| Autor |
Zpráva |
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 09:12
- Nahlásit
Dáška
Tak dej vědět. Kolegyně hledá usilovně očkovák od svého křížence. Při stěhování se někam poděl, a tak hledá a hledá a zatím nenachází.
Takhle sportoval
Vypadá šťastně.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 09:13
- Nahlásit
pawLINka
to i tou DM hodně dělá, diabetici mají problémy s nohama dost, tak asi proto, vždycky umírám, když mám nové boty (jinak o víkendu jsem měla staré, po kterých už nemívám puchýře, tak nevím, co se mým nohám zase nelíbí )
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 10:28
- Nahlásit
pawLINka
Tak dej vědět.
No dám, su zvědavá na výsledek
Vypadá šťastně
No jindy vypadá šťastnějc, tady sme se ho snažili vytrhnout ze světa "JÁ si budu dělat, co JÁ budu chtít"... spolupracoval asi 30 metrů, což je malý zázrak, pak si zas jel svůj svět
bonc
Ty mě taky neštvi
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 10:45
- Nahlásit
bonc
Tak já jsem neběhala nikdy. Párkrát jsem se o to pokoušela, ale vždycky jsem měla tendenci běžet co to dá, a tak jsem po pár set metrech plivala plíce a druhý den jsem nemohla ani chodit.
Teď na to jdu jinak. A to tak, aby mě to hnedka nedemotivovalo, tak uvidím, jestli se mi to podaří vydržet...
Ovšem běhám bez čoklů. Nechce se mi soustředit se ještě na čokle, když mám co dělat sama se sebou.
Takže včera to vypadalo tak, že jsme od rána od 9 byli na cvičáku kousat. Pak jsme se zakecali a hráli jsme tam speedminton (už nemůžu ani hýbat rukou! Mám pocit, že kdybych hrála ještě chvilku, tak si ani zadek neutřu. ), tak jsme z tama odcházeli ve 2, pak jsme se naobědvali a od 3 do půl 6 jsme procházkovali a teprve v 6 jsem se šla proběhnout. Tudíž úpa mrtvá. Ale psíci jsou přednější, mno...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 10:50 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
Dáška
Musím se někdy přijet na ten coursing mrknout... Už se tam chystám tak 2 roky. Možná i dýl...
Moji psi ale běhat určo nebudou. Myslím, že by to žádného z nich nebavilo. Ale zkusit to někdy můžu, třeba mě překvapí.
I když oni ti čokli jsou samé překvápko v poslední době. Třeba včera kousala na obranách Jessa, která si 6 let myslela něco o prdeli, když viděla obrany. Zajímá ji celý život jen balonek (a to ještě musí být ten největší dutý gappay, který se dá žvýkat), za který by položila život a nějaký jutový srandy jsou jí u zadku. V sobotu jsem ji jen tak ze srandy vytáhla na plac a kousala jak o život. Byla na fíka úplně děsně moc naštvaná a s plnou vervou ho zabíjela.
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 10:56
- Nahlásit
pawLINka
Musím se někdy přijet na ten coursing mrknout...
No to bys mohla, máš to do otrok asi tak 30 metrů, ne?
Baví to většinu psů, si myslím, že problém nebude... naše psy - kromě Čenďuse - baví teda úplně všecko, ale na fíka sme nikdy nikam nejezdili, jen v rámcích víkendovek a campů a tak, ale aj tak to bylo super
Jessa, která si 6 let myslela něco o prdeli, když viděla obrany.
Tož nikdy nevíš, kdy nastanou dobré konstalace
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 10:58
- Nahlásit
Kde sou všeci?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 11:00
- Nahlásit
Dáška
Kde sou všeci?
v meksyku???
já právě nemám vůbec čas.-(((( jaxe daří vosobo??
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 11:02
- Nahlásit
Dáška
Tom by určitě za střapcem neběžel (možná jedině v případě, že by na tom střapci byla uvázaná ještě háravka), u Aarona si nejsem jistá, ale ten by do toho možná šel (jenže je to dědoch), u Jessiny si nedokážu tipnout a Delina by se možná ukecat dala.
A je fakt, že Otrokovice mám za barákem.
Tak mi písni až tam zase pojedeš.
Kde sou všeci?
Možná na nějaké superextratajné na fejsbůku.
A nebo možná prostě všichni makají.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 11:02
- Nahlásit
Dáška
makám a vůbec se mi nechce
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 11:16
- Nahlásit
Nojo no, je pondělí, tak se prtínáme.
pawLINka
Chceš mi říct, že když Fanouše nechám 6 let uležet, tak je mořné, že se mu začne chtít kousat?
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 11:23
- Nahlásit
strašně dřu, jako dycky
pawLINka
já začala běhat samozřejmě kvůli psovi, ostatně jako skoro všecko. Potřebovala jsem jí rychle vylítat a nepustit jí, tak se zrodila myšlenka jí zapřáhnout. Začínala jsem s ní na pásku od kalhot, flexině a kšírách ze zveríku Na poprvé jsem si na těch 3 km musela dát 4 pauzy, pak jsem se samozřejmě úplně mrtvá nevychodila, takže do druhýho dne ztuhlý všecko sakumprásk.. a tak jsme šly znova A tak vlastně vzniknul tažný pes, chodit v zápřahu jsme začaly až o rok později. Běham když se mi chce, vůbec se do toho nenutim, neni důvod. Hodně to využívam když neni čas pořádně to vyvenčit, tak zapřáhnu a za necelou hoďku je to prolítaný , nebo když je třá megahnusně a mě se nechce moc cárat venku. Z 80% běham se psem v postroji, ale ono jí to už moc nebaví, je to pořád to samý a ona si chce čuchat, takže se už v zápřahu fláká ale jakmile je na volno a zjistí že se běží tak je jak vystřelená z praku a mozek zapomene někde doma.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 11:23
- Nahlásit
Baico
Chceš mi říct, že když Fanouše nechám 6 let uležet, tak je mořné, že se mu začne chtít kousat?
Můžeš to zkusit. Ovšem po těch 6 letech s něčím takovým začínat není už nic moc teda.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 11:28
- Nahlásit
Dáška
Ty mě taky neštvi
no co co co, hlásam pravdu a nic než pravdu, ostatně jako vždy
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 11:32
- Nahlásit
Nazdar jelimáni
Co furt děláte zase? Já teď nic, ale za chvíli budu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 11:50
- Nahlásit
Eldoguero
Co furt děláte zase
dřu (( ale neba mě to vůbec..co viktor ,uš našel bobeka?? ))
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 11:56 - Změnil/a: Dáška
- Nahlásit
pawLINka
No, můžeš na střapec navázat všecko co chceš, klidně i fíka babi Báře jsme vázali na střapec párek a jak valila
Možná na nějaké superextratajné na fejsbůku.
Až tak?
davidkova renata
Už je teplo, tak můžem existovat jak lidi konečně a začít žít!
Dneska sme byli s klientíkama na výstavě jara, náádhera, zítra mám dovol a budem s čoklama pálit slunko, tralala!
Monty
To mně se asi nechce nikdy
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 12:00
- Nahlásit
Dáška
Už je teplo, tak můžem existovat jak lidi konečně a začít žít!
konečně nějakej normální čék!!!!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 12:05
- Nahlásit
davidkova renata
co viktor ,uš našel bobeka
Bobek se dostavil ještě včera večer, měl asi 5 kilo Viktor je mírně pohublý
dřu
vem si dovolenou
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 12:22
- Nahlásit
brýtro národe starých a dementních lidí.
Samá věc dneska nějaká, furt něco pracujeme, už mě zas bolí hlava. Asi migréna.
Dáška
Pani, jak vám bezkulkáč srůstá? Náš malobul, štěnec v práci, taky o jednu přišel, dnes je 5. den po operaci a už tady děsně škodí, rozbil si domeček...taky máte toho čokla tak dementního? Ale zas vám pěkně sportuje, pozor na něj, aby vás nekous. Znáte to, zlobíte pejska hadříkem, a von vás pak kousne.
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 12:48
- Nahlásit
Gerda
Jo pani, bezkulkáč byl včera uznačen srostlým, řádí jak černá ruka, ale to už od začátku, vet nás furt varoval, že nebude papkat a bumbat a ten druhý den po operaci sežral snídani s barákem málem a jal se aportovat balónek, prostě nema problema, jazvečíci jsou nerozbitní!
rozbil si domeček...taky máte toho čokla tak dementního?
Jo! Máme ho druhý měsíc a ten dežo stihl rozžvýkat, sežrat, strávit a vys.at holkám hračky, keré měla Molinka celých 12 let. A to nemluvím o dvou pelechách, drahého bundě a bůhví, na co sem eště doma nenarazila!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 13:17
- Nahlásit
Dáška
no mě poslední dobou taky ne
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 13:21
- Nahlásit
Monty
Pojeďme na Bahamy nebo někam... kde můžou psi samo
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 13:27
- Nahlásit
Dáška
vet nás furt varoval, že nebude papkat a bumbat a ten druhý den po operaci sežral snídani s barákem málem a jal se aportovat balónek, prostě nema problema
Tak to je super
Držíme palce bezkulkáčovi ať už nemá žádné vůbec žádné problémy
Gerda
Asi migréna.
Au, lity, lity
Lidi du ven, zdár.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 13:28 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
Hm, koukám,že cz-pes si zas žije svým životem
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 13:29 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 13:30
- Nahlásit
Gerda
lity, lity, migrénu ne, pošlete ji paní pryč
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 14:10
- Nahlásit
Ještě 3 hodiny.
Přemýšlím jestli dneska po procházce půjdu běhat, bruslit nebo se budu válet.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 14:18
- Nahlásit
pawLINka
my budeme odpočívat, teda půjdeme jen na louku, protože jsme to o víkendu trošku přehnali
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 14:41
- Nahlásit
Eldoguero
Děkujem!!!
pawLINka
Přemýšlím jestli dneska po procházce půjdu běhat, bruslit nebo se budu válet.
Hele ty seš blázen
|