Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 567 . 568 . 569 . 570 . 571 . 572 . 573 . 574 . 575 . 576 . 577 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2015 20:13
- Nahlásit

no a pak choďte ráno venčit psy
http://www.novinky.cz/krimi/368592-v-pripadu-prvom ajove-vrazdy-na-pisecku-hleda-policie-svedky.html

birma
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2015 20:35
- Nahlásit

Fifi
mně přišlo, že docela jo, několikrát mě to vzbudilo. Ale jsem kravka, kdybych si večer trochu lokla jabkovice a dala si trochu jesenky (obojí jsem měla dokonce vyndaný vedle spacáku), tak bych asi spala jako nemluvně, ale jak jsem už zalejzala prochladlejší, tak jsem se nezahřála...

Maya
příště do polabské nížiny nebo tak někam
tam jsme byly s kafem loni ale to chce buď brzo na jaře nebo pozdě na podzim, jinak tam neni pro lidi k hnutí

birma
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2015 20:36
- Nahlásit

Maya
pak choďte ráno venčit psy

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2015 20:47 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

birma Protože jsou to slabé děravé "hadráky", tak si myslím, že je podrážka přežije. Kdyby to Španělsko nehrozilo i poměrně dlouhými výlety (a já nerada vedro v "tlustých botách"), tak bych třináct stovek neinvestovala - vidím je na sezónu...

birma
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2015 20:55
- Nahlásit

Xerxová
jsou to slabé děravé "hadráky", tak si myslím, že je podrážka přežije
aha, tak to jo. ale třeba tě hadráky překvapí

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2015 21:10
- Nahlásit

zkusím obrázek

birma
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2015 21:19
- Nahlásit

tak ty se mi líbí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2015 05:51
- Nahlásit

xerxova
tak vlk ma fakt podobny si myslim

birma
skoda ze sem ti bedala zahrivaci polstarek

fifi
me chvili trvalo nez sem se zahrala ale jibak sem spala jak nemluvne celou noc ale nesmela sem se moc vrtet abych z toho stolu nespadla

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2015 06:25
- Nahlásit

čaj během dne ti sem písnu inspiraci pro tuto část Jizerek

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2015 06:53
- Nahlásit

Xerxová
diky mooooc kdybys mela idealne to vyklikany v mape jako trasu, byla bych ti nejvdecnejsi ale i tipy zvlast budou fajn, pak to jen pospojovat nejak

denyk
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2015 07:09 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

Morgen,
vám fakt pršálo? U nás bylo nádherně, sprchlo jen ze čtvrtka na pátek v noci a trošku ráno a pak až včera večer, ale to už byla tma a někteří otužilci se dokonce i koupali

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2015 07:34
- Nahlásit

denyk
to nejsou otuzilci ale silenci

denyk
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2015 07:41
- Nahlásit

birma
cernej caj
hezký fotky, škoda, že vám počásko nepřálo

to nejsou otuzilci ale silenci
tak v tomhle stádiu jim to bylo myslím už docela jedno

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2015 08:13
- Nahlásit

denyk
naaahodou ja si myslim, ze nam pralo az az. Podle predpovedi chcanec celej den a v noci extra chcanec. kdyz to vemu, meli sme jednu rychlou a malou prehanku jak sme vylezli z vlaku a do par minut bylo po ni a pak jednu vetsi a prudsi na cca 10tym km, a pak v noci mrholilo. Myslim,ze pocasi sme meli luxus "0

ahaaa takze ozralci?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2015 08:24
- Nahlásit

trasa kolem 25 kiláků: Rozcestník Sedlo pod Zámky (kousek od Nýčových domků na modré. Tam po široké zpevněné neznačené cestě přejít na "žlutou" Jezdeckou cestu a po ní až do osady Jizerka. Po naučné stezce (kousek mezi kosodřevinama podél říčky Jizerka a Safírového potoka) dojdete na silničku směr Smědava. Tam se kouknete z hatí na rašeliniště Malé Jizerské louky a půjdete ještě kus po asfaltu směr Smědava. Zkuste trefit do prava neznačenou cestu přímo na Pytlácké kameny. Je to široká lesní cesta a vyleze opravdu přímo u Pytláckých kamenů. Na ně se dá vylézt až na vrcholek - krásné výhledy na Velkou Jizerskou louku v Polsku. Po červené se vrátíte kolem Jelení stráně do Jizerky (osady). Po žluté sejdete z Jizerky (osady) dolů na soutok Jizerky (říčky) s Jizerou. Je tam krásně - čistáledová voda, hodně balvanů, hluboké tůně... A za mostem Polsko (občanky a eura s sebou, kdybyste chtěli jít do Orle na kafe - to je kousíček). JInak se vrátíte na parkoviště pod Bukovcem (dvě hospody) a po modré Umrlčí cestě zpátky na Sedlo pod Zámky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2015 08:45
- Nahlásit

Xerxová
nejhodnejsi, to vypada fakt pekne, rozumne asfaltu
pekne sem to vyklikala a pak zkonzultuju s organizatorem - planujem, ze 1.den vylet nekde a druhy den pojedeme do jakuzic (skupina vyletici se oddeli a pude na chatu), kolem jizery nahoru na smrk, tam bud bivak nebo spani na bartove boude a pak navrat zpet - je mozny, ze ten navrat by mohl kopirovat cast te tve trasy, ale to uz si poradim

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2015 10:40 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

jo a neco na pobaveni...

1 zelená 3x jinak

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2015 11:41
- Nahlásit

Čaj trasa jedna kratší
Od Nýčových domků po červené na Souš (přehrada, ke které se bohužel na břeh nedá dostat... je to rezervoár pitné vody a vstup zakázán) a dál po červené sestup údolím Černé Desné - je tam několik vodopádů. Po příchodu do Desné se dá přes část Sedmidomky (děsnej kopec) přejít na modrou značku zpátky na rozcestí pod Souší. Kdo rád fotí vodu... užije si to...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2015 11:52
- Nahlásit

a dá se to podstatně prodloužit. V osadě Novina (na tom stoupání ze Sedmidomků) přejít po neznačených cestách Desenský hřbet na Protrženou přehradu v údolí Bílé Desné. Obě přehrady (na Černé Desné je Souš - dříve Darré, na Bílé Desné Protrženka) byly kolaudovány ve stejný den, byly stejně stavěny... Hráz na Bílé Desné se po roce protrhla a způsobila pohromu ve vesnicích níže po proudu. Dnes tam stojí zbytky hráze - zvláštní memento na "potůčku" uprostřed hor. Po žlutése dojde na Jezdeckou cestu - a po neznačené cestě zpátky na známý rozcestních nad Nýčovkama SEdlo pod Zámky...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2015 12:01
- Nahlásit

Xerxová
jj, zvazuju vzit stativ a trochu zkouset a ucit se...

s tou sousi supr, kamarad chtel po ceste zespodu prehrady ji obejit... myslis teda, ze tam to fakt nejde?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2015 12:15
- Nahlásit

nejde - je tam vstup přísně zakázán... Chodíme to nahoru průsekem na Desenský vrch... ale je to podmáčené, nepohodlné... nám neva... a pak dál už jsou cesty. Ale po té obslužné cestě bych to neriskla

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2015 12:21
- Nahlásit

Xerxová
supr, diky moc. z mapy to prave nepoznam vubec.

A komu prislaaaaa tyckaaaa?

birma
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2015 13:16
- Nahlásit

cernej caj
skoda ze sem ti bedala zahrivaci polstarek
v pohodě, jsem se prostě vzbudila a zase usnula kdybych nebyla blpka, tak jsem si lokla před spaním (případně v noci vytáhla ruku ze spacáku a sáhla si pro to) a dala si tu jesenku, aspoň mám poučení pro příště
1 zelená 3x jinak
to je všechno z tvejch fotek, nebo jsi vzala od každýho jednu?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2015 14:19
- Nahlásit

birma
samo z kazdyho jednu

birma
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2015 14:20
- Nahlásit

cernej caj
takže moje je předpokládám ta prostřední jedovatina, co?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2015 14:26
- Nahlásit

birma
no jak sme se bavili ve vlaku, ze tvoje zelena je zelenejsi tak se ji dneska kolega docela dost smal kdyz ji videl

birma
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2015 14:36
- Nahlásit

cernej caj
nj, to je tak, když fotim pod mrakem na režim denní světlo
a vyřiď mu, že jestli se bude smát, tak tam nastrkám všechny jeho fotky z blízka, co mám ještě v mobilu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2015 14:41
- Nahlásit

Čaj jedete s Veru s psisky?? Nebo budete bezpsí ??

Jinak já Smrk nerada -to nejsou Jizerky Tedy jsou - ale nežulové, netypické. Královnou Jizerek je jednoznačně Jizera

To když byste z Pytláckách kamenů vyrazili na Předěl a Smědavu... vylezli na vrchol Jizery a pak šli třeba na Polední kameny a Frýdlantské Cimbuří... to jsou Jizerky

I Smrk je hezký... Neboj

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2015 14:42
- Nahlásit

birma

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2015 14:48
- Nahlásit

Xerxová
ja urcite bezpsi (puvodne to tak melo byt), vero jeste uvidi dle moznosti.

Pres Jizeru bude navrat ze smrku, uz to mam naplanovany na prvni den tvoji trasu, pak ty dva dny budu na vandru a vero se pridruzi ke kamaradum, ale rada bych tvoji trasu zmakla pekne s ni

<< 1 ... 567 . 568 . 569 . 570 . 571 . 572 . 573 . 574 . 575 . 576 . 577 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání