Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jablečný mošt
<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 228 . 229 . >>
Autor Zpráva
jbat
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 12:36
- Nahlásit

Zdar dementi, jsem se krááásně vybucala.
Venta - to je ta, jak pomlouvá všechny a donáší z jedné strany na druhou? Ta je dobrá, takovou potřebujem!
Jinak nic nového, kromě toho, zrovna sedím na nudné poradě...

sarax
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 12:36
- Nahlásit

hele prosim vas,muzete mi nekdo rict jak se daji rozdelit zivoty???
jako na "realnej" a "virtualni"? a to jako "virtualni"prasarny neva?
ja totiz porad ziju jen svuj jeden zivot ,tak nevim

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 12:43
- Nahlásit

sarax

já taky jen jeden no..nevim asi je to nějaký zvláštní dar to oddělovat,každý to neumí.... jinak kdo založil tu anžumpu přiznejte se , voe asi nejsme jediný kdo spatřujou že je něco schnilého ve státě dánském na bruntálsku...

Jimmi
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 12:47
- Nahlásit

venta mě nazvala "náletem"

to jako asi nedám, se mě to osobně dotklo, to je jako by mi řekla, že jsem "naplavenina" bo co

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 12:52
- Nahlásit

Jimmi
venta mě nazvala "náletem"

to jako asi nedám

to si nesmíš nechat líbit, musíš na ní zaútočit v některym z jejích životů..teď si vyber jestli ve virtuálnim nebo reálnym, nebo v nějaký další dimenzi...btw nefotíš cizí psy a nevydáváš je za svoje?!!!!!!!!!!!!Já jen pro jistotu

Jebloň
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 12:54
- Nahlásit

sarax
jako na "realnej" a "virtualni"? a to jako "virtualni"prasarny neva?
Nééééé to máš blbě.....reálný prasárny ve virtuálním neva.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 12:58
- Nahlásit

Sízra Milanová

jako pardon,ale je to normální někoho označit za trapnýho debila a pak s nim jít venčit?

coco, Venta mě někde pomlouvá? Včera mi Vendula šlohla jen jeden párek z pamlskovniku, ostatní útoky sem vykryla, tak esli nejsou jako celkově nervozní z toho hladu

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 12:59
- Nahlásit

Jebloň
Nééééé to máš blbě.....reálný prasárny ve virtuálním neva

jako přece mohla jasně napsat venta,že si myslí o nás ve virtuálním životě že jsme tam včera byly trapné a nechutné atd..kromě adydasky, která šla do elda, protože s ní venčí v reálném životě a pomlouvá žumpu....stačilo to postavit takhle a každej by měl jasno ihned

Eninka
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 13:00
- Nahlásit

Jimmi

venta mě nazvala "náletem

jestli to třebas nemyslela takhle:

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 13:00
- Nahlásit

Adiddaska

pomlouvá tě ale jen ve virtuálnim světě, v reálnym s tebou kamarádí normálka neboj!!!!!!!!!! tag už to pochop!!!!!!

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 13:10
- Nahlásit

Sízra Milanová

pomlouvá tě ale jen ve virtuálnim světě, v reálnym s tebou kamarádí normálka neboj!!!!!!!!!! tag už to pochop!!!!!!

ajo, tak to je cajk, ten virtuální svět tak neprožívám

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 13:11
- Nahlásit

all
hele ted mi došlo, jak to že davídková ví o nějakých fotkách falešných psů přestrojených za psy někoho z nás, že někam někdo dává, když nás přeci nečte,nesleduje a ignoruje ouplně jako svýho bijcoalkáčomuže toho času?!!! Jak je tohle možný, jedině že by nás lsedovala ve virtuálnim světě a v tom reálnym jak žije venta,tam už ne...nebo jak si to vysvětlujete a kdo kurva převlíká ty cizí psy za vlastní ???????????????

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 13:16
- Nahlásit

Sízra Milanová

nevim, jestli jsem to v návalu práce nepřehlédla, ale myslim, že mám na všech fotkách vlastní psy. Teda na některejch sou i cizí, třeba Kapřík žužlík, ale neni přestrojenej za šampona, je normoš v civilu

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 13:18 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Sízra Milanová
tak označuje tvoje fanynka datli když jde žehlit.... něco jako ocelové pipky, to už se chytáš, ne?
Ahááá. Něco jako "budeme stavět huhuláha". Díky za vysvětlení. Ve světle tohoto odhalení se tedy obávám, že jsem pro diskuzi s ní zvolila přehnaně náročný slovník a není tedy divu, že neporozuměla obsahu mého sdělení ani po třetím zopakování.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 13:20
- Nahlásit

Vlčáčková

náhodou, Montežehlo je dost sofistikovanej pojem, chápeš, hora prádla na žehlení - monte Žehlo, něco jako monte Negro - hora černochů, a tak podobně..

Eninka
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 13:21
- Nahlásit

Vlčáčková

zvolila přehnaně náročný slovník

asi jo, já to dneska dočítala na šeltijích a některý pasáže jsem musela dvakrát, úplně mi unikal tok myšlenek sdělení, ale to bude nejspíš tím, že nemám vůbec tušení, vom čom to tam vlastně bylo

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 13:24
- Nahlásit

[Adiddaska

že mám na všech fotkách vlastní psy

mě snad nidko nepodezírá že se psem něco cvičim, jedině že by mysleli s panem kravíkem jak jsme cvičili zajíce...jenže pan kravík Beník je za prvý můj a za druhý, jestli nám záviděj žes ho naučila na zadních zajíce, tak to už fakt nevim

b]Vlčáčková[/b]
"budeme stavět huhuláha

přesně

Adiddaska
monte Žehlo, něco jako monte Negro - hora černochů, a tak podobně..

nejsem si jistá že železná pipka to měla až tak filosoficky podloženo

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 13:30
- Nahlásit

Sízra Milanová

mě snad nidko nepodezírá že se psem něco cvičim,

no to snad ne no

jedině že by mysleli s panem kravíkem jak jsme cvičili zajíce...jenže pan kravík Beník je za prvý můj a za druhý, jestli nám záviděj žes ho naučila na zadních zajíce, tak to už fakt nevim

aha, to je fakt, že toho jsem měla na fotce jak dělá zajíce. No tak prostě to prasklo no, se přiznávám, s šamponama mi to moc nejde, tak se halt gestim s nejlíp zvládnutym Bíglem ve střední Evropě mojí kámošky Bendy no

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 13:31
- Nahlásit

Adiddaska
Montežehlo je dost sofistikovanej pojem
No, chvíli jsem po vzoru Monte Bů přemýšlela, kdo bydlí na nějakém kopci v Jehlo(vě) x Gechlo(vě) x Žehlo(vě) a tak. Pak jsem usoudila, že rychlejší bude se zeptat.

Eninka
některý pasáže jsem musela dvakrát, úplně mi unikal tok myšlenek sdělení
Přímo myšlenkový potok, proud nebo, nebojím se to říci, myšlenkový průjem. Faktem je, že se veřejně útočně vyjádřila k něčemu, co ani nečetla, a kde není veřejně ani soukromě půl křivýho slova na její adresu. Klidně Ti to přepošlu, můžeš posoudit.

Eninka
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 13:34
- Nahlásit

Vlčáčková

útočně vyjádřila k něčemu, co ani nečetla

ty to ale nechápeš, nejsi oblíbenkyní její oblíbenkyně, tak hold útočit se mušíííí

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 13:38
- Nahlásit

Vlčáčková

a dej si obří pozor,jinak na tebe podá TO pro pomluvu....a to teprve uvidíš

Eninka
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 13:42
- Nahlásit

Sízra Milanová

,jinak na tebe podá TO pro pomluvu

pokud mi Vlčáčková doloží, že nic nemá a je chudá jako kostelní myš, vezmu její případ jako dobrej skuutek grátíííís

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 13:45
- Nahlásit

Sízra Milanová
a dej si obří pozor,jinak na tebe podá TO pro pomluvu....a to teprve uvidíš
JO, kurnik, vidíš!!!!!
Žádám Eninku, aby jí s tím píchla, protože to bude prča.

Zde jsou podklady (dva moje hnusné pomlouvačné maily), které si můžete k tomu TO přiložit:

Týraná zvířata tyrana.zvirata@gmail.com
13.10. (před 3 dny)
komu: Eliska
Díky za fotky.
Pred chvílí (asi hodina) jsem se dozvěděla, že jedna další z cz-pes má Tvého Dana.

Týraná zvířata tyrana.zvirata@gmail.com
13.10. (před 3 dny)
komu: Eliska
Tady má fotky: http://datlismecka.rajce.idnes.cz/Dejvik_z_Bartose k

Eninka
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 13:47
- Nahlásit

Vlčáčková

Tady má fotky

ale ten psík je krásnej teda, moc se mi líbí, takovej čertík

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 13:47
- Nahlásit

Vlčáčková

tak za todle si posedíš v chládku

Jimmi
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 13:51
- Nahlásit

Eninka

já se včera na koliích a šeltkách taky snažila porozumnět a byla jsem slušná..... a to byla ta chyba

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 13:51
- Nahlásit

Sízra Milanová
tak za todle si posedíš v chládku
A když se k tomu případně přihodí ještě to týrání chudinky Sabinky, tak už do konce mého bídného života z toho chládku nevylezu.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 13:54
- Nahlásit

Jimmi
snažila porozumnět a byla jsem slušná..... a to byla ta chyba

no právě

Vlčáčková
A když se k tomu případně přihodí ještě to týrání chudinky Sabinky

jak si chtěla aby žila? To byla nehoráznost opět od tebe!!!

Eninka
ale ten psík je krásnej teda, moc se mi líbí, takovej čertík

no že je peknej,ale navíc sporťák a na chov dobrej, takovýho by asi do úzulku nedala že jo...nějakýho pouličního smraďocha to jo,ale šampiona budoucího jistě ne,to dá rozum

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 13:56
- Nahlásit

Jako můj problém byl v tom, že jsem prostě den nevlezla na mail, abych případně napsala: "fotky psa jsou z nového domova". Původně jsem si totiž myslela, že Dana koupila přímo od Elišky, když zmiňuje, že ho koupila od chovatelky. Ale ona nerozlišuje chovatelku (čili ženu, u které se psisko narodilo) a majitelku (čili ženu, která psa nyní vlastní bez ohledu na to, jestli něco dalšího někdy odrodila a odchovala či nikoliv). Tak jsem myslela, že Eliška (pokud je neviděla) uvidí fotky svého čtyřnožce a bude vědět, že na cz-pes jsou už dvě osoby, které mají její odchov. Jako jo, je jí tahle informace k hovnu, mohla jsem si jí nechat pro sebe, ale to už by člověk nemohl zakonverzovat vůbec o ničem, kdyby měl furt řešit, co z čeho může nějaká hysterka udělat.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 14:01 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Sízra Milanová
jak si chtěla aby žila?
Ježíš né, z čeho mě to podezříváš! Já jsem akorát chtěla, aby nebyla zašantročena bez vědomí majitelky. Živá nebo mrtvá.
Jinak jsem trapně a opravdu nehorázně chtěla, aby nebyla utracena její štěnda proti vůli majitelky a doporučení dvou veterinářů.

o že je peknej,ale navíc sporťák
Jako bacha! Nechval dne před večerem. Psala mi totiž jednou zdejší největší znalkyně šeltií, že Eliška množí na všem a lidi od agilitění se jejím psům vyhýbají, protože by brzy doagilitěli. Takže si Datli, chudák malá, s Danečkem pěkně naběhla. Abych ho nemusela za čas zachraňovat z nějakého útulku!!!
I když ... dá se to pořešit třeba tak, že skákat přes překážky bude datli a chromej pes jí to bude pískat z lavičky.

<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 228 . 229 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání