Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 846 . 847 . 848 . 849 . 850 . 851 . 852 . 853 . 854 . 855 . 856 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 05:05
- Nahlásit

fstavat a prtinat se, velke oko vas vidi

pawLINka
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 05:33
- Nahlásit

Jo, jo, jo, Biluse ma pravdu! Vstavejte a bezte makat.

leyenda
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 06:16
- Nahlásit

Hezky den a nezapomente se nahlasovat

Jebloň
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 07:10
- Nahlásit

Brý piindělí

leyenda
nezapomente se nahlasovat

Ano pro jistotu by sme měly každá preventívně hnedka nahlasit každej příspjevek co vodešleme,aby se pí. Vlčáčkové dobře spalo.

bonc
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 07:16
- Nahlásit

Dobré ráno, bobani!! Dnes jsem velmi pozitivně naladěný čék, páč jaro se už co?? Jaro se už blíííížíííí!!!! Když po 6. vyjíždíme tak už svítá, teď už tam i řvou ftáci... prostě za chvilku už je to tady! A já zas začnu žít...

Baico
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 07:26
- Nahlásit

Cus bus!
Dneska teprve jedu do prace. Odpo totiz musim na ministerstvo tak jim zbytecne nebudu davat hodiny navic. Sefova a novi kolega mi tak moc pip, ze jsem vazne premyslela, jestli mi nahodou neni tak blbe, ze zustanu doma.

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 07:45
- Nahlásit

bré ráno, proč je teprve pondělí????

pawLINka
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 08:28
- Nahlásit

Tak kolik příspěfkůch jste už dneska nahlásily???

A ještě bych vám chtěla říct, že jsem velmi zklamaná a naštvaná, že jsem nebyla navrhnuta jako modernizátor. Já bych to dělat nechtěla, bo bych vás mušela zabít, ale to je vedlejší.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 09:26
- Nahlásit

Zdravím vás z hokny

bonc
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 09:37
- Nahlásit

Právě jsem se rozhodla že na to seru, beru si ve středu dovolenou a valim někam dál na výlet, pokusim se najít v dosahu nějakou bezesněhou oblast a budem celej den s čoklema výletit a výletit... Den je hned mnohem hezčí

pawLINka
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 09:41
- Nahlásit

bonc
Přijeď někdy výletit k nám na Moravu!!! Vezmu si taky dovolenou a můžem výletit spolu. Klidně mooooc kilometrůch!

leyenda
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 09:42
- Nahlásit

kejtlin
Zdravím vás z hokny
Cus, zdravim te do hokny
Monty
proč je teprve pondělí????
pac vcera byla nedele, berusko

Jak se vam dari na novym nemoderovanym nahlasovacim czpsu? Neni to pekna historicka udalost? Nemeli bychom to napriste slavit? A kazdy rok si pripominat Osvobozeni stareho dobreho psa od zvule nespravedliveho moderatora? Skoda, ze to nekteri nedokazi ocenit. Ze nekteri nedokazou fungovat bez pravidel.

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 09:59
- Nahlásit

leyenda
ale já to pondělí nechci
dneska jsem se probudila celá oteklá a vůbec se mi nechtělo z postele (eeee, teda z matračky)
a jsem jak praštěná po palici

bonc
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 10:09
- Nahlásit

pawLINka
6.-8. dubna to Šlapanice jistí, tak si to zapiš červenou fixkou do kalendáře!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 10:19
- Nahlásit

čus voli,sem si za stříkla do gatí vedle z tý intelektuálky co jí nikdo nikdy nechápe jako děcka je totok vůbec možné???
leyenda
A kazdy rok si pripominat Osvobozeni stareho dobreho psa od zvule nespravedliveho moderatora?
hele a ptala ses na to admina?? jako mě se to celkem líbí,koneckonců dobytí bastily taky vešlo do dějin.-)),ale esi to neni proti pravidlu nějakýmu..dyštak zkus napsat na tyramezviřata a voptat se ))))))))))))

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 10:35
- Nahlásit

proč jako nenavrhnete mou maličkost na moderátora? Nechápu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 10:50
- Nahlásit

Sízra Milanová
proč jako nenavrhnete mou maličkost na moderátora?
někdo to i udělal tušim.-))))))))))))))))))))))))myslim vlčáčková..tos nečekala že? .-))))))))
hele nepudem ven f tejdnu at rozchodíš ten kotník??!!)) nyxle už nekulhá co?

leyenda
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 10:51
- Nahlásit

Sízra Milanová
proč jako nenavrhnete mou maličkost na moderátora? Nechápu

kdybys docitala, vedela bys, ze uz jsem te navrhovala mockrat, i ted naposled v tom smazanym tematu, i kdyz Jeblon mi teda pripadala prosaditelnejsi varianta, to se teda nezlob jenze moderatori NEBUDOU, takze jaxi neni zapotrebi te navrhovat

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 10:53
- Nahlásit

děcka, co se to děje??? před nedávnem jsem odpočítávala, ať už je rok 2012 a teĎ už bude za chvíli konec února, to je psycho, jak to všechno šíleně letí

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 11:13
- Nahlásit

Brýtro, zase v háku, dnes na celou noc, až do zítra do rána. maryje je zaparkována u babičky, maj tam dost jídla a vodítek, můžou si klidně jíst a chodit ven. Mám z vás deprese a nemám správnou hlínu na zasazení baobábkůch. Každej server píše něco jinýho. Eště že mám tolika semínkůch, že můžu zkusit jiný postupy. Hancaw řikala, trošku výhrůžně, že se to dělá TAK. A že to tak pěstuje pani z madagaskaru, tak jestli jako si myslim, že to dělá špatně. Sklapla sem, páč Hancaw má vždycky pravdu, sdělání bijologycký a pani z madagaskaru je neoddiskutovatelná...Strašně se na to mičurinství těším, o to víc budu zkalmaná, až mi všechny umřou
Co děláte, dementi? Nahlásila sem dnes už 15 příspěfků, cítim se hned líp. Nahlásila sem každýho, kdo mi neposlal půlmegáč.

kinta
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 11:16
- Nahlásit

Gerda
Nahlásila sem dnes už 15 příspěfků

Cha, já nahlásila 17! Fšecky Tvoje!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 11:18
- Nahlásit

Gerda
Každej server píše něco jinýho
twe vona je aji baobabí fora???? se pycnu!
Nahlásila sem dnes už 15 příspěfků, cítim se hned líp
možná dosáhneš vrcholu uš v základním táboře dost možná se kuli tomu někdo furt zajímá vo nnahlašování a pravidla esi mi rizumíš)))))))))))))
děcka du nepyšte a bděte!!!

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 11:19
- Nahlásit

nazdař hlásitelé i ti vostatní
proč je dneska krásně když fčera bylo hnusně??? kdo za to může??? okamžitě mi to napiště ať ho můžu nahlist!!!!!!!!!

Jebloň
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 11:20
- Nahlásit

leyenda
i kdyz Jeblon mi teda pripadala prosaditelnejsi varianta, to se teda nezlob
Asi bys to už neměla rozebírat,aby někomu neprdla céfka,ale předtím tě nenahlásil.
Gerda
Co děláte, dementi? Nahlásila sem dnes už 15 příspěfků, cítim se hned líp. Nahlásila sem každýho, kdo mi neposlal půlmegáč.
kinta
Cha, já nahlásila 17! Fšecky Tvoje!
Debility!!! .....a uš sem se stačila překliknout z citátu na nahlásit,eště že je tam to vokno.

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 11:21
- Nahlásit

davidkova renata
někdo furt zajímá vo nnahlašování a pravidla esi mi rizumíš)))))))))))))
ale pravidla musej být, bez nich to nejde, nejsi vůbec, ale vůbec uvědomněla. Nejlepší by bylo kdyby to bylo jak u modrejch, první varování druhý varování a konec trvalej a nezvratnej

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 11:36
- Nahlásit

Zdar, tak co jste dělali o víkendu?
My jsme byli v sobotu na pejskařským plese a samozřejmě jsem nevyhráli ani první cenu - jízdu se psím spřežením, ale ani žádnou jinou

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 12:03
- Nahlásit

sem vám jenom chtěla říct, že uš mám návrh těch pravidel. Vlastně bude jenom jedno, to stačí. Pravidlo zní "Biluše má dycky pravdu". Konec pravidla. Gdo nesouhlasí, toho zapíšu na tabuli...eeee..nahlásím sem chtěla říct

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 12:04
- Nahlásit

Eldoguero
Zdar, tak co jste dělali o víkendu?
bylo pozdvižení na foře! mazalo se půl czpsa,pak následně bylo vzbouření na fsi a ted nejsou uš moderizátoři.-)))) defenestrace menší taková.-))
jízdu se psím spřežením
to byste zrovna vy potřebovali)))))))))))))))si zapřáhněte ta vaše hovada a je to né?))

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 12:09
- Nahlásit

Biluška
Tys na mě zapoměla s těma Svijanama viď - koukni se essi jsi doma a pošli mi to prosím tě emilem nebo sms, potřebuju tam nejpozději zítra zavolat.
Dík
davidkova renata
Tý jo a to musíte dělat takovou zábavu, když jdu jednou za sto let chlastat
si zapřáhněte ta vaše hovada a je to né?
Nemám tažné postroje a hlavně ty spešl sáně, jinak bych samo jezdila do krámu se spřežením, vo tom žádná Praxi mám podobnou, kdysi jsem jezdila na koni do hospody

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 12:13
- Nahlásit

Zdar žumpo

<< 1 ... 846 . 847 . 848 . 849 . 850 . 851 . 852 . 853 . 854 . 855 . 856 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání