Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 837 . 838 . 839 . 840 . 841 . 842 . 843 . 844 . 845 . 846 . 847 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Eldoguero
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2012 21:57
- Nahlásit

Gerda
Krásné básně
sem furt v práci eště.
Lity, lity moooc

Kdo přijedete na ty závody k nám aspoň na čumendu, večer bé chlastačka a je možnost přespání na cvičáku?

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2012 22:01
- Nahlásit

Gerda
nešlohla.... Kdybych šlohla, napsala bych mnohem hezčí:

a jo, ty jen vykrádáš sama sebe, ty vole to dělaj jen hustoostřílený autoří! respect!
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_5614_192.html

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2012 22:04
- Nahlásit

Adiddaska
To by bylo super
Kdy to asi tak budeš vědět, děláme propozice a budeme tam dávat věci co jsou už jistý. A celebrita krásná dokud to jde je samo tahák.
Zkus se na to prosím tě mrknout a dej mi vědět essi bys teda mohla.
Můžete jet s mamkou, doufám, že si svou účast nerozmyslí až ji pošlu propozice

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2012 22:17
- Nahlásit

Eldoguero

tak já sem si to zapsala, samože tam te'd eště nic nemám, to je daleko. Akorát se v sobotu zeptám na cvičáku, kdy přesně jsou ty OVVR, essi se to náhodou nekryje, ale snad ne, tak by to měl bejt cajk

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2012 22:24
- Nahlásit

Adiddaska
tak to je paráda, snad to to klapne díky moc zatím

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2012 22:31
- Nahlásit

dobrou, jdeme spát, zítra je páteček

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2012 22:51
- Nahlásit

taky dneska jdeme dřív, brou

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2012 23:21
- Nahlásit

Eldoguero

adydaska přijede,mě pošlete kýtu..do vykotlanýho dubu díky

kinta
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2012 23:27
- Nahlásit

Děěcka, nahlídla jsem do původní Žumpy, jak sem dala Adidaska odkaz a chtělo se mi plakat, páč jsem si uvědomila, že tehdy jsem Vás ještě vůbec neznala.

A když pomyslím, že teď Vás všechny znám, tak .................................. se mi chce plakat.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2012 23:29
- Nahlásit

kinta
A když pomyslím, že teď Vás všechny znám, tak .................................. se mi chce plakat.

přesně

Jebloň
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2012 07:19
- Nahlásit

sem tu první,ale nebudím,klidně spěte dál.

Monty
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2012 07:39
- Nahlásit

dobré ránko, konečně páteček

bonc
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2012 07:56 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit

čus kreténiiii, je páááteeek! Ale nevim jestli je to důvod k radosti, meteostanice Ovečkin měl v noci zas menší psychozáchvat, tak se docela bojim co nám dnešní počasí přinese. Mějte hezký den krasavice yntelygentní!

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2012 08:23
- Nahlásit

Čus bus!!!
Jsem velmi nasratá neb už nám od neděle pořádně nehřeje bojler. Táta nám furt tvrdil, že je to tím, že nám neposílají ten levnej proud, protože ho asi nemají. A prdlačku, jen byl línej to pořádne prohlídnout a až včera námlaskavě, že nám teda blbne topný tělísko. Takže já se ž od neděle koupala jen ve vlažné vodě, brrrr!!
Jinak dneska jde Zelenina k reviznímu pan doktorovi. Tak snad mi jí na další 2 roky uschopněj.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2012 08:35
- Nahlásit

bré deň , spát s celou smečkou malopsů je na nic, všichni chtěj bejt pod peřinou, tedy spíš těsně u mě, jak známo pes má vyšší teplotu než člověk, takže za chvíli mě je vedro, když jsem obložená psama, tudíž je odhrnu-doslovano a pak se zase vzbudím vedrem, jak jsou nalepený u mě

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2012 10:09
- Nahlásit

Nazdar, zase strašnej masakr.

Adiddaska
a jo, ty jen vykrádáš sama sebe
no ale to neni poprvý, takovejch opakování je tu víc, na některý si vzpomenu, některý mě napadnou, nikdy nechci nad ničim dlouho přemejšlet, tak buď mě napadne něco, co už sem kdysi napsala, nebo náhodně vypadne něco novýho, úroveň je ale furt stejně nízká, takže mě to neznepokojuje ))))))))))

Děcka, zaspala sem, nějak sem si zatípla budík v šest a probudila se nervozitou, že to furt ještě nezvoní, v 7.15. Měla sem tu být v 8.30, ale přikvačila sem se až v 8.55 )))) A teď už zase děláme stres ))))) Čeká nás brutus víkend. Fčéra jsem se naučila, jak si obarvim text ve fotošopu. Zatím vůbec neumím hýbat s jednotlivými vrstvami. Je to hustorpogram, vždycky se mu nejdřív poklonim, než ho spustim, a pak na něj zbožně koukám a řikám si - jo, ty vole, tak s timhle bych chtěla bej kámoš.
Příšerně sem si přeležela krk, myslim, že sem padla do postele, omdlela, celou noc se nepohnula, pak střih, bylo ráno...s tou nervozitou....a už nevotočim hlavu doleva...a to čék potřebuje, když kouká, jesi mu tam nejede nějaký auto v levym pruhu, krosila sem si magistrálu velmi rychle, předjela sem i jednu nablejskanou audinu....páč brzdila k zácpě.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2012 10:12
- Nahlásit

Sízra Milanová
adydaska přijede,mě pošlete kýtu..do vykotlanýho dubu díky
a nevadí, že nebude od řezníka Špejlíka, ale Kloučka?
Přijeď taky a nemusím ti nikam nic posílat
kinta
když pomyslím, že teď Vás všechny znám, tak .................................. se mi chce plakat.
je to tak

A abyste věděli, tak mám doma dva mrtvé ptáky jednoho už jsem oškubala a ten druhej leží v kuchyni a čeká až dopiju kafe. Už si s ním hrála Kájí a Viktor obě ho nosily po pokoji a Viktor se ho dokonce snažila cvičit. Taky mu chvíli cpala do zobáku chleba, ale pak usoudila, že je to masínko, papať a odložila ho

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2012 10:24
- Nahlásit

čus degeni ,taky pláču že vás znám..ale radostí to neni
Gerda
ze školy si nese housle
malé dítě zlým psem kouslé.

jako von nás někdo napráskal f tý kauze z hudebky????
Eldoguero
tak mám doma dva mrtvé ptáky jednoho už jsem oškubala a ten druhej leží v kuchyni a čeká až dopiju kafe
jako je mi to fuk celkem,ale, asi bych veřejně neventilovala elmuší potenci....jako dělje ja myslíš,ale víš jk..furt tu někdo courá a za chvíli bé na hlavní bráně nápis Elmuš má mrtvýho ptáka nevim esi ho to potěší..
Ad točivej NO..no von možná za chvíli vopravdu nebude,ale bohužel si to myslim stejně jako ty,vytách si blbý karty,no.-(((

Monty
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2012 10:27
- Nahlásit

davidkova renata
ale radostí to nen
ploč jako???

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2012 11:21
- Nahlásit

davidkova renata
Ale prdlajs elmuš je v práci a já mám mrtvý ptáky doma a dva a vopeřený (ne vopařený vy degéni ), tada jeden už je oškubanej, druhýho to teprve čeká
Ad točivej NO..no von možná za chvíli vopravdu nebude,ale bohužel si to myslim stejně jako ty,vytách si blbý karty,no.-(((
Hm, co k tomu dodat ... ach jo ...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2012 11:43
- Nahlásit

Eldoguero
vopařený vy degéni
jéžiš tak to nevim s kým teda budu hrát tu bejby dyš je elmuš mrtvej na spodek a eště vopařenej

Jebloň
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2012 11:45
- Nahlásit

našla sem svůj první příspjevek v žumpě

vnucovala sem Biluši bokséry a buldoky......a jak to dopadlo?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2012 11:48
- Nahlásit

Jebloň
jak to dopadlo?
blbě???
jaks ho našla,taky ho cíí najít! cí fspomínat nostalgycky na dobu gdy sem vás ,vy hovada eště neznala...dolce vita to byla voe!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2012 11:50
- Nahlásit

Já na vás vůbec vzpomínat nechci. Příde mi, že vás znám vod jaktěživa, což je strašný a vůbec už si to bez vás neumim přectavit, což je ještě strašnější!!!!!! Zkazili ste mi celou půlku života, druhou mi zkazila práce ))) Řití skončíte všichni v pekle.

Jebloň
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2012 11:50
- Nahlásit

davidkova renata
jaks ho našla,taky ho cíí najít! cí fspomínat nostalgycky na dobu gdy sem vás ,vy hovada eště neznala...dolce vita to byla voe!!!
musela sem chvilku listovat,páč někdo nám smazal téma s lienkou,ve kterým si mě vyzvala ať se ti postavím v tématu.
nějak se tu teď hodně maže,páč to není tak dlouho,co sem si to témátko pročítala.
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_5614_127.html

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2012 11:51
- Nahlásit

Gerda
Já na vás vůbec vzpomínat nechci
tak já eště chvíli a uš si stejnak nefspomenu esi mi rozumíš..na nic jako..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2012 11:53
- Nahlásit

Jebloň
jů eště pentas tam je)) já chtěla svůj první jako na czpsu..myslim že to bylo někde vo kulhání..a já tě vyzývala???? )) vocošlo? už vim hovno celkem))

Jebloň
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2012 11:59
- Nahlásit

davidkova renata
.a já tě vyzývala???? )) vocošlo? už vim hovno celkem))
No jaxme se hádali s lienkou,tak sme standartně začali zasírat téma a ty si mě vyzvala,abych šla rači k vám,že tam je větší sranda....no a bylo to!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2012 12:02
- Nahlásit

Jebloň
ty si mě vyzvala,abych šla rači k vám,že tam je větší sranda....no a bylo to!
no..taghle já utáhnu každýho))lienka mi cosi řiká,ale už nevi voč sme se hádaly..

Alexa
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2012 12:04
- Nahlásit

čus degeni
fspomínáte na starýho dobrýho czpsa jo

<< 1 ... 837 . 838 . 839 . 840 . 841 . 842 . 843 . 844 . 845 . 846 . 847 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání