| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2012 21:50
- Nahlásit
Eldoguero
Héj lidi, co to je, chvílema se mi zobrazujou některý příspěvky (viz. Crysa a nemyslím ten citát ode mě) nějak divně, pak se mi takhle načte celá stránka, pak zas je to ok co to je, co to je?????
Závada není na vašem přijímači. Nesnažte se srovnat obraz. Vysílání teď řídíme my. Nastavujeme obraz horizontálně i vertikálně. Můžeme vás zaplavit tisícem různých vysílacích kanálů nebo rozvinout jen jeden obraz do křišťálového jasu. A co víc, můžeme vám vytvořit vizi čehokoliv, co je schopna pojmout vaše představivost. Příští hodinu budeme řídit všechno, co uvidíte a uslyšíte. Poznáte bázeň a mystérium, dosahující z nejzazších hlubin vědomí ... až po krajní meze.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2012 21:51
- Nahlásit
EldogueroViktor seděla na nočníku, tlačila a moc jí to nešlo chudince a pak pronesla hlášku dne - "Bobeku, kde jsi?!"
na patnáct let dobrý!!!
Gerdaještě nejsem poštovní, známky nemaje, ale již jsem se dotázala, kterak zaříditi věc celou nejlépe )))
co teda jako já vím, tak známka již tobě na cvičák došla, takže až budeš chtít dojít ty tam, průkazky s výstupním razítkem sobě s sebou vezmi a vstupní razidlo a známka tobě budou do průkazky vneseny po zaplacení členckejch teda.. :X
Mě se to krom čtvrtka hodí porát ale asi krz tu práci tvou to na sobotu vidím dobře klidně můžete s Maryjí na víkend na venkov přijeti a do nedělní Zlofse venkovsky pobýti Zn. ohýnky každý nedeštivý víkend jsou, procházek mnoho tu.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2012 21:53
- Nahlásit
AlexaNo tak to ovšem vysvětluje ůplně všecko,snad až kromě počtu členů kelly family
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2012 22:06
- Nahlásit
Alexa
Závada není na vašem přijímači. Nesnažte se srovnat obraz. Vysílání teď řídíme my. Nastavujeme obraz horizontálně i vertikálně. Můžeme vás zaplavit tisícem různých vysílacích kanálů nebo rozvinout jen jeden obraz do křišťálového jasu. A co víc, můžeme vám vytvořit vizi čehokoliv, co je schopna pojmout vaše představivost. Příští hodinu budeme řídit všechno, co uvidíte a uslyšíte. Poznáte bázeň a mystérium, dosahující z nejzazších hlubin vědomí ... až po krajní meze.
Asi jo
Crysa
na patnáct let dobrý!!!
Jsi blbááááááá
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2012 22:11
- Nahlásit
Crysa
známka již tobě na cvičák došla, takže až budeš chtít dojít ty tam
jooooo, přesně tak jsem to myslela, že už je připravíno, že musím dojet vyzvednout, pozaplatit a je to, pak už jen průkaz vořecha musím očekávati, snad dorazí, ale asi se tam smějou, bo jak sem byla v tom kopírování z očkováku, nakopírovala jsem i záznamy o očkování ))) všechny )))
Na venkov bychom velice rádi dorazily, to je jistá věc, to bychom mohli se i vystopovat, když mě naučíš šlapat tvary, nahamtám ti i cizí dlouhou pro Pferdíka a vostatní, který budeš chtít, páč dyš chci čuchati učiti psa a se, bylo by dobré od píky začíti, čímž šlapání bezesporu jest ))))) Vrcholem pak svým velkokinekologickým zovati budu den, kdy pošlapu stopu komusi na mistrofství )))))))
Víkend chcavý býti má, snad se předpověď moc nevyplní.
Eldo
jojo, Jizerky, Bobeku )))
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2012 22:18
- Nahlásit
GerdaNa venkov bychom velice rádi dorazily, to je jistá věc, to bychom mohli se i vystopovat, když mě naučíš šlapat tvary, nahamtám ti i cizí dlouhou pro Pferdíka a vostatní, který budeš chtít, páč dyš chci čuchati učiti psa a se, bylo by dobré od píky začíti, čímž šlapání bezesporu jest ))))) Vrcholem pak svým velkokinekologickým zovati budu den, kdy pošlapu stopu komusi na mistrofství )))))))
Víkend chcavý býti má, snad se předpověď moc nevyplní.
no snad to neuhodnou a doufám že bude chcát mocně ve čtvrtek a víkend že bude pjeknej
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2012 22:23
- Nahlásit
Gerda
jojo, Jizerky, Bobeku
Nikdo se zatím nehlásil, krom tebe prakticky, asi vyhlásím akci znova, hlavně po mě nechtějte zakládat něco novýho na FB, furt je to chytřejší než já a mám z toho depréze
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2012 22:24
- Nahlásit
Gerda
jojo, Jizerky, Bobeku
Nikdo se zatím nehlásil, krom tebe prakticky, asi vyhlásím akci znova, hlavně po mě nechtějte zakládat něco novýho na FB, furt je to chytřejší než já a mám z toho depréze
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2012 22:27
- Nahlásit
No, super, buďto píšu v divnojazyce, nebo dvakrát asi du pryč f tom případku ...
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2012 22:34
- Nahlásit
Eldoguerosuper, buďto píšu v divnojazyce, nebo dvakrátaž dostaneš alzhajmra tak ti to ani nepříjde znáš to lepší je sklenici vody vybryndat s parkinsnem,než se tejden zapomět napít s alzhajmrem si nevybereš jako
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2012 22:43
- Nahlásit
danajasa
Hm, dík za podporu teda
Jdu si lehnout už, dobrou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 06:27
- Nahlásit
fstávejte a prtínejte se vy lemuřice, uš je zase pindělí
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 07:17
- Nahlásit
Já se prtínám už od půl 7. Byla jsem přednášet pracovníkům v jiné službě o tom, co obnáší moje práce. Bylo to velmi náročné, protože v pár minutách se to děsně blbě vysvětluje. Jsem přepracovaná.
Jinak je zase blbý pindělí a dneska budu makat až do 5. A taky byla ráno při venčení zase blbá tma. A bolí mě hlavička. No prostě jsem dneska celkově dobře naladěná.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 07:41
- Nahlásit
dobré ráno,
jsem úplně KO, potřebuju ještě minimáln jeen den víkendu navíc, chce se mi spát, jsem oteklá a vůbec se mi tady nechce být, asi si v květnu prodloužím jeden z víkendů o dva dny volna, mám pocit, že už jedu z posledního
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 07:55
- Nahlásit
čuuuus bambůůůs! Všichni hlásáte jaxte měli super hyper víkend, tož se taky přidam, páč jakej jinej by mohl bejt když bylo tak luksusně? V sobotu jsme byli běhati. Byla jsem teda už v pátek, s Bonicí, poprvé po zimě, tudíž malookruh. Velmi mě překvapilo jak snadno jsme ho daly, tudíž jsem v sobotu již i s Ovečkinem vyrazila na velkookruh. No.. bylo to těžké Ovečkin byl téhož názoru, do 3/4 cesty se držel statečně, ale pak již byl znaven. Ale bylo tam úžasně, v noci tam ještě pršelo, takže les voněl megavoněl, ftáci řvali, lidi nebyli.. jen bylo dosti zvěře, po zimě zvyklé že jim tam nikdo neleze, kousek před náma zas lítaly srny, a jak to bylo mokrý tak to bohužel nevonělo jen mě. Bonici málem švihlo, takhle v rauši jsem jí neviděla dlouho. Za tu hodinu a půl se normálně strhala, blbka, byla na volno a z faktu že BĚŽÍÍÍÍMÉÉÉÉ jí dost hrabalo. Příště jde zas v postroji, ať má ta tupá tažná síla nějakej smysluplnej ventil. Odpoledne jsem ještě jeli keškovati, v neděli asi na dvě a půl hodiny na procházku, bylo to tůůůze hezké.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 07:59
- Nahlásit
JO A POZOR, HLÁŠENÍ ZÁVODNÍHO ROZHLASU:
Dneska je to 14 dní co Ovečkin jest na nových práškách a...? NIC Už dva tejdny jsem toho pséčka rozmilého neměla na hlavě! Má je zatim na měsíc, pak se domluvíme co dál, jestli je dávat trvale nebo jako kůru, taky zjistim jaxe ten bylinej zázrak vlastně jmenuje.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 08:12 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Krásné ránečko
děs běs ten přehozenej čas, normálně sem čokle ráno musela budit, čuměli na mě a nechápali
bonc
Dneska je to 14 dní co Ovečkin jest na nových práškách a...? NIC Už dva tejdny jsem toho pséčka rozmilého neměla na hlavě! Má je zatim na měsíc, pak se domluvíme co dál, jestli je dávat trvale nebo jako kůru, taky zjistim jaxe ten bylinej zázrak vlastně jmenuje.
to je dobrý, to by se asi líbilo pawlince, a jaks na ně vůbec přišla ???? co je to zač
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 08:15
- Nahlásit
Alexa
já je musela vyloženě tahat, ale taky jsou hodně unavení po víkendu
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 08:16
- Nahlásit
bonc
Alexa
to je dobrý, to by se asi líbilo pawlince, a jaks na ně vůbec přišla ???? co je to zač
makrelito taky
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 08:21
- Nahlásit
Monty
makrelito tak
ajooo sem věděla že má ještě někdo psychouše
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 08:23
- Nahlásit
bonc
Super, gratulace k ovečkinovi!!!!!!!!
Kolik km běháš? Jinak včera jsem taky vyběhla svým pomalotempíčkem.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 08:26
- Nahlásit
čus cambus!
Dnešní vstávání bylo peklo. A minimálně týden ještě bude, než se srovnám.
Jinak mi přišel mail od Fandova synátora. Má se dobře a páneček je z něj uplně hotovej A dokonce se muž bčas postaví i jedno ucho. Odpoledne stáhnu fotky a hodím je na rajče.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 08:29
- Nahlásit
Alexa
jaks na ně vůbec přišla ???? co je to zač
dali mi je u veta, že jsou to antidepresiva, ale ne klasika chemie, ale na bylinný bázi. Netušim jaxe jmenujou, jen mi je odsypali do pytlíčku, ale jsem si vědoma svých závazků vůči ostatním žumpím psychopsům, takže samozřejmě vyzjistim jaxe ten zázrak jmenuje Fungujou v tom směru, že působí na tvorbu Dopaminu.
pawLINka
Kolik km běháš?
mam změřenej jenom ten malej okruh, ten je 3,4 km, z půlky do kopce. Střední odhaduju na 5km a ten nejdelší asi na 8, s jednim nehezkym stoupáním, jinak zvětšiny rovinka.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 08:35
- Nahlásit
bonc
Tak to jsi dobrá!
Já jsem si změřila svůj běhací okruh včera a má 4,5 km. Jako uběhnu ho svým fakt pomalým tempíčkem (i když podle tepovky i tak moc rychlým) docela v pohodě, ale je to jenom rovinka...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 08:35
- Nahlásit
jo a mám šílené puchýře po víkendu, dneska půjdeme jen na louku a děcka budou běhat jak chtějí, dneska budou mít takový šetřící den
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 08:43
- Nahlásit
bonc
a jak se to jmenuje?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 08:48
- Nahlásit
Monty
Máš blbé boty na chození, že puchýřuješ nebo jsi na ně tak náchylná?
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 08:50
- Nahlásit
Ahojte žumpizny,
jdu s čendohlášením, přišel tedy o gule, včerejším dnem je i bez stehů... veterinářem byl chválen, takže snad bude pokoj
Takhle sportoval
pawLINka
Zdar! Hlásím, že očkovák byl nalezen, ale eště se neví, zda bylo řádně naočkováno, mě jebne, termín placení se blíží
Tudíž držte pěsti, ať jedem.... jestli mě to stojí za to
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 09:09
- Nahlásit
lucYnka XIII
nevíííím, musim to zjistit, ale zjistim a dam vědět velkejma tučnejma písmenama
pawLINka
Tak to jsi dobrá!
právě že nejsem, poslední kus už jsem šla, z části teda i kvůli ovečkinovi, páč už toho měl dost, cestou jsem měla dost neplánovanejch vydejchávaček krze stahování Bonice od zvěře, no celkově běh vypadá trošku jinak Ale mě je to šumák, jdu si zaběhat jen pro radost, za tmy to využívam jako možnost rychle vyběhat Bonici a strašně to flákam - ve studenym počasí neběham vůbec, za vedra taky ne páč se mi vaří pes, takže vlastně mam vždycky jen takový období na jaře a na podzim Ale na rozhejbání po zimě to nejni špatný, je to i takový ověření jak moc jsem v zimě zrosolovatěla
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 09:12
- Nahlásit
Dáška
Tudíž držte pěsti, ať jedem.... jestli mě to stojí za to
stojí, všichni víme že to za to vždycky stojí
|