Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jablečný mošt
<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 228 . 229 . >>
Autor Zpráva
Jimmi
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2012 16:39
- Nahlásit

Sízra Milanová

dále pak obří máslový super kalorický dort

čokoládový exkrement? to je strašně kůl

Jebloň
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2012 17:26
- Nahlásit

Sízra Milanová
Chtěla bych Vás upozornit žer se blíží narozeniny různých významných osobností jako je například Jebloň a také já...tudíž nevím jak Jebloň, ale já si turadši napíšu co si přeju dostat od Vás jakožto od věrných souputníků:
Já samozřejmě chci,aby ste mi všichni prokazovali čest a lezli mi do řiti.

sarax
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2012 17:45
- Nahlásit

Jebloň
eeee!!! nebo leda ze ukazes jak je tvuj pes dobrej jo?!
jinak hele narozeniny bude mit misa a jenda taky by mohli dostat neco vkusneho at nezerem! hlavne maslovy dort musim zrusit jogurto maslovej na nas dort a vymenit necim echt dobrym
mise dam vysavac se steracem ta bude velmi rada,to vite porad bydli s rodicema tak dostane pekny darek do me domacnosti

Jebloň
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2012 17:46
- Nahlásit

sarax
mise dam vysavac se steracem ta bude velmi rada,to vite porad bydli s rodicema tak dostane pekny darek do me domacnosti

Ježíííííš,Míše už taky bude 33 let?....bože,to utíká!

sarax
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2012 18:18
- Nahlásit

Jebloň
je a jo.ji je podstatne mene ona jeste se mnou bydlet muzehm vidis to mi nedoslo..to asi neni tak blby no

jbat
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2012 18:36
- Nahlásit

Sízra Milanová
esbos high quality památníček "Jsme stále s tebou"
to musíš vedle, vole, tady bys dostala leda tak deníček "všichni na tebe zvysoka serem"

já vám dám k narozkám imaginárního přítele, zaječí zuby, dres na sumo... nevím co dál, trapně průměrný psy už máte, tak to je asi vše.

Jebloň
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2012 18:41
- Nahlásit

sarax
ona jeste se mnou bydlet muzehm vidis to mi nedoslo..to asi neni tak blby no
A jo ....no její věk je nádhernej....teda on celkově je kus baby.
jbat
"všichni na tebe zvysoka serem"
Unser Führer

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2012 18:44
- Nahlásit

čus, nic nestíhám, už začla škola, takže končim se zevlingem. Jinak k narozkám vám nikomu nic nedám, cizí narozeniny mě nadmíru obtěžují. Několikrát už jsem lobovala za to, aby se všechny narozeniny, kromě mejch zrušili, ale zatim to neprošlo.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2012 19:12
- Nahlásit

já budu mít svátek , takže chci dort s krémem babí hněv, případně mázlej marmeládou......a dál .....vše do domácnosti mám, stěrače přední si koupím sama, to je opravdu pálka ty asi 400kč, takže asi nic.....
k narozeninám nikomu nic nedám!

Jimmi
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2012 19:17
- Nahlásit

jbat

tak si myslím, že to jbat
napsala jasně a stručně, nikoho nevynechala, dárky jsou přiměřené a vkusné, a proto už nikdo o nějaké cajky žebrat nebude!

Jimmi
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2012 19:22
- Nahlásit

kejtlin

tak ti nevím, vzhledem k tvému dnešnímu jídlu co sis uvařila, jestli svátek bude ....

Jimmi
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2012 19:23
- Nahlásit

Jedu trénovat začouny, tak tu nepište nemravnosti!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2012 20:10
- Nahlásit

Jimmi
tak ti nevím, vzhledem k tvému dnešnímu jídlu co sis uvařila, jestli svátek bude ....

již před dvěma dny jsme měli smaženici a cajk, tak snad jo i když preventivně bych ten svátek měla zapít dokud je čas, to máš recht.......

sarax
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2012 21:06
- Nahlásit

Jebloň
.teda on celkově je kus baby.
no kus baby to je..teda nevim koho myslis?ale to co myslim ja je poradnej kus.....baby
jbat
"všichni na tebe zvysoka serem"
DDDDDDDD

kejtlin
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2012 12:45
- Nahlásit

bezva, dnes tu byl šéf, už přijel nasranej, a řekl našemu předákovi-jak jinak důchodce, aby mu napsal zkušební mail......a zjistil, že to neumí, to byl řev

Jebloň
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2012 13:27
- Nahlásit

sarax
no kus baby to je..teda nevim koho myslis?ale to co myslim ja je poradnej kus.....baby
Tak takovejhle kus sem nemyslela!

Jinak zdravím všechny co nevenčí pod dohledem obecenstva a nefilipínkují za souhlasu ostatních.
P.S:Venčila sem fčéra,tak dneska snad nemusím.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2012 14:58
- Nahlásit

Jebloň

Venčila sem fčéra,tak dneska snad nemusím

hele já už nevenčim, pouštim na čokli studenej vzduch z větráku...to stačí

Eninka
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2012 20:16
- Nahlásit

děcka, četli jste na žumpě, že Darině1 zemřel při dopravní nehodě Damíšek? To je hrozný

Eire
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2012 20:34
- Nahlásit

Taky jsem dnes nevenčila,vypustila jen do zahrady a příkázala do koše nasbírat jabka...vlkošky jabka sežraly,koš nakously a čauky ukázaly prostředník...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2012 20:39
- Nahlásit

Eire
já když sbírám ořechy, tak mi je psi berou z kýblu....
Eninka
děcka, četli jste na žumpě, že Darině1 zemřel při dopravní nehodě Damíšek? To je hrozný

jj četla, Darinu neznám, ale hrozný to je

Eninka
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2012 20:43
- Nahlásit

Eire

Taky jsem dnes nevenčila,vypustila jen do zahrady

taky tak, taky tak....akorát já přikázala posbírat hříbky, který mi tady rostou každej rok pod borovicema, ale jediný, co donesla Terka, bylo hovno na krku, ve kterým se někde vyválela

ale jahody a rajčata holky sbíraj, akorát do svýho bšicha, nikoliv do košíku. Mj. pořád mi zrajou jahody jako praštěný a mají ještě stále plno květů. Mám je jenom v truhlíkách, nehnojím, skoro nezalívám a ony jsou takto sveřepý. Většinou, dokud vyloženě nezamrzne, sbírám jahody.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2012 21:05
- Nahlásit

Eninka

tu neznám vůbec, ale je to strašný teda, dopravních nehod se bojim děsně

Eninka
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2012 21:13
- Nahlásit

Adiddaska

tu neznám vůbec

já jen virtuálně, ale mám ji ráda, hlavně díky jejím příspěvkům a pejskům a tak....jo, nehody jsou hrozný, jednou přede mnou na dálnici havaroval mužskej, vylítl z dálnice do pole, šel na střechu a tak, no děsný, a já jsem zastavila a našla jej úplně hotovýho, ale hlavně měl ssebou vižlu, tak vypadla nějak tím letem z auta a byla v šoku a já byla moc ráda, že jsem mohla pomoct, oběma, protože i když páník byl "jenom" zraněnej, vižla chtěla zmizet co nejdál pryč a páník by byl smutnej, kdyby ji nenašel, tak jsem zavolala pomoc a vižličku pozdržela na místě, aby se s páníkem mohla později setkat zase.

jbat
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2012 21:28
- Nahlásit

Eninka
je to hrozný, když umře psíček... jakýkoliv...

nicméně si nelze nevšimnout, jak hbitě zareagovala mimozemšťanka... na mě to působí hrozně scary teda... sorry za OT.

Jinak něco z veseljšího soudku - zase mi zvýšili plat.

Darina1
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2012 06:04
- Nahlásit

Bábušky moc a moc děkuji jak za mě tak za mojeho Damiška, že jste si na něho vzpomněly a malou myšlenku mu poslaly.

Jebloň
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2012 06:58
- Nahlásit

Darina1
já si to teď přečetla......je mi to moc líto a Tobě i Biškovi přeju moc sil...držte se.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2012 07:05
- Nahlásit

čau všichni, jsem nemocná a je mi blbě, nesnášim, když jsem nemocná. Jdu si udělat coldrex......

Jimmi
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2012 12:05
- Nahlásit

Darina1

já jsem to četla a nemohla jsem tomu věřit, je to tak smutný a zbytečný...džte se oba

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2012 14:57
- Nahlásit

Eninka

No tak to je peklo s tim pejskem Dariny ...o to víc přemýšlím jak vozit bezpečně psa v autě a jsem z toho dost nervozní, protože já jezdim pořád . Jenomže člověk nikdy neví na jakýho vola za volantem narazí,kdo to do něj napálí.....psycho

sarax
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2012 15:04
- Nahlásit

Darina1
no je mi to hrozne lkito,cely den myslim na to jaky to musi byt,drzte se oba!

Sízra Milanová
ja vozim psa v kufru,cili panika z narazu ze zadu

<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 228 . 229 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání