Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 882 . 883 . 884 . 885 . 886 . 887 . 888 . 889 . 890 . 891 . 892 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 11:06
- Nahlásit

Eldoguero
ale musí bejt fakt drsný, aby to o mě "ledacos" vypovídalo
Blbaňa Uznej, že to vypovídá úplně fšechno . Je to takový krásný, žumpí jméno . nebo gdybys chtěla od dé tak ještě Debilama

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 11:31
- Nahlásit

twingas
Jen si prostě chci mít menšího psa. Argentina je sice krásná, ale jsme v podstatě začátečník a chci spíš psa než fenu. A chci mít větší jistotu, že ho zvládnu. Když bude zkoušet, co si může dovolit 2 letá šeltie a doga/vlčák...asi rozdíl bude
Však ti ji taky necpu
Rozdíl to je 100% argentinu kopancem od event. kousnutí moc neodradíš no a toho ovčáka nakonec taky asi ne
Né, tohle je samozřejmě extrém, ale jistě, že JE to rozdíl, obrovský rozdíl ...

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 11:32
- Nahlásit

Biluška
je pravda, že by to opravdu vypovídalo o ledasčems ale zas TAK drsný jméno mít nemusí

Crysa
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 12:15
- Nahlásit

No nazdar.

Crysa
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 12:20
- Nahlásit

Taxu zpět z práce, sedřená až na maso, ani jsem se doma po práci nestihla před cvičákem votočit a jeli jsme rovnou, babucha Asucha chuderka seděla od rána do voběda za šoupačkama v dodávce. Naštěstí tam má místa na ležení dost, ale stejně.. Kakáč odkousal, už začíná i pěkně vyhledávat a štěkat na revíru. Už jsem doma, jsem hladová a nemám sil si něco uvařit. Asi umřu hlady.

Eldoguero no vlčák na A je zásadně Asta, ne?
A jako Asta, B jako Brita, C jako Cita, D jako..? Davítkovic Asta E jako Etna ..

umřu hlady..

sil již nemaje..

áááááááááááááááááááááááááááááá

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 12:21
- Nahlásit

čau všici, nakrmila jsem všechno živý-tedy skoro, za chvíli jdu zase spát.
psi poznal normálně pytlík, že jsou v něm piškoty, nechala jsem ho na stole-přes noc a ráno roztrhanej a sežranej, nechala jsem ho na stole nenačatej a neporušenej, když tam nechám pytlík s něčím nenačatým a neporušeným, tak to tam většinou zůstane..
twingas
vše je o výchově, já nevlaju za kavkazem a nemám strach sebou na procházku s ní a ovčandami vzít čivavy a krysaříky

Monty
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 12:33
- Nahlásit

kejtlin
když tam nechám pytlík s něčím nenačatým a neporušeným, tak to tam většinou zůstane..

psi poznal normálně pytlík, že jsou v něm piškoty
no mí by to taky zaručeně poznali

Crysa
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 12:36
- Nahlásit

kejtlinpsi poznal normálně pytlík, že jsou v něm piškoty
to snad voko vidí, voko není p**a, je na tom napsáno PIŠKOTY, tak co by přecí bylo uvnitř jinýho?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 12:41
- Nahlásit

Crysa
Já chtěla Almu, páč je to takový retro
ale tak asi si nechám přidělit Britu, když mi nic lepčího, drsnějšího nevymyslíte
kejtlin
když tam nechám pytlík s něčím nenačatým a neporušeným, tak to tam většinou zůstane..
Fakt? Tak u nás to funguje tak, že když necháv v jejich normálním dosahu (tedy tam, kam dosáhnout hlavou, aniž by museli skákat) cokoliv i v trezoru s alarmem, tak to sežerou Musím všechno co nechci, aby sežrali dávat na linku, nebo na chotbu. Blbý je, když chladím maso pro ně uvařený v kuchyni v miskách nebo hrnci a někteří nejmenovaní bílí a černí pejsci sežerou během 5 vteřin maso pro 8 psů

Monty
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 12:46
- Nahlásit

Crysa
to snad voko vidí, voko není p**a, je na tom napsáno PIŠKOTY, tak co by přecí bylo uvnitř jinýho?
tys debil

Blbý je, když chladím maso pro ně uvařený v kuchyni v miskách nebo hrnci a někteří nejmenovaní bílí a černí pejsci sežerou během 5 vteřin maso pro 8 psů
když oni asi ví, že je pro ně, ale už si nedokážou spočítat denní dávku

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 12:52
- Nahlásit

Monty
no mí by to taky zaručeně poznali

mí taky, nevim kdo to poznal první
Crysa

nj vidiš to mě nenapadlo
EldogueroBlbý je, když chladím maso pro ně uvařený v kuchyni v miskách nebo hrnci a někteří nejmenovaní bílí a černí pejsci sežerou během 5 vteřin maso pro 8 psů
ano naprosto ti rozumím, nejlepší je, když dědek nechá otevřený dveře, nebo jen odemčený, to stačí
all
u nás taky nemůžu nic nechat na stole, ale když to "nevoní" ven, tak to bylo vždycky nezajímavý

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 13:01
- Nahlásit

Monty
asi je naučím počítat
kejtlin
Oni tam většinou něco nechají, cca pro jednoho, max dva psy jako asi abych nebyla úplně nas... ALe nedělaj to často, resp. já na to moc často nezapomínám, to by Bonnie byla jak koule za chvíli.
Zajímavý ovšem je, že u společnýho kradení se nesežerou, když dostanou krmení do misek, tak dogy by jakýhokoliv jinýho psa v dosahu metr zabily, když kradou, žerou všichni z jedný mísy a nikomu to nevadí

Alexa
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 13:03
- Nahlásit

Eldoguero
hele vod B bys mohla mít Besinku

Monty
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 13:14
- Nahlásit

kejtlin
no ty jsi to tak napsala, jako by to bylo nenormální že to poznali

Eldoguero
asi je naučím počítat
moc dobrý nápad paní měla by jste s tím už začít, nebo budou vaši psi tlustí a vy bez financí

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 13:17
- Nahlásit

Eldoguero
Já chtěla Almu, páč je to takový retro
myslim že lepčí je Asta))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 13:20
- Nahlásit

japko a spol!

číslo: 466/2012
plemeno: mops
popis: pes
srst: standard, standard
velikost: standard
nalezen: 01.03.2012
Praha 5, Arbesovo náměstí
charakteristika:
k odebrání: V Zámcích 56, Praha 8
telefon: 283 011 711, 233 554 242 begin_of_the_skype_highlighting 233 554

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 13:22
- Nahlásit

Alexa

v žáným případě

stetisek123
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 13:23
- Nahlásit

Eldoguero

Bugy?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 13:24
- Nahlásit

davidkova renata
myslim že lepčí je Asta))
ale prd, Alma je nejvíc

stetisek123
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 13:24
- Nahlásit

davidkova renata
Firuza chtěla jen fenku, viď?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 13:26
- Nahlásit

stetisek123
nééééééé, to néééééé
Vono je to jedno, stejně na ní budu volat Cotamzasdělášneserměaokamžitěpocem
Monty
Nevím, ještě se někteří nenaučili počítat ani do 4 (když jim utírám packy) natož vyšší čísla

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 13:27
- Nahlásit

twe zasraný množitelé
http://krimi.cas.sk/clanok/218422/v-nemecku-havaro val-kamion-so-113-slovenskymi-steniatkami.html
fakt super podmínky přepravy!!!!!!!

Crysa
Člen
- Nahlásit

Eldoguerov žáným případě

hele, ty budeš mít fenu od A, viď?

Takmětitak napadlo, že když se dávaj víceslovný jména a na psa na zkoušce můžeš zavolat jménem (věčina chovatelů tá nevyslovitelný ty.... tudlenty.. ména) tak to rovnou může dát čupce vlčáka méno Astra-Brita-Cita-Rita a na zkoušce jí můžeš volat třá na revírech "Astra-Brita-Cita-Rita revííííííííííííííííííííííír" a "Astra-Brita-Cita-Rita keměěěěěěěěěě"

Monty
Člen
- Nahlásit

stetisek123
proč chtěla jen fenku? on nesnese psy?

Monty
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 13:29
- Nahlásit

Eldoguero
Nevím, ještě se někteří nenaučili počítat ani do 4 (když jim utírám packy) natož vyšší čísla
no já si je zavřu do předsíně a zvládnem to i bez počítání horší by bylo, kdybych neměla dveře, to bych je asi taky musela naučit počítat

Crysa
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 13:30
- Nahlásit

Eldogueroale prd, Alma je nejvíc

voe Alma byla ta hluchá jeptiška v tom filmu s Vůpy Goldberk jak tam učila ty haranti zpívat a jak ta hluchá, klavír vopsluhující, jepťucha neslyšela, tak tam Vůpy dupala a křišela "Almoooo zaplni se!!!! "

přece nechceš čubu co se menuje jak hluchá jeptiška

Monty
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 13:34
- Nahlásit

Crysa
pak by se jako hluchá mohla i chovat

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 13:36
- Nahlásit

Crysa
voe Alma byla ta hluchá jeptiška v tom filmu s Vůpy Goldberk jak tam učila ty haranti zpívat a jak ta hluchá, klavír vopsluhující, jepťucha neslyšela, tak tam Vůpy dupala a křišela "Almoooo zaplni se!!!! "

Alma se menovala jedna děsná kráva co se mnou gdysi dávno pracovala v mém prvním zaměstnání. Sme spolu kácely přesličky na stavbu Noemovy archy

Crysa
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 13:39
- Nahlásit

tady máš hluchou Almu, minuta 3:15
http://www.youtube.com/watch?v=37hkxf5RaXc&feature =related

stetisek123
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 13:40
- Nahlásit

Ale prt, Alma byla fena od pana Čahouna, přeci

<< 1 ... 882 . 883 . 884 . 885 . 886 . 887 . 888 . 889 . 890 . 891 . 892 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání