Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / zimní boty do bláta, sněhu
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Led 2013 14:20
- Nahlásit

danajasa
drzac podporowy kozactwa ochableho, jo (kdyz sme tu meli i to pradlo;) (ale fakt husta vec drzak na fusky

jinak ja mam cesky highpoint a su taky spokojena, a to sem hodne let trekovy ponozky bojkotovala, ze sou tlusty = teply, ale nakonec to vubec neni pravda. I kdyz jinak vetsinou celorocne ve voxech tenkych...

worick když chtěl vyhodit ponožky tak zjistil, že tam má děda v roličkách plno peněz

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Led 2013 14:21
- Nahlásit

cernej caj
drzac podporowy kozactwa ochableho, jo

si ukrutně strašný černý čaj !!! mám kafe f klávesnici !!

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Led 2013 14:22
- Nahlásit

PetraK
esi von to nebyl nějakej Fajfky vzdálenej příbuznej, že by to byla rodinná tradice
no to neee bo u nás se stihne všecko rozfofrovat

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Led 2013 14:22
- Nahlásit

cernej caj

drzac podporowy kozactwa ochableho, jo

ty seš tak hroznej kretýno, že to není možný ani
HOĎTE NA NÍ SÍŤ!

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Led 2013 14:23
- Nahlásit

Fajka
no to neee bo u nás se stihne všecko rozfofrovat

tak co chceš do těch fusek teda narvat??

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Led 2013 14:26
- Nahlásit

PetraK
tak co chceš do těch fusek teda narvat??

fajfky

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Led 2013 14:33
- Nahlásit

Fajka

fajfky

Vero
Člen
# Zasláno: 18 Led 2013 17:21
- Nahlásit

Taková pěkná rozprava vo botách to byla, styďte se

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Led 2013 11:10
- Nahlásit

vero[\b]
tak mam botky samochodky z canisu. Ty cerny co mas ty celkem siroky sou, ale ne dost. Ale jedny sem tam nakonec ukoristila. Vyber vyrazne mensi nez v karsu ale mam, coz sem necekala

danajasa
Člen
# Zasláno: 19 Led 2013 11:45
- Nahlásit

Nate todle sou 35let starý botky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Led 2013 12:19
- Nahlásit

danajasa
tak ty vypadaj jeste zachovale, to jeste donosis, ne?

odkazna tu moji botu. Neni to teda uplne co jsem si predstavovala, ale jsou kotnikovy a kuze de dobre impregnovat snosealem, nakonec v tom muzu chodit i do prace beze strachu, ze promocim botasky A nakonec sem jeste zhresila a koupila si mikinu

Vero
Člen
# Zasláno: 19 Led 2013 12:33 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

cernej caj
Ty cerny co mas ty celkem siroky sou, ale ne dost.

tyjo, ty máš teda tlapu

ty co sis koupila, se mi líbí a hlavně žes pořídila, dokonce i s mikinou, takže úspěch

v karsu já jsem vůbec nepořídila a taky mi přišlo, že jsou dražší?

danajasa

jojo, za našich mladých časů prý boty vydržely na celý život

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Led 2013 12:45
- Nahlásit

Vero
no mám ji jak medvěd, je to hrozný

s tou cenou máš asi pravdu,ale měli v karsu i pár kousku pod tisícovku, ale je teda fakt, že v canisu mají asi ty boty i mnohem hezčí

Vero
Člen
# Zasláno: 19 Led 2013 12:50
- Nahlásit

cernej caj
v karsu i pár kousku pod tisícovku
ale ty právě že vypadaly dost hrozně.

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 21 Led 2013 19:08 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

danajasa
Držim palce at držej jak ty moje

Včera měly tyrolský gumáky zatěžkávací zkoušku. Nakládala, převážela na kolečku hlubokým sněhem a zase vykládala a skládala jsem 3 kubíky dřeva. Dělala jsem to nepřetržitě asi 10 hodin. Botky jsou dokonalý, i když jsem samozřejmě byla urvaná celá, tak nohy suchý, bez puchejřů a otlaků. Navíc boty se na náledí ani nehly.

Jinak jsem čistila půdu a našla jsem své první pohorky délka podrážky 11cm

danajasa
Člen
# Zasláno: 21 Led 2013 19:28
- Nahlásit

Hipík a Tonička a Rozinka Dělala jsem to nepřetržitě asi 10 hodin.
Umřelabych v jakejchkoli botkách to už je na řád BSP

Člen
# Zasláno: 21 Led 2013 19:44
- Nahlásit

danajasa
Umřela bych v jakejchkoli botkách

Nojo, to já taky myslela, že natáhnu vedle hromady dřeva holinky a bude po ptákách... , jenže kdybych to naráz neuklidila, tak zasponzoruju lehkoživky z okolí, kteří by to jistě v noci měli naložený hned...
Okolo osmý večer se zastavila kamarádka, který je asi 75 a když viděla, jak se tam motám a vzdychám, tak mě začala pomáhat a já se strašně styděla, nicméně bez její pomoci bych to nezvládla. Hned jsem se jí pochlubila botkama, tak bude mít hodnej pan Vyčánek možná další zákaznici...

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Led 2013 19:49
- Nahlásit

Nakládala, převážela na kolečku hlubokým sněhem a zase vykládala a skládala jsem 3 kubíky dřeva.
To sis makla teda! Huuuf.
A jeste tematicky k botkam, ja mam z pracovnich potreb boty Bennon, staci do nich vzit tlustou fusku v zime. Lehoucky, pohodlny, uzasny. A znamej ma primo ty zimni kotnickovy a taky naprosta spokojenost.

Člen
# Zasláno: 21 Led 2013 20:01
- Nahlásit

Fifi
Lehoucky, pohodlny, uzasny.

a navíc jsou pěkný...

Člen
# Zasláno: 21 Led 2013 20:22
- Nahlásit

Fifi
To sis makla teda! Huuuf.

Do toho mi někdy v noci v průběhu skládání dřeva zdrhla Žofka. Vůbec jsem si toho nevšimla, jak je mrňavá a byla tma, tak se mi asi protáhla mezi nohama, když jsem se šla ohřát do kuchyně.
Zjistila jsem, že není doma až kolem jedný v noci. Vrátila se ve čtyři ráno s kostí v hubě, kterou mi hodila k nohám. Asi na mě zkouší pozitivní výchovu odměňováním. Jako že když nebudu řvát kvůli jejím excesům, že dostanu kostičku...
Ale je fakt, že mě to skoro dojalo. Žofka je první pes, kterej mi přinesl jídlo, ale zas na druhou stranu při její vykutálenosti se nedá spoléhat na čisté úmysly... Prostě mě chtěla asi uplatit...

Měla jsem o ní hroznej strach, nad náma je dost divočáků a Žofka do nich jde. Když jdeme spolu, tak jí to zatrhnu a ona poslechne, ale jak je sama...
Čtvrtá ráno byla limit, do té doby jsem si říkala, že počkám doma, abych jí mohla otevřít. Pak bych nasadila čelovku a šla nazdařbůh hledat, kde ta cácora je. Jak jsem byla vorvaná, tak jsem měla nejčernější myšlenky a představy, samozřejmě... Dopadlo to dobře, ale...

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Led 2013 20:23 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Jo no, i pekny jsou, nosim je do prace aj s coklama. Staci je obcas naimpregnovat a pohoda. Takze muzu jen doporucit.

edit
Vrátila se ve čtyři ráno s kostí v hubě, kterou mi hodila k nohám.
Krista pana, to je cuza vesmirna ale uz. Bych se strachy o ni posra.. Koza jedna, kde ona ty pruchody furt nachazi?

Člen
# Zasláno: 21 Led 2013 20:39 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Fifi
Koza jedna, kde ona ty pruchody furt nachazi?

Průduchy už jsou zatlučený, jak napadl sníh, tak podle stop jsem je jasně identifikovala. Poctivě jsem prolezla křoví s hřebíkama mezi zuby a natloukla křížem přes plaňky latě.

Tentokrát šla nejspíš normálně vraty. Je tichá, malá, hodně mrštná a u nás je tma jak v pytli...

Asi se mi prosmykla mezi kuchyňskýma dveřma a jak jsem otevřela vrata na zahradu, tak vyrazila do noci...

Bych se strachy o ni posra..

Ani mi nemluv... ... Přitom na procházkách je skoro celou dobu na volno - přivolání v pohodě, jak už jsem se zmínila, ale tu náruživost k dobrodružstvím ji zřejmě neodnaučím.
Prostě musím dávat bacha, no a jak jsem byla utahaná, tak jsem nedávala...
Když bylo jěště teplo, tak jsem ji zkusila nechat za dveřma, když zdrhla. Když pak chtěla domů, tak jsem jí neotevřela a nechala jsem jí asi hodinu sedět za dveřma. Byla zkroušená a zabralo to, ...na pár dní...

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Led 2013 20:45
- Nahlásit

ale tu náruživost k dobrodružstvím ji zřejmě neodnaučím.
To asi ne, jak si jednou takhle zvykla smejdit To jedine nejakej ten bekanej plot elektrickej, ale jen co to pisu, tak mam husinu. Nebo holt obtahnout plot pletivem, treba kralicim, do urcity vysky, nebo nastrihat kari site a zastrkat je pred plot, aby nemela kudyma ven tradaa. Tentokrat ji zadne pohlazeni neposilam tedy, komtese.
Poctivě jsem prolezla křoví s hřebíkama mezi zuby a natloukla křížem přes plaňky latě.
Este, ze ti hrebici neprimrzly k puse.

Člen
# Zasláno: 21 Led 2013 20:54 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Fifi
Nebo holt obtahnout plot pletivem, treba kralicim, do urcity vysky

Jenže tentokrát to bylo otevřenýma dveřma, jak byla tma a Žabí stehýnko je jak z kozy duch... Na to by žádný el. plot ani králičí pletivo nepomohl... njn...
Žofka to tady prostě považuje za svoje latifundie, co se už máma kdysi zmínila, tak to není žádnej novej model... chjooo

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Led 2013 21:05
- Nahlásit

Jenže tentokrát to bylo otevřenýma dveřma, jak byla tma a Žabí stehýnko je jak z kozy duch...
To je no, ale me napada, takhle na noc, at na ni aspon vidis, co nejakej obolek svetelnej? Chlupiska na krku nema, mela by bejt snadno videt pak?

Člen
# Zasláno: 21 Led 2013 21:42 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Fifi
Chlupiska na krku nema, mela by bejt snadno videt pak?

To víš, že máme, a nandaváme, když jdem v noci ven... ale jinak jim ho samozřejmě sundavám... Kdybych pojala podezření, tak jí ho možná i nandám, ale já jí naposled viděla, když spinkala jak andílek a vypadala, že neumí do pěti počítat... To je strašná kadimůra...

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Led 2013 21:47
- Nahlásit

ale já jí naposled viděla, když spinkala jak andílek a vypadala, že neumí do pěti počítat...
asi neumela, kdyz se vratila ve ctyri.

Člen
# Zasláno: 21 Led 2013 21:48
- Nahlásit

Fifi

no nic, musím jí zabezpečit a pokud možno tak, aby se cítila dobře, to je jistý... ale sejří mě to pekelně... a mrzí mě to, protože Žofka není typickej útěkář, ani nezdrhá daleko, jinak je po všech stránkách v pohodě a je s ní sranda... ale s takovouhle se jí může něco stát...

Člen
# Zasláno: 21 Led 2013 21:49
- Nahlásit

Fifi
asi neumela, kdyz se vratila ve ctyri.

no, to jsem mohla tušit... D

Člen
# Zasláno: 21 Led 2013 21:51
- Nahlásit

Fifi
...kdyz se vratila ve ctyri.

... taky mám pocit, že to je bumerang za mou pubertu...

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání