| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2017 08:35
- Nahlásit
Maya
Dík! To se hodí i na agi a kolobku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2017 08:38
- Nahlásit
cernejcaj
kachna
tak kazdymu asi vyhovuje neco jineho
ja to nasla nahodou ne ze bych zacla behat ale hodne lidi si ty sportovni chvali ze jsou jako pohodlnejsi nez normani takze i na vychazky nebo na prace na zahrade prej lepsi tak jsem si rikala ze bych to vyzkousela
ale kdyz jsem tak na to koukala tak jsou taky dost drahy tak se mi to na doma zda jako lluxux kdyz to clovek jinak nepouzije a podle toho clanku teda koupit ty levny ktery jsou de fakto jen elasticky bez tvaru asi na vetsi prsa nema moc smysl
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2017 08:58
- Nahlásit
kachna_
ted nevim, jeslti jako prsa prehodit?
Maya
no ja s tim zasadne nesouhlasim, ze je to pohodlnejsi... jako u tech vyztuzenejsich strihu jo, ale u tech co prsa rozplacnou do jednoho, tam nevim... pac co je pohodlnyho na tom mit potici se prsa totalne prilepeny na sobe, kde se o sebe furt odiraj, coz po celodennim pocenim fakt jako muze i bolet ja nejradsi nosim i na vandry podrpdy klasicky akorat z modalu coz je takovej matros funkcni, takze rychle odvadi pot a schne ale pritom se mi zpoceny prsa o sebe nedrou a to je mam spis maly, takze jak by to mohlo vyhovovat nekomu s velkejma, to nechapu
no ta tchibacka je super, kdyz ti bude sedet velikost(takova pevnejsi, s posuvnejma raminkama), vypada trochu jak ta panache vzhledove. tak ta stoji asi 400 ale tam to chce fakt zkusit, pac obvody pod 80 tchibo ani nezna a kosicky nad vel. c taky ne, takze pokud clovek najde padnouci kosicek a je ochotnej doma zuzovat a zkracovat, anebo pokud zrovna ma velikost ala 80b, 90c tak strihove a funkcne je dost zajimava cenove
jdu ven.
nemame tu vubec signal ale chtela sem vas za 1 navnadit do zoo ohrada u hluboke, kde sem byla pred 20 lety a ted a to je nebe a dudy a zoo je to fakt kraaasna 2. zeptat se xerxove na ptaka ze zoo (oni tam litali jak volne tak v ptaci voliere ale nevim coto bylo)
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2017 09:01
- Nahlásit
Maya
ty levny
já nosim dvě na sobě, když si potřebuju odpočinout od normální podprsenky.
pohodlnejsi nez normani
na velký prsa nevim. Kdyby seděly, tak jako určitě, ale mě i ten kříž vzadu různě leze a stahuje se dopředu
Mamča nosí i takový bolerka elastický, ale nikde to nemůžu najít.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2017 09:02
- Nahlásit
cernej caj
prsa prehodit?
jj
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2017 09:06
- Nahlásit
cernejcaj
takta tchibo by miurcite nebyla ja obvyklre kupuju velikost 75/H
podprdu zmodalu jsem teda jeste nevidela ale ja nejaky sportovni jeste jikdy nekupovala
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2017 09:08
- Nahlásit
birma
dik za info
dve na sobe to by me teda nenapdlo
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2017 09:18
- Nahlásit
Maya
dve na sobe
já to někde četla v diskusi o kojení, protože, představ si, jak tu obrovskou věc doluješ několikrát denně z běžné podprsenky
- jak je to těžký, tak nemáš šanci s kojící (měla jsem u první, anitu), představ si tu hmotu otevřít, ona se vyleje ven (prso) a pak jí musíš nahňácat zpátky . Věc takřka nemožná, nehledě na to, že se tak velký kojící nedělaj. Jenom ta Anita a ta je strašně pevná. S kosticovejma je to to samý, tu hmotu musíš nějak dostat ven a pak jí pokud možno dostat ještě zpátky .
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2017 09:23
- Nahlásit
Maya
nemáš zkušenosti s podprsenkama AVA? já už je budu muset obměnit, tyhle jsou cenově i vzhledově moc pěkný.
(samozřejmě, že bych si je zkusila, ale fakt nevím kde. V mělníku mají Triolu a Timo, ty mi nesedí)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2017 09:33
- Nahlásit
kachna
ty vubec neznam
se prave taky po delsi dobe chstam na nakup
u nas taky nic moc vyber obvykle koupum triolu i kdyz neni idealni protoze nic lepsiho neni
lepsi je triumph ale ty bohuzel koncej u E takze jsem je pred casem musela prwstat kupovat i jdyz ta jejich zmensovaci mela pro me fakt super strih
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2017 09:36
- Nahlásit
kachna
ano to je ta logika vyrobcu na co velky kojici podprsenky
nekdy mam pocit ze vynalez podprsenek byl danajskej dar a drivejsi praxe stahovani satkem byla daleko oraktictejsi
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2017 09:36
- Nahlásit
u trioly mi sedi jedinej model. kterej neni v bezny kolekci
www.mawenzi.cz/fotky/bordel/P3193304-1.jpg
http://www.your-url-to-image-here.com/image.jpg
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2017 11:09
- Nahlásit
cernej caj
jestli je to ten pták, tak to je vrabec a do voliéry si nejspíš vletěl, aby vyzobal exponátům svačinu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2017 11:11
- Nahlásit
kachna_
jak jsi řešila zábavu pro ovce, tak jsem právě na něco narazila
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2017 11:24
- Nahlásit
birma
týjo, ale to je drsný
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2017 11:25
- Nahlásit
Kolik byste daly z hlavy oceánů? Já dva (Kačenka měla ráno teplotu, tak jsem jí nechala doma a hrály jsme hru)
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2017 11:33
- Nahlásit
nehezké čtení na ráno
kachna_
Kolik byste daly z hlavy oceánů?
3-4 (u jednoho si nejsem jistá, jestli si ho pamatuju dobře). Jsem ostuda, jdu na to mrknout
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2017 11:58
- Nahlásit
kachna
4 ale jestli to jsou vsechny nevim
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2017 12:12
- Nahlásit
birma
Maya
Já jsem Indický a Severní ledový úplně zazdila. Přitom ten severní ledový býval můj oblíbený
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2017 12:23
- Nahlásit
kachna_
já zasklila Jižní. Severním ledovým jsem si nebyla úplně jistá
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2017 12:34
- Nahlásit
ja 4 a podle me je jich 5.
birma
dik
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2017 12:40 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
birma
tak jižní neznám (ten jsem se stopro neučila) , ale příště budu před dětma machrovat (páč mám lepší paměť než ony).
Mnojo, já měla zeměpis naposled na základce a několik let jsem prošla jenom s tím, že jsem věděla, kde je Alma-Ata
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2017 12:47
- Nahlásit
tak ja zasklila jizni
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2017 12:54
- Nahlásit
kachna_
ten jsem se stopro neučila
mně to taky neni vůbec povědomý
několik let jsem prošla jenom s tím, že jsem věděla, kde je Alma-Ata
závidim my měli x let slepý mapy na téma "všechny ostrovy světa/všechny řeky světa/hlavní města světa/všechny moře světa/zálivy světa/poloostrovy světa...." bylo to pro mě fakt utrpení. Jedinej způsob pro mě byl se je naučit popořadě a na mapě odpočítávat...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2017 13:11
- Nahlásit
https://www.knihcentrum.cz/clovek-v-drsne-prirode- 1
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2017 13:12
- Nahlásit
čaj ano - birma má pravdu. Ten ptáček je vrabčák
Oceány za náší školní docházky byly 4 - Atlantik, Tichý, Indický a Severní Ledový... Zeměpis docela dávám, neb mě to baví
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2017 13:12
- Nahlásit
birma
pro me bylo utrpeni slepy mapy oblohy
a dneska stejne poznam jen velej vuz a orion
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2017 13:13
- Nahlásit
Xerxova
jak tak koukam o jiznim se neucilo zatim hodne lidi
https://cs.wikipedia.org/wiki/Ji%C5%BEn%C3%AD_oce% C3%A1n
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2017 14:10
- Nahlásit
zajimavy https://motherboard.vice.com/en_us/article/this-pi cture-has-no-red-pixelsso-why-do-the-strawberries- still-look-red
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2017 14:26
- Nahlásit
Maya hmmm - a to ho ještě řada států a institucí neuznává a zůstává u 4 oceánů
Teď jsme proběhli les a já jdu dopsat poslední moji chybějící kapitolku do výroční zprávy... Ještě že mám možnost práci si rozdělit a zorganizovat po svém. Psisko z toho těží...
|