Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 846 . 847 . 848 . 849 . 850 . 851 . 852 . 853 . 854 . 855 . 856 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Monty
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 10:43
- Nahlásit

Gerda
leyenda

Vadí mi smazání témy o Jílovém Internešnl
jaké? Grinové, nebo to starší?

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 11:56
- Nahlásit

Kuk, zdravíme vás z práce, už snídáme a budeme dřít. Máme na to 7 hodin.

Monty
jaké? Grinové, nebo to starší?
to starší, když přijela lejendička na komorní kafe a my jí z toho udělali na přivítanou monstrmegaakci s brandovanýma tričkama ))) Myslim že to bylo 2010. A letos přijede zaséééééééé! Jupííííííí!

Jebloň
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 12:07
- Nahlásit

Gerda
Vadí mi smazání témy o Jílovém Internešnl
Furt sem nějak doufala,že je to dočasné pominutí smyslů,ale tohle od něj byla monstrhovadská akce.

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 12:33
- Nahlásit

Jebloň
je tu strašná spousta polodebilních témat, buď zakládanejch z nudy nebo jen z legrace nebo jen z provokace. Internešnl bylo hezký téma, soukromá velkoakce rozprostřená a nevidim jedinej důvod, aby zrovna tohle téma bylo pomazaný.

Monty
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 12:43
- Nahlásit

Gerda
A letos přijede zaséééééééé! Jupííííííí!
kde? na tábor nebo nějakou akci?

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 12:47
- Nahlásit

Monty
kde? na tábor nebo nějakou akci?
na tábor asi ne, ale na kafe do Jílu doufám, že jo. Přizpůsobíme se lejendičce termínem, takž až bude vědět, jak nejlíp by jí to mohlo vyjít, vystřelíme nějakou akci, jste zváni, z orientu, na přespávku.

leyenda
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 12:58
- Nahlásit

Monty
Gerda
ja chci tenhle rok zajet do Vsetina, Bystricky, holkam o tom hodne vypravim pribehy z detstvi a nikdy tam nebyly, bych mohla mozna videt moravskou zumpu pri te prilezitosti a v Jilu se taky stavim nebo jinde, kde budete mit velkoakci A myslim, ze to bude nekdy na prelomu cervence a srpence, ne uplne ze zacatku prazdnin.

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 13:33
- Nahlásit

leyenda
Lej, to by bylo skvělý, protože přece skoro v té době je tábor na Moravě! To by vlastně mohlo docela pěkně klapnout, myslim, že tak by se to dalo celkem slušně sladit, jééé, to by bylo fantástiko, kdyby to klaplo na termín tábora!

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 13:36
- Nahlásit

čus, eště je žumpa jo? já myslela, že už bé smazaná

Jebloň
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 13:36
- Nahlásit

Gerda
Lej, to by bylo skvělý, protože přece skoro v té době je tábor na Moravě! To by vlastně mohlo docela pěkně klapnout, myslim, že tak by se to dalo celkem slušně sladit, jééé, to by bylo fantástiko, kdyby to klaplo na termín tábora!
že bych konečně poznala i Lejendičku?

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 13:41
- Nahlásit

Jebloň
no jasněěěěěěěěěěě!

Monty
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 13:42 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

leyenda
bych mohla mozna videt moravskou zumpu pri te prilezitosti
jooooooooooooooooooooooooooo

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 13:52
- Nahlásit

Děcka, právě přijela naše personální s tím, že nám veze svačinu )) A víte, co přivezla? Asi kilo řízkůch kuřecích a vepřových a dvě krabice domácích koláčůch. Mezitím jsme si samozřejmě objednali už pizzu, ale celkově to znamená, že tu máme žrádla i na zítra, takže hlady neumřem a už si jen doobjednáme cigára. No prostě jsem z toho per plex! Jupííí, miluju, když mám kolem sebe strašně moc jídlaaaaaaaaaaaaa!

Crysa
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 13:52
- Nahlásit

Tak prostě Leyenda přijede na tábor a je to!

Crysa
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 13:53
- Nahlásit

GerdaDěcka, právě přijela naše personální s tím, že nám veze svačinu )) A víte, co přivezla? Asi kilo řízkůch kuřecích a vepřových a dvě krabice domácích koláčůch. Mezitím jsme si samozřejmě objednali už pizzu, ale celkově to znamená, že tu máme žrádla i na zítra, takže hlady neumřem a už si jen doobjednáme cigára. No prostě jsem z toho per plex! Jupííí, miluju, když mám kolem sebe strašně moc jídlaaaaaaaaaaaaa!

tak to je příjemná sobota, choď o víkendy a nechoď tam v tejdnu, to si musíš jít něco koupit, takle ti to dovezou až ke stolku

Brá chuti vynšujeme

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 14:09
- Nahlásit

Crysa
no mě to tu právě o víkendě neva, protože se udělá hodně práce, nikdo tě nevyrušuje, nikdo po tobě nic nechce, děláš si svoje a odsejpá to. Když furt musíš práci přerušovat kvůli něčemu jinýmu, trvá to prostě dlouho....

stetisek123
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 14:30
- Nahlásit

my měli halušky se spinachem, to já rád,ale dyjetní to teda moc neni

Crysa
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 14:48 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

Gerdano mě to tu právě o víkendě neva, protože se udělá hodně práce, nikdo tě nevyrušuje, nikdo po tobě nic nechce, děláš si svoje a odsejpá to. Když furt musíš práci přerušovat kvůli něčemu jinýmu, trvá to prostě dlouho....

takle mi neva dni v práci když jsme tam sama a všechno si dělám svym tempem a bez vyrušování a v klídku.

stetisek123ale dyjetní to teda moc neni

dietní je každý jídlo který je vyvážený pohybem. I vejpečky z bůčku s knedlikem nejdou nedietní, když je to oběd při celoednnim běžkování třá. Nešilte baby.

Jdu večákovat, nejdřív holký, pak kluký a zítra budou zase doma tři kluký, přijede na prázdniny Harýýýýsek, héééééč!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 15:14 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

procházka byla velmi prima, jeli jsme kousek na píska venčit, žře tam nebude takový bláto....no kdybysme nemuseli jít kus polem tak by to bylo fajn.Místo hodiny jsem byli 3 hodiny protže jsem kupodivu zabloudili-no co byla sem v neznámým terénu, asi potřetí jsem tam byla, ale venku je krááásně teplo

Grin
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 15:17
- Nahlásit

Čus degenoidi, jsem v hokně a výjimečně tady kromě týhle práce nedělám ještě i věci do práce 2 a 3 tak mám trochu času tady s váma rozjímat.
Byli sme na vobranách, Grin nechtěl kousat, nedržel, plival jak plivnik, ale jinak všichni chtěli Jirku kousnout a taky i kousnut byl.

Co je to tady za bordel s tim ispidichem? zase skandáleeeek

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 15:26
- Nahlásit

zdar hovada,nemám náladu,aspon že venku je teplo a slunko a bílá mrtka táhne do pekel horoucích,následkem čehož je prozatimní hnědá mrtka

Crysa
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 16:26
- Nahlásit

Jdu se ještě jedno kolo brodit bahnem.. zlatý mráz, stačil by stupánek pod nulou. Nebo sucho bez deště. Ale slunko je příjemný.

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 17:18
- Nahlásit

My se nebrodíme, máme na zahradě sucho a ofoukanej beton, marunek si chodí po zahradě jako pán a má čistý nožičky.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 17:20
- Nahlásit

Gerda
tady už to na chodníkách taky vysychá slušně,ale tráva je děs..a v oboře to bé na kajak.-(((

Crysa
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 17:22
- Nahlásit

davidkova renataale tráva je děs..a v oboře to bé na kajak.-(((

tady se nedá projít půlka cest něco rozabněný od mechanizace jak staví povodňovej val, zbytek rozlítanej od čtyrkolek a aut, bahna do půlky lejtek, takže okruhy máme brutus krátký, do hodiny a vracíme se zasratí jak jetel všici.

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 17:23
- Nahlásit

davidkova renata
ale tráva je děs..
jo, ráno jsem se probudila, začala uklízet a větrat peřiny a rozvírat okna a tyhlety věci, jen jsem viděla běžícího, úplně přííííšerně špinavýho žlutýho labradora, toho času úplně černýho do poloviny těla...napadlo mě, že to nějak děsně taje...po cestě do práce všude úplně katastrofálně špinavý čokle, jorkové v bahenních oblecích, v parku běhající partičky rozstřikující bahno kolem sebe...kéž by to vyschlo rychle )))

Jo a krom novýho malobulíčka budeme mít v práci ještě bobtailaaaaaaa! A bude to už brzy obě naše nové kolegyně si jedou pro štěňátka děfče s bulíčkem teď poslouchá příběhy o malobulíčcích a přestává se na štěňátko těšit, tuhne jí usměv )))) dostalo se jí vyprávění nejhorších ))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 17:33
- Nahlásit

Gerda
žlutýho labradora, toho času úplně černýho do poloviny těla..
to je ten novejch druch přeci...jako máš pudle harlekýny tak ted aji labrouše
alobulíčka budeme mít v práci ještě bobtailaaaaaaa
hele a sou tam eště najaký lidi vůbec))))))) mám dojem že šokli sou f převaze.-))
Crysa
něco rozabněný od mechanizace jak staví povodňovej val, zbytek rozlítanej od čtyrkolek a aut, bahna do půlky lejtek, takže okruhy máme brutus krátký, do hodiny a vracíme se zasratí jak jetel všici.
jako f klidu,já šla jen po chodníčku bo sem nepotřebovala velkou prochajdu dyš sme byly bránit,ale zejtra to bé totéž..snad to rychle vyschne,hlavně at ta mrtka už nepadá! NIGDY!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 17:34
- Nahlásit

Hele lumpíci, ten včelí pyl je opravdu moc dobrá věc:

http://www.santony.cz/shop/zbozi/49/Cisty_vceli_py l_-_GP_BEE_POLLEN__0,34_kg/

na obalu vejrobku to napsaný nebylo, co to všechno má obsahovat, ale tohle zní dobře, co?

Ventičko, je jasný, že tohle ten lucynkovej vyhubnutec potřebuje zatraceně víc než vyžranej můj marunek.

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 17:36
- Nahlásit

davidkova renata
hele a sou tam eště najaký lidi vůbec
je tu lidí jak psů, co ti mám povidat )))) ale odmizlo 5 nudlí a jeden brouček umřel, tim se počet psůch zmenšil, pročež je nutné, aby přibyli další.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 17:40
- Nahlásit

Gerda
a fakt je ten pyl k něčemu dobrej? nemám osobní zkušenost, tak se ptám

<< 1 ... 846 . 847 . 848 . 849 . 850 . 851 . 852 . 853 . 854 . 855 . 856 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání