| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2013 22:11
- Nahlásit
Hipík a Tonička a Rozinka
e to je bumerang za mou pubertu...
A mas to.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2013 22:17
- Nahlásit
bumerang za mou pubertu..
puberta je krasna vec,kazdy kdo ji proziva ji miluje a kazdy rodic ji nenavidi ))
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2013 07:17
- Nahlásit
kup zofce taky tyrolsky gumaky, v nich ti daleko neutece
|
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2013 10:09
- Nahlásit
Benda
Jak se má pan Benda?
cernej caj
kup zofce taky tyrolsky gumaky, v nich ti daleko neutece
.... jasně, a eště klobouček s kančí štětkou, aby divočáci věděli, zač je v Pardubicích perník...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2013 10:46
- Nahlásit
ale ten je fakt rozkosnej
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2013 11:39
- Nahlásit
Dneska maj tyrolský gumáci premiéru,zasek se mi na závoře solný vůz je tu hromada že by královi v soli nad zlato asy vypadly bulvy,takže esli je nesežere ani toto pak už jedině atomový výbuch
|
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2013 21:41
- Nahlásit
danajasa
Tak jak, přežily? Jsou celý?
Taky jsem dneska měla premiéru, vlastně spíš obnovenou premiéru, v sekání dřeva.
Naposledy jsem sekala dřevo před asi miliónem let na skautském táboře, dodneška mám památku v podobě jizvy na bříšku levého prostředníku... Tenkrát mi sekeru vzali a už nedali do ruky...
...Dnešek jsem přežila a jsem celá...
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2013 08:38
- Nahlásit
Hipík a Tonička a Rozinka Přežily ani sůl je nezmařila,ted si právě chrochtám páč v tomdle počasí mi konečně neteče do bot po dlouhý době
|
datli
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2013 10:28
- Nahlásit
Holky,jak jste spokojené s těma gumákama,blátotlačkama?Tuším,že nyní přichází jejich čas a hodně mi leží v hlavě.Ale bojím se,že bych je nenatáhla na široké lýtko.Jak jste na tom?
|
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2013 13:16 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
datli
Holky,jak jste spokojené s těma gumákama,blátotlačkama?Tuším,že nyní přichází jejich čas a hodně mi leží v hlavě.Ale bojím se,že bych je nenatáhla na široké lýtko.Jak jste na tom?
Jsem spokojená moc. Jsou lehký, je v nich sucho, teplo a ani po 12 hodinovém uklízení dřeva žádný puchejře a otlaky, jo a nekloužou...
le bojím se,že bych je nenatáhla na široké lýtko.Jak jste na tom?
V pohodě, a zasunu do nich i kalhoty.
Ve velikosti 41 jsou vysoký vč. podrážky 26cm.
Nahoře uvnitř jsou široký podle míry utažení šněrování 36 - 48cm. Je tam všitej jazyk, takže i když není šněrování boty úplně utažený, je noha chráněná.
Jinak jsem kupovala z toho linku, co sem dávala Danajasa. Pán je moc ochotný, změřil mi stélku a vše, co jsme potřebovala...
Sice to nejsou moc sexy botičky, zvlášť ve velikosti 41, ... pokud teda někdo nemá nějakou prazvláštní úchylku..., ale nedám na ně dopustit...
|
datli
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2013 13:35
- Nahlásit
Hipík a Tonička a Rozinka super informace.Děkuji.Potěšily mě ty obvody a že nekloužou!Jdu pohledat link a asi si udělám radost k narozkám
|
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2013 13:43 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
datli
tady jsem je kupovala já...
Edit: až později jsem si všimla, že mají od 25. 2. do 1. 3. omezenou dodávku (jarní prázdniny).
|
jeanxixao
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2013 12:50
- Nahlásit
Dají se koupit vcelku pěkné zimní pracovní boty, kteér už dávno nevypadají jako ty škrpále z dob dávno minulých. Mám dva ovčáky takže s těma divochama na pole jedině v něčem pořádném třeba tady URL, v zimě volím gumajzle plus klasické pohory se zvýšeným kotníkem.
|
RaduM
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2013 13:19
- Nahlásit
Asi už je to trochu pasé, ale třeba pro příští sezónu
Já jsem už druhou zimu odchodila v těchhle a velikánská spokojenost. I když dlouho stojím ve sněhu nebo mokru, mám pořád suchou a teplou nohu, na což jsem z žádných předchozích zimních bot nebyla zvyklá. Jsou sice dražší (já jsem je tedy kupovala se slevou), ale po zkušenostech bych za ně dala i plnou cenu. Navíc za ty dvě sezóny na nich nejsou žádné větší známky opotřebení. Měla jsem trochu strach z toho, že je to takový dost pevný materiál, ale při chůzi to vůbec nevadí, hůř by se v nich asi běhala nějaká delší trať, ale to se u nich asi moc nepředpokládá
|
Antulka
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2014 10:41
- Nahlásit
Ahoj, teď jsem koupila super botky v pracovních potřebách - tyhle kotníkové Pumy. Většina bot v podobném provedení byla výrazně dražší. Po měsíci nošení jsem nadšená, do terénu jsou bezvadné.
|