Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jablečný mošt
<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 228 . 229 . >>
Autor Zpráva
Eninka
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 21:06
- Nahlásit

Adiddaska

normálně ten smrad ztěch zad přebila ta vonná svíčka

nonono, vy jste někdy viděly smrdět záda? Já né

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 21:45 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Eninka
nonono, vy jste někdy viděly smrdět záda? Já né
Neviděly, nýbrž cítily. Teď už to nezakecáš.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 22:11
- Nahlásit

Eninka
hele číňani těhle fíglů znaj docela dost, mě jednou dělali masáž chodidel a uvolnila se mi svalová křeč na krku a taky se mi zlepšil hormonální cyklus...což nechápu dodneška, ale je to fakt

prostě žijou víc v astrálu a celkově ti pomůžou ať chceš nebo ne

takže nějaká dutá svíčka mě už nijak nepřekvapí

Eninka
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 22:38 - Změnil/a: Eninka
- Nahlásit

Jimmi

těhle fíglů znaj docela dost,

v tom případě nechápu, proč plno potíží léčej doktoři jenom lékama a nepoužívají či neporadí i třebas alternativní léčbu, která zabere a vyhne se člověk cpaní se lékama. No každopádně jsem si rozšířila obzor a ještě mi tady nechala dvě svíčky, zkusím díky nim "vytáhnout" z hlavy nějakej rozum na povrch, někdy si říkám, že jej mám zahrabanej někde hluboko v plenách mozkových

Jebloň
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 22:43
- Nahlásit

Eninka
v tom případě nechápu, proč plno potíží léčej doktoři jenom lékama a nepoužívají či neporadí i třebas alternativní léčbu, která zabere a vyhne se člověk cpaní se lékama.
Kde žiješ????A z čeho by ti diplomovaní jinak žili???A né že by byli úplně k prdu,potřeba jich je,ale někdy jsou na zabití,k hovnu a jen na zaplacení!

Eninka
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 22:49
- Nahlásit

Jebloň

z čeho by ti diplomovaní jinak žili???

asi jo, ale tak tohle je taky svým způsobem léčba za kterou by dostali též zaplaceno, ale člověk je ve společnosti až na posledním místě, farmaceutickej průmysl by měl propad tržeb a to z nich nikdo nechce.

Benda
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 22:56
- Nahlásit

huf huf huf huf huhů huhů huhů .................. to byl přímý přenos z bohnic huhů huf huf tralala ............... konec hlášení

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 23:13
- Nahlásit

Benda)

vy umíte žít čéče!

sarax
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 23:53
- Nahlásit

nerozumela sem jen druhy vete

Eire
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 09:09
- Nahlásit

Benda

a Columbus přijede lodí,vodovodem ...evidentně vás nic netrápí pane.Holt někdo si to umí zařídit.

All

Včera jsem se dočetla pěkný věci a bohužel se potvrdilo to co jsem si myslela.Takže pokud tady uvidím tu množitelku ,tak si svoje vyslechne!!

Jdu do posilky ,aby mi nepáchlo náhodou v zádech

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 14:46 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Kejtlin má FB stránku. Jestli to neví, tak zde odkaz: http://www.facebook.com/groups/130122270468143/mem bers/

Eire
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 14:59
- Nahlásit

Vlčáčková

Hmm hezký,jen kdyby to nezaložily ty šmudly přizdisráčský,který kryjí množení a záhadné mizení psů u biluny.Hrdinky jedny zapařený,zbabělý...

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 15:05
- Nahlásit

Eninka

hele, tady sou fotky ze semináře na to cvičení na míčích, jak ses ptala, jak to vypadá

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 15:05
- Nahlásit

Eire
Hmm hezký,jen kdyby to nezaložily ty šmudly přizdisráčský,který kryjí množení a záhadné mizení psů u biluny.Hrdinky jedny zapařený,zbabělý...
Přesně jak píšeš. Množení psů bez PP odsuzuju, to tu ví asi každý. Ale tohle je akt msty, zlé vůle nebo jak to nazvat. Takže to je daleko větší humus, než to množení samotné. Jsem přesvědčená, že dámám o ty psy lautr vůbec nejde. Takže jsem Vasilijevnu vyhodila z přátel a kompletně celý spolek členek jsem dala na Blacklist.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 15:14
- Nahlásit

Eire

fakt ubohý, žádnej normální člověk nemůže souhlasit s množením, ale nestačí se prostě s tim člověkem přestat bavit? Založit si skupinu po tom, co tam roky jezdili ty namnožený psy muckat a zároveň se kamarádit s Biluší.....no comment fakt

Jebloň
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 15:15
- Nahlásit

No kurvy to jsou,to je o ničem.....doufám,že jsou taky ve skupině Libuše Kotková(Biluška Belušková)-množitelka a vražedkyně psů s PP i bez PP.

Eninka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 15:32
- Nahlásit

Adiddaska

jé, děkuju za fotky, už je mi to jasný stěma balónama

all

děcka, já si asi stojím na vedení, co to znamená s tím odkazem na FB co semka dala Vlčáčková?

jbat
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 16:54
- Nahlásit

Kdybych byla taková kunda jako Božena Vasilijevna, tak založím podobnou stránku Biluně. A to by bylo sakra zajímavý čtení, kdybych do toho zamotala i dluhy, exekuce, podvody, žebrání o prachy atd.
Jenže já taková kunda nejsem a tak jsem Bilunu prostě jen škrtla ze seznamu lidí a přeřadila ji do skupiny "Hovna". A je to. Abych vynakládala energii na něco tak trapnýho, ubohýho a navíc jak vidím těžce neúspěšnýho, tak na to bych se vykákla.
Kejtlinu řešit nehodlám, ale Božka si poněkud nasrala do bot.

Eninka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 17:03
- Nahlásit

jbat

kdo je Božena Vasiljevna? Kdo založil ty FB Kejtlin? A proč to udělal? A proč je tam i foto impacta?

impact
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 17:05
- Nahlásit

Eninka
Protože jsem tam byla přidána. A vzápětí podle návodu, který jsem napsala Makrel, jsem zase odešla. Nemám čas na kktiny.

Eninka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 17:08
- Nahlásit

impact

to už je na mě "vysoká politika" , já vlastně pořádně furt někdy nevím kdo, kde s kým a proč, tak nad tím radši nebudu dumat

impact
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 17:09
- Nahlásit

Eninka
Btw. kdybych v nějaké podobné skupině chtěla být, tak si ji založím sama a udělám ji supertajnou. To aspoň vzbuzuje pak ty správný paanoie. A né, že udělám skupinu veřejně a v momentě, kdy do ní napíšu čárku, to vyskočí na bonzlistu všem přátelům. Viz Vlčáčková.

jbat
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 17:10
- Nahlásit

Eninka
do je Božena Vasiljevna?
ona je "nikdo" a to ji právě nutí dělat tyhle pseudogesta, aby an sebe upozornila a aby se zavrtala hlouběji do prdele lidem, o kterých si myslí, že jsou její "přátelé".

Kdo založil ty FB Kejtlin?
Božena

A proč to udělal?
viz výše - stať o rektálním alpinismu.

A proč je tam i foto impacta?
nevím a je mi to naprosto u zadku.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 17:18
- Nahlásit

do je Božena Vasiljevna?

majitelka králičího sexu a teď i mozku

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 18:44
- Nahlásit

Aha,takže jestli tomu dobře rozumím, Božka si založila skupinu proti kejtlin, kterou nechala veřejnou, během hodiny dvou o ní všichni věděli a její kamarádkyco je tam přidala houfně prchají pryč, jelikož Božka vložka si neuvědomila, že je uplně nejtupější imbecilka a nemá se v žádném případě pouštět do větších partyzásnkých akcí, že ikdyž je ta snaha vnořit se do davídkový prdele velká....furt to nějak nevychází

sarax
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 18:53
- Nahlásit

Sízra Milanová
debile sem si tohle:
, že ikdyž je ta snaha vnořit se do davídkový prdele velká....furt to nějak nevychází
predstavila..no potes

jbat
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 19:40
- Nahlásit

Sízra Milanová
že ikdyž je ta snaha vnořit se do davídkový prdele velká....furt to nějak nevychází
Přesně. Pominu-li, že fakt není o co stát v případě švestky, tak si osobně myslím, že Božka je němá, prostě nemůže mluvit, protože má jazyk neustále v něčí prdeli a to jaksi zabraňuje artikulaci... a tak se seberalizuje na netu, no. Chudinka.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 20:44
- Nahlásit

Božka zůstala ve skupině sama, já se tam snad dám, jak je mi jí líto..napište jí někdo jak jí má zrušit,evidentně IT oddělení žumpy zaspalo situaci

jbat
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 20:46
- Nahlásit

Sízra Milanová
Božka zůstala ve skupině sama

Cože? Aaaaaaaaaaaaa, néééééé.

sarax
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 20:46
- Nahlásit

hlavne prej vic hlav vic vi...ofsem jeden mozek na 20 hlav moc nepomaha

<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 228 . 229 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání