| Autor |
Zpráva |
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 08:39
- Nahlásit
pawLINka
Jak velký mají kolca?
80mm, ale mají jen ty obyč ložiska ABEC 9. A taky jsou v trošku jiné cenové kategorii, než tebou vybrané Ale zatím dobrý, puchejře se nedělaj. Ale my asi nebdeme dělat výlety delší než 10 km, tak si myslím, že mi i spokojenost vydrží.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 09:01
- Nahlásit
Baico
a kde jezdíte??? máte nějakou stezku, i když u vás na tý placce je to asi pohoda co???? tady se nedá pořádně ani na kole pášč furt jedeš zkopce dokopce
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 09:04
- Nahlásit
Bré jitro národe
BaicoAle my asi nebdeme dělat výlety delší než 10 km, tak si myslím, že mi i spokojenost vydrží.
no počkej, na tu druhou stranu se nechá jet asi patnáct kiláků bo taknějak a zas zpátky, takže jestli jsme daly včera na pohodu 9, tak myslím že do konce léta bém jezdit na limču na pohodu do Počápel a pak ještě pod most a zpátky
Brusličky za trojku a víc si asi taky nehodlám v nejbližší době kupovat.
Reklamy fungujou, jdu se ale kochat novejma brusličkama, vyběhla mi tu reklama na Mall.cz a zrovna na inlajny.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 09:05
- Nahlásit
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 09:12
- Nahlásit
Alexaa kde jezdíte??? máte nějakou stezku, i když u vás na tý placce je to asi pohoda co???? t
jj, na stezce, jinak kousek jsou i Račice u Roudnice, tam je okruh okolo toho kanálu jak tam jezděj závodit loděma a dračíma loděma a ták. Jen tam nesměj psové :/ teda loni mi řikali lidi zapsení, že už tam psy nechtěli, přesto, že tam normálka bejvalo povolený mít s sebou psa. Tady okolo těch našich řek a plavebních kanálů je pohoda
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 09:13
- Nahlásit
Monty
co bulíš Monťáková?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 09:14
- Nahlásit
Alexa
a kde jezdíte???
Na cyklostezce podél Labe mezi Štětím a Mělníkem.
Crysa
no počkej, na tu druhou stranu se nechá jet asi patnáct kiláků bo taknějak a zas zpátky, takže jestli jsme daly včera na pohodu 9, tak myslím že do konce léta bém jezdit na limču na pohodu do Počápel a pak ještě pod most a zpátky
No tak to je samozřejmě možné. Jen mě trošku děsí, že tohle ž trochu zavání i sportem. A nevím, jestli to už neni proti mému přesvědčení, že ze zásady nebd sportovat
Jinak vám musím říct, že včera se jeden bruslař dost bál bratranců veverků. Kluci ho naprosto v klidu minuli a bylo dost vtpné, jak si nahlas odfouknul,že na něj nazaútočili Halt v pátek dám Bajkonůrovi dečku pec canisterapeut, aby neděsil kolemjdoucí
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 09:19
- Nahlásit
Baico Halt v pátek dám Bajkonůrovi dečku pec canisterapeut, aby neděsil kolemjdoucí
a Farunkovi vemu košík a firemní obojek
No tak to je samozřejmě možné. Jen mě trošku děsí, že tohle ž trochu zavání i sportem.
no počkej, dyk celou dobu kecáme a jen přešlapujem z nohy na nohu, to zas není jako úpa sport jako že fakt sport takovej ten zarytej co z tebe musí chcát pot proudem. My si prostě projíždíme krajinkou a až na konci zjistíme že máme trochu opocený triko
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 09:21
- Nahlásit
Crysa
jsem si chtěla objednat foťák z USA za super cenu, ale není to tak lehké a navíc se tam musí platit 20 % z DPH když to jde přes celní správu...
a já už svůj foťák nemám, nemám čím fotit a chce mít nový
Taky v ČR je to strašně drahé, to co bych tady dala, pouze za foťák a dva objektivy, bych měla v USA to samé, + paměťovku, čtečku, filtry, nějaké čistíci prostředky, brašnu... ale s tím, že se tam ještě navíc musí platit na té celní správe 20 % z ceny, mi hodí jakoby 3000 navíc, ikdyž i tak je to levné, ale chtěla jsem se vlést do limitu navíc už nevím jestli mi tatík půjčí o trojku navíc
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 09:23
- Nahlásit
Baico
Jó, vydrží určitě. Já jen, že chci nějakou novější a lepší náhradu za mé staré. Tak se prostě dívám po něčem lepším. A chci hlavně s mega kolcama pro rychlou jízdu.
Ale ještě nevím, jestli si je koupím, na těch starých se taky dá jezdit zatím, i když to není žádná sláva už...
Miluju jízdu na kolečkáčích.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 09:24
- Nahlásit
Crysa
Farunkovi vemu košík a firemní obojek
No když mu řekneme, jak mooc mu o sluší, tak to bude rě nosit. Ale je tu zvýšené riziko, že to pak půjde každému koho potkáme ukazovat na velmi malou vzdálenost,aby to náhodo nepřehlédli, jak je důležitej
My si prostě projíždíme krajinkou a až na konci zjistíme že máme trochu opocený triko
Když to vyložíš takhle, tak je to pro mě akceptovatelný
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 09:38
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/ekonomika/263122-vejce-zdarm a-rozdavaji-v-krnove-ke-koupenym-kniham.html
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 09:41
- Nahlásit
Alexa
jo jo, to už jsem někde četla, myslím, že v Librexu měli akci, že nad nějakou cenu je akce 10 vajec zdarma a to se vyplatíí
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 09:47
- Nahlásit
Montyjsem si chtěla objednat foťák z USA za super cenu, ale..
jo tydlevidle. Já už se lekla že ti třá zčernali knírači bo takněco.
Dyk máš kamarádku vozrcadlofkovanou, ne? Tak to chvíli vydržíš a nějaký penízek přišetříš
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 09:48
- Nahlásit
taky dobré....
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/263117-lek ar-poradil-pacientce-aby-si-koupila-rakev.html
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 09:57
- Nahlásit
Crysa
když já strašně ráda fotím, to je moje další úchylka... samo, že knírače
akce je tam jen do 31.3. a nevím jestli to musím mít do toho data objednané, nebo jestli chcou prachy na účtě...
stejně to nevýjde, nemám na účtu prachy, takže by se tam musely vložit, pokud by to bylo, že ibjednávka do 31.3., tak by to ještě šlo, ale stejně to nezvládnu objednat, protože moje AJ je mizerná, otravuju s tím pořád lejendičku a ta neví, jestli se to vůbec posílá do čr, pak mi nabízela pomoc kamarádka, že má kamarádku v Kanadě a že by mi to vzala, ale ta zase není skoro vůbec na netu, tak se to asi nestihne, ona jede v kětnu z kanady tady do čr, tak by mi to vzala... no na hovno všechno...
Tak to chvíli vydržíš a nějaký penízek přišetříš
nenašetřím nic, ještě splácím Guláše, až ho splatím, tak budu splácet tu zrcadlovku, jestli ovšem nějaká bude
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 10:07
- Nahlásit
Monty
hele a nebojíš se že když se to posere nemáš jak vyřídit reklamaci?????
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 10:07 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
děcka jde vám otevřít seznam vystavovatelů??? mě ne
http://www.volny.cz/nvpostrava/nv.htm
edit: tak už jo
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 10:08
- Nahlásit
Monty
tak doplať co musíš a počkej na akci další, dyk už je to teď co měsíc akce, jedna se blíží ke konci, všichni kupujou jak blbí a půjčujou si na věci, aby za tejden po ukončení akce vyběhla nová a ještě výhodnější..
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 10:09
- Nahlásit
Monty
děcka jde vám otevřít seznam vystavovatelů??? mě ne
jasně koho hledáš
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 10:09
- Nahlásit
Montyděcka jde vám otevřít seznam vystavovatelů??? mě ne
mě se načetl normálně.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 10:17
- Nahlásit
Crysa
myslíš??? víš jak já nevím, nesleduju ty cizí obchody, vlastně žádné ani u nás jen psí
Alexa
hledala jsem chovatelku, ale už se mi to načetlo, dííky, asi pomalý comp
Alexa
no bojím, ale ta cena výjde fakt o několik tisíc levněji
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 10:24
- Nahlásit
chovatelka tam bude, tzn., že se půjdeme kouknout
bože, bože to bude, se třemi psy minulý rok v tomto čase jsem měla jen Soph a s tou to bylo v pohodě, no snad mi je nikdo nezašlápne
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 10:39
- Nahlásit
trochu víc upřímný doktor
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/263117-lek ar-poradil-pacientce-aby-si-koupila-rakev.html
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 10:50
- Nahlásit
laguna
jde vidět, že nedočítáš ani aktuální stránku
# Zasláno: 28 Bře 2012 09:48
Citát Změnit - Nahlásit
taky dobré....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 10:52
- Nahlásit
původně sem tu chtěla chvíli pobejt,ale musim jít bohužel shánět tu rakef ..někde je prej na ně akce 2+1 zdarma,tak mi držte palce..
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 10:54
- Nahlásit
Monty
výborně tak já zas jdu
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 10:55
- Nahlásit
davidkova renata
někde je prej na ně akce 2+1 zdarma,tak mi držte palce..
nemáš mít tak dlouhé nohy, jinak by jsi nemusela shánět rakve těchto akcí
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 11:00
- Nahlásit
davidkova renata
někde je prej na ně akce 2+1 zdarma,tak mi držte palce..
od tebe tu zbyvajici vezmu, jestli chces, nasazim si do mi pelargonyje
Monty
nebrec kvuli fotaku, prosimte Crysa ma pravdu, akce jsou jedna za druhou, i kdyz tahle je pekna, no
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 11:09
- Nahlásit
leyenda
i kdyz tahle je pekna, no
no právě a myslím, že v brzké době lepší ani nebude
nebrec kvuli fotaku, prosimte
když to bude moje čtvrté dítě jsem bez foťáku snad v životě nebyla jsem na tom závislá
|