a moc nudly ale asi by se to dalo obcas snist

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2017 12:38
- Nahlásit

cernejcaj
u vietnamcu jsem nikdy nic nejedla u cinanu kdysi davno jednou a ze by nejska bomba to ne
ja mam stejne nejradsi rejzi s jari a to je spis Indie
tak novej danskej lektor se zda dobrej ajorat tak huhna ze mu skroro nerozumim zlaty rodily mluvci

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2017 12:46
- Nahlásit

Maya
tak ja tyhle smazeny veci a nudle nejak neprozivam, ale v polivce takovej vyvar hovezi to bylo celkem dobry. jako ne ze bych padla na prdel ale zajimava zkusenost

tak ten muj anglican co ho mam od vanoc taky desne huhla takze mu vubec nerozumim

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2017 13:02
- Nahlásit

ja si du uzit jednu z predposlenich anglictin v mym zivote

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2017 13:14
- Nahlásit

cernejcaj
v novy praci uz nebude?
v mym pripade treba by to bylo upplne jedno bo moje celozivotni studium se furt potaci kolem jednoho bodu a dal to stejne nikdy nepopoleze

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2017 13:45
- Nahlásit

jupíííííííí, opravujou nám tu jámy ve vozovce (ta nejhlubší má dobře 15cm a půl metru a je to mrcha zákeřná po dešti, ostatních cca 40 je do 10cm, ty aspoň nehrozej urvat kolo). Jde o úsek cca 250m

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2017 14:11
- Nahlásit

kachna
to brzo nam jeste ani neuklidili sterk

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2017 14:16
- Nahlásit

kachna_
no tak to je skvely!

snad to udelaj poradne, u nas dycky tyhle opravy sou za 3 mesice jak kdyby to nikdo nikdy nevidel

Maya
v novy praci uz nebudou vubec zadny benefity ani tyden dovolene navic coz mi pripomina ze si musim k tomu vsemu jeste na csob vyridit zivotko... ze mi zamestnavatel prestane prispivat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2017 15:01
- Nahlásit

jinak rikal.muz, ze vokoun pobavil veterinare. feri sla na pigaro prvni a von se prej strasne vnucoval ze chce taky

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2017 16:49
- Nahlásit

cernej caj
snad to udelaj poradne
to myslim, že ne. Starostka bude žádat o o dotaci na opravu. Ale to, že se člověk nemusí bát, že cestou kamkoliv urve kolo, mě těší.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2017 18:07
- Nahlásit

joho to chapu

birma
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2017 18:24
- Nahlásit

Zdravíme
byla jsem na velký poradě v budoucí práci a zdá se, že se mi tam bude fakt líbit budoucí šéfová se na mě prej těší a pochválila mi novou kabelku
Po poradě mě vyzvedl Petr s autem naloženym kolem, kolobkou a Adamem a jeli jsme se projet do lesa. Zapomněl mi sbalit svetr (nachystanej!!!), takže první den v krátkym rukávu. Na asi 3. km se mi povedlo si udělat tuhle radost - přes půl zadku

(myš kvůli který to bylo neměla šanci)
celkem jsme dali něco přes 15 km a oproti pondělku Adam docela makal celou dobu, což mi udělalo radost.
A pak restaurace, výýýborný vyhlášený halušky a pak.... čokoládová koule plněná vanilkovou zmrzlinou a politá horkým lesním ovocem....
Petr odjel, tak si dáme s Adámkem o víkendu voraz

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2017 19:02
- Nahlásit

birma auau - to určitě bolelo...

birma
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2017 19:10
- Nahlásit

Xerxová
bolí furt měla jsem za to, že tam bude pár škrábanců, když jsem to viděla asi po hodině prvně, tak mě málem omejvali ale tak když se nehejbu, tak to ničemu moc nevadí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2017 19:57
- Nahlásit

birma
tak.s praci to zni skvele a teda to musu hrozne bolet... tak snad aspon za ro stala ta radost ze adamek makal

birma
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2017 20:04
- Nahlásit

cernej caj
jojo, máknul si chlapec potřebuje nabrat kondici, ať máme na konci léta natrénováno na 1000mil

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2017 20:05
- Nahlásit

birma
ty jo to teda vypadá děsně, budeš pár dní fungovat na stojáka?

birma
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2017 20:08
- Nahlásit

Maya
sedím zatím celkem v pohodě, ale spát budu určitě na břiše

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2017 20:22
- Nahlásit

birma
tak to urcite natrenujete

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2017 21:47
- Nahlásit

klistata utoci! prave sem zachranila bestii, akorat teda si desne hnoustala napred packu tak sem nic nenasla a ted slysim jak mlaska zas, tak se divam a mlaska vejs a bylo tam...

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2017 21:51
- Nahlásit

cernej caj
jj, už jsem psala, že Loki už taky měl, konečně jsme natrénovali obojek a abysme zase trénovali klíšťata

birma
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2017 21:51
- Nahlásit

já našla první včera. Už bylo pěkně nacucaný

<< 1 ... 513 . 514 . 515 . 516 . 517 . 518 . 519 . 520 . 521 . 522 . 523 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání