Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 837 . 838 . 839 . 840 . 841 . 842 . 843 . 844 . 845 . 846 . 847 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
fidalka
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2012 10:52
- Nahlásit

Grin
Ále vedle na domě jsou dělníci, kteří tam jsou samozřejmě dneska a zítra určitě nebudou a Gríňa hlídá, Taruše si někde čmuchá a on pořád řve a když dořve, tak začne sousedovic hafan.. ale už je to dobrý, vzala jsem je na chvíli dom, pocvičili jsme, potahali se o dinosaura, dělníci mezitim vylezli na střechu a je klid

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2012 10:54
- Nahlásit

davidkova renata
co kecáš teplo je, zima je, když je pod - 10

Grin
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2012 10:58
- Nahlásit

davidkova renata
To doufam

fidalka
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2012 11:08
- Nahlásit

davidkova renata
bé bránit???
N, fidalka určitě ne, bo na oslintaný rukávy nekouše..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2012 11:15
- Nahlásit

Eldoguero
zima je, když je pod - 10
jo tak hele číhni na můj dlouhej příspěvek ze včera večer vo tom NO..cíí vědět co ty myslíš..
fidalka
na oslintaný rukávy nekouše..
dámička!

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2012 11:20
- Nahlásit

čusíííík bambeřácí

dneska druhej pokus se Sisinou na stříhjání zatím to vypadá dobře

davidkova renata
hele číhni na můj dlouhej příspěvek ze včera večer vo tom NO..cíí vědět co ty myslíš
hele zdá se mi to bo zmizel????

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2012 11:21
- Nahlásit

Alexa
hele zdá se mi to bo zmizel????
zatim eště ne)))))))))))))))))
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_12234_838.html

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2012 11:26
- Nahlásit

fidalka
nene, kamínky by vypadly a od přívezků by byly leda tak špinavé, nenosíme ani známku, kvlki toho, že měly od toho špinavou srst
Mě staší, že tam má jen ten růžová popruh a ještě k tomu máme stejné vodítko

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2012 11:26
- Nahlásit

davidkova renata
zatim eště ne
ajooo vono je to tady, já myslela žes založila celý téma, tagle ale nebudeš vědět fundovaný odpovědi od některejch odborníků
no asi se nevyhnou tomu odběru mozkomíšního moku

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2012 11:29
- Nahlásit

Alexa
tagle ale nebudeš vědět fundovaný odpovědi od některejch odborníků
to mi nějak nesere tě povim))) sice se zkoušeli infiltrovat jak jistě vidíš,ale marně no

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2012 12:00
- Nahlásit

davidkova renata
Kde to najdu, tady v žumpě?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2012 12:02
- Nahlásit

Eldoguero
šiš tadyk
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_12234_838.html

Grin
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2012 12:10
- Nahlásit

davidkova renata
fidalka
na oslintaný rukávy nekouše..
dámička!

tim chce fidalka říct, že nebude brániti fidalka, nýbrš Taruše

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2012 12:17 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

davidkova renata
Co chceš, vždyť ti už odbornice na problémové chování odpověděla
Podle mě je ve hře zdravotní problém (nádor, epilepsie třeba, paraziti ... ) nebo je to čistě psychickýho rázu a pak je možnost, že to půjde do jistý míry upravit změnou režimu, zaměstnáním, anebo je ten pes opradu psycho (není to moc častý, ale je to možný) a pak buďto bude trvale na prášcích a budou doufat, že se to nebude zhoršovat nebo mu to ukončej ...
Na rovinu - takvýho psa si nikdo nevezme, kdo bude chtít zabývat se psychopatem?
Je možný, že zaměstnat ho by pomohlo, alespoň by se to mohlo zmírnit, rozhodně by ho to neměli nechat dělat. Někdy to může být i zlozvyk, kterej začne naprosto nevinně - pes jednou přijde na to, že vlastní ocas se hýbe prakticky stále a je docela dobrá zábava si ho honit. Po čase to dělá několikrát denně a postupem času jsou v podstatě spíš vzácnější chvilky, kdy to nedělá. Někdy, když je za to pes trestanej, tak začne dělat nějakou jinou - náhradní činnost - třeba se začne točit v kotci dokola, běhat po stěnách nebo zběsile řvát hodiny a hodiny nebo třeba se zakousne do misky a drží ji i několik desítek minut bez ohledu na to z jakýho je matrijálu ... prostě cokoliv. Pomůže jen práce vhodně zvolená a rozvržená a rozhodně na takových zvířatech nechovat, což tady asi nepřichází v úvahu.
Blbý je, essi je to nějaký zdravotní problém, ale to musej zkonzultovat s veterinářem nějakým rozumným.
Průser ovšem je, že z tohodle se dost často vyvine sebepoškozování začne to u ocasu, špička okousaná, bolí to, tak se pes příště zakousne blíž k tělu ... až se dostane až k prdeli. Viděla jsem pár NO s "kupírovaným" ocasem (mimochodem to je taky jedna z možností, jak tomu zabránit). Na prd je, když se ale pes nespokojí s tímhle a začne si okusovat třá i nohy to je ale pak na utracení

Hele, ale nejsem vodborník jako, bez to jako názor lajky, vodborníci jsou tady úpa jinde

Grin
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2012 12:29
- Nahlásit

Letim do rý hoknyyyyy zdar!!!

Eldoguero
anebo je ten pes opradu psycho (není to moc častý, ale je to možný
tohle jsem zažila já, že ten pes prostě byl vyšetřenej úplně na všecko a fyzicky byl zdravej, teda vyšetřovali ho fakt podrobně, podle toho co kamarádka říkala. A nic nenašli. Dali mu nějaký tlumidla ale moc to nezabralo, pes pod práškama jenom chrápal a nebo byl takovej zpomalenej a bez nich si honil ocas. Oni mu to nakonec po všech těch rok trvajících vyšetřeních atd. začali zakazovat striktně, a jako postupně ho odnaučovali, ale nikdy ho to neodnaučili úplně, i když se to zlepšilo, tak jakmile byl bez dozoru, hned na to šel. Ale je to teda už hoooodně dlouho, byla jsem asi 15letá holka takže od tý doby ta psí medicína fakt pokročila.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2012 12:46 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

Grin
Ono se to dá odnaučit, ale ... Znám čubu, která se taky honila za ocasem, tak jí zavírali do kenely, tam se přestala honit za ocasem, páč si vždycky rozbila hubu. Vrátili ji zpět do kotce a ona místo honění ocasu začala běhat do kola po kotci, ale tak rychle, že samozřejmě kolikrát spadla, namlátila si, ale jela dál. Tak ji odnaučovali i tohle, nakonec to dopadlo tak, že čuba se "jen" točila dokola, nechytala si ocas a neběhala po kotci, takže si neubližovala. Ovšem to točení dokola ji zůstalo i v malý kenele Ona teda nebyla opravdu magor, jen dost nervní.
Možná, že kdyby měla víc práce nedělala by tovůbec, ale těžko říct

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2012 12:56
- Nahlásit

Eldoguero
jo..jako taky lajka to právě vidim stejně..voni choděj zatim na Vetcentrum Stodůlky,to eště neni ta nejhorší varianta popravdě.Jen se třá divim,že se jich nezačli vyptávat první na režim a tak vůbec ,že je jako nenapadla nějaká deprivace a zlozvyk a začli rovnou s vyšetřeníma..ale zas prachy sou gůt,žejo a taky nevim úpa jistě ,že se neptali,ale dle hovoru nejspíš určitě ne.No sem sama zvědavá esi mu něco časem najdou.,zas mě trošku mate,že prej v noci normoš spí a nemůžu se zbavit pocitu,že kdyby s tim psem celou vychajdu nějako komunikovala a zabejvala se s nim,dělal by to mín..třá na tom vodítku se tomu dalo celkem snadno zabránit,ale jak ho pak pustila před barákem,jel okamžitě zas.Ani nevim esi se to dá nějak diagnostikovat vůbec..asi zas nepoužívaj úpa lický metody a přístroje a taky ten čokl nemluví žejo..
kdo bude chtít zabývat se psychopatem
žeby rudek??? ))) ale jen do doby než by si řek vo utracení )))))))))))))))
každopádně dík za názor,potvrdilo se mi jaxem děsně chytrá páč v zásadě sem si myslela totéž a ty chytrá seš určitě,takže závěr pro mě je jasnej

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2012 13:00
- Nahlásit

čuste hejhulové!

kinta
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2012 13:02
- Nahlásit

Sízra Milanová

Už máš uklizíno, že tady exhybuješ??

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2012 13:04
- Nahlásit

kinta
Už máš uklizíno, že tady exhybuješ

DH

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2012 13:07
- Nahlásit

kinta
Už máš uklizíno, že tady exhybuješ??

uš má i podanej inzerát)))) vlastně dva))

kinta
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2012 13:10
- Nahlásit

uš má i podanej inzerát)))) vlastně dva))

A tak, rači dříf neš pozdějc, no ni? Stejnak by to s novoškem nezvládala. A ty chlupy, to ani nemluvim.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2012 13:15
- Nahlásit

kinta
Stejnak by to s novoškem nezvládala
přesně..novošek bé vnitřní jen)))))))))))) a chlupy.. tomu nerozumim..jakože se sízra nebude stíhat depilovat nebo jak??

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2012 13:17 - Změnil/a: Sízra Milanová
- Nahlásit

all

Jo to jsme chtěla říct,jak budu mít teda to postižený mrtvý děcko..tak cejtim v kostech že bé mít silnou alergii na Nyxu a celkově nebudu stíhat,tak to sem dávám už teď....prosim vás nechcete jí někdo?Jen do dobrých rukou samozřejmě!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2012 13:30
- Nahlásit

Sízra Milanová
Jen do dobrých rukou samozřejmě!!!
scháníš mě? uš sem tu,samosebou nyksinu si beru,je to vlastně rodina,tagže na ní mám morální právo!uš sem to řekla náně,takže stejně to už nejde zrušit..řikala že jo,že je jí to fuk,že jí stejně kousne
jak budu mít teda to postižený mrtvý děcko
hele ale víš co? my s nim uděláme tudletu rodinnou konstelaci na táboře!! prostě místo mrtvýho nenarozenýho bratrance bilušky v tom bé hrát tvoje postižený mrtvý děcko..twe to bodou Lurdy.-))) úpa to vidim..těch duševně uzdravenejch.-))))))

nic ,musim ven,snad nebé f oboře hon!

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2012 13:56
- Nahlásit

davidkova renata
snad nebé f oboře hon!

zase budeš někomu honit jelena?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2012 14:03
- Nahlásit

davidkova renata
Doma to nedělá vůbec jo? Hm, tak nevím, nejsem veterinář, ale buďto má nějakej spouštěč venku nebo to nebude zdraví
Oni by nezkusili třá s ním něco dělat, jako cvičit, pracovat ... přecejen je to ovčák, nějakou činnost by mít měl. Když jako chtěj toho psíkologa, tak ať raději zkusej nejdřív sami něco dělat, maj to za nesrovnatelně menší peníz a ještě u toho můžou aplikovat tydlencty nadpřirozenosti
Sízra Milanová
Chápu tě, máš ji hrozně ráda a nechceš, aby skončila někde ve špatnejch rukách, že jo

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2012 16:17
- Nahlásit

Eldoguero
Chápu tě, máš ji hrozně ráda a nechceš, aby skončila někde ve špatnejch rukách,

přesně ale z domu musí

Grin
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2012 16:18
- Nahlásit

ha, fejsbuk f práci fakt nechodí

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2012 16:35
- Nahlásit

Sízra Milanová
To je jasný, rodinný důvody

<< 1 ... 837 . 838 . 839 . 840 . 841 . 842 . 843 . 844 . 845 . 846 . 847 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání