| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2012 09:32
- Nahlásit
Dobré jitro národe, svítí tam slunko jako blázen staý, za chvíli jdem ven. Než přijdem, někdo by tady měl umejt nádobí a tydlety věci vokolo.
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2012 09:37
- Nahlásit
Gerda
svítí tam slunko jako blázen staý, za chvíli jdem ven.
No,chtěli sme s Tomem vzít všechy psy,jenže mu ve dvě v noci zavolali,že musí v pět do práce. takže budu muset na dvakrát.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2012 09:44
- Nahlásit
néééé, zase kletba!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2012 09:46
- Nahlásit
Jebloň
nemůže s tebou nějaký harantisko, abyste mohli najednou? A Mauglíček by mohl vzít Duo Boris Plíseň a Opišta )))
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2012 09:48
- Nahlásit
Gerda
nemůže s tebou nějaký harantisko, abyste mohli najednou? A Mauglíček by mohl vzít Duo Boris Plíseň a Opišta )))
Jdu dvakrát přez hlavní silnici,to si prostě nelajsnu.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2012 10:04
- Nahlásit
Jebloň
jooo to je jasný, přes silnici je to nenebezpečný. Na ten počet, co bereš ty, musíme jít u nás tři, abychom jej dosáhli )) Teď vyrážíme, za chíli teda, s berňačkama, kesinama, grinkama a hancawama. Krom grinka samý psové-holky ))) Zas bude jako růže mezi trním. Vemu aparateur fotóoooooo )
Nyní jdu plavat do vln sprchového minikoutečku.
PS: to nádobí sem si umyla sama, vy krysy!!!!!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2012 10:20
- Nahlásit
Bré játro vespolek
Montyjo a jen jsem vám chtěla říct, že je Guláš strašná šikulka, už dlouho normoš vydrží celou noc - osm hodin bez problémů
Kakáček už taky a docela dlouho už to umí, jen jak byly ty mrazy, tak si prákrát v noci pochcal kotec, páč dostávali přes den vývary a toho se nalemtával mnoho a pak na noc vařený a nebo grancle s vývarem a to prostě jeho močák ani kapacitně dát nemohl. A ani jednou, no možná jednou, ale víckrát ne, tak si ani nehodil bopka v kotci. Od malinka. Bydlí venku asi už od 4 měsíců, kdy se mě začala máma smát, že ho už nikdy nevystahuju a že zůstane mimí bytové.... teď kolikrát i dvanáct hodin v kotci a ještě ho přemlouvám že už je čas vstávat a jít si hrát a čůrat a pohodit bop.
Tak zas jedem ven, je tam kráchsně, asi si čuchnem zas a odpo pojedem poslouchati.
GerdaPS: to nádobí sem si umyla sama, vy krysy!!!!!
PS: Crysa nenávidí mytí nádobí, dyk to už víš, aspoň nebéš mít ty záděry
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2012 10:34
- Nahlásit
Crysa
sem netušila že nějaká čupka vydala knížku
já nic nevydala!!!! ale asi to udělám ,pak budu řikat že všecky mý love pocházej z výdeje tej kníšky
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2012 10:36
- Nahlásit
KDE JE MATKA FORKY??? JSTE TU VŠECHNY????
http://www.novinky.cz/krimi/260798-ve-vltave-nalez li-neznamou-mrtvou-zenu.html
PŘEPOČÍTÁVÁME SE, TEĎ HNED!!!!
první
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2012 10:40
- Nahlásit
Crysa
Crysa nenávidí mytí nádobí, dyk to už víš, aspoň nebéš mít ty záděry
tvůj hrubý příspěvek sem samozřejmě nahlásila!!!!
Crysa
je to davítková. Ta jediná může plavat na hladině podle hesla - zrno tone, pleva pluje, proto také plevou sluje....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2012 11:03
- Nahlásit
Crysa
tak to budu asi já
nejspíš sem to udělala kuli těm šatům do rakve jaxme tudle řešili..možná bych s tou lakotou měla cosi udělat uš bo nevim kam až budu vochotna zajít abysem zadara přišla k majetku
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2012 12:10
- Nahlásit
Crysa
sem tu woe
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2012 12:14
- Nahlásit
byli jsme přes dvě hodiny venku - je tam nádherně a odpoledne půjdeme zase miluju sluníčkové víkendy
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2012 12:18
- Nahlásit
Monty
je zima
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2012 12:25
- Nahlásit
makrel
jo jako fouká a 20 °C tam není ale na sluníčku je fajně
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2012 12:26
- Nahlásit
Monty
hm...ještě 4-6 týdnů
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2012 12:27
- Nahlásit
sem tu taky a půjdu ven
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2012 12:28
- Nahlásit
uuuuuuuuuuuuulalalalalalalala!!!!!!!!!!! neblijem
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2012 12:30
- Nahlásit
Sízra Milanová
Super máme radost
makrel
neboj, to uteče, všechno strašně utíká
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2012 12:41
- Nahlásit
Crysa
první
Druhá!
OT: vyklubali se nám bohužel už mladý achatinky, neměl by někdo zájem? Pošlu je i počtou!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2012 12:52
- Nahlásit
Crysa
třetí
já bych asi zkončila asi spíše v Ostravici nebo v Odře, Vltavu máme daleko :-D
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2012 12:56
- Nahlásit
Monty
do Ostravice tě klidně hodím, až bude tepleji
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2012 12:59
- Nahlásit
makrel
díky jsi strašně hodná, třeba tam půjdu doprovolně, až mi bude chtít proud unést nějakého knírače
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2012 13:31
- Nahlásit
Jsme z5 ze stop a já su tááák děsně šikovná a psiska jsou táááák děsně šikovní, že to snad ani dál nejde.. radost veliká, slunko svítí, ještě jsem po cestě dom proběhla obchod, tak mám i suroviny na jídlo na zítra, dám si tu s váma kávičku a pojedem poslouchat na cvičák.
Zatím čus xichtí neutopení
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2012 13:45
- Nahlásit
Crysa
jsem tu, byli jsme trasovat Lefy. Utopili jsme se málem několikrát, je to tu fšechno nějaké podmáčené a rozbahněné Ale do Vltavy sme nedoplavali, tagže to bé něgdo jinej
stetisek123
Sem ti jenom chtěla říct, že achatýny nechci, mám v živé paměti jak se mi jich nalíhlo asi pět set
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2012 13:47
- Nahlásit
nic, jdu učesat knírače a půjdeme na odpolední procházku
mějte se
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2012 14:02 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
Biluškaje to tu fšechno nějaké podmáčené a rozbahněné
tady jak kde. Místy po kotníky a třá na poli už jsem riskla i zajet dodávkou na polňačku, jak byla krásně vysluníčkovaná a vyfoukaná
Ale do Vltavy sme nedoplavali, tagže to bé něgdo jinej
tak to jsem napjatá jak šle, kdo to je.. eště mohla po Vltavě připlout z jihu čech Lola nebo přes nějakej přítok aj od západu Agáta
děfčata, nahlašte svou pozici a staf. První adeptka matka fory tu buď píše ze záhrobu, což mě děsí velice a nebo nám na sčítací listině chybí někdo jinej
to je děsivý jak ten triller v telce o vraždícím PZtku..
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2012 14:24
- Nahlásit
Zděs, ve Vltavje neplavu
jo a neplave ani hancaw a Gerda neb ty byly se mnou
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2012 14:42
- Nahlásit
Nazdár máčofky, byli sme se cárat v léze, nasbírala sem si písek, teď ho pudu vařit, bo sme probrali ten způsob setí semínkůch. Berňačky uplavaly v potoce, Džína měla zákas, Maryje nechtěla, Kesina je za to pak všechny kousla, Grinek jim to hned na začátku procházky ukázal, jak se to má dělat. Je tam děsně moc krásně, takže půjdu asi spáti, jsme oprochajdění všetci. Grinová přišla na procházku jako dáma, hned se k nám připojil mladík s raslem nějakym, myslel, že sme cvičák na procházce )))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2012 14:46
- Nahlásit
Crysonaute, jdeš před odjezdem na hory na 24ku?
|