Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / zimní boty do bláta, sněhu
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 3 Led 2013 13:39
- Nahlásit

PetraK
Ale ty s Ešusem provozuješ extrémní dovolený, já to čtu na zvířetníku!!
Popravdě takhle neprodyšnou bundu se mi povedlo koupit jen jednou v Penny asi za 200 Kč, v ní se ujde kiláček a člověk se koupe ve vlastním potu, jinak všechny bundy a trika v pohodě, ale pravda je, že já to zase s tou fyzickou aktivitou moc nepřeháním.
Termojégrovky jsem si koupila jen jednou, když jsem byla donucená jet na den na hory zajet si se psím spřežením, tak jako aby mi neumrzly nožičky, pravda teplo v tom bylo, když člověk stojí hodinu na saních, tak jako bodly, ale na procházce se psama radši na zahřátí přidám do kroku, od tý doby jsem je nevytáhla a jsou někde na dně skříně.

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Led 2013 13:43
- Nahlásit

lamalucni
Ježíš a ty podprdy kupuješ kde??? Takový taky sháním, ale žádný obchod v Anglii se mi najít nepodařilo, v krámě jsem většinou za exota, ze zoufalství jsem jednou zakoupila i drahou značkovou, ty ty velikosti mají, ale to byl šmejd na entou, už nikdy více.

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Led 2013 13:54
- Nahlásit

Maya

Ale ty s Ešusem provozuješ extrémní dovolený, já to čtu na zvířetníku!

to nejni zas tak nic extrémního - enem to tak vypadá. Extrémní pro mě je Fajfka, která nezdechne ani po 100 km kdesi.

ujde kiláček a člověk se koupe ve vlastním potu
no tahle moje byla fakt echtovní nahoře na Pustevnách kam jsme se drápali z Trojanovic, jsem nejen byla celá durch, ale taky uvařená a pak chodila jak příložník

jinak všechny bundy a trika v pohodě, ale pravda je, že já to zase s tou fyzickou aktivitou moc nepřeháním.
no já musím říct, že když i jen o víkendu vyrazíme na celej den do kšá. Jsem fakt za tyhle dvě věci (plus dobrý botky) ráda. Myslím, že další vychytávky netřeba, protože tílko ošéfuje tu první vrstvu - pak už je fuck co na to natáhnu. A dobrá bunda mě ochrání před tím, že ani za 4 hoďky, když bude lejt - jako když jsme kupř. ztratili cestu v únoru v Brtnikách a z původních sedmi kilasů bylo dvacet - nebudu durch a můžu si to užít. A zrovinka tehdy došel Brtnik ke změně názoru co se obuvi týče, neb já měla nohy v trekovkách v suchu a on který žádný spešl boty nechtěl, páč na co, dyk je to zbytečný..... je měl po hodině durch.
Je mi fuck jaký mám třebas šortky, nebo džíny, ale tohle jsem si ozkoušela, že na tom šetřit nebudu (ovšem tedy taky za to nehodlám vyhodit majlant, to bych byla padlá na hlavu tohle podporovat) .

Termojégrovky

no nad těma přemýšlím, páč si mysím, že by se mi šikly - miluju zimu, jsem ochotná v ní courat co nejdýl to jde a tohle zařízeníčko by mi to mohlo umožnit ještě dýl . A taky na lyžích si myslím budou hodit, ono když je pak -15 a člověk jede na vleku nahoru....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Led 2013 13:54
- Nahlásit

lamalucni
dej mi tip na obchod, kde nakupujes a jak poznam anglicky znaceni prevedeny na cesky normy prosim protoze ja mam pocit, ze oni odmitaji pripustit i 70E (no dobre, obcas to pripustej, ale kdyz uz, tak leda v takovym dost skaredym designu pro pani, ktera roznohne nenosi nic obnazenejsiho nez svetr - jenze kupovat pradlo mi prijde jeste vetsi problem nez trefit tu botu, protoze blbej strih z obrazku ani nepoznas

Vero
Člen
# Zasláno: 3 Led 2013 13:58
- Nahlásit

Maya
já to zase s tou fyzickou aktivitou moc nepřeháním

a jsme doma

Ještě k těm botám, hele jako třeba 900 za nějaký boty z obchodu kontra 1500 na značku ve slevě a ten rozdíl komfortu je pro mě nepopsatelný, a poznám to i na běžný denní nošení.
Nehledě na to je moc fajn mít sucho v botách po celodenním výletě v dešti.. narozdíl od jiných souputníků
Ale právě ty pacovní boty chci letos zkusit, do toho bláta.

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 3 Led 2013 14:02
- Nahlásit

Maya
Doporučuju zařídit si paypal a kupovat na ebay a jinde, jistě ještě ušetříš, u těhle věcí v Anglii většinou nakoupíš za polovic.

Přesně tak, štve mě, že jsem si to jěště nezařídila...

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Led 2013 14:05 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Teď koukám na to sportisimo a fakt tam maj trekový boty zlevněný na polovic takže značkový za 800-1000kč mě nepříjde žádná snobárna ani luxus

PetraK
Extrémní pro mě je Fajfka, která nezdechne ani po 100 km kdesi.

nepřeháněj , jsou jinčí adepti
ale je fakt že původně sem myslela že ten long nedám kuli tomu že mě začnou tlačit a dřít boty a kupodivu sem o botách a nohách v nich vůbec nevěděla a neřešila je zato koleno to bylo horší

datli
Člen
# Zasláno: 3 Led 2013 14:08
- Nahlásit

Hele tip-kdo má v okolí vojáka,zkuste od nich vyrazit moirové oblečení.Je kvalitní a pokud se používá jako spodní vrstva,je fuk,že je hnusně zelené.Jinak dá se sehnat i funglofka v armyšopech.
No a cenou Moiře vééélmi konkuruje Jitex ,kterej prodávají v Globusu někdy v akci za neuvěřitelně směšnou cenu.Spodky dlouhé třeba za 200 v konfekci dětského oddělení a oblíkla jsem je i já se svou 46.Takže někdy je fajn otevřít balení a kouknout,zda to není jiná velikost,než píšou.
A osobní zkušenost Merino oproti Moiře,Craftu,Senzor,Klimatexu...
Není hřejivější,není více funkčnější a je tudíž brutálně předražené a děsně choulostivé na praní.

Člen
# Zasláno: 3 Led 2013 14:13
- Nahlásit

Maya
Termojégrovky

Zrovna termojégrovky jsem si pořídila výborný před 2 lety u Vietnamců, když jsem se přestěhovala z přetopenýho bytu do kamenný chalupy.
Sloužej furt, nekoušou, hřejou a stály pár šupů...

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Led 2013 14:21
- Nahlásit

datli
Ty moje hřejivý spodky jsou tuším Moira, jako dobrý, ale kde jsem je koupila a za kolik už fakt netuším.
Vero
Jako že nelítám celý dny v dešti nee ale po dešti chodím, to jo
cernej caj
Triumph má tuším do F a pěkný, tam by sis měla vybrat, jinak velikosti třeba zde http://www.spravnapodprsenka.cz/dulezite/kalkulato r-velikosti

worick
Člen
# Zasláno: 3 Led 2013 14:29
- Nahlásit

lamalucni
Maya
cernej caj
a třeba podprdy už kupuju jedině z Anglie, protože u nás jaksi výrobci odmítají připustit existenci žen velikosti 70H... - kurňa to koukám, jsem netušila, že tady je to samá playmate?!
Já bych si ale podprdu bez vyzkoušení nekoupila, jelikož číslo znám, vyzkouším klidně 7ks a nesedí ani jedna a to už i celkem vychytávám střihy...

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Led 2013 14:32
- Nahlásit

Fajka

že mě začnou tlačit a dřít boty a kupodivu sem o botách a nohách v nich vůbec nevěděla a neřešila je
něco jako... "já necejtim nohy!"........ "tak si čuchni k mejm!"... jo?

Sloužej furt, nekoušou,

no já si koupila právě naprosto obyč a..... koušou jako sviňa a děsivě se vytahaly. Takže kdyby mě někdo přepad, tak dá hnedle ruce pryč což vlastně není tak blbý řešení, ale, což?

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Led 2013 14:38
- Nahlásit

PetraK
něco jako... "já necejtim nohy!"........ "tak si čuchni k mejm!"... jo?

záměrně proto sem nepsala že necejtila ! a ehm ...čuchat k nohám kolegině sem se nevodvažovala bo sem si tak nějak představovala ten stav svůj

Člen
# Zasláno: 3 Led 2013 14:39
- Nahlásit

Maya
Triumph má tuším do F a pěkný

já už ani jinou značku nevyhledávám, protože mě sednou nejlíp... i když pravda, nejsou nejlevnější... ale po zkušenostech pokus - omyl, jsem pokorně zůstala u Triumphu

PetraK
no já si koupila právě naprosto obyč a..... koušou jako sviňa a děsivě se vytahaly

Tak to ty moje ne, no, trochu se vytahaly a nejsou moc fru-fru, to je pravda, ale jelikož nehodlám nikoho omamovat v jégrovkách, je mi to celkem fuk...

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Led 2013 14:44
- Nahlásit

worick
Vono kdybys stála před rozhodnutím buď bejt bez podprdy a nebo si vzít nějakou bez zkoušení, tak bys koupila raz dva, navíc, ono v běžných krámech v tý playmate velikosti není obvykle co zkoušet

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Led 2013 14:48
- Nahlásit

tyjo od bot se dostat k podprdám se bude Vero divit

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Led 2013 14:58
- Nahlásit

Fajka

záměrně proto sem nepsala že necejtila

no vidiš a nevyšlo ti to

omamovat v jégrovkách

ach jo, už ty brejle asi fakt potřebuju

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Led 2013 15:08
- Nahlásit

Maya
ja kupuju jen triumph. Problem je jeste jeden. u 75 jsou kosicky spravne od sebe. U 70tky sou u sebe asi tak jako kdybych mela prsa na sobe a extremne siroky zada... takze tam mam jednu oblibenou, kterou kupuju, ale jinak je to des a hruza. A to nemluvim o sehnani sportovni. to mam jeste jakztakz dobrou klimatexku, ale jinak je snad ve sportovnim pradle zvyk, ze bud je hubena a nema nadra, nebo ma nadra a je siroka, nic mezi asi ti vyrobci nikdy nevideli a u 70tky sehnat i to E je hruza, natoz neco vetsiho. Fkama mozna konci az treba ty 75+
jenze sme zas u toho, ze bud nic nebo spatnou - kdyz z toho sou pak bolesti krcni patere, tak je to taky na pytel a to ja jeste skoro prsa nemam proti nekterejm jinejm

lamalucni
Člen
# Zasláno: 3 Led 2013 16:09 - Změnil/a: lamalucni
- Nahlásit

cernej caj
Maya
Bravissimo.com, largecuplingerie.com, dobří jsou i Poláci - bradea.pl.
Super značky jsou Freya a Panache, hlavně sportovní podprda od Panache nemá chybu, a samozřejmě věčná "stálice" Freya Deco.

worick
jsem netušila, že tady je to samá playmate?!
Hele ani ne, na pohled mi to nikdo netipuje. Ani chlapi, ani prodavačky v prádlových krámech. Jde o to, že v našich krajích většina ženských, co by správně měly nosit tuhle "šílenou" velikost, nosí něco jako 90C. A ono to "nějak" funguje, sice jim vzadu podprda leze až nahoru ke krku a bolí je záda, ale prožijou celej život v přesvědčení, že mají céčka a že céčka jsou docela velký kozy...
Já bych si ale podprdu bez vyzkoušení nekoupila
Taky jsem si říkala přesně to samé. Jenže když se mi téměř rozpadla moje poslední padnoucí podprda, tak mi holt nic jiného nezbylo. Jo, vždycky toho objednám víc a minimálně půlku pošlu zpátky (z první zásilky letěly zpátky skoro všechny), ale není problém.
číslo znám, vyzkouším klidně 7ks a nesedí ani jedna
Dvě možnosti: debilní výrobce, co neumí ušít fungující podprdu, nebo své správné číslo ve skutečnosti neznáš. Viz výše - drtivá většina ženských nosí moc velkej obvod a malej košíček.

Vero
Člen
# Zasláno: 3 Led 2013 17:49
- Nahlásit

Fajka
tyjo od bot se dostat k podprdám se bude Vero divit

Tak jsem zvědava, kam debata dospěje třá pozítří
A mám z vás komplex, že mám moc malý prsa, ale aspoň mě záda nebolí ještě z nich

lamalucni
Člen
# Zasláno: 3 Led 2013 17:51
- Nahlásit

Vero
mám z vás komplex, že mám moc malý prsa
Si to s tebou vyměním, klidně hned a nafurt, chceš?

corgi
Člen
# Zasláno: 3 Led 2013 17:52
- Nahlásit

Ježišmarjá, mně na těch stránkách vyšlo, že mám nosit 90D - to nosí moje matka, která má prsa asi tak pětkrát větší....

Vero
Člen
# Zasláno: 3 Led 2013 17:56
- Nahlásit

corgi
Ježišmarjá, mně na těch stránkách vyšlo
mně to vyšlo tak, jak to i nosím

Vero
Člen
# Zasláno: 3 Led 2013 17:58
- Nahlásit

lamalucni
Si to s tebou vyměním, klidně hned a nafurt, chceš?

no já nevim, mě tuhle kritizovali staří známí, že se mi zmenčily a jako se jim to nelíbilo ... ale rači si ponechám svoje, sice menčí, ale moje. ještě byste mi k těm svejm někdo přihodil tu yetti-širokou nohu a co pak?!

Člen
# Zasláno: 3 Led 2013 18:38
- Nahlásit

corgi
Ježišmarjá, mně na těch stránkách vyšlo, že mám nosit 90D - to nosí moje matka, která má prsa asi tak pětkrát větší....

No, to mi povídej... , já se taky šla poměřit a zkalkulovat a vyšlo mi, že mám mít podprdu 85 G a já si furt kupuju 90 D

Člen
# Zasláno: 3 Led 2013 18:44 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

lamalucni

... Žije to tu... A i se víceméně s jistou tolerancí drží zadání...

datli
Člen
# Zasláno: 3 Led 2013 19:47
- Nahlásit

Hipík a Tonička a Rozinka Žije to tu... A i se víceméně s jistou tolerancí drží i zadání...

jakože podprsenka s kožíškem?hihi

worick
Člen
# Zasláno: 3 Led 2013 19:47 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Šmarjá, tak mi to nedalo a přeměřila jsem se do tabulky a vyšla mi tam velikost 30E (65E) (kupuju si 75D, ale utahuju ) - což mi připadne ,,volajaké čudné" - protože obvod pod prsy jsem naměřila 72, tak jak můžu mít 65? Tak teda 70, ne?? Vám to vychází?
Jak tak koukám, kupujem všechny blbě...

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Led 2013 19:50
- Nahlásit

To je právě ono, jak psala lamalucni já si taky dlouhý léta kupovala 85E a pak jsem zjistila, že mám 75H a fakt jako jo, je to mnooohem lepší
lamalucni
díky za odkazy, hned to prozkoumám, tu drahou co mám je tuším Freya a moc mě nenadchla, ale pravda, že měli v krámě jen tu jednu, jiný typ košíčků by asi seděl líp, jenže vybírat nešlo

lamalucni
Člen
# Zasláno: 3 Led 2013 19:51 - Změnil/a: lamalucni
- Nahlásit

corgi

90D? Ty máš fakt přes hrudník, měřeno absolutně vodorovně, ve výdechu a utaženým metrem, 90 cm? Teda neznám tě, ale to se mi zdá hodně... zkus říct nějaké kámošce, ať tě změří ona. Sám se člověk nikdy tak dobře nezměří.
A že tvoje máma nosí tuhle velikost - no třeba by taky měla nosit jinou...

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání