| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 15:56
- Nahlásit
Nazdar ženy z lidu!
Měli sousedi na dvorku krůtu, jmenovala se Eva. Pak jí někdo zaříz. Asi k obědu. Ani se nedivim.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 16:00
- Nahlásit
Gerda
Měli sousedi na dvorku krůtu, jmenovala se Eva. Pak jí někdo zaříz. Asi k obědu. Ani se nedivim
Bacha aby ti štětísek nepřišla dát i přes ten její trombón facku
ps serte na tajnou, tam nejsem já
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 16:02
- Nahlásit
Grin
ps serte na tajnou, tam nejsem já
to ale přicházíš o spoustu věcí, proč tam nejsi vůbec????
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 16:03
- Nahlásit
Grinps serte na tajnou, tam nejsem já
Ježiš, tak pojď konečně za náma, né? Tam je větší bžunda než tady.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 16:04
- Nahlásit
Jebloň
mě teď dostala jedna z nás na tajný
Čék nevydělá, ale aspoň se zasměje, jak říká můj muš.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 16:09
- Nahlásit
pawLINka
Alexa
gdyš já mám strašnej strach z fejsbúku
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 16:12
- Nahlásit
Grin
gdyš já mám strašnej strach z fejsbúku
proč??? vždyť tam můžeš odkliknout jenom koho chceš a jméno tam taky nemusíš dávat aby tě lidi nenašli
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 16:13
- Nahlásit
Alexa
Grin
proč??? vždyť tam můžeš odkliknout jenom koho chceš a jméno tam taky nemusíš dávat aby tě lidi nenašli
Fšak uš tam účet má.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 16:14
- Nahlásit
Alexa
to je složitější, ona mi už Jebloň i nabízela i jistou variantu, a chtěla jsem toho využít, ale pak se v mým okolí zase staly takový podivnosti... eště počkám než se to uklidní pak uvidim.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 16:16
- Nahlásit
Jebloň
Fšak uš tam účet má
hele pani furt s tim počítám, akurát jak říkám, je to kolem mě zase nějaký zběsilý, tak lezu na net jen sem, tady mě snad nikdo hledat nebude
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 16:38
- Nahlásit
Grin Hele, vsak my jsme v tajne skupine. Tam nemuze psat ani cist nikdo krome nas. A nikam jinam nic psat nemusis, ne?
Prijde mi skoda, ze tam nejsi. Tam se dejou veci covece. Tra vcera touto dobou tam byla velmi zajimava diskuze. Cek se vzdycky neco priuci.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 16:53
- Nahlásit
pawLINka
Hele, vsak my jsme v tajne skupine. Tam nemuze psat ani cist nikdo krome nas
tak jako je to lákavé, no
Prijde mi skoda, ze tam nejsi
no to mě taky, obzvlášť proto, že furt nic nevim
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 16:57
- Nahlásit
Grin Tak pojd za nama. Nemusis nas mit ani v pratelich vlastne. ;)
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 16:58
- Nahlásit
pawLINka
tak já to možná nějak večer pořešim, ted trčim f hokně, takže nemám kdy
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 16:59
- Nahlásit
pawLINka
Grin Tak pojd za nama. Nemusis nas mit ani v pratelich vlastne. ;)
a nemusí jí někdo pozvat nebo jak to funguje???? no naše skoromatka bude určitě vědět
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 17:04
- Nahlásit
Alexa
já hlavně vůbec neznám jak funguje fejsbuk, takže to bude asik docela prdel neb jsem velmi technicky zdatná
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 17:04
- Nahlásit
Alexa
a nemusí jí někdo pozvat nebo jak to funguje???? no naše skoromatka bude určitě vědět
Taxem jí tam pozvala,Maruš to bude muset vodklepnout a pak už je to jen na Grinovce
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 17:07
- Nahlásit
No bezva.
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 17:15
- Nahlásit
pawLINka
Alexa
Grin
takže přidána a teď už je to jen na ní.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 17:28 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit
Jebloň
ouk, nějak se f tom nad večer s vaší pomocí zvoryjentuju.
edit: Eště přemejšlim že bych teda možná zkusila vytvořit úplně novou fejsovou ydentytu, rozmyslim to eště, každopádně komu mám pak co poslat abych se k vám dostala??
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 17:35
- Nahlásit
Grin
edit: Eště přemejšlim že bych teda možná zkusila vytvořit úplně novou fejsovou ydentytu, rozmyslim to eště, každopádně komu mám pak co poslat abych se k vám dostala??
Někoho z nás požádat vo přátelství a pak tě tam budem moct přidat
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 17:37
- Nahlásit
Jebloň
to nějak vyšašim... očekávejte mě tak okolo devátý
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 17:40
- Nahlásit
Grin No konečně.
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 17:45
- Nahlásit
Grin
no sláva
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 17:45
- Nahlásit
pawLINka
teda esi to jako spustim jo
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 18:35
- Nahlásit
Gerda
Měli sousedi na dvorku krůtu, jmenovala se Eva. Pak jí někdo zaříz. Asi k obědu. Ani se nedivim.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 19:04
- Nahlásit
čus vy dylyny,gde je sízra, uš je zpátky z poradny? ))
děcka ,zejména ti vzdělaní,tak prosim eninku a spol at se nevyjadřujou..
tady maj známý 9 měsíčního NO bez PP..dnes jsem ho viděla a bylo mi dost nedobře..zkrátim to..pes v zásadě nědělá nic jinýho než se točí za vocasem..jako děsnej pohled prej to začal takhle dělat cca před 3 týdny,dřív se mu to stalo snad jen párkrát a nikdy v intenzitě co by stála za pozornost,až zpětně si to vlastně uvědomili.Zatim lítaj po vetech,sou na začátku,takže klasika vodčervení,anály a podobný taháky peněz,zatim pes zcela zdráv.Navrhujou odebrat mozkomíšní mok..doufám,že na to nepřistoupěj ,moc se jim nechce ,podepisuje se,že šance je 50 na 50,dále je ve hře MR a nevim co eště.Původně sem byla přesvědčená,že pes má nějakou chorobu,během hovoru už si nejsem tak jistá..ptala sem se na režim bo vim,že předtim měli taky psa,bydlej tady naproti v paneláku,doma sou 3 ,takže klasická deprivace z osamělosti či nevěnování se psu se mi nezdála,ale..ráno de v 7,pak je do 15 doma bo makaj,pak dou ven,pak dou eště 1 nebo 2krát..takže se nedá říct,že by to byl nějakej děs..Jenže jaxem na ní koukala,twe vona ho prostě nechá..pes se honí dokola jak debil a ona stojí a nic..prostě nijak se ho nesnaží přerušit,stály sme tam snad půl hodiny a ani jednou psa nijak nekontaktovala krom toho když vlítnul do čsv co šlo na vodítku vokolo a byla rvačka..nějak vlažně se ho snažila přivolat a chytit a jinak nic..povelama prej při tom rozptýlit nejde jenom když manža skutečně zařve,pak reaguje.Prsila se jak umí všechny povely ,podle mě neumí ani jeden ale to je fuk.Pak eště řikala že od těch 7 do 15 je v předsíni a kousku kuchyně jen,páč by ničil..kdo zná kuchyn na petřinách ví,že to neni extra zázrak,ale na deprivaci zas nevim,no..Pak řekla,že už teda pudou dom,takže venku byli tu půlhodinu co sme kecaly a pes si honil vocas Dala ho na vodítko a pes zas že by začal(fakt měl cca 5 vteřin pauzu) tak jí řikám,at mu to nedovolí,at lehce přicukne když zas bude začínat..to fachčilo kupodivu,,neudělal to vůbec za celou cestu.Pominu fakt že ho nechala úpa f kludu řvát na vzteklý záplotáky ,eště se zastavila aby moch v klidu řvát,ale 15minut předtim si mě stěžovala,jak jí začal ted napadat psy.. jinak ho během cesty dle mne zbytečně buzerovala kuli napnutí vodítka,což bych teda vůbec neřešila narozdíl vod jinejch projevů,který ale zas neřeší vona..Pak ho jebla vodítkem páč tách na vodítku kuli harantům co tam sánkovali..naprosto zbytečně dle mě.jako nevim,celkově to na mě dělá dojem,že je klidně možný,že mu do toho stavu pomohli svou neznalostí a neschopností bo je to silnej labila teda a taky myslim,že s nim vůbec nic nedělaj,jen ho venčej,myslim,že to nestačí.Eště se ptala esi neznám nějakýho psícholoka,že by to vyzkoušeli,tak samosebou je asi jasný co sem jí řekla .ale zas jako sou ochotný vrazit do něj hafo peněz,ject bůhvíkam a nevim co eště,to jako jo,určitě se nedá říct,že by ho neměli nějak rádi,ale nevim..dělá to na mě divnej dojem..voni sou prej taky na tydlety parapsíchologický jefy,přemistujou a předměty myšlenkou a podobný píčoviny ,takže to eště k tomu..su zvědavé esi se něco vokáže stran zdrav. stránky,jinak je ten pes na utracení dyby měl takhle vostat...myslíte že může bejt deprivovanej? Zas sou na tom miliony psů daleko hůř a sou f cajku..
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 19:09
- Nahlásit
davidkova renata
myslíte že může bejt deprivovanej
stoprocentně, jde o to že ten pes si hledá něco pro zábavu, když se mu nevaří mozek- a někerý jsou na ty psychologický úlety halt náchylnější. Takže někerý psi se třeba chorobně vykusujou, vylizujou si místečka, ničej věci a někerý psi si honěj ocas, každopádně čim dřív se to zarazí tim líp páč v určitym bodě to už bude nenávratně zdebilovatělej pes
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 19:11
- Nahlásit
Grin
každopádně čim dřív se to zarazí tim líp
to se právě bojim že vůbec nezvládnou,to vidim jasně ((
jde o to že ten pes si hledá něco pro zábavu
ale zas TAK špatně na tom nemůže bejt..
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 19:14
- Nahlásit
davidkova renata
prosim eninku a spol at se nevyjadřujou
...myslíte že může bejt deprivovanej?
podle mě jo... podle mě nepotřebuje pomoct ten pes, ale oni by potřebovali zjistit, že nestačí jít "jenom ven".
Zas sou na tom miliony psů daleko hůř a sou f cajku..
každej jedinec je jinej..každej snáší stejnou věc klidně jinak...
Papoušci si taky trhaj peří dohola z deprivace a nedělá to každej...
|