Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jablečný mošt
<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 228 . 229 . >>
Autor Zpráva
Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2012 12:28
- Nahlásit

sarax

proč to změnili?!!!! Jako já myslela,že se jim to bude líbit, že to tam sedí

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2012 16:36 - Změnil/a: Sízra Milanová
- Nahlásit

Holky co já to na zejtra napeču....přemýšlim o hodně kyprý buchtě, co vy?

akorát nevim jestli mám dost mouky....

Jebloň
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2012 16:46
- Nahlásit

Sízra Milanová
Já nepeču,ale plním zásobník!

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2012 16:47
- Nahlásit

Jebloň
Já nepeču,ale plním zásobník

Pancrfaustu?

Jimmi
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2012 16:52 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit

Sízra MilanováJebloň

něco na cestu musíme mít !

já nestihnu nic napéct, ale kafe můžu udělat do termosky!

Jimmi
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2012 16:53
- Nahlásit

Sízra Milanová

Pancrfaustu? trupko

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2012 17:31
- Nahlásit

Jimmi
možná chleba s pomazánkou... jestli bude zájem

Proč by ne, a nebo štrůdl jablečnej by taky nebyl špatnej že ne?

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2012 17:39
- Nahlásit

Sízra Milanová
Holky co já to na zejtra napeču....
Nevim co ty, ale já určitě bábovku. A pokud se se mnou Javier Bardem nevyspí, švihnu ji přes plot!

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2012 17:41
- Nahlásit

jbat

pokud se se mnou Javier Bardem nevyspí, švihnu ji přes plot

to je přesně tvůj styl! Tys pozvala Javiho? Hmmm a bude se na něj kousat?

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2012 17:48
- Nahlásit

Sízra Milanová
Tys pozvala Javiho? Hmmm a bude se na něj kousat?

Já si kousnu určitě... víš jak, je to moje polovička, nutí mě běhat a tak.... Ty vole, to nedávám, vždycky když si na to vzpomenu, mám záchvat smíchu. Jak si tady honila triko a přitom hovno hovno, slavný soude. Boooože...

Eninka
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2012 18:09
- Nahlásit

achóóój....celej den lítám po lesích, sotva lezu, to jako vážně, tolik kilometrů jsem dlouho nenachodila teda. Nasbírala jsem vrchovatej koš půl napůl václavky a suchohřiby. Odvezla jsem to mamce, má do noci co dělat, než to zpracuje, protože já se nemůžu hejbat, těžko bych s tím něco dělala. Fotku nemám a to mě se*e nejvíc, chtěla jsem se pochlubit. Prostě jsem to u ní vyložila a zmizla bez foto, tak si to aspoň představte.

Eninka
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2012 18:11
- Nahlásit

Sízra Milanová

jak jsi to dokázala s tou fotkou na tajné uzavřené skupině? Kde jsi vzala fotku Boženky a jak jsi ji tam vpravila, ty máš asi dlouhý prsty, že jo

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2012 18:14
- Nahlásit

jbat

si fakt cynická,takhle někomu ukrást imaginárního kluka....to se nedělá , celkově to uzurpování si "žumpích" mužů, tomu vůbec neholduju

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2012 18:15
- Nahlásit

Eninka
Kde jsi vzala fotku Boženky

jak jsi to dokázala s tou fotkou na tajné uzavřené skupině

napsala jsem Božce, jestli by nebyla tak hodná a nepřidala mě do té skupiny a ona byla tak hodná a pod podmínkou, že budu psát jen o Kejtlin mě tam přidala, což nikdo nečekal mimochodem tu podmínku jsem dodržela

Eninka
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2012 18:18
- Nahlásit

Sízra Milanová

napsala jsem Božce......mě tam přidala

tak to tě pasuju na místního Cooperfielda, protože tohle se nepovede jen tak někomu

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2012 18:22
- Nahlásit

Eninka
tak to tě pasuju na místního Cooperfielda, protože tohle se nepovede jen tak někomu

spíš mám o Boženku strach, jestli nebude superarbitrována pro blbost teďkonc

Eninka
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2012 18:25
- Nahlásit

Sízra Milanová

spíš mám o Boženku strach, jestli nebude superarbitrována pro blbost

ona tě tam pustila jako Sízru?

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2012 18:27
- Nahlásit

Eninka

ona tě tam pustila jako Sízru?

No jako mě s mym normálnim profilem na fb, je to vidět i na tom screenu co sem sem dala

Eninka
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2012 18:30
- Nahlásit

Sízra Milanová

mě s mym normálnim profilem na fb

ježiši, no fákt, už to vidím, no to je prča
ale musely koukat s tou výměnou profilové fotky, já bych se asi zahltila smíchy, i kdybych patřila k tomu spolku

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2012 18:37
- Nahlásit

Eninka
ale musely koukat s tou výměnou profilové fotky, já bych se asi zahltila smíchy, i kdybych patřila k tomu spolku

já taky, vždyť je to sranda,ne?

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2012 13:50
- Nahlásit

Eninka

Ahoj, a jak to teda vlastně s Kejtlin je?

Moc sem poslední dobou nechodím, někdy začátkem tejdne jsem zachytila, že Kejtlin nejen, že úmyslně množí na bezpapírácích, ale navíc kvůli většímu výdělku jde i do vysoce rizikových spojení (merle x merle).

Když si odmyslíš sympatie, nesympatie, kdo s kým momentálně peče nebo nepeče, a kdo všechno má máslo na hlavě, co je hnusnější? Množit a prodávat geneticky zatížený postižený psy nebo celou věc zveřejnit i s kontakty na pachatelku? A koho je ti víc líto? Kejtlin nebo těch psů a lidí, kteří si od ní takový štěně koupí???

Jebloň
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2012 14:21 - Změnil/a: Jebloň
- Nahlásit

Ahoj, a jak to teda vlastně s Kejtlin je?
Množí a je to prasárna strašná!

Když si odmyslíš sympatie, nesympatie, kdo s kým momentálně peče nebo nepeče, a kdo všechno má máslo na hlavě, co je hnusnější?
Nejde si je odmyslit a vcelku bych proti takový skupině ani nepípla,pokud by ji založil někdo,kdo se nepaktuje s Biluší,která množí na všem co se dá,včetně psů z útulků,nechává je střílet myslivcema,když na nich namnoží,zabíjet je mezi sebou,nechává je utrácet a nechává je podivně zmizet svým přítelem.A nebo jinou,co proto,aby mohla uchovnit čubu,nechá jí odoperovat oči a pak na ní hodlá chovat!!!

Člen
# Zasláno: 20 Říj 2012 14:35 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Jebloň
Nejde si je odmyslit a vcelku bych proti takový skupině ani nepípla,pokud by ji založil někdo,kdo se nepaktuje s Biluší,která množí na všem co se dá,včetně psů z útulků,nechává je střílet myslivcema,když na nich namnoží,zabíjet je mezi sebou,nechává je utrácet a nechává je podivně zmizet svým přítelem.A nebo jinou,co proto,aby mohla uchovnit čubu,nechá jí odoperovat oči a pak na ní hodlá chovat!!!

Chápu důvody tvý averze a mám to podobně, i když to nedávám tak najevo.
Jen si myslím, že vůbec nevadí, když se lidi, který takovýhle sviňárny dělaj, a jejich sympatizanti, likvidujou sami mezi sebou... Proto mě nepohoršuje, že někdo na fb zveřejnil věci o Kejtlin včetně jejího jména a adresy. (Vím to akorát odsud, na fb účet nemám...).

Eire
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2012 14:48
- Nahlásit

že Kejtlin nejen, že úmyslně množí na bezpapírácích, ale navíc kvůli většímu výdělku jde i do vysoce rizikových spojení (merle x merle).

Bohužel a co vím tak dostala osobní kopanec do zadele od každé z nás tady.A asi nikdo se s ní bavit nebude a ve svých kruzích ji alespoň já budu prezentovat jako téměř kotkovou.

A koho je ti víc líto? Kejtlin nebo těch psů a lidí, kteří si od ní takový štěně koupí???

No ,víš jedině těch pejsků,co se narodí díky mrzkému mamonu.Kejtlin ať jde do pekel a lidi co kupují bez PP...vlastně Kejtlin napomáhají,takže jejich problém.

Eninka
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2012 16:06
- Nahlásit

že Kejtlin nejen, že úmyslně množí na bezpapírácích, ale navíc kvůli většímu výdělku jde i do vysoce rizikových spojení

spíš ti odpověděly holky, protože já nemám povědomí kolikrát a na kom Kejtlin měla štěňata. Viděla jsem screen nějakejch inzerátů, to ano, ani nevím, jak starý byly a které byly opravdu na jejích psech. Říkám to možná alibisticky, ale z posledního jejího údajného "vrhu" jsem se od ní dozvěděla, že není její, ale někoho jiného.

co je hnusnější? Množit a prodávat geneticky zatížený postižený psy nebo celou věc zveřejnit i s kontakty na pachatelku

každá z těchto situací je svým způsobem hnusná, každá jinak,
ale já prostě jen vidím rozdíl v názvu "množitel" (teď odbočuju
z tématu merle-merle)...Vím, že kdo má štěnda bez PP se obecně množitelem nazývá, ale házet ji do jednoho pytle s lidma (myslím tím označením), kteří chovají psiska v hrozných podmínkách, mají je jenom na ten "chov", strhají feny a pak se jich zbaví apod...to je u mě množitel. Tímto reaguju na ty FB stránky, protože když si je jako člověk věci neznalej přečtu, zařadím ji mezi tyto lidi a to si myslím že ona není. Možná tady naštvu svým názorem skoro každýho, nikoho se nezastávám, nikomu nestraním, ale vysvětluju můj pohled na "množitele".

pokud by ji založil někdo,kdo se nepaktuje s Biluší,která množí na všem co se dá,včetně psů z útulků,nechává je střílet myslivcema,když na nich namnoží,zabíjet je mezi sebou,nechává je utrácet a nechává je podivně zmizet svým přítelem.A nebo jinou,co proto,aby mohla uchovnit čubu,nechá jí odoperovat oči a pak na ní hodlá chovat!!!

tohle je přesně ten důvod, co mi vadí na tom, kdo a proč založil tu FB stránku

Marush
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2012 17:00
- Nahlásit

Moc sem poslední dobou nechodím, někdy začátkem tejdne jsem zachytila, že Kejtlin nejen, že úmyslně množí na bezpapírácích, ale navíc kvůli většímu výdělku jde i do vysoce rizikových spojení (merle x merle).

Když si odmyslíš sympatie, nesympatie, kdo s kým momentálně peče nebo nepeče, a kdo všechno má máslo na hlavě, co je hnusnější? Množit a prodávat geneticky zatížený postižený psy nebo celou věc zveřejnit i s kontakty na pachatelku? A koho je ti víc líto? Kejtlin nebo těch psů a lidí, kteří si od ní takový štěně koupí???

nemám na tomto compu heslo na sízru,tak píšu pod Marush...

To co dělá kejtlin je špatně a dost, hodně lidí opakovánim množení velice zklamala, včetně mě. Myslim, že tu už neni nikdo kdo by její chování obhajoval....jenže, skupinu o tom že množí založili lidi co o jejím množení věděli jako první a kdoví jak dlouho, například Gerda a Davídková, jezdily dívat se na "housátka"...což jsem se později dozvěděla že byla štěňata. Já osobně jsem si myslela, že kejtlin měla vrh kavkazáků jeden a pak omylem jednou jezevčíky...to merle množení mezi sebou je strašná věc, to uzná asi každej...ale opět je tu ale, pokud chci moralizovat, neměla bych se aktivně bavit a obhajovat člověka jako je Biluše a být s ní nej kámošky...žumpy šly proti kejtlin jen a jen proto, že neni v žumpě, o nic jinýho nejde a Božena/Štětísek tu skupinu založila aby se před kamarádkama ukázala...pomohla tim těm psům, stal se z toho skandál a kejtlin přestane množit? Ne....Byl v té skupině někdo jiný než žumpa a pár minut já? Ne...mělo to jakýkoli přínos? NE...a k tovjí poznámce o tom , že fajn dávat kejtlin jméno a číslo na net veřejně...to mě by taky přišlo fajn uškrtit na ostnáči někoho kdo ho dal mýmu psovi, ale prostě existujou nějaký zákony a člověk by neměl brát spravedlnost do vlastních rukou, obzvlášt když s ni neumí zacházet a zachází s ní účelově jako Božena.

Člen
# Zasláno: 20 Říj 2012 17:30 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Marush
pokud chci moralizovat, neměla bych se aktivně bavit a obhajovat člověka jako je Biluše a být s ní nej kámošky..

Ano

založila aby se před kamarádkama ukázala...pomohla tim těm psům, stal se z toho skandál a kejtlin přestane množit? Ne..

Jako z důvodu, že dostala morální facku? To silně pochybuju... Ale je dost možný, že případný zájemce o štěně si ji zadá do googlu... A kde není poptávka není nabídka... Takže z tohoto důvodu je možný, že zveřejnění splní svůj účel...

k tovjí poznámce o tom , že fajn dávat kejtlin jméno a číslo na net veřejně...

viz výše...

ale prostě existujou nějaký zákony a člověk by neměl brát spravedlnost do vlastních rukou

Ano, existujou zákony na ochranu osobnosti. Neexistujou ale zákony proti tomu, co dělá K.
Tak co s tím? Myslíš, že stačí, že na ní uděláte Fuj a přestanete se s ní bavit?
Potřebuje prachy a nemá zábrany, takže její množení může podle mýho názoru zredukovat akorát to, že bude profláklá a nikdo, kdo umí s počem a pobral aspoň špetku rozumu, si od ní štěně nekoupí...

Marush
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2012 17:54
- Nahlásit

Ano, existujou zákony na ochranu osobnosti. Neexistujou ale zákony proti tomu, co dělá K.
Tak co s tím? Myslíš, že stačí, že na ní uděláte Fuj a přestanete se s ní bavit?
Potřebuje prachy a nemá zábrany, takže její množení může podle mýho názoru zredukovat akorát to, že bude profláklá a nikdo, kdo umí s počem a pobral aspoň špetku rozumu, si od ní štěně nekoupí...

to by ale museli lidi co si kupujou štěně brouzdat po netu a hledat Kejtlin cíleně, což u lidí co si kupujou psy bez PP, fakt nelze přepokládat, ti ani nevědí, že je to něco špatnýho(většinová populace se v tim vůbec nevyzná,nechci chodit na výstavy chci bez PP je levnější, přijdou u kejtlin to vypadá hezky, žádná množárna s klecema apod) a stejně si ho koupí....a ti co vědí si půjdou koupit s PP k normálnímu chovateli.

Člen
# Zasláno: 20 Říj 2012 18:00
- Nahlásit

Marush
to by ale museli lidi co si kupujou štěně brouzdat po netu a hledat Kejtlin cíleně

To právě si myslím, že ne.. Uvidí inzerát, kontaktuje prodávajícího a jeho jméno si pak může dát hledat... Dost lidí to takhle dělá, když něco kupujou...

Eninka
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2012 18:02
- Nahlásit

Marush

holky, čistě teoreticky, prostě mě jenom zajímá váš náhled - názor - ne kvůli Kejtlin, ale obecně. Koho lze nazvat množitelem? Je to každej, kdo má chov bez pp, nebo jen ten, kdo má víc vrhů, a pokud jo, jak nazvat ty, kteří chovají opakovaně v hrozných podmínkách i 2 x ročně na feně? V tom je nějakej rozdíl, že jo, přijde mi, že ta hranice je dost křehká v tom, kdo je kdo. Ale jak říkám, ptám je jenom obecně na názor.

<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 228 . 229 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání