| Autor |
Zpráva |
danajasa
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2012 10:50
- Nahlásit
KOLIK JE HODIN????????
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2012 10:52
- Nahlásit
Kolik je hodin?Už byl středověk? http://youtu.be/iPI0DA3M9Ac
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2012 10:54
- Nahlásit
tak jsme z procházky, byli jsme skoro dvě hodiny
děcka spí, já se naobědvám a před druhou hodinou vyrážíme k Ostravici
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2012 14:36
- Nahlásit
ajaj teplomilky vypada to blede
http://aktualne.centrum.cz/domaci/pocasi/clanek.ph tml?id=738576
ja jsem chladnomilka tak mi to neva
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2012 14:52
- Nahlásit
lucYnka XIII
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2012 17:47
- Nahlásit
nazdar albertííí to byl ale krááásnej den zas co???
sme byli ve zlýfsi zakusovat šupácíí a pak procházkovat a plavit čokle a tai vůbec
nemám ted následkem toho vůbec žádnej čas bo mrdnik jest zde apsurdní ..du nakopat hovna pod postel aspon..
Monty
proč sem dáváš fotky kde je akorát tráva a uprostřed nějakej bílej flíček??nějakej kaz na fotáku nebo jak?? ))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2012 17:54
- Nahlásit
http://www.stream.cz/video/671369-dojemna-zachrana -vlka-dokonce-i-s-dychanim-z-ust-do-ust
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2012 17:55
- Nahlásit
Zdár Albertí dneska bylo krásně nemít pse byla by to nádherná vycházka nebejt toho,že hmyzopes se jmul zakopávat do myší díry a mezi tím co sem páčila hmyzákovou ze zemského jádra pakůn skočil do Moravy takže smrdí velkosmrdí stoletým bahnem zatímco malopes je olepený jílem ze zákopu
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2012 19:00
- Nahlásit
davidkova renatanazdar albertííí to byl ale krááásnej den zas co???
máš pravdu matko přectavená, krásnej den to byl akorát jsem se vrátila z druhýho cvičáku a krom toho, že jsem viděla místní kalamitu - vypálených několik km podél trati asi od jiskřícího kola vlaku, tak jsme aj pěkně odposlouchali, Kakáč lítal na talířích lítacích jak drak, mladší frnda nateklá mi udělala radost, starší frnda nateklá je zas hepy, páč měla výlet, když je ta neděle, taxem jí teda vyvezla
No a teď jdem zas ohýnkovat a buřtovat.
Tak zas čůs xichtí Kdyžtak koukejte na zprávy, třá nám to čafne ten voheň jak ta suchá tráva u trati a bém děsně in
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2012 19:20
- Nahlásit
Takže letos chytla akutní Matějitýdu Renata. Důkaz tu:
Zbytek fotek tu :
http://baico.rajce.idnes.cz/Zlosyn_25.3._2012
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2012 19:21
- Nahlásit
jak jste se měli jelita????
My báječně, dopoledne skoro dvě hodinky s makrel a odpoledne 5 hodin, cesta k Ostravici, tak asi tři hodiny a cesta zpět
miluju takové víkendy, ale strašně rychle utíkají
K Ostravici jsme šli s kámoškou australačkou, pak tam přijela kámoška nova scotia duck tolling retrívřice, cestou jsme potkali kámošku gordonsetřicí a kamarádku kříženku
bylo to fakt super
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2012 19:34
- Nahlásit
danajasa
smrdí velkosmrdí stoletým bahnem zatímco malopes je olepený jílem ze zákopu
heskej víkent prostě.-))
Crysa
třá nám to čafne ten voheň jak ta suchá tráva u trati a bém děsně in
tak hlavně esi máte f okolí nějakej hrat ))) třá aspon zámek nelahozevec,ten dyš lehne popelem,srát mě to rozhodně nebude
Baico
Takže letos chytla akutní Matějitýdu Renata
twe to snad ne esi mi rozumíš..
jinak bych vypíchla,.že běžíme směrem OD FIGURANTA na kontrolák bez vodítka jo??????????????
twe vyslanec pekel ))))))))))))))))
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2012 20:16
- Nahlásit
"Afi nemůvu koufat, bouí mě vub"
"tak dobře, udělám ÁAAAAAAA"
"ale ftejně tě koufnu!!"
Baicovko, ty fotky jsou boží!!! ale mělas to hlásit dřív, než jsem si smíchy prochcala židli
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2012 20:18
- Nahlásit
Crysa
Baicovko, ty fotky jsou boží!!!
Myslím, že Kamílek bude můj oblíbený objekt na focení. Škála jeho výrazů je dosti široká
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2012 20:24
- Nahlásit
To byl super vikend!! Ted jsem se zastavila...
Dneska se Dzessynka rozhodla, ze bude pomalu na stary kolena taky zabijet figuranta.
Jdu haji pomalu, bo zitra je zase pindeli.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2012 20:46
- Nahlásit
Nazdar blázni, už sem tu s mezizastáfkou u matky mé, kde jsem pojedla, polehla na gauč a zatuhla. Ooooo jaký to byl zase velmi mnoho heský den, ovšem nápojky nemaje nevidím fotek. Maryje dnes nosila opravdickou velkou činku a krz pamlsky pěkně šla u noch, příští náfštěva bude mnohem víc česací, už je zase línavý období, budu česááááát!
Crysa
Psala mi filipka, pročež se vyjádřila velice člensky, nicméně psala, že mařena je malá, pročež se vůči tomuto ostře vyhraňuji, anžto není malá. Takže když pámbu dá, do týdne můžeme potrénovati opět
Myslim, že Markusínek asi nebude plafcem, neb je stále brotcem...ovšem velmi nadšeným, až radostným, načež se jala velice těšit do cvičiště, než byla v domek zavřena, což nesnáší, Bajkonůra vítala obejmutím nadšeným kol krkovým, to celé třikrát, z toho ty první dvě fteřiny byly hra. Což mě samosébně tší, pamprésor. Soudružka Dagmara Buřtíková si stále neumí brát pamlsky, neboť bere si je s rukami, což bolí.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2012 21:06 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
GerdaPsala mi filipka, pročež se vyjádřila velice člensky
tuším správně žes rovněž poštovní, známky maje?
nicméně psala, že mařena je malá, pročež se vůči tomuto ostře vyhraňuji, anžto není malá.
napravíme, opravíme, Maryji dofoukneme či informační šum vyvrátíme. Podle toho co pude snáž.
Takže když pámbu dá, do týdne můžeme potrénovati opět
no to doufáme, jste pilní cvičenci, příští týden se secvičíme mocně
Již jsem předběžně nahlásila zkouškově aj Žandu a Zlatovláska, takže nás bude víc, nebudem se bát vlka nic a zkoušky budou jedna velká čurina během jednoho velkýho pikniku. Jen stolek nevím jak tam postavíme u cesty Asi jej dáme u cesty krz cvičák vedoucí, aby nám kolemdoucí z talířůch nezobali a do hup nehleděli.
Kdyžtak můžem EDIT: příšťoSOBOTNÍ trénink hodit k nám jakožto předzkouškový. Pěkně po schůzi.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2012 21:22
- Nahlásit
Crysa
A schůzu máte dopoledne nebo odpoledne? Já mám v sobotu dopoledne kurzisty místo neděle, že bych se kdyžtak přesunula potom zatrénovati do Štětí.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2012 21:23
- Nahlásit
Nazdar magoĹ™Ă, tak jsem zase tady
KrááááásnÄ› pĹ™ekrásnÄ› jsme si zakĂłsali, spokojenost maximálnĂ. V pátek veÄŤer jsem se suprovÄ› popili, zapaĹ™ili, v sobotu odpoledne jsem mÄ›la strašlivĂ˝ho kocába, zajĂmavĂ˝ je, Ĺľe ne ráno, ale aĹľ odpoledne, nakonec jsem to nÄ›jak rozchodila a veÄŤĂr mi uĹľ bylo dobĹ™e
Dnes na obÄ›dÄ› u mamky sedÄ›la Viktor na noÄŤnĂku, moc jĂ to nešlo, tlaÄŤila seÄŤ mohla a pak pronesla hlášku dne - "Bobeku, kde jsi?!"
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2012 21:24
- Nahlásit
můžete mi říct, co to zas je
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2012 21:25
- Nahlásit
EldogueroPani vy ste f Číně??????
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2012 21:25
- Nahlásit
Eldoguero
Píšeš v šifrách? Ale zapomněla jsi nám dát klíč
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2012 21:37
- Nahlásit
BaicoA schůzu máte dopoledne nebo odpoledne?
taknějak.. myslím že po O? jdu volat..
EldogueroKrááááásnÄ› pĹ™ekrásnÄ› jsme si zakĂłsali, spokojenost maximálnĂ. V pátek veÄŤer jsem se suprovÄ› popili, zapaĹ™ili,
míň cize by to nešlo?
All, nevíte kdo mi sežral rozinky??? sem je tu měla, sem si jistá že tu byly a někdo je asi snět.. zrovna teď když jsem je chtěla nasypat do japkovýho kompota tak nejsou .. (
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2012 21:41
- Nahlásit
Eldoguero
Koupili jste si novou Enigmu ? Fachčí dobře
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2012 21:42
- Nahlásit
Eldoguero
to jsou blbý kvízy, radši mám "hledej kočku"
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2012 21:43
- Nahlásit
čus bus bambusáci
konečně mám hotový ty přiblblý daně potvrdilo se mi že nesmim chodit ven v nedělu po o páč co krok to turista jo a taky sem zasázela bylinky a nějaký kytky a tak. Sisině už sme zadělali všechny díry k sousedům, pročež je velmi nasratá a číhá jak se u nich něco šustne a ječí tam a když nic u sousedů tak si stoupne do truhlíku na terase a ječí na silnici
|
Eldoguero
Člen |
- Nahlásit
danajasa
Baico
Nevím, zas se asi projevila moje posedlost ďáblem
Psala jsem, že jsme si v sobotu suprově zakósali, jsem max spokojená, v pátek před tím jsme výborně popili, zapařili, načež jsem v soboru měla pěknýho kocába. Ovšem až odpoledne, ráno vůbec nic, což je divný, ale důležitý je, že mě to do večera přešlo a přažila jsem
Dnes jsme byli na obědě u mamky a Viktor seděla na nočníku, tlačila a moc jí to nešlo chudince a pak pronesla hlášku dne - "Bobeku, kde jsi?!"
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Crysa
ještě nejsem poštovní, známky nemaje, ale již jsem se dotázala, kterak zaříditi věc celou nejlépe )))
Jak řekneš, že se ti to hodí, hnedle řikám 100%, že se dokvačim a pokus další uvalíme na nebohého psíka.
Vypadá to teda na dost zajímavou sestavu zkouškovou, musíte vy se hodně snažiti, aby rychle zapomněli, že sme tam aji my se byly pokoušet )))
Eldoguero
Ťing Ťong, jak mě slyšíte? )))) Kdo ti už potvrdil ten květnovej zájezd?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2012 21:46
- Nahlásit
Gerda
Kdo ti už potvrdil ten květnovej zájezd?
Myslíš ty Jizerky?
Crysa
ááááá jsem tuze ščastné, že nésu sama posedlá
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2012 21:48
- Nahlásit
Héj lidi, co to je, chvílema se mi zobrazujou některý příspěvky (viz. Crysa a nemyslím ten citát ode mě) nějak divně, pak se mi takhle načte celá stránka, pak zas je to ok co to je, co to je??????
|