| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 19:16
- Nahlásit
Grin
supééééééééééér, budeš na fuckbuku
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 19:16 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit
davidkova renata
zas TAK špatně na tom nemůže bejt
Jde o to že někteří jedinci jsou prostě náchylnější, jinej NO by to třeba úpa v poho dal, jenže tenhle holt ne... a že se v 9 měsících rve s jinym psem, nevim asi sem zblblá z bšo ale neni to brzo eště?
to se právě bojim že vůbec nezvládnou,to vidim jasně
no to musej, jinak ten pes normálně zblbne, už jsem to viděla.
edit: zblbne jako že prostě nebude schopnej už normálně fungovat, abychom si rozuměli
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 19:16
- Nahlásit
davidkova renata
když jsem byla ještě děcko (fakt mi bylo asi tak jedenáct) tak jeden primář u nás měl pudla a ten dělal přesně to, co popisuješ. Krom toho byl celkově takový retardovaný. Taky se zkoušelo kde co, jenže víš na jaké úrovni byla tehdá veterina pro malé zvířata, kor u nás v Oryjentu. Tak ten primář si hledal info tak nějak po vlastní ose. Nakonec přišel s tím, že pes má patrně nějaké parazity v mozku, nebo v mozkomíšním moku, kdybys mě zabila tak název toho parazita nevím. Asi to ani český název nemělo. Pak sháněl ze západu jakési odčervovadlo na tohle, jenže to bylo někdy v osmdesátých letech takže než se mu to podařilo sehnat a propašovat sem tak pes umřel. Bylo mu asi rok a půl, nebo tak nějak. Diagnoza se samozřejmě nepotvrdila, páč pitva se tehdá u psů nedělala, takže možná tam ti paraziti byli, možná to byla jenom ta retardace, možná něco úpa jiného...
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 19:18
- Nahlásit
davidkova renata
Pani souseda měla jorka bez pp z množárny a ta to dělal non stop točila až sebou mrdla vo zem tak jí nákej dobrák poradil at ju nakryjou a dělalo to i to jedno štěně točili se obě a jen do prava jak je obrátily tak málem zešíleli,ale to byla porucha něčeho v mozku ona chodila i na procházky rotačně nakonec se jí zbavily do dobrých rukou(nemůžu za jednání sousedy to je snad jasný)ale jediné co částčně fungálo byly zlidnováky oblbováky jinak nic
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 19:24
- Nahlásit
Keyz jsem byla mala, tak mela teta ovcouna, jtery tohle delal taky. Zil na statku s dalsim psem a zviratama, mohl volne do domu nebo na zahradu, sestrenice s nim chodila kazdy den ven. Z prostredi to byt podle me nemohlo.
Naknec se vykaslal na honeni za ocasem a radsi vzdycky lehl a ocas si kousal. Vzdycky ho nasli v kaluzi krve. Jednou si ukousal spicku ocasu, vet mu to zasil, zahojilo se to... Pak si ocas ukousal skoro u korene a nacal si i zadni nohu. Nechali ho utratit.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 19:48
- Nahlásit
pawLINka
danajasa
Biluška
hm.. nic veselýho teda..jako von ten vocas tu a tam veme do tlamy a leží s nim,dle mne je otázka času kdy ho načne..jinak je na zklidnujících práškách prej..nepomáhaj teda vůbec co sem viděla,a včera dostal zklidnující injekci u veta,prášky dnes půl ráno a půl večer...úpa na piču dle mne
eště sem jí poradila Jiřičku,tim nic nezkazí určitě lepčí než vyvítekdo!No sem zvědavá esi něco najdou..skoro bych byla radši paradoxně,páč esi je to z nich,nemyslim,že by měli na to to změnit..jako spousta jinejch květinovejch blbů..nemusim menovat žene? .-))) Zkusim jí eště napsat esi nechce jít někdy ven,že bych vzala třá tenisák nebo klikr a zkusila ho zaměstnat páč to voni tuty neuměj..no nic taxem se vyblila a připomínám druhej dech!!!!!!!!!!!!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 19:50
- Nahlásit
Grin
že se v 9 měsících rve s jinym psem, nevim asi sem zblblá z bšo ale neni to brzo eště
čéče ani ne..to už je docela velkej péf
zblbne jako že prostě nebude schopnej už normálně fungovat, abychom si rozuměli
toho se právě bojim,že nastane.
eště sem zvědavá co přihodí eldorádo..
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 20:20
- Nahlásit
Ted jsem o tom rikala musovi a oni meli doma ovcandu cca pred 10 lety, ktera to pry taky delala. Ale pry ne porad a ocas do tlamy nikdy nevzala. U ni to ale nebylo tak strasny no.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 20:22
- Nahlásit
davidkova renata
to dělal otčímův NO nudil se, byl z toho pak zlozvyk, když jsem trochu povyrostla, začala jsem s ním cvičit a ustalo to
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 20:25
- Nahlásit
Asi budu mít zítra prázdniny. Právě přes nás přešla normoš sněhová bouře jak na klondajku. Za cca dvě hodinu ĆTVRT METRU SNĚHU Když jsem se brodila do stáje tak mi to přepadávalo vrchem do sněhulí. Šílené. Dvakrát vypadnul proud. Furt sněží, docela hustým tempem. Essi to bé pokračovat tak nás do rána nevyhrabou a budeme mít volno
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 20:33
- Nahlásit
Biluška
vítej f klubu tady orangután s organtýnem a sněhá sněhá ráno pojedu bud koridorem v metrovém tunelu a podle toho kam to prohrnou a mě to pustí budu asi bydlet do oblevy
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 20:35
- Nahlásit
Tak děcka, jdu z práce, snad mě to neodfoukne ze silnice, je to jakési pofidérní se mi zdá....
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 20:38
- Nahlásit
čus je tu někdo kdo mě může nějak dostat na tajnou?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 20:38
- Nahlásit
kejtlin
to dělal otčímův NO nudil se, byl z toho pak zlozvyk, když jsem trochu povyrostla, začala jsem s ním cvičit a ustalo to
todle přesně mě napadlo že by mohlo bejt řešení..pokud to neni nádor či tak..ale voni to asi nedaj stejnak (
Biluška
ĆTVRT METRU SNĚHU
severní pol je dobyt!! ))
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 20:42
- Nahlásit
davidkova renata
ĆTVRT METRU SNĚHU
severní pol je dobyt!!
Prd velebnosti stejně to měřila vod zápraží po garážový vrata
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 20:46
- Nahlásit
Gerda
jeď opatrně
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 20:46
- Nahlásit
Grin
dyť tam už seš podle mě
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 20:48
- Nahlásit
davidkova renata
todle přesně mě napadlo že by mohlo bejt řešení..pokud to neni nádor či tak..ale voni to asi nedaj stejnak(
no právě, základ je, nenechat ho to dělat ani chvilku, je to opravdu běh na dlouhou trat´
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 20:49
- Nahlásit
Venta
jo a kde? vždyť neměla FB grinová
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 20:50
- Nahlásit
Gerda
v hokně dneska uletěly vrata, 7 lidí je táhlo zpátky a zavařovali je
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 20:52
- Nahlásit
Venta
založila jsem si svůj zcela anonymní účet na své zcela bezkonkurenční jméno
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 20:54
- Nahlásit
Grin
to jsem zvědavá
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 20:55
- Nahlásit
danajasa
co kecáš ty důro, nemám garáž a tudíž ani garážový vrata . Momentálně už nemám ani zápraží, sníh je po druhý schod Mám jenom dva
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 20:56
- Nahlásit
Grin
bezkonkurenční jméno
No a jabloň tě přidala, ne? Prostě tě tam vidim, jestli ty obě jména začínaj na stejný písmeno
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 20:57
- Nahlásit
Monty
no já taky hlavně esi se tam vůbec dostanu bo prej si mě někdo musí dát do přátel a pak mě tam mařka snad musí eště nějak pustit nebo jak
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 20:57
- Nahlásit
Grin
se dneska na vymrdanej fuckbock nedostanu, prostě se to neotevře, přidám si tě jindy
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 20:58
- Nahlásit
Grin
no jo no, mařka je strašně důležitá
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 20:58
- Nahlásit
Venta
jo je tam jebloní účet, co mi chtěla půjčit, ale já jsem se rozhodla teda gdyš uš tak zalůožit svůj a mít plnou kontrolu
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 21:00
- Nahlásit
Grin
aha, tak to jo. No ale muisíš si fakt někoho najít a dát do přátel, jinak se tam nedostaneš
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2012 21:00
- Nahlásit
Grin
aha, tak to asi vím, kdo jsi
|