| Autor |
Zpráva |
leyenda
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 11:09
- Nahlásit
CrysaBaico
Vam zavidim rovny, hladky bruslickovy trate, tady je to hruza. Musim strasne davat pozor, protoze jsou tu silnice samy hrbol a vymol, brusle dostavaji pekne zabrat a ja uz jsem si koupila chranice na kolena a ruce. Obcas si zajedu v nedeli aspon na parking k supermarketu, tam to jde.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 11:34
- Nahlásit
leyenda
od tebe tu zbyvajici vezmu, jestli chces, nasazim si do mi pelargonyje
suoer!! miluju slevy a akce totiš
zatim si du zkusit nanečisto kremaci k rybníčku
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 12:37
- Nahlásit
Co děláte? Makáte? Já jo. Navíc to dneska neutíká.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 12:52
- Nahlásit
pawLINka
Co děláte? Makáte?
Přesně tak. A dneska musím odejít ve tři. Ségra jde se mnou na nákup. Jd si koupit sako k šatům na její svatbu. Tak musim něco doděla, aby mě totu nestrašilo ještě zítra ráno.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 13:25
- Nahlásit
pawLINka
makán, sem tam flákám
Huš mám v tom jasno
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 14:19
- Nahlásit
Už mě to neba. Vyhlašuju oddech na kafe.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 14:21
- Nahlásit
pawLINka
ty máš dneska vlastně dlouhou, co?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 14:27
- Nahlásit
Nazdar lidé, zase blázinec, nestíhám vás.
leyenda
Baico
Crysa
pawLINka
Brusle si vemte na tábor, jsou tam bruslařský tratě, řikala kameráátka, pročež i kola jsou vítána...jak kým samozřejmě...
Dneska zasázim zbytek semínek, myslim, že tim je moje pěstitelství u konce, neboť krom jednoho sémě nevzešlo nic.
A vlastněěěě - ještě mám ty lejendí semínka z pohlednicový kolekce, ale to musim nejdřív proštudýrovat, kterou zem chtěj, jestli teda taky neztratily klíčivost, pročež je to klidně možný.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 14:29
- Nahlásit
Monty
Jj, mám. Dneska mám navíc hodně práce a jsem celkově nějaká unavená, takže krize trochu...
Asi bych potřebovala dovču a trochu relaxovat... Příští týden budu v práci ale jen ve středu, takže si trochu od toho tady odpočinu. V pondělí a v úterý mám školení (ale bude dlouhé ) a ve čtvrtek už odjíždím pá na trek.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 14:33
- Nahlásit
pawLINka
já to dneska zítra odflákla, jsem hledala a hledala.... a nakonec našla, zítra mi příjde moje čtvrté mimi to byla rychlovka
v práci akorát slyším od kolegyně, že jsem blbá atd.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 14:53
- Nahlásit
Monty
zítra mi příjde moje čtvrté mimi
počkej, dyť si ráno eště řešila kde vezmeš prachy a essi vůbec a teď to nabralo takový spád jo?
Nezapomeň, že máš povolené max. dva knírače na stránku, nové mimi na tom nic nemění
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 15:18
- Nahlásit
Monty
a nakonec našla, zítra mi příjde moje čtvrté mimi to byla rychlovka
to bude to z emerikly??? bo novej knírač????
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 15:36
- Nahlásit
Monty
Jůů, ty se máš. Záááávidím!
Tak si ho užij!!!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 16:06
- Nahlásit
Zdar lidi, po téměř denních problémech i netem (po kolikáté už ) se mi podařilo napojit, ale jsem tu tak na čtvrt hodiny.
Jen jsem vám chtěla říct, že jsem měla včera hororovou procházku 27. 3. ani ne 3 týdny po tom co slezl sníh a přičemž stále ještě po ránu mírně mrzne, jsme na absolutně netypickém místě potkali naši první zmiji
Přesněji řečeno - Kaly ji potkala zmije zřejmě ještě hladová ji bez nějakých větších důvodů (Ká jí očichávala z cca 10 cm, ani čumák k ní nestrčila) kousla
Následovala rychle "klidná" cesta domů cca půl kiláku, pak nemožnost se komukoliv dovolat (stále jsem bez auta), se mi to za asi 10 minut podařilo a přijela pro nás kámoška.
K veterináři jsme dorazili za necelou hodinu po uštknutí.
Kájí dostala kalciovku a Dexadreson.
Kalciovka ji naštěstí prakticky ihned postavila na nohy a z ordinace jsme odcházely mrskajíc
Dnes je ještě taková skleslá, ale ráno se najedla, venku si popoběhla, ale doma celý den spí. Blbý je, že je stále nateklá, přestože veterinář říkal, že do rána by měl otok spadnout. Má ho teda jen v podkoží, dýchá v pohodě, polykat může taky v pohodě, vypadá to, že ji nic nebolí.
Včera jsem ovšem myslela, že se zblázním, už nikdy, nikdy víc
Klika je, že je to mladý, zdravý a velký zvíře.
Jediný plus na tom všem je, že jsme prodělaly vyšetření srdce a zjistili jsme, že Kájí je naprosto ok (stejně jako před dvěma lety, když jsem ji uchovňovala).
Takže za chvíli jedeme trochu potrénovat, pokusím se napojit večer, ale nemůžu nic slíbit, fakt to hodně blbně
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 16:47
- Nahlásit
Eldoguero
Ty woe, to je moje noční můra Dneska už jsem taky viděla zmiji, byla děsně velká, cca půl metru Svině.
Puma zmijí kousnutí přežila úpa f poho, jenom s lehkou ztrátou energie. Ale mám děsný strach o šelmyje, si myslím, že by byli mrtvé dřív než by padly na zem
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 18:00
- Nahlásit
Eldoguero
fak jí kousla jo??hele a než dostala pigáro,měla nějaký příznaky??twe nevim co bych dělala,většinou bejvám celkem daleko vod čehokoli bo nesnášim lidi,takže cárám pokud možno pustinama
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 18:14
- Nahlásit
Eldoguero tak to je to co mě tady děsí taky, zmijí potkávám v létě dost a mám taky strach, ale naštěstí mi ještě žádná čokla ani mě nekousla.
Jedu si ještě na rychlý stopičky. Čůs
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 18:19
- Nahlásit
Crysa
ani mě nekousla
tak nepude proti vlastnímu druhu.-)))))))))))))čili já sem taky f klidu
Jedu si ještě na rychlý stopičky
u mě sou rychlý jen f tom smyslu,že velmi rychle zapomenu kady vede.-)))))))))))
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 18:38
- Nahlásit
Tak vona zmyje pro zdravý zvíře nad patnáct kilo není život ohrožující. JEnže furt je tu otázka, jak moc je to zvíře zdravý. No, nezávidíma pokud je pesa ještě oteklá, ška bych na další kalciovku, nebo aspoň jí podala perorálně s rybím tukem.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 19:01
- Nahlásit
Eldoguero
no ty woe ty máš věci tak hlavně aby byla Kájí v pořádku, hele a poradil ti nějakou první pomoc???? Doufám že žádnou takovou nebezpečnou potvoru nepotkám
Jinak už sme vyposlouchaný, Baruška má tu chůzi čím dál tím lepší. Odložení se zastavením jí nedělá žáden problém, tak ješt+ě natrénovat ty spešl cviky a doufám že to dá
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 19:36
- Nahlásit
My už jsme taky ze stop, byla jen Crysa a Kakáč a já. Páč jsem jim to šlápla tady kousek nad barákem na kopci na osení, je to jak beton, práší to, tak jsme šli hned. Kakáč ovšem ty rybí sušenky cejtí, ale prostě nedohledá a je nasranej a tak když po chvíli nic nenajde, tak jde dál. Crysa dobrý, jen mi přešla jeden předmět, kterej naťukla, ale nedařilo se jí dohledat a rozešla se dál. Radši jen jí s tím jejím momentálně rozháranym moskem nechala jít. Pak jsem šla na stopu já, posbírat po Kakáčoj ty sušenky rybí, jsou drahý jak mrcha a bylo mi to líto nechávat myším, tak jsem posbírala hrst sušenek a dala jim to prckům napůl. Takže na stopě jsme byli všichni
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 19:41
- Nahlásit
Alexa
spešl cviky
kerý zas????a na co?
Crysa
Takže na stopě jsme byli všichni
žiš tak di příště sama a netrap ty čokle nebohý )
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 19:47
- Nahlásit
davidkova renata
kerý zas????a na co?
no ty přiblbý cyklista, autista a zak né?????
Crysa
Takže na stopě jsme byli všichni
a dala sis s nima????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 19:53
- Nahlásit
Alexa
no ty přiblbý cyklista, autista a zak né?????
jo ty deš na béhá???atak to jo..kdo píská?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 19:56
- Nahlásit
davidkova renata
žiš tak di příště sama a netrap ty čokle nebohý
tra je to bavi, myho cokla stopa bavi moc, hlavne kdyz si muze hledat sam podle svyho uvazeni a ja mu do toho nekecam , coz tak i vetsinou je, ja nejsem narocna, tak mi staci, ze drzi zhruba smer, stejnak si nemuzu moc vyskakovat, pac si casto nepamatuju uplne presne kudy jsem slapala.
Jsme strasne zmaceny, instalovala jsem na zahrade ostrikovani, protoze uz mi tu ta dzungle nejak usychala. A jak jste se mely vy? Uz ma Montik fotak na ceste?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 20:07
- Nahlásit
leyenda
ja mu do toho nekecam
to já ani nemůžu páč vim úpa piču kady sem šla.-))) jednou sem dokonce nenašla ani nášlap.-))) a jednou zjara dokonce ani vodloženýho psa v zarostlým lesíku !!! tehdy naposled byla na odložení uvázaná..eště že umí štěkej...sem řvala jak na lesy Štěkej a podle toho jí našla.-)))) nejsu úpa stopař bych řekla.-)))ale taky jí to baví,málem mi vyhodí rameno dycky jak táhne.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 20:08
- Nahlásit
davidkova renata
jo ty deš na béhá???atak to jo..kdo píská?
no musim když chci na ty vobranářský speciálky všechny
píská Ťujík
leyenda
Uz ma Montik fotak na ceste?
něco na cestě má už se dneska radovala ale na dotazy nereaguje, tak bůhví co očekává
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 20:11
- Nahlásit
Alexa
píská Ťujík
eh..mě ho pískal taky..byl ze mě trošek mimo.-)))))))))))) byl celkem hodnej,ale ne zas tak úplně
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 20:18
- Nahlásit
davidkova renata
mě pískal Baruně IPO V a dobrý, tu poslušnost dáme, a uvidíme jak dopadnou ty speciálky no, kdyžtak to někde zvopáknu no
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 20:20
- Nahlásit
Alexa
tak bůhví co očekává
je f tom?
davidkova renata
vim úpa piču kady sem šla.-)
no, tak nejak
ale taky jí to baví,málem mi vyhodí rameno dycky jak táhne.
delej navolno, ne
|