Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jablečný mošt
<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 228 . 229 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2012 17:22
- Nahlásit

Sízra Milanová
co je to v lidech za perverzi, že vyšlechtili nevim kolik
Měla ses zeptat doktora Mengele. Ten tohle dovedl skoro až k dokonalosti, tak by Ti třeba uměl specifikovat, proč.
Jinak některé druhy byly speciálně šlechtěny pro určitou práci, což asi špatně není. Příroda to dělá podobně, si myslím: zkouší, co se líp uplatní.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2012 17:27
- Nahlásit

Vlčáčková
Měla ses zeptat doktora Mengele. Ten tohle dovedl skoro až k dokonalosti

no právě mi ho to připomíná...

Jinak některé druhy byly speciálně šlechtěny pro určitou práci, což asi špatně není

to chápu, ale v době začátku plemen ty psi vypadali diametrálně odlišně než teď...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2012 17:29
- Nahlásit

Sízra Milanová
ale v době začátku plemen ty psi vypadali diametrálně odlišně než teď...
Asi jak který. Třeba WSS je asi už 200 let stejný. Prý. Víceméně.

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2012 17:53
- Nahlásit

Charles Patterson
Věčná Treblinka - Ve vztahu ke zvířatům jsme všichni nacisté

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2012 18:05
- Nahlásit

Mám to doma, ale neměla jsem ještě odvahu to přečíst.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2012 18:39
- Nahlásit

no právě

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2012 09:52
- Nahlásit

já teda nevim, ale mně ta merle barva přijde hnusná, ještě ty tygří jezevčíci ujdou, ale ty bordery a šeltky, to se mi vyloženě nelíbí.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2012 10:16
- Nahlásit

Adiddaska
já teda nevim, ale mně ta merle barva přijde hnusná, ještě ty tygří jezevčíci ujdou, ale ty bordery a šeltky, to se mi vyloženě nelíbí.

mně se merle taky líbí jen ty jezevcové, ale mně se nelíbí šeltky a bordery celkově

Jimmi
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2012 10:41
- Nahlásit

Vlčáčková

Mám to doma, ale neměla jsem ještě odvahu to přečíst.

já četla Holocaust zvířat

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2012 11:18
- Nahlásit

já četla Holocaust zvířat

já nic z toho teď číst nemůžu, protože jsem začla teď zas jíst maso, měkkej biosalám je to jediný, co můžu ráno pozřít a nedělá se mi z toho blbě, jinak by mi asi zakrnělo dítě, takže až v březnu si to přečtu.

Eire
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2012 12:06
- Nahlásit

Pěkný den všem ,
k barvě merle mám neutrální vztah,nejvíc se mi líbí nepovolené zbarvení porcelánový tygr u ND.

Maso jím,ale až budu nucená dekapitovat první boženu,bilunu nebo jindříška,možná nevezmu do pusy ani vejce.

A prosím o radu jaký olej s omega 3 a 6 dáváte psům.Ono záleží i na zpracování a mám v nabídce docela čurbes takzvaně žháví mě glocna Potřebuju to na čauky,ty s tou kůží jsou na štíru tak nějak už geneticky...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2012 19:21 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Adiddaska
mně ta merle barva přijde hnusná KUŠ!

Sízra Milanová
mně se nelíbí šeltky a bordery celkově TUPLOVANĚ KUŠ!

jbat
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2012 19:33
- Nahlásit

Nazdar ženy milé,
jaký jste měly víkend?
Vidím, že mimozemšťanka šla zase náhodou okolo... zase trochu scary, ne...? jako by někdo o její parazitické vědomosti stál nebo co.... a že věřím, že je má obsáhlé...
Nepochopila jsem moc Hipíkovu stať, kdy něco napsala a o pár stránek později souhlasila s Grin, že to je vlastně blbost, tak to teda spoň působí...
Merle nemerle, rozdělení Vlčáčkoý, ač je docela určitě přesný, bych stejně shrnula - každej, kdo množí, aniž by jeho cílem bylo čistě obohacení chovu (nepočítá se však obohacování chovu kryplem, že, pizizubko...), je pičus a měl by platit nehorázný pokuty, aby se mu to už nikdy nevyplatilo. Kejtlin u mě skončila, tak jako u ostatních. Vždycky mě srali lidi, co uměli jen pičovat, ale nikdy neudělali nic pro změnu a to je přesně ona. A teď už vím, proč nikdy nezměnila tu podle ní tak hroznou práci, že...
A nakonec - nevím kdo a proč by se měl bát Kotkový, panebože. Leda snad že by na mě s přítelem, co jí zabíjí psy a krade prachy, čekali někde v lese, ve tmě, to je potkat, tak skočím na strom a dělám haluz a asi bych fakt byla vyděšená...

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2012 19:56
- Nahlásit

Vlčáčková
TUPLOVANĚ KUŠ

ale kólie se mi líběj zase ale ty klasicky barevný

jbat

čus pičus...víkend byl dobrej, bylo dost alkoholu

jbat
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2012 20:00
- Nahlásit

Sízra Milanová
bylo dost alkoholu

stačilo napsat jen tohle.

Člen
# Zasláno: 22 Říj 2012 21:01
- Nahlásit

jbat
Nepochopila jsem moc Hipíkovu stať, kdy něco napsala a o pár stránek později souhlasila s Grin, že to je vlastně blbost, tak to teda spoň působí...

Souhlasila jsem s Grin, že zveřejňovat nějaký info by měl člověk, kterej je má z první ruky, což podle toho, co psala Grin, Stetísek není, to jsem ale před tím nevěděla...
Nicméně Jabloň potvrdila, že to celý s množením není výmysl a v tomto případě jsem se zveřejněním souhlasila (po tom, co jsem si přečetla, co obnáší merle x merle).

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2012 22:55 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

jbat
měl by platit nehorázný pokuty
Tak tohle je můj nápad. Teda trošku jinou formou. Prostě za každé štěně (ne)vratná kauce na finančák. A po nějaké době (dlouhé poměrně) její vrácení v případě, že se zvíře nevyskytne nikde pohozeno živé mrtvé, v útulku. Vyskytne-li se zůstane-li státu na krku, tak holt smolík, kauce propadá státu.
Jinak na všechno účtenky. Povinně. A naprosto geniální nápad někde z Ázie - účtenky se slosovávají. Je fuk, jestli je na 5 Kč (převádím na naši měnu) nebo na 10 000. Čísla z účtenek od kas se hlásí na úřad (je to z registrovaných kas, takže to není zas až tak divoká práce) a z nich se vylosuje jedna (či kolik), která(é) vyhrává(jí) třeba 100 000 Kč. Každý kupující si tak pohlídá, aby účtenku opravdu dostal. Výběr daní zaručen, protože nahlášením těch čísel se každý obchodník v podstatě udá - stejnak musí tyhle doklady dávat do účta, takže nikoho to moc nezatěžuje. Nevím, kde to takhle funguje - na Thaiwanu nebo kde. Ale funguje to perfektně.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2012 23:28
- Nahlásit

a teď to trochu odlehčíme

ta PARTIČKA mě jednou zabije!!!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2012 23:54
- Nahlásit

Jimmi
Jaká partička?

Jebloň
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2012 06:43
- Nahlásit

Jimmi
ta PARTIČKA mě jednou zabije!!!
Aji mě...babička s narozeninama a proleženinama byla hustá.

Eninka
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2012 09:41
- Nahlásit

Vlčáčková

Prostě za každé štěně (ne)vratná kauce na finančák

hele, že ty jsi popíjela tu třešňovici

tady jedou ve velkým stylu miliardový úniky za chlast, pohonný hmoty, cigára apod. a oni ohlídají každý štěně?

Eninka
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2012 09:42
- Nahlásit

Vlčáčková

Jaká partička?

na primě, zábavnej pořad se Suchánkem a Genzerem

Jimmi
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2012 15:20
- Nahlásit

Jebloň

babička s narozeninama a proleženinama byla hustá

babička nemá zuby- vezmem jí u huby....někdy si říkám, že umřít smíchy není tak hrozná smrt

prostě nové pojetí muzikálu o Červené Karkulce" mě dočista odrovnalo

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2012 21:51
- Nahlásit

co děláteeeee? Já vařim polifku!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2012 22:14
- Nahlásit

Sízra Milanová
ale kólie se mi líběj zase ale ty klasicky barevný
Za mýho dětství to byl skoro jen samej vořech. Ovšem někde poblíž nás bydlela paní a měla zlatou dlouhosrstou kólii. Mezi těmi voříšky, případně NOčky, to byla elegantní ušlechtilá královna. Do dneška mi leží v hlavě. Pak se jich nasbíralo víc, začalo to být módní plemeno. Po cca 10 letech už po nich ani neštěk pes.
Ale jo, kólie ve zlatě jsou prostě nádherný, vznešený psi.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2012 22:44 - Změnil/a: Adiddaska
- Nahlásit

Vlčáčková
Za mýho dětství to byl skoro jen samej vořech.

jakto, dyk byli kníračí pepř a sůl - to je podle mě nejvíc komunistický plemeno, kokří, pudlí, boxéří, to si náhodou pamatuju!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2012 23:37
- Nahlásit

Adiddaska
to si náhodou pamatuju!
Ty třeba jo. To já taky. Ale já pamatuju, na rozdíl od Tebe, doby, kdy člověk o psa pomalu nezakop. Pudlíci byli u nás až později.
My měli v domě fenečku Zuzinku. Vlastnila jí neodsunutá Němka (takové jsme tam měli, co pamatuju, tři) a pes taky neuměl česky, ale jenom německy. Byla to taková bílá fifinka, něco mezi pudlíkem a bišonkem, možná nějaké plemeno, ale protože už si jí úplně nepamatuju, tak radši nesoudím. Hlavně teda v pořádku byla na počátku mého životního horizontu a hned nato jí začaly padat chlupy, protože měla rakovinu, a pak strašně dlouho byla taková olysalá chudinka, co špatně mluvila. Slyšela na "Suzi, komm".
Vedle ve vchodu měli uštěkanýho bílýho špice a ve vchodu z druhé strany byl jezoš, který mě kousnul do obličeje. A já jsem pak, když vyběhl na zahrádku, lezla na klepadlo, na strom nebo garáž. A nikdo neřešil, že mám "trauma". Táta mi navíc ještě vysvětlil, že sem blbá a že si za to kousnutí můžu sama. Ale asi to tak úplně nebylo, neb jezevčík kousnul víc lidí.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2012 00:34
- Nahlásit

Vlčáčková

Prosimtě kolik ti je???

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2012 00:37 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Adiddaska
Prosimtě kolik ti je???
Tolik, že už si to pro Alzheimera ani nepamatuju...
Ale pamatuju, když byl pes Cerberos ještě štěně

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2012 07:38
- Nahlásit

Vlčáčková
Ale pamatuju, když byl pes Cerberos ještě štěně

tu knizku bys pujcila? ale taky nevim, jestli bych na ni mela zaludek. dovezu zas nejakej pytel, ale mame ted tusim jen jeden.

sem vam sem nakoukla, a koukam, ze budu muset pocist jeste i nejaky stranky zpatky... ta diskuze asi celkove je zajimava.

<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 228 . 229 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání