| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2013 12:43
- Nahlásit
Vero
Jak se u reklamací tvrdě a výhružně nastupuje? Pokud vím, člověk může hrozit tak akorát soudama a oni všichni stejně vědí, že soudit se s nima nikdo nebude, já mám teda zkušenosti, že většina neustoupí a člověku nezbejvá než sklapnout a jít.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2013 13:38 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
Maya
Tak já ti píšu taky naše zkušenosti, resp. mužovy.
A myslím, že obsah toho, co jim čék řekne, je podobně nedůležitej jako váha pejska, co vztyčí ocas tak akorát správně.
Myslím, že já osobně bych taky moc nepořídila. Ale zas já reklamovat nepotřebuju nějak, všecky boty mi šlapou, a když jsem chtěla reklamovat goretexky, tak byla potíž, že jsem ztratila cetl
edit- asi taky bude záležet na tom kterým podniku, kde se reklamace zkouší, taky to určitě nebude úplně všude stejně... ale muž když jde reklamovat, zatím uspěl i tam, kde to byla skoro drzost i objektivně.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2013 13:55
- Nahlásit
Vero
Aha, jako že muž je vizáží ranař a když jim tam nahodí ramena tak sklapnou oni? No možný to je. To teda máš štěstí, protože pro normálního smrtelníka jsou reklamace horor.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2013 14:05
- Nahlásit
Maya
muž je vizáží ranař
Víš co, vizáží ani kily vůbec není, ale umí se v takových situacích chovat agresivně, i jeho táta byl takovej, prostě si prosadil svou i na silnějších.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2013 14:08
- Nahlásit
Jen taková reklamační perla: sestřence se rozpáraly na špici adidasky botasky - za půl roku občasného nošení. První prodavačka přišla s tím, že je jasné, že si koupila malé a proto jí to prdlo. Když přeměřily nohu a bylo jasné, že malé nejsou, tak na ni bafnula, že má dlouhé nehty a pravděpodobně si je pořádně nestříhá Sestřenka se nezmohla na slovo a rudá vypadla ven. Šla tam znova, to už sebou vzala svou výřečnou ségru a raz dva byla reklamace přijatá
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2013 14:18
- Nahlásit
worick
Když přeměřily nohu a bylo jasné, že malé nejsou, tak na ni bafnula, že má dlouhé nehty a pravděpodobně si je pořádně nestříhá
šišmarjááááá
výřečnou ségru a raz dva byla reklamace přijatá
jojo, aji výřečné baby jsou dobré na reklamování...
to je fááákt dobrá perla
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2013 17:12
- Nahlásit
worick
má dlouhé nehty a pravděpodobně si je pořádně nestříhá
Sestřenka je asi vlkodlak, když má takové drápy, co rozpářou adidasku
|
solanka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2013 21:39
- Nahlásit
worick
... to mi připomíná moji poslední reklamaci značkových gumaček koupených měsíc předtím v pracovních oděvech:
,,ty gumačky propouštějí ve špičce vodu, obě´´
,,to není možný, protože jsou gumový´´
,,je mi líto, je to tak - stojím v louži a mám mokré obě špičky´´
,, a neteče vám TO TAM HOREM ???´´
no nakonec jsem uspěla...ale byl to boj!!!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2013 21:42
- Nahlásit
solankano nakonec jsem uspěla...ale byl to boj!! Neřikej že tě donutily stát v lavoru vody esli ti tam opravdu teče spodem
|
solanka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2013 22:24
- Nahlásit
danajasa
no moc nechybělo ...ale prostě jsem se tam tak postavila k pultu a furt mlela to samý, docela nahlas...až mě měly prodavačky plný zuby a tak to vzaly
a to jsem si předtím říkala - nebudu si kupovat ňáký šunt u vietnamců, koupím si pořádné v obchodě !
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2013 10:07
- Nahlásit
danajasa
přišly mi ty tyrolský gumáky, jsou skvělý, díky moc za tip....
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2013 12:46
- Nahlásit
Tak nakonec jsme letos šli s mužem do pracovních bot z canisu:
Jsou nesmírně pohodlný, vůbec ne těžký, takže zatím jsme spokojení, a i vypadají, že něco vydrží - to teprv uvidíme.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2013 13:08
- Nahlásit
Vero
dej vědět kolik vydržely.... my v práci fasujem něco podobnýho a ve velmi extrémních podmínkách jsou za tři měsíce v pr.....
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2013 13:10
- Nahlásit
Hipík a Tonička a Rozinka Držim palce at držej jak ty moje Jinak jsem čistila půdu a našla jsem své první pohorky délka podrážky 11cm
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2013 13:28
- Nahlásit
vlk
dej vědět kolik vydržely.
Dám. (Co to jsou velmi extrémní podmínky? ty my asi nevyzkoušíme)
Úvodem tohodle tématu mi tyhle boty doporučila Vlčáčková s tím, že vydrží fůru let. A i teda tak působí...
Každopádně pokud vydrží 2 záruční roky, tak se to cenově vyplatí. Pokud ne, tak muž je vyreklamuje a opět se to vyplatí.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2013 13:32
- Nahlásit
Vero
Dám. (Co to jsou velmi extrémní podmínky? ty my asi nevyzkoušíme)
no třá v nich stojím dvě hodiny ve vodě, pak s namočenejma botama lítám tři hodiny v mrazu a následně k peci kde je zas děsivý vedro..... se jim pak nedivím, že tak rychle humřou.....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2013 13:32
- Nahlásit
Vero
vypadaj dost dobre. Ja mivala kdysi podobny asi za 800 a nosila sem je nakonec nejen se psama, ale jak sou cerny a pekny, tak i k cernym kalhotum a kabatu a vypadalo to suprove
(ja se do toho canisu jeste nejak nedostala)
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2013 13:34
- Nahlásit
cernej caj
asi za 800
stojí tak pořád. a hele, připadají mi docela hodně široký.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2013 13:35
- Nahlásit
vlk
no třá v nich stojím dvě hodiny ve vodě, pak s namočenejma botama lítám tři hodiny v mrazu a následně k peci kde je zas děsivý vedro..... se jim pak nedivím, že tak rychle humřou.....
ůůůůůůffffff! hele tak to by asi umřely po čtvrt roce úplně každý boty.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2013 13:38
- Nahlásit
Vero
hm, tak to se tam zitra stavim mrknout, tak su zvedava.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2013 13:51
- Nahlásit
Mě ted ještě napadlo i když to nejni uplně vo botách (ale možná je to víc k věci než ty podprdy ) Jestli třeba taky pořád bojujete s fuseklema v holinkách nebo volnějších botách že se vám pořád sundavaj, tak jak jsem si na long kupovala značkový ponožky tak už bych snad ani jiný nechtěla, držej na noze perfektně, nesundávaj se a jsou tak akorát teplý . Značka HUSKY
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2013 13:57
- Nahlásit
Fajka
Jojo, taky nosím značkové, protože tohle bych nesnesla ani minutu Husky letos poprvé zkouším...koupila jsem si je od Ježicha Jinak mám Teko, Zajo (ty jsou myslím dokonce české) a moje první byly Bridgedale - tak ty jsou úplně skvělé, jelikož roky prověřené - už je nosím 4! zimu téměř soustavně Cena ovšem vysoká
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2013 14:01
- Nahlásit
Fajkapořád sundavaj hel víš že existuje držák na ponožky,nemyslím ten jak mývali před válkou co vypadal jak majinký podvazky pod každý koleno nale ted to dělaj pro mimina a i pro veký http://www.mimibazar.cz/bazar.php?album=1047240
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2013 14:03
- Nahlásit
worick
Bridgedale - tak ty jsou úplně skvělé, jelikož roky prověřené - už je nosím 4! zimu téměř soustavně
no já koupila v září dvoje husky a od tý doby točím pořád jen tydle dvoje a zatím nemaj žádnou újmu na zdraví a pro mě zatím nejlepčí fusekle co sem kdy měla ..sice ta cena je dražší ale než patery na houby tak rači jedny fakt kvalitní.
Jako třeba na doma nebo do práce kde sedím je mě to jedno ale na prochajdy a tůry venku už bych nic jinýho na nohu nevazala Ještě mě zbyla nějaká kačka od ježucha a ta půjde do ponožek
Bridgedale díky za tip vyzkouším je teda páč 4 roky je fakt pořádná prověrka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2013 14:08
- Nahlásit
Fajka
eště mě zbyla nějaká kačka od ježucha a půjde do ponožek
novinka nějaká?? většinou to lidi strkaj do štrozoku nebo do baňky, ale Fajfka ne,ta ne, ta si to dá do ponožek
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2013 14:14
- Nahlásit
Fajka
no je fakt, ze s levnejsima, ktery sou "povolnejsi" je to ve vyssi bote des, jak se to shrnuje
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2013 14:14
- Nahlásit
Fajka
no já koupila v září dvoje husky a od tý doby točím pořád jen tydle dvoje - já to tak měla dva roky s těma Bridgendalema Pak jsem se bála že mi s takovou dlouho nevydrží (ten nápor ) tak jsem začala dokupovat ty ostatní značky
PetraK
většinou to lidi strkaj do štrozoku - nééé, tohle není novinka Někdo z mých známých přebíral pozůstalost po dědovi a když chtěl vyhodit ponožky tak zjistil, že tam má děda v roličkách plno peněz
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2013 14:15
- Nahlásit
danajasa
šiš co ty lidi nevymyslí
majinký podvazky pod každý koleno nale ted to dělaj pro mimina a i pro veký
dyk to tam maj jen pro mimina
mimino budu zas až za třicet let
pro velký to tam nikde nevidím a taky nemám ponožky pod kolena..to už sou podkolenky a ty já nenosim..
PetraK
Fajfka ne,ta ne, ta si to dá do ponožek
musim mít dycky něco extra
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2013 14:18
- Nahlásit
worick
jsem se bála že mi s takovou dlouho nevydrží (ten nápor
jo sem na tom uplně stejně musím pořídit další bo kdyby tydle došly k ouhoně budu neščastná Fajfka
Někdo z mých známých přebíral pozůstalost po dědovi a když chtěl vyhodit ponožky tak zjistil, že tam má děda v roličkách plno peněz
juuu kouzelnej dědečééék
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2013 14:20
- Nahlásit
worick
htěl vyhodit ponožky tak zjistil, že tam má děda v roličkách plno peněz
esi von to nebyl nějakej Fajfky vzdálenej příbuznej, že by to byla rodinná tradice
Fajka
musim mít dycky něco extra
|