| Autor |
Zpráva |
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2012 15:27
- Nahlásit
sarax
ja vozim psa v kufru,cili panika z narazu ze zadu
no já budto na zadním sedadle zapnutou na kšírech a pásu nebo v kufru,jenže obě metody mi přijdou nespolehlivý, nejlepší je asi klec na pevno...jenže, taky ne vždy plus mně se do auta nevejde, vozim tam plno věcí....
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2012 15:32
- Nahlásit
Sízra Milanová
ale v kleci v kufru, když ti někdo narzí do kufru, tak tam máš sešrotovanýho psa i s klecí a ani ho nevyndáš ven pak, kdyby náhodou přežil. Podle mě je nejbezpečnější na zadním sedadle na kvalitním popruhu a kšírech.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2012 15:50
- Nahlásit
Adiddaska
Podle mě je nejbezpečnější na zadním sedadle na kvalitním popruhu a kšírech.
asi jo....škoda že neexistuje nějaká autosedačka pro psa, prostě něco co by ho líp ochránilo, když má jinou stavbu těla než člověk.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2012 16:01
- Nahlásit
Sízra Milanová
škoda že neexistuje nějaká autosedačka pro psa,
to jo, specielně Nyxa by v ní mohla sedět jako Kmotra Liška, takle:
[imgs] [/imgs]
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2012 16:10
- Nahlásit
Adiddaska
specielně Nyxa by v ní mohla sedět jako Kmotra Liška,
přesně tak by v ní seděla....
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2012 16:26
- Nahlásit
Adiddaska
ale v kleci v kufru, když ti někdo narzí do kufru, tak tam máš sešrotovanýho psa i s klecí a ani ho nevyndáš ven pak, kdyby náhodou přežil. Podle mě je nejbezpečnější na zadním sedadle na kvalitním popruhu a kšírech.
Taky vozíme psy v kufru,buď na vodítkách ,nebo v kleci,na zadních sedadlech jsou povětšinou děti.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2012 17:09
- Nahlásit
já vozím holky na předním sedadle, nejhorší varianta co může být, akorát jak jsem už psala dřív, max. 10 km, na delší trasy řeknu někomu, ať mě odveze a jsem s nima vzadu, což teda taky nic moc řešení. Podle mě žádná varianta (kšíry, klec, kufr a tak) nezaručí v případě průšvihu skoro nic, záleží odkud a jaká rána by přišla. Ideální by bylo supervelký auto a v něm, někde v části zadních sedadel klec, která by stejně musela bejt vyrobená z tak festovního materiálu, aby se nedeformovala. že tohle je úplně nereálný, takže zbývá se spíš "modlit", aby se nic nepřihodilo
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2012 17:47
- Nahlásit
Eninka
já myslim, že hodně kvalitně vyrobený kšíry a krátkej popruh na zadním sedadle může aspoň zvýšit psovu bezpečnost na úroveň bezpečnosti jakou má na tom stejnym místě člověk. Podle mě by ale musel být pes upoutanej v leže, protože jak bude v sedě, je ten popruh už tak dlouhej, že ho nezastaví dřív než vlítne do přední sedačky. Já vozim psy v kufru, protože mám malý auto a na zadní sedačku by se taktak vlezly a přijde mi, že i na těch popruzích by se tam v případě nárazu o sebe pomlátili, to teda samozřejmě i v kufru, ale v kufru by aspoň nesejmuli mě za volantem a když přežiju já, můžu je zachraňovat, ale když budu třeba v bezvědomí, pochybyju, že někdo z kolemjedoucích bude volat eště psí záchranku. Po novym roce budu mít ale velký auto a tam už uvažuju pro psy o těch zadních sedačkách, protože bych nerada, aby na mě zezadu přilít kočár třeba, schůdnější mi přijde psy na sedačce a kočár a ostatní zavazadla v kufru.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2012 18:14
- Nahlásit
Adiddaska
na zadním sedadle může aspoň zvýšit psovu bezpečnost na úroveň bezpečnosti jakou má na tom stejnym místě člověk
tak to myslim právě,je jasný že smrtonosnou nehodu prostě třeba nikdo nepřežije nebo ten kdo má štěstí,ale prostě něco v úrovni pásu pro člověka...
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2012 18:30
- Nahlásit
Eninka
jinak vše nej k narozkám
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2012 19:06
- Nahlásit
Adiddaska
stejne jen docas..dite pozdeji dozadu dat musis,po smeru jizdy vepredu bejt nemuze..cili to mam tak uz nastaveny ze psi v kufru v domku ci kennelce,hlavne proto,kdyby se neco stalo,aby v panice nevlitli pod auto pri otevreni kufru
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2012 19:08
- Nahlásit
sarax
ale jsou i děcko sedačky na přední sedadlo ne? Proti směru jízdy?
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2012 19:24
- Nahlásit
Sízra Milanová
ale jsou i děcko sedačky na přední sedadlo ne? Proti směru jízdy?
Jenže ty jsou jen do určitejch kg.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2012 19:28
- Nahlásit
Jebloň
Jenže ty jsou jen do určitejch kg.
jo ták a pak stejně teda musí dozadu....
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2012 19:54
- Nahlásit
saraxSízra Milanová
jo časem musí dítě dozadu, ale to už zas nebude potřeba obří kočár s korbou vozit s sebou. A pak budou psi muset zas do kufru, ale ta Xpětka má kufr dost vysoko, při srážce s osobákem většinou neni moc zdeformovanej a s kamionem je to jedno už uplně kde kdo sedí
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2012 19:55
- Nahlásit
Adiddaska
ale ta Xpětka má kufr dost vysoko, při srážce s osobákem většinou neni moc zdeformovanej a s kamionem je to jedno už uplně kde kdo sedí
to je pravda
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2012 20:01
- Nahlásit
Zdar,
co to zas je za exhibici trapnosti vedle??? Jako že "nechala jsem zabít svýho psa zbytkem smečky, tak to budu psát do všech aspoň vzdáleně podobnejch témat, pojďte mě všichni litovat, fňuky fňuk!". Jako smůlis - jsi nezodpovědnej idiot, tečka.
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2012 21:31
- Nahlásit
jbat
No tý vole,to bomba tady....Kokotběžka zase povolala stínovýho milence,aby sem přihasil aspoň se dvěma identitama a zapojil se .Asi si myslí,že tím se zapomene na všechny psy co nechala zabít,zmizet,nebo zakousnout.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2012 22:35
- Nahlásit
Sízra Milanová
jinak vše nej k narozkám
jé, dík, akorát nesmíš věřit všemu, co mám na FB, protože jsem tehdy "mlžila" , pisnu ti zprávu na FB
Adiddaska
no určitě to, co píšeš s tím "zabezpečením" psů v autě je o moc lepší, než nic, to každopádně. A navíc každej džíp je pro psa v kufru o moc bezpečnější, než osobák vzhledem k výšce event. nárazu.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2012 19:20
- Nahlásit
jako nepřijde vám, že je tu děsně mrtvo, nikdo nic nepíše?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2012 19:22
- Nahlásit
Adiddaska
tak já ti teda něco napíšu ...včera ti to moc v top staru slušelo a i tvým klukům
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2012 19:36
- Nahlásit
Eninka
dik
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2012 19:43
- Nahlásit
Adiddaska
já to včera prošvihla top stár
je mi děsně blbě, mám teplotu a jsem nachcípaná a jsem v hokně, nemyslím, že musím víc psát.......
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2012 21:25
- Nahlásit
já dnes byla na strašně dlouhý procházce a natáhla jsem si sval na lejtku!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2012 22:29
- Nahlásit
Omlouvám se, že vám sem lezu, jsem líná hledat tu diskusi
Adiddaska
Hele add. kočárek - trojkolka. Asi je dobrý si jí někde zkusit projet, mám známý, kterejm naprosto nevyhovovala, prostě jim vadilo, že vepředu je jen jedno kolo.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2012 11:41
- Nahlásit
Dobrého dne milé paní
kachna_
Omlouvám se, že vám sem lezu
se nemusíš omlouvat vždy když tě vidím vzpomenu si na hezké věci...
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2012 12:35
- Nahlásit
kachna_
dik, to je jasný, musim si jí vyzkoušet v praxi určitě. Zatim mám favoritní todlec: http://www.kocarky-zlin.cz/detail.php?idzbozi=2350 &barva=15474
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2012 12:54
- Nahlásit
Co děláte? Já dopiju Coldrex a jdu spát, opět na noční, když jsem nemocná, tak je to naprosto na píču , aspoň že kolega viděl, že mi je opravdu blbě a odšlapal to za mě, takže já jsem byla celou noc v teple a vážila auta, dneska to prej kdyžtak odšlape prej taky, ale to nedá, to by padnul......vůbec jsem to nečekala, že mi takhle pomůže.
Dneska jsem zjistila, že Ricky - starý krysař začíná asi hůř vidět , byl tedy delší dobu nejistý, když šel do schodů a ze schodů a když skákala z postele nebo gauče v šeru a dneska jsem mu koukala na oči a vidím, že začínají matovět.....nj bude mu 14 let no.Dneska mi těsn vedle něj spadla plná láhev minerálky, jsem ho málem zabila......i když navykládat vám můžu co chci že jo...co taky se starým psem....
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2012 20:09 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
je mi trochu líp už, stejně tedy za mě šel kolega, protže chčí a že by mi prej bylo stejně jako včera, kdybych do toho šla, ale už jsem si dala kafe a dokonce si do práce dovezla čínu a trochu jsem snědla, včera jsem neměla nic. A když kašlu, tak už mě nebolí ledviny Coldrex zabral asi, ale už mám úmysly, že tedy v sobotu kousání asi vynechám, ale v neděli bych už mohla na cvičák a v pondělí prochajdu nějakou větší...
Adidas
dala jsem si tu omáčku pálivou jak jsi říkala, twe mě to málem vyžralo vnitřnosti , ještě že jsem si dala jen trochu
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2012 20:30
- Nahlásit
kejtlin
achóóój, hele, jestli seš na tom tak bledě, nastrouhej zázvor, zalij vodou, uvař z něj prostě čaj a oslaď medem, to taky pomůže. Jo a jinak na ucpanej nos jedině křéééén, čerstvej samozřejmě
|