| Autor |
Zpráva |
fidalka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 21:55
- Nahlásit
Grin
a máš tam fotku černý feny s růžovym oboječkem???
O čem to meleš ??
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 21:57
- Nahlásit
fidalka
no jako profilovku ne
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 21:58 - Změnil/a: fidalka
- Nahlásit
Grin
Tys snad nepoznala 4 měsíční Taruši??? Tak o tom si teda ještě zítra popovídáme
edit: Normálně lidem řikám, že mám za profilovku hlavu psa, ale teda ty máš u nás velké a významné - !
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 22:01
- Nahlásit
fidalka
Ježkovi oči já jsem si to říkala, ale ty uši mě zmátly no tak to dostanu zejtra do držky, to je jasný
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 22:05 - Změnil/a: fidalka
- Nahlásit
Grin
ale ty uši mě zmátly
Ouška měla krásný, než jsem z ní udělala mimozemšťana
A oboječek byl červenej, růžovym bych jí nikdy nepotupila
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 22:10
- Nahlásit
fidalka
růžovym bych jí nikdy nepotupila
tss, máš něco proti růžové??
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 22:13
- Nahlásit
fidalka
Monty
tss, máš něco proti růžové?
Přesně Trixinka náhodou růžovou má a moc jí sluší!!!
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 22:13
- Nahlásit
Monty
tss, máš něco proti růžové
Celkem dost a jsem na to hrdá
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 22:26
- Nahlásit
du spát blbouni, a zejtra na vás nebudu mít čas, tak laskavě nepyšte!!!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 22:29
- Nahlásit
Grin
si můj člověk, nejen, že máš bílého psa, ale i za tu růžovou
Dobrou
fidalka
tak to by jsi asi neměla ráda moje holky a ty má rád každý
byla jsem s děckama na 5 min. venku a oddělat z nich ty kule sněhu mi trvalo déle než to nevčení
no jo, 12 tlapek je 12 tlapek
a stejně jsem jim to všechno nevybrala
dost nasněžilo
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 22:38
- Nahlásit
Grin
Monty
Růžová se mi nelíbí, ale v decentní formě jsem schopna ji i tolerovat jen prostě bych jí na svého psa nedala, jelikož to má být důstojný hlídač zahrady a ne příruční zavazadlo, jako v případě Trixinky a malobílowapek
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 22:42
- Nahlásit
fidalka
příruční zavazadlo v mém přépadě??? no Trixinka asi ano, ale věř, že moje kraSOtinky by se docela pronesly, neříkám, že to jsou mixipsi, ale taky ne mini psi
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 22:49
- Nahlásit
fidalka
to není přehnané, ne?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 23:02
- Nahlásit
nic, jdeme spát, knírači už snad dořádili
ať z toho spánku něco mám 5 - 6 hodin není nic moc, ale musí mi to stačit
Dobrou
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 23:57
- Nahlásit
Monty
růžová je boží, klidně bych dala šamponům růžový obojky. S nápisem "proud to be gay".
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2012 07:16
- Nahlásit
Tady uz ani nikdo nebudi, to je uroven teda!!! Tak fstavejte dementi a litujte me, du k zubari a objektivne receno to ranni vstavani je este ta lepci cast !!!!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2012 07:23
- Nahlásit
Grin
Tady uz ani nikdo nebudi, to je uroven teda!!!
Vidíš, alespoň jednou jsi si to vyzkoušela
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2012 07:42
- Nahlásit
Dobré ráno albertíí, už se to jaro blíží, prostě se blíží Dneska v půl 7 už začínalo svítat, byl tam světlejší pruh na východě, sice maskovanej, ale já jsem ho viděla!! Viděla jsem ho i přes ty hromady sněhu, přes sněhový jazyky a obří stěny kolem silnice, přes bílou tmu způsobenou výřícím sněhem... BYL TAM (narozdíl od silničářů )
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2012 07:43
- Nahlásit
Adiddaska
"proud to be gay".
hele oni se daj udělat nápisy na obojek podle přání
Grin
Tady uz ani nikdo nebudi, to je uroven teda!!!
Já jsem vzhůru už 2 hodiny, ale moc bych chtěla, aby u nás doma taky nikdo nebudil
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2012 07:45
- Nahlásit
Bré deň. Díkuju Grin, že Vás za mě vzbudila.
Ráno to teď flákám. Si vždycky poležím, a pak vás nestihnu jít vzbudit. Ale já se polepším, bo za chvilku bude brzo světlo, a to se bude vstávat jedna radost.
Jinak dneska bé velmi náročný den, tak se na to připravte, jo?
A zítra je páááátečéééék.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2012 07:57
- Nahlásit
Adiddaska
Guláš má růžové vodítko ale to nebylo v plánu, to zdědil do Faith, protože jsem mu objednala modré, velikost XS na ty nejmenší psy a přišla karabina jak na dobrmana
jinak dobré ráno, naši odhadci nemohli vyjet, teda jeden nevyjel a druhý bude mít dosti zpoždění, tak musím převolávat hned po ránu klioše
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2012 08:58
- Nahlásit
Tak grinecek je uz implantovan u fidalky na zahrade a ja sedim v busu a jedu so teda nechat vyvrtat ten zup, hlavne nesmim uz od dveri zapomenout zarvat za chci injekci, bez toho buch neprezila.
Taky mam dnes narocny den, a nebudu ani na fakbuku nicmene prosim fsechny aby si me pridali co si me este nepridali (jmeno tady pls nezminovat, at zustane tajny ) a taky marunu nebo adydas aby me teda zasvetily do tajny zumpy :-D
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2012 08:59
- Nahlásit
Adiddaska
růžová je boží, klidně bych dala šamponům růžový obojky. S nápisem "proud to be gay".
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2012 09:55
- Nahlásit
Nazdar růžovky
venku je normálně teplo, ráno jsem měla nutkání jít venčit jen v termotriku a mikině, ale vzhledem k tomu, že fouká vítr a sněží, tak jsem to zamítla.
Lilina ode dneška od rána nenávidí Afru, páč ta malá černá zmije se na ní pověsila s úmyslem jí zabít, vysvětlete maliňákovi (i když skorokvětinovému,jako je náš Lílijum), že to malý černý nic nemá sežrat. Nakonec si Lílije dala říct, že ji teda ještě dnes nerozškube na malinkatý kousíčky, bohužel Afra ne ...
Jsem přesvědčená, že to zvíře se mělo narodit jako pitbul ideálně někde na zápasy, páč to by mohla 20 hodin denně furt na někom vyset, takhle vysí především na mě
Zkusila to dnes i na Bjutinku, ale buďto ji došlo, že přestřelila, nebo má Bjutin nějaký zvláštní dar - něco mezi nebem a zemí ale odskočila od ní a pak už jen řvala a chodila okolo, ale netroufla si. Bjutin ji buďto ignoruje, nebo jí koulí pacičkama a mrská u toho ocáskem a má z velikou radost, ale nikdy na ní není zlá, ani teď při hárání, uvidíme až bude na krytí, essi se v ní probudí matčiny geny
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2012 10:28
- Nahlásit
Monty
to není přehnané, ne?
Tohle je úpa v pohodě já se bála, že to bude něco svítivě růžového s kamínkama a přívěškem
Grin
Jak se tvému psovi zavírá huba, aby furt neňafal??? Na chvíli ho zabavil tenisák, ale ten už úspěšně ztratil a ňafá zas
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2012 10:31
- Nahlásit
čus degeni,venku je normálně zima!!!!!!!!!!! nevim jak gdo přišel na to že je jaro a teplo!!!!
co je novýho,uš je grinofka u nás???
Grin
jo a deš bránit f sobotu? 10 prokopka
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2012 10:38
- Nahlásit
davidkova renata
nevim jak gdo přišel na to že je jaro a teplo!!!!
To jen Boncofka blouzní zo té sněhové kalamity u nich
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2012 10:47
- Nahlásit
Dfidalka
A proc degen steka???? Sh nehrajou bo co??? Btw jak jednou steka, neyacpe ho nic!!!
davidkova renata
Du, fidalka se mnou.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2012 10:48
- Nahlásit
čau volové, du spát, jen vás jdu pozdravit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2012 10:51
- Nahlásit
Baico
To jen Boncofka blouzní zo té sněhové kalamity u nich
jo tak,tak ta může,asi čapla schítu vot ovečkina.-))))
Grin
Du, fidalka se mnou.
bé bránit??? )
|