Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 882 . 883 . 884 . 885 . 886 . 887 . 888 . 889 . 890 . 891 . 892 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 21:05
- Nahlásit

Eldoguero
Rex ne, to je novodobý a navíc jsem na to jméno už dost alergická a Zita není úplně správný komančský vrčáčký jméno, já jdu jen po klasickým retru
FAkt jo? U nás to byl samý Rex a Zita. A ještě Dita, Etna a Hes. Jinýho vrčáka ze Svazarmu snad nepamatuju . Akorát já jsem měla Kazbundu a kámoška Auroru, to byly snad jediné vyjímky

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 21:20
- Nahlásit

Biluška
Tak u nás ne, Hes jo, to jsem slyšela, ale o Rexe za komunistů jsem snad ani nenarazila, Dita jooo, ale tohle jméno znám spíš u jiných plemen. Ale myslím spíš ještě starší jména, tak 50. - 60. léta to bylo Jisker, Alm, Kazanů a Reků šest půlek

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 21:23
- Nahlásit

Eldoguero
Ale myslím spíš ještě starší jména, tak 50. - 60. léta to bylo Jisker, Alm, Kazanů a Reků šest půlek
A jo, já svazarmovala až nějak v osmdesátých. Šedesáté znám akorát z vyprávění a to vesměs ty jména co jsi psala. Plus ještě Asty, Bojary, lovečáky Broky a bernardýny Baryky.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 21:28
- Nahlásit

Biluška
Jo jo jo, Asty byly taky v kurzu
Jasně,že to znám jen z vyprávění a filmůch, páč 50. léta fakt nepamatuju

Crysa
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 21:39
- Nahlásit

Eldoguero a ještě jsem v kynologickém očekávání (to jako když jsem na prádelce tahala čokle známých a doma byly jen dvě kočky - babiččiný a pak slepice, rovněž babiččiný) četla knížku, psal jí nějakej čech, byl i na zadní straně nějakej jako jeho životopis nebo tak jako že shrnutí jeho kynologického života. Byla to knížka tenká, cca 60-80 stránek a tam psal o svejch psech a vím že tam padlo jedno jméno co se mě strašlivě líbilo, ale už ho z hlavy nedám ani kdybych jánevímco. Napsaný to mohlo bejt 80.-90.tá léta?
Takže vlastně nic navíc nevíš, vlastně vůbec nic, krom toho, že Crysa má sklerozu jak prase, zase, marně doufajíc že si na tu knížku taky někdo vzpomene..

kinta
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 21:48
- Nahlásit

Almu měli u nás na vsi bernardýnku. Takže pro mě je Alma navždy bernardýn. Vlčáka jsem Almu neznala ani jednu. I když já jsem neznala vlastně snad žádnýho, jenom každej vořech byl Ťapka nebo Ťapin.

Alexa
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 21:54
- Nahlásit

Crysa
padlo jedno jméno co se mě strašlivě líbilo,
to bude určitě Lesan

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 21:55
- Nahlásit

Crysa
ty vole, teď vím fakt kulový vzpomeň si, to mě moc zajímá todlenc ty sklerózo
kinta
Ťapin byl jeden extra vysírací a totálně neposlušnej jezevčík, kterej se snažil půl roku zabít Velkého pana Dozáka tedy dokud se Argo nerozhod, že ho to už neba ...

Crysa
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 22:01
- Nahlásit

sem netušila že nějaká čupka vydala knížku a tady se vo tom nic jako neví?

tak jsem tu knížku, co mám na mysli nenašla ještě ani podle vobrázků na gůglovi.. :/
asi to vzdám a půjdu spát, asi se už nedozvím kdo tu knihu napsal a jaký to bylo to méno psí i čupčí co mě tehdá uvízlo v paměti..

brou!

danajasa
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 22:02
- Nahlásit

Ste zapoměli na Žolinky ty frčely jednu dobu hned po čtyři s tanku a pes zajímavé je že Goro se neujal Já třá zvažuju že dyž béte chtít někoho nasta pomenujte to zvíře Pikačů

Monty
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 22:03
- Nahlásit

Biluška
kurňa, zase to tady blbne a zrovna u mých fotek

davidkova renata
šiš, já za to nemůžu, že ti to tady matko blbne

Sízra Milanová

Eldoguero
jo roustou jak z vody, Soph bude mít v létě dva roky, Faith na jaře rok a Guláš půl rok a už teď skoro váží 5 kilo

Crysa
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 22:06
- Nahlásit

Alexato bude určitě Lesan

a možná to i Lesan byl.. z jaký knihy je lesan, je to od českýho spisovatele co napsal kníšku spíš vyprávěcí než odbornou? O tom jak chodil na ten cvičák a co prožíval se psama a tak?

Alexa
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 22:08
- Nahlásit

Crysa
z jaký knihy je lesan,
nééé Lesan byl strašně zlej černej vrčák u mýho strejdy, z jehož boudy mě imrvére tahali

danajasa
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 22:09
- Nahlásit

CrysaZ toho tanku byl Šaryk????

Crysa
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 22:10
- Nahlásit

Alexanééé Lesan byl strašně zlej černej vrčák u mýho strejdy, z jehož boudy mě imrvére tahali

tak mi řekni až vo tom napíšeš knihu!!!

Crysa
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 22:11
- Nahlásit

danajasaZ toho tanku byl Šaryk????

ano pani, to byl zas Šaryk, přes Tokyjo běžel Goro a domů se vracela aj Lassie.

Alexa
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 22:12
- Nahlásit

Crysa
ano pani, to byl zas Šaryk, přes Tokyjo běžel Goro a domů se vracela aj Lassie.

no vidíš a na knížku si né a né fspomenout

Crysa
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 22:18
- Nahlásit

Alexano vidíš a na knížku si né a né fspomenout
a asi nefspomenu, teda dneska už určitě ne ((( očička mě pálí, musím jít spáti, zítra se moc nedospim a v neděli zas 24ka
oo ou...

brou noc děcka, už jdu fakt spát.

danajasa
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 22:24
- Nahlásit

CrysaLity líty pani to zabyjete celý den f práci

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 22:30
- Nahlásit

Zůstanu u Almy, Brity a Kazana, možná přihodím Bojara a třeba vezmu na milost Broka a Astu, ale Gora ani Šaryka neberu

Jebloň
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 22:31
- Nahlásit

A už je to jasný......Jezevec zamilován si adoptoval psíka.....a mě jebne!
http://www.youtube.com/watch?v=m6F3HLUUdYQ&feature =share

Monty
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 22:33
- Nahlásit

jdu spát jsem KO
dobrou

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 22:33
- Nahlásit

Nazdar blázni, už sme aji vyprocháskovaný, na neděli s náma jde aji kámoška s bernačkama, aji s tou tejranou Sofyjí. Ta už je ale veselá a bohužel stále si chce s Maryjí hrát a stále je překvapená, že to nejde. Crysa je pěkným pohraničníkem rudé armády a Montík má šest pěkných, velmi podobných kníračůch. Zítra jdem s bernskou skupinou do léza, asi ji s hancouw, takže tři trikolóry, jedna zrzka a jedna Maryje překrásná. Pak budu péct písek a máčet semínka.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 22:41
- Nahlásit

Jebloň
super
Gerda
chudák Maryje už se určitě těší až budete sázet semínka a snaží se zapomenout na procházku

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 22:52
- Nahlásit

Jebloň
Jezevec zamilován si adoptoval psíka
ale tak zas lepčí než aleksa s čilanama, aspoň slušnej člověk, že si adaptoval jenom jednoho pesa....

Eldoguero
Maryje má ráda jenom když se hromadně rozdávaj pamlsky, to jí pak neva, že má kamarády.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 23:06
- Nahlásit

dávám si Návrat do domu hrůzy a je to pěkný.za 8 hod už budu doma, hurá!!!!!!!!!!!!!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 23:33
- Nahlásit

Gerda
Maryje je chytrý pes
kejtlin
Koukala jsem na kousek, ale nudila jsem se u toho, tak koukám na tu ulítlou japonsko přemožitelku upírů nebo co to vlastně je zač ale taky mě to moc neba, tak radší šmíruju psi na netu

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2012 06:04
- Nahlásit

bré ránko

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2012 06:09
- Nahlásit

jo a jen jsem vám chtěla říct, že je Guláš strašná šikulka, už dlouho normoš vydrží celou noc - osm hodin bez problémů

dopoledne půjdeme venčit s basenjíkem a odpoledne asi s makrel a makrelopsem

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2012 07:28
- Nahlásit

je tak krásně svítí sluníčko

<< 1 ... 882 . 883 . 884 . 885 . 886 . 887 . 888 . 889 . 890 . 891 . 892 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání