| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2012 22:22
- Nahlásit
twingas
.ještě jakou z těch zlatých přezdívek má nastávající maminka?
Ta se jmenuje "Okamžitětohonechapocem"
Sízra Milanová
Alexa
To máte marný, bude mít šelmyji bo jsou nejlepší . Nějací blbý vlkošedí vlčáci nesahají šelmyjím ani po kotníky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2012 22:23
- Nahlásit
Gerda
, ale asi jsem se jen zapomněla ráno kouknout do seznamu
Já tam koukala, ňygdo známý tam nebyl, tak f klidu dři dál.
Co děláte?
Dřu ty woe, co taky jinýho?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2012 22:25
- Nahlásit
twingaspřeci jenom chci začít u malýho/středního psaHele proč maj lidi furt pocit,že malej pes není pes páč se vejde do tašky a de vodnýst na rukách?Páč jinak at je malej nebo velkej výchova je naprosto stejná podmínky pro pohyb u menších bejvaj dokonce větší a lidi stále žijou f omylu,že dyž malýho nezmáknou tak to bude akorát menší průser páč ti okolo ho můžou nakopnout,nejhorší je nezvládnutý malý steklý pes,tak bych nekladla votázku jakej pes do bytu,ale spíš umím to a to můžu mu dát to a to tolik pohybu tolik výchovy a vod toho bych volila plémě páč néjni to chlap na velikosti tu tak až nezáleží
|
twingas
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2012 22:35
- Nahlásit
danajasa
z jezevčíkem venčíme pomalu nejvíc z okolý... a máme malýho VELKÝHO psa. I když ten trpasličí je vážně už hodně malej. Nevím jak to dělají lidi s 2kilovýma, bych se furt bála, že mu ublížím.
Myslím, že jde o skladnost, a taky za malým nebudu vlát i kdyby to někdy zkoušel... chodila tu paní s argentinou a vlála jak hadr.
|
twingas
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2012 22:36
- Nahlásit
Ta se jmenuje "Okamžitětohonechapocem"
Ted nevím jestli jsem se radši neměla ptát
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2012 23:52
- Nahlásit
twingas
odkud jsi?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2012 07:34
- Nahlásit
bré ránko
já jsem první???
Je páteček !!!!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2012 08:03
- Nahlásit
čus bus!
Dneska se mi vůec, ale vůbec nechtělo do práce. Celkem reálně jsem uvažovala, že se vrátím do peřin a šéfový napíšu, že si beru dovču.Nakonec jsem teda dojela, ale už aby byly tři a já zase jela dom.
|
twingas
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2012 08:04
- Nahlásit
Dobré ránko
odkud jsi?
Mezi plzní a domažlicema, tak na půli cesty původně, na koleji v pardubicích a tady taky nějakou dobu zůstanu
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2012 08:10
- Nahlásit
jo a včera jsme potkali pána s viszlou a chtěl si Guliho vzít domů musím si na něj dávat majzla
a předevčírem si jedna slečna myslela, že mám maltezáky jsem myslela, že mě omyje
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2012 08:36
- Nahlásit
Monty
jsem myslela, že mě omyje
Mě vomejvá celkem často když jsem si přivezla Baica tak jeden pán, co u nás léta chová "vlčáky" se mě s vážnou tváří zepatal, s čím je to štěně křížený, že je bílý. Jeho reakce na to, že je to čistokrevný zvíře s rodokmenem byla, že mě museli podvést, protože vlčák přec nemůže být bílej, protože on to prostě ví
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2012 08:48
- Nahlásit
Baico
toho pána znám. Když jsem ho jednou potkala s malou Hesinkou tak se vyptával co to je hezkýho voříška. Odpověď, že je to šeltie ho děsně rozesmála a vykřikoval "šeltie? S papírama?" Ježiš holka, to tě někdo vzal parádně na hůl, to není šeltie, já musím vědět jak šeltie vypadá, já je třicet let choval"
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2012 08:55
- Nahlásit
Biluška
toho pána znám
No tak to má pán širokej rozptyl Na Bučině chová vlčáky a v Orientu šeltie
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2012 08:56
- Nahlásit
Baico
Biluška
jo holky, toho pána taky znám (nebo to byla paní??? ) už nevím bylo to před skoro 12 lety, když mi říkal, že Monty je táááák pěkný kříženeček, byl i králíkem, a vipetem (to jsou ty nejvlipnější ) ty české teriéry atd. už radši ani nezmiňuji
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2012 09:09
- Nahlásit
Baico
No tak to má pán širokej rozptyl Na Bučině chová vlčáky a v Orientu šeltie
jj, taky má děsně moc bratrů, ti sedí v každé hospodě v republice a vykládají tam jak brácha (nebo švagr) choval vlčáky, oni mu s nima chodili pomáhat a ty vlčáky byli děsně ostrý. Následuje děsně moc historek na téma můj vlčák a jak ho vykupovali vojáci, můj vlčák a jak ho chtěli policajti, můj vlčák a jeho štěńata s policejní čubou, můj vlčák a chlap co mě přepadl u lesa,na poli, u rybníka,cestou z hospody...bože, kdybych dostala pětikačku pokaždé když jsem tyhle kecy slyšela tak bych nemusela dosmrti hnout prstem
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2012 09:21
- Nahlásit
Biluška
jj, taky má děsně moc bratrů, ti sedí v každé hospodě v republice
No a jednoho z nich hrál Liška v Pupendu. Ať žije Brita, můj vlčák s rodokmenem
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2012 09:36
- Nahlásit
Nazdar blázni, dnes je zase velký den. Musíme dodělat děsně věcí, a až bude jedna věc jistá, prozradim vám jí, je to moc dobrá věc.
Maryje je dnes v práci, nemá radost, že jí malobullátko rádo.
Co děláme zejtra vy paka? Už nutně potřebuju sázet ty baobaby, Hancaw je strašně nespolehlivá! )))
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2012 09:42
- Nahlásit
Gerda
a až bude jedna věc jistá, prozradim vám jí, je to moc dobrá věc
a kdy? já jsem strašně zvědavý člověk
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2012 10:00
- Nahlásit
bré den,uš máte vybranýho psa?? du pryč taxe tu nehádejte páč nejlepčí je stejně vrčák,tak nevim co řešíte furt!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2012 10:04
- Nahlásit
Gerda
zejtra jdeme na seminář a píšeme práce do školy
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2012 10:06
- Nahlásit
davidkova renata
tady jsi asi špatně, ne? s tím výběrem
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2012 10:10
- Nahlásit
Monty
sem tu dobře!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2012 10:15
- Nahlásit
davidkova renata
ale tak to je jasný Se hned nerozčiluj.
jinak obdivuju svého otce,z práce přijel ve 3 ráno a v pět tam jel znovu. ale prej snad jen podepíše nějaké protokoly o opravě a dopoledne už bde doma.
Jsem mu včera z výstavy přivezla speciální pivo, tak si ho snad dneska konečně vychutná v klidu.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2012 10:17
- Nahlásit
davidkova renata
my jsme se asi dobře vyspali, co???
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2012 10:21
- Nahlásit
Monty
my jsme se asi dobře vyspali, co???
Co se divíš, došly jí baterky f tom speciálním dárku
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2012 10:27
- Nahlásit
Nazdar, zdrávím všechny, dnes jsem se vůbec, ale naprosto vůbec nemohla vykopat z postele a vylezla jsem až v 8.hod.
Pozitivní je, že dnes kupodivu ani nesněží, ani neprší a ani nemrholí, tak snad to hnusný bláto všude trochu vyschne.
twingas
chodila tu paní s argentinou a vlála jak hadr.
To ale není o pleneni nebo o velikosti přece, fakt je, že když vidím někoho kdo vlaje za velkým psem, raději se mu klidím z cesty, páč vim, jak to většinou dopadá Výmluvy typu - to je argentina voni jsou děsně silný, nebo toje velššpringšpaněl - voni se nedaj odvolat od zvěře, nebo naopak to je labrador - von vám nic neudělá ... mě přiváděj k šílenství ...
Mimochodem, mám doma momentálně 3 argentiny a nevlaju ani za každou zvlášť ani za všema dohromady
Pravda, občas poposkočím za kanárkem, většinou, když se někde něco hárá a on musí očuchat všechny ochcaný místa
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2012 10:34
- Nahlásit
Baico
vlčák přec nemůže být bílej,
Tsssss, my víme svý, že jo pani, správnej pes muší mít správnou barvu
Biluška
Odpověď, že je to šeltie ho děsně rozesmála a vykřikoval "šeltie? S papírama?" Ježiš holka, to tě někdo vzal parádně na hůl, to není šeltie, já musím vědět jak šeltie vypadá, já je třicet let choval"
Tohle mi někdo vyprávěl s jiným plemenem, tuším, že se šarpejem, koukám, že kreténi chodí napříč republikou
moc historek na téma můj vlčák a jak ho vykupovali vojáci, můj vlčák a jak ho chtěli policajti, můj vlčák a jeho štěńata s policejní čubou
Takových je taky všude plno, blbý je, že to vyprávěj dodneška, jako že se to stalo vlastně loni. Občas si naběhnou, páč třá i řeknou jméno komu údajně měl být pes určen, prodán, kdo ho vykoupil a ten člověk už buďto cca 20 let není na svý pozici, event. je v důchodu atp.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2012 10:37
- Nahlásit
Hele lidi, víte co mě napadlo, že bych si mohla nechat pojmenovat svého budoucího vlčáka Brita od A to měla být Alma ta není, no tak od B bude Brita myslím, že chovatel se mi asi bude tlemit, ale nebude proti.
Nebo navrhněte nějaký jiný, samozřejmě drsný, jméno hodný vrčáka s rodokmenem, kterej mě v 7 letech zabije ale musí bejt fakt drsný, aby to o mě "ledacos" vypovídalo
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2012 10:39
- Nahlásit
čus bus kreténi, nechutně dřu a už mě to přestává bavit. Včera jsem za byla za Blbou pipku, chodim venčit útulkáče rovnou z práce a s Ondřenou, takže poskytuju pohled při jakym by se mi votvírala kudla v kapse - poměrně mladá matka (vzhledem k velikosti dítka) v kabátku, celkově nevhodně oblečená na venčení, vlaje za naprosto nevychovanym čoklem, kterej s ní smejká po chodníku ze strany na stranu, dojde na louku a ani tam ho nepustí, asociální čokl se nemůže normálně minout s žádnym psem normálně, někdy v užších místech dokonce vůbec Povětšinou je to poměrně velkej a očividně nevylítanej hafik.
(zrovna včera jsem toho hafička fakt normálně nemohla udržet, cosi labradoidního, velmi pozitivně naladěnýho, krutě nevylítanýho.. a bohužel i očividně týranýho, jizvy na čumáku a na celý hlavě ale lidi milákuje furt moc a moc )
|
twingas
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2012 11:04
- Nahlásit
Já vím, je to o výchově, kdo za kým vlaje.
Jen si prostě chci mít menšího psa. Argentina je sice krásná, ale jsme v podstatě začátečník a chci spíš psa než fenu. A chci mít větší jistotu, že ho zvládnu. Když bude zkoušet, co si může dovolit 2 letá šeltie a doga/vlčák...asi rozdíl bude
|