Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 882 . 883 . 884 . 885 . 886 . 887 . 888 . 889 . 890 . 891 . 892 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 20:53
- Nahlásit

Alexa
to je ten z Libře???? essi jo tak se zítra domluvim s kolegyní aby to k němu hodila ju
jj to je on, jen asi lepci dopredu zavolat at je doma. cislo dyztak 721030843

davidkova renata
no ja jim napsala ten mail a oni zatim nic

hancaw
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 20:57
- Nahlásit

stetisek123 cestopisy gůt třeba získám nějakou inšpirací kam na výlet příště

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 20:57
- Nahlásit

lucYnka XIII
oni zatim nic
ok,neboj,popoženu to,ted nebyl moc čas bo se tam vytopila přízemí,tak kolem toho furt lítali,ale nedám jim pokoj !

twingas
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 20:59
- Nahlásit

jůů ty seš tady ? to je fajn,vypadáš celkem normálně,takže logicky dřív nebo pozdějc tu stejně musíš skončit

Díky, no já jsem se tady začetla, a prostě mi to nedalo...Jinak já jsem byla vždy docela pro šeltii, a nikde jsem nenašla nic, co by mě odradilo. Když teda nejsou hysterky .
Snaším se tu nahnat něaký psychicjý náskok, kdyby sem si pořídila místo psa buldozer...

Eninka
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 21:07
- Nahlásit

twingas

Snaším se tu nahnat něaký psychicjý náskok

tak to jsi na správný adrese

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 21:09
- Nahlásit

twingas
byla vždy docela pro šeltii
já myslim,že i jo..hysterky sou někdy taky částečně výchovou,mě se celkem taky líběj,na mě je to moc malý a málo agresííívní.-)) ale jinak myslim dobrá volba..nechtělas pudla eště jednu chvíli?

Baico
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 21:10
- Nahlásit

Eninka
Kde je nějaká fotka?

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 21:11
- Nahlásit

twingas
Snaším se tu nahnat něaký psychicjý náskok, kdyby sem si pořídila místo psa buldozer...
To děláš moc dobře. Moje šeltie mají hromadnou přezdívku šelmyje a každá sólo ještě svoji individuální nadávku - Anciáška, Pošuk, Řvoun...škoda, že se na to nedají uhrát lázně, občas bych si fakt potřebovala odpočinout

Eninka
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 21:15
- Nahlásit

Baico

nikde, ale tohle: Snaším se tu nahnat něaký psychicjý náskok
, jako fór vůbec nebylo špatný

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 21:15
- Nahlásit

Baico
Kde je nějaká fotka?

děcka odjebávám sa,zase se to načítá hodinu,prdla by mi hercna z teho a nemám ty šaty do rakve zatim!!

Baico
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 21:16
- Nahlásit

Eninka
nikde,
Tak co tu vomrzuješ.

twingas
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 21:17
- Nahlásit

no Pošuk zní ještě celkem nevinně

No já psala o pudlovi, ale chtěla jsem spíš nějaký info, protože nějak nevím co si o nich myslet

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 21:19
- Nahlásit

twingas
na pudly je tu dines,určitě zas příde s naprosto přííííííšernejma fotkama holomorčat,to se ti bude psychická vodolnost hodit!

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 21:23
- Nahlásit

ahoj pudličky vy krafky,uklízejte po sobě exkrementy laskavě

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 21:27
- Nahlásit

uff sem tu ale dalo to práci.co řešíte?

Eninka
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 21:27
- Nahlásit

Baico

příště bych prosila aspoň doplnit nějakým smajlíkem, jak mám bez něj vědět, jestli se na mě směješ, nebo koulíš vočima

danajasa
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 21:31
- Nahlásit

Sízra Milanováuklízejte po sobě exkrementy laskavěZlomila se mi násada vod lopaty co mám děláát?

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 21:36
- Nahlásit

danajasa
Zlomila se mi násada vod lopaty co mám děláát?
Si zakopávala služebního psa?

twingas
Pošuk je ta nejhodnější z nich

danajasa
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 21:40
- Nahlásit

BiluškaSi zakopávala služebního psa?né chtěla sem uklízet exkrementy bo mám kobereček vod televize zrovna f pračce tak to na linoleu vypadá divně prostě to neladí jak obyčejně

danajasa
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 21:40 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit

Biluškasice nevím proč se to zdůraznilo zdvojením,ale budiž pro ty co pomalu čtou radši pomalu píšu a zrovna duplicitně no asi tak)

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 21:40
- Nahlásit

twingas

šelmyji bych nebrala..radši si pořiď NO,to je nejlepčí pes,je roztomilej,hlídá jak bejk a už jako ščeňátko tě dost pokouše,takže tě pak nic už nepřekvapí

twingas
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 21:41
- Nahlásit

Biluška
Pošuk nemůže být zlá...ještě jakou z těch zlatých přezdívek má nastávající maminka?

twingas
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 21:45
- Nahlásit

A chudák pak bude v bytě... když o tom tak přemýšlím, tak ani jsem neslyšela, že by je někdo měl v bytě, to různý labradory a jiný velký plemena, to jo. Ale NO fakt nee.
Navíc bych chtěla něco víc bytovýho

Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 21:50
- Nahlásit

davidkova renata
na pudly je tu dines,

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 21:51
- Nahlásit

twingas
Ale NO fakt nee

Třeba naše mamka žumpa nebo já ho máme v bytě

Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 21:52
- Nahlásit

twingas
že by je někdo měl v bytě, to různý labradory a jiný velký plemena, to jo. Ale NO fakt nee.
ale prosímtě, jak píše sízra holky je maj v bytě a já než jsem se přestěhovala do baráku jsem s nima žila mnoho let v práglu v bytě a bez problémů

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 21:54
- Nahlásit

twingas

ale neřikám že ho máš mít, to jen že ho mám já,tak se mi líbí,ale je jedno jestli je v bytě nebo v domě,když se venčí a procházkuje!

laguna
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 21:59
- Nahlásit

twingas
tak já znala docela dost lidí co je měli v bytě (NO) a jedna rodinka měla dokonce tři.Všechno jde když se chce

twingas
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 22:11
- Nahlásit

Všechno jde když se chce

Jo o tom to asi bude, přeci jenom chci začít u malýho/středního psa. A kdybych mezi ně zařadila NO, tak nevím nevím. Věřím, že spousta NO je v bytě spokojená, ale já o něm ani neuvažuju.

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 22:22
- Nahlásit

Jsem ještě v práci, ale asi jsem se jen zapomněla ráno kouknout do seznamu. Co děláte? Ach jo.

<< 1 ... 882 . 883 . 884 . 885 . 886 . 887 . 888 . 889 . 890 . 891 . 892 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání