| Autor |
Zpráva |
twingas
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2012 18:05
- Nahlásit
No jo papučky s bambulí, to by bylo aby jí neulovili
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2012 18:17
- Nahlásit
twingas
No jo papučky s bambulí, to by bylo aby jí neulovili
Do včerejška lovili i papučky bez bambulí. Teď říkají, že nechápou jak bez nich dosud mohli žít a že by měla EU uzákonit, aby fšechny papuče povinně měli bambule
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2012 18:25
- Nahlásit
sem vam chtela rict, ze fb mi zere prispevky tak vam o tobiaskovi budu psat tady
Pred chvili mel hroznou prihodu, napadla ho boxerice, desne zla, s krvavou penou u huby voci podlity krvi, vyritila se z baraku vytrhla se panicce z voditka a chytla ho pod krkem, pena litala na vsechny strany, utrhla mu jednou ousko vyfglusla, utrhla druhe a jala se ho pozirat celeho, kdyz uz trcel jen ocasek z jeji huby chytla jsem ji za obojek a vyvesila ji a uboheho Tobiaska az z zaludku vytahla. Ten zacal okamzite zdrhat domu az z toho pustil zlazky chudak. Svine placatohuba, panicka ji dala na prdel, ale myslim, ze si toho ani nevsimla. ( Chudak Tobiasek.
|
twingas
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2012 18:44
- Nahlásit
chudak, aspoň že paní nekřičela " on si jenom hraaaje"
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2012 18:47
- Nahlásit
twingas
to ne hrozne se omlouvala a rikala at kdyztak prijdu s uctem od veterinare, kdyby bylo potreba, ale vypada to, ze je ok, i jsem ho pak az se vzpamatoval vzala jeste vycurat a potkali jsme bobrmana a nebal se ho, tak snad nema ani psychicky nasledek zadny
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2012 18:52
- Nahlásit
ale sere me to, jako nevedela jsem co rychle delat a chytat ciziho vrciciho psa za obojek neni moc prijemne
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2012 18:55
- Nahlásit
lucYnka XIII
no ty jo, ještě že to dobře dopadlo
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2012 18:57
- Nahlásit
byli jsme na hodinu a půl venku a Guli ještě řádí, ten pes asi bude nejživější z mé trojice a to jsou všichni hodně živí
byli opět jak prasata, holky šly do vany, jinak to nešlo, Guliho jsem utřela, ještě nemá ty chlupy tak dlouhé, tak to šlo, pak jsem musela uklízet ten bordel, vanu a samo, že jsem jim všechno nevymyla, tak jsem musela dát dokupy podlahu
Jinak Guli bude vodomil po Sophince, včera šla Soph samo, že do každé a Guli následoval ji, Faith si je obcházela, ale Guli musel za Soph, takže asi budu mít dva vodomilce a jednu neutrálku
|
twingas
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2012 19:01
- Nahlásit
no to věřim, nám se před vánoce taky stalo, že na nás vlítl dobrman v lese sám a rovnou po prckovi, naštěstí jsme byli v přesile. Veterán se naježil, prcek se schoval a mamka měla natrhaný chvojí na Vánoce, tak s ním bránila prcka. Zajímavý, že nikdo jiný ho nezajímal a tak uznal přesilu a utek, páníčka jsme potkali až za půl hodiny.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2012 19:41
- Nahlásit
Biluška tak to u nás bude kabátek f těžkym dyskomfórtu bo papuče nosí jenom Stanislaf a to bez bambulí budeš jí muset dát nějaký do vejbavy
Lucynka chudák Tobísek! Ještě že jsi to tak dobře zvládla!
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2012 19:41
- Nahlásit
twingas
to je na houby, kdyz jeste nikde neni na blizku panicek
ted tady byl pan od boxerky a moc se omlouval a prinesl klukum psi susenky, tak to je fajn, ze jsou aspon panickove slusni
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2012 19:45
- Nahlásit
čus dementi,co čáráte jak fteklý?!
lucYnka XIII
co to máš za tlustýho zrzavýho psa??!!
twingas
jůů ty seš tady ? to je fajn,vypadáš celkem normálně,takže logicky dřív nebo pozdějc tu stejně musíš skončit
co si teda vybrala? nestíhám dočítat ((
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2012 20:12
- Nahlásit
už mě to počasí fakt sere od soboty má volno a v neděli má začít chcát až do středy, kdy půjdu do hokny
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2012 20:18
- Nahlásit
hancaw
Grin
Já to přesně nevím, nejvíc asi tam budou cestopisy, si myslím, kdyžtak mrknu. Já právě už nemám knížky kam dát, mám je už i na půdě, takže ke mně se toho moc nevejde
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2012 20:19 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit
davidkova renata
co to máš za tlustýho zrzavýho psa??!!
to je tobiašek :P
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2012 20:21
- Nahlásit
davidkova renata
Jo pani v sobotu nepojedu kousat, jednak mě stále drží ten moribundus a pan Bajkonůr má nucenej klidovej režim. Když jsem přišla z práce, tak chodil o třech. Má pohmožděný levý přední zápěstí. Tak to využiju, abych se v sobotu vyležela.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2012 20:22
- Nahlásit
lucYnka XIII
to je ten z Libře???? essi jo tak se zítra domluvim s kolegyní aby to k němu hodila ju, páč holky pražandy sou děsně nespolehlivý
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2012 20:23
- Nahlásit
Biluška
jak bych ti to dopravila? Dyk žiješ za koncem světa
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
Baico
Když jsem přišla z práce, tak chodil o třech. Má pohmožděný levý přední zápěstí. Tak to využiju, abych se v sobotu vyležela.
áááááááááááá mamča ho uštvalááááááááááá
|
stetisek123
Člen |
- Nahlásit
Jo, nemáte někdo někoho, kdo užívá takový ty stařecký léky? Na srdce, tlak, cholesterol a tak, těch tam asi budou velký zásoby
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2012 20:27
- Nahlásit
Alexa
áááááááááááá mamča ho uštvalááááááááááá
To ne, ale jak se s Fandou furt masakrujou, tak se při tom tentokrát zrakvil Bajkonůr. Jsou to děsný kreténi. Už aby Fanda donesl nějakou kačku či ojro do baráku
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2012 20:30
- Nahlásit
Baico
To ne, ale jak se s Fandou furt masakrujou, tak se při tom tentokrát zrakvil Bajkonůr. Jsou to děsný kreténi. Už aby Fanda donesl nějakou kačku či ojro do baráku
ty woe doufám žes je voba zmlátila!!!!!!!!!!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2012 20:31
- Nahlásit
stetisek123
sou eště volný ty démanty?????? bych si přijela dyštak..
lucYnka XIII
to je tobiašek :P
aha..no tak ho hlavně nikam nepostuj páč esi lidi posílali love na nebohého týraného vychrtlého psíka,tak ti daj na držku.-))))
Baico
Jo pani v sobotu nepojedu kousat
já taky ne,hlásila sem to zlatý vlásce,ale zapomněla tradičně,mušim napsat že nic..
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2012 20:35
- Nahlásit
Alexa
ty woe doufám žes je voba zmlátila!!!!!!!!!!!!
Ne, udělala jsem něco daleko horšího. Fandu jsem donutila cvičit a Bajkonůr se na nás musel dívat uvázanej u stromu Bylo to strašlivý peklo pro oba
davidkova renata
No já mu to zapomněla napsat, tak to napravím zítra.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2012 20:40
- Nahlásit
davidkova renata
aha..no tak ho hlavně nikam nepostuj páč esi lidi posílali love na nebohého týraného vychrtlého psíka,tak ti daj na držku.-))))
ty ses trubka, to prave jako jim ukazu jak ty jejich love pomohly a jak uz je krasnej a pochvalej me
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2012 20:47
- Nahlásit
lucYnka XIII
to prave jako jim ukazu jak ty jejich love pomohly a jak uz je krasnej a pochvalej me
no jak myslíš,ale já tě varovala.-)))¨
hele co ta nadace,už ste se nějak spojili??
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2012 20:47
- Nahlásit
stetisek123
jak bych ti to dopravila? Dyk žiješ za koncem světa
1.dubna budu v Jílovým, tak to můžeš hodit buď tam, nebo k někomu z holek co tam pojedou.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2012 20:51
- Nahlásit
davidkova renata
hele co ta nadace,už ste se nějak spojili??
no ja poslala mail a zatium nic
|
stetisek123
Člen |
- Nahlásit
Biluška
gut
|
Baico
Člen |
- Nahlásit
Mám další místo, kam musíme jít
http://www.novinky.cz/koktejl/260539-v-praze-ozilo -byvale-mauzoleum-klementa-gottwalda.html
|