| Autor |
Zpráva |
jbat
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2012 21:38
- Nahlásit
Benda
akorát tvuj nazor na meho psa se mi nelibi
můj názor na tvýho psa je ten, že má svatou trpělivost. )))))
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2012 21:40
- Nahlásit
nahodou si to jedou ve velkym:"placame se po zadech,nabirame slabe jedince a jsme uuuplny kralovny kokobezky "
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2012 21:41
- Nahlásit
sarax
kokobezky
To máš blbě....Kokotběžky je správně.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2012 21:43
- Nahlásit
Jebloň
To máš blbě....Kokotběžky je správně.
))))))))))) nebudu plýtvat svým majestátem, jdu spát. ))))
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2012 21:49
- Nahlásit
jbat
že má svatou trpělivost. to je jasný je to svatý pes
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2012 22:10
- Nahlásit
Jebloň
Kokotběžky
no to mi poser montežehlo
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2012 22:23
- Nahlásit
vy tady máte mejdan a já nikde ....
houby Kejtlin závidím...v neděli jedu na Vysočinu zkusit štěstí. Miluju hledat houby a i je jíst, když vidím na zemi hnědej klobouk, úplně se tetelím blahem, přirovnala bych to k miniorgazmu, fakt to zbožňuju, houbičky jedny
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2012 23:00
- Nahlásit
Eninka
když vidím na zemi hnědej klobouk, úplně se tetelím blahem, přirovnala bych to k miniorgazmu, fakt to zbožňuju,
měla jsem to jako ty, ale po dnešku mě to už pak nudilo, jen jít a sbírat
all
já se seru s houbama a projela jsem něčí fó pá
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2012 23:12
- Nahlásit
čus baby
dala jsem si zelený čaj s ananasem a medem a nějak mi po něm padaj víka, asi nedokoukám ani harryho
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2012 23:15
- Nahlásit
jinak u nás prší a ty moje velký blbky ležej na dešti, kdyby se schovaly do kůlny, prádelny nebo aspoň pod schody, když už ne do boudy.....nic zavřela jsem je do kotce, už takový teplo není, aby mohly promoknout.....
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2012 23:28
- Nahlásit
čus, co tu kravíte? Já byla celej den ve škole, takže nic nestíhám!
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2012 23:30
- Nahlásit
kejtlin
šamponi by taky klidně leželi na dešti, jsou retardovaný, tak jsem je radši dala do postele
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2012 02:53
- Nahlásit
Kokotběžky
no to mi poser montežehlo
uaa kokotbezkou na montezehlo do satu a hlavne zadny zbytecny zkousky!!! asi mi to splynulo zda se v tuhle hodinu pochopitelneD:
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2012 17:47
- Nahlásit
Pěkný zbytek neděle vinšuju,zplozenci satana
Tak krásně jste to tu rozjeli a pan Benda je taky číslo.
Jebloň
Leni,už kolobrndě v životě neřeknu jináč :-DDD
Tak po odvozu kluka na vlak směr Ova (furt lepší než ta nechvalně známá osablaha)jsem si uvědomila,jak ty parchantíí děsně stárnou.Si normálně začne studovat vejšku a ještě od prostředka aby to měl rychle za sebou....Taky mně ve finále přesvědčil,že tolik jídla neuveze a do lednice na koleji nenarve,tudíž příští víkend nevařím a hotovo...
Ale zase v pátek mě tak podrtil v posilce,dnešní noc byla hustáá.Učil mě jak správně provádět cvik bench press..nejenže jsem si při štelování své schránky tělesné na lavičce přivodila krutou křeč v obou zadních svalech steheních,takže podle výrazu kluka jsem vypadala asik jako uprostřed porodu ale pak se zadařilo a udělala jsem tři sérky a včera mě už divně bolely kozy(jako ne kozy jako kozy,jen prsní sval)ale v noci jsem se na každý povrtění v betli musela posadit,zaměřit polohu a praštit sebou do vyměřeného úseku...
Příště na jeho hecování "dělej ,makej ,to dáš,ješte jednou a šup ,jedu jedu"vyprdnu
Taky jsem včera nahrabala listí z ořešáku pro biluny,prej je to dobrý proti slepičím blechám a posekala naposled zahradu ,vypádila smečku a uvařila dýňový zelí...
A co u vás nového na barikádách?
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2012 19:07
- Nahlásit
Eire
Leni,už kolobrndě v životě neřeknu jináč :-DDD
jsem si uvědomila,jak ty parchantíí děsně stárnou.
Viď.
Příště na jeho hecování "dělej ,makej ,to dáš,ješte jednou a šup ,jedu jedu"vyprdnu
Bože,dneska bych byla mrkvá!
Taky jsem včera nahrabala listí z ořešáku pro biluny
To sme taky včera dělali.A zejtra můžu zase!
A co u vás nového na barikádách?
Strašlivě dneska eninkuju a bydlenkuju.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2012 19:33
- Nahlásit
Jebloň
Bože,dneska bych byla mrkvá!
Šak su,a mladej když mě viděl,jak se roboticky pohybuju po kuchni spokojeně pronesl"co nebolí neroste"
Taky při mojí poznámce ,že příští pátek nebudu mít asi čas na posilku,že si zajdu sama ve středu,pronesl ,ne ne to si nějak zařiď,musím tě zkontrolovat...
Strašlivě dneska eninkuju a bydlenkuju.
V podstatě taky,na nic jinýho nemám sílu a bůh seslal i déšť ....
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2012 20:10
- Nahlásit
já byla na cvičáku, venku a ted´ na štrůdlu u kámošky. Bolí mě loket, čuba mě do něj hryzla, omylem, netrefila se do balonku a já debil si řekla, když se neumíš trefit, dostaneš hovno a chtěla ho schovat do dlaně, tak mě vzala ještě jednou do hřbetu ruky, ale tam modřinu mít nebudu. loket už má modrou barvu...
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2012 20:15
- Nahlásit
kejtlin
já jsem po tréningu dycky strašně pokousaná, Rambík je strašně agresivní dycky, mám uplně ohlodaný prsty
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2012 20:18
- Nahlásit
Adiddaska
já jsem po tréningu dycky strašně pokousaná, Rambík je strašně agresivní dycky, mám uplně ohlodaný prsty
já nebejvám právě po cvičáku dobitá
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2012 20:39
- Nahlásit
kejtlin
já hrozně dycky, jak pamlskuju, tak mě při tom Rambík strašně okusuje, jak je natěšenej, takže ho chválim stylem: šikovnýýýýýý, au ty svině!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2012 20:43
- Nahlásit
Adiddaska
já jim pamlsky flušu, i když Goša je mi schopná skočit do držky )
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2012 20:56
- Nahlásit
kejtlin
já se štítim, pamlskuju třeba vařenejma ledvinkama a to bych do huby nedala
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2012 21:01
- Nahlásit
Adiddaska
já se štítim, pamlskuju třeba vařenejma ledvinkama a to bych do huby nedala
tak to bych blila, do huby dám max. játrovej pamlsek nebo sýr nebo piškotu.
neflušu jim to pokaždý jen občas, když neflušu, tak dávám vařený hovězí srdce
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2012 21:19 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
dneska jak jsme cvičily v dešti, tak předseda mi říká, vem si můj gumák a holiny, at´nenachladneš, máš imunitu v prdeli. Holiny mám svoje jenže mi řezali palec a nevydržím v nich jak jsou úzký. Předseda měl pravdu, tak jsem si tedy jeho gumák a gumovky půjčila, tvl já byla jak kocour v botách , ten gumák jak byl tvrdej a velkej, tak chodit jsem v něm nemohla, pracovat s vodítkem už vůbec ne, pořád se chrul k jedný straně při obratech, no nic, nešlo to, čubu jsem si odložila pod střechou a šla to sundat, v klubovně na mě koukali z okna, když jsem tam přišla, tak padali smích, nemohli ani mluvit To bych dala disciplínu ve sranda závodě, odcvičit v tutom poslušnost
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2012 08:57
- Nahlásit
co děláte? já piju kafe, půjdu pak ven a pak sklízet dýně a sekat kostry
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2012 09:16
- Nahlásit
kejtlin
co s těma dýněma pak děláš?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2012 09:21 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
Adiddaska
co s těma dýněma pak děláš?
dávám psům k masu.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2012 09:51
- Nahlásit
kejtlin
jako jen tak nakrájený?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2012 09:53
- Nahlásit
Adiddaska
jako jen tak nakrájený?
melu v robotu, ale to melu všechnu zeleninu, když je na velký kusy, tak ji nestrávěj, myslím zeleninu obecně, nejen dýni.
nebo strouhám na struhadle nahrubo a psi ji mají moc rádi.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2012 15:08
- Nahlásit
Chtěla bych Vás upozornit žer se blíží narozeniny různých významných osobností jako je například Jebloň a také já...tudíž nevím jak Jebloň, ale já si turadši napíšu co si přeju dostat od Vás jakožto od věrných souputníků:
Lesbos high quality památníček "Jsme stále s tebou", ten si jako vyprošuju....
dále pak obří máslový super kalorický dort se sexuálně explicitní pokud možno nevkusnou scénou mě s někým koho nikdy nepotkám....
už nevím, ale určitě na něco přijdu...takže si to zapište ihned!
|