| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2012 20:21
- Nahlásit
jedu domkííííí, papíneček.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2012 21:48
- Nahlásit
jdu spát tak dobrou s krysama, jezevcema a čivama.Nj volové musim se zeptat essi sova může sníst a slovit čivu...vyvítekoho...a ne Rudek ani Viki to neni
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2012 21:52
- Nahlásit
Tak sem si chtěla nostalgicky zavzpomínat na internešl míting a na vánoční procházku hromadnou a víte co????? témata byla smazána
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2012 22:00
- Nahlásit
Alexa
a víte co????? témata byla smazána
jakože hobiti mažou všechny témata, kam sami přispívali? asi aby nebyly důkazy, že se dřív s dost lidma bavili a přítelili
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2012 22:04 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Venta
jakože hobiti mažou všechny témata, kam sami přispívali? asi aby nebyly důkazy, že se dřív s dost lidma bavili a přítelili
no jako jsou smazaný téměř všehny témata kam nejmenovaný moderátor přispíval, zbyla už jenom žumpa tak čekám kdy jí taky smaže
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2012 22:09
- Nahlásit
Alexa
Tak sem si chtěla nostalgicky zavzpomínat na internešl míting a na vánoční procházku hromadnou a víte co????? témata byla smazána
Fakt?
no jako jsou smazaný téměř všehny témata kam nejkemnovaný moderátor přispíval, zbyla už jenom žumpa tak čekám kdy jí taky smaže
A to jako muze moderator jen tak mazat co se mu zamane? To snad ne...
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2012 22:12
- Nahlásit
Alexa
kam nejmenovaný moderátor přispíval,
a co jedna nejmenovaná přechytralá moderátorova polovička? musim kouknout, jestli její příspěvky najdu
leyenda
asi jo, vypadá to tak
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2012 22:17
- Nahlásit
Venta
asi jo, vypadá to tak
tak to je divny, ne? jak se vubec ty moderatori ustanovili?
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2012 22:18
- Nahlásit
No jo, tak její příspěvky zmizely taky, místo nich jsou všude smajlíky
tak to mě pobavilo, určitě zmizely i její přemoudřelé rady o výcviku....jaká škoda
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2012 22:20
- Nahlásit
leyenda
no tak vzhledem k tomu že jiný témata třá i starší jsou stále zde tak asi jo.
jak se vubec ty moderatori ustanovili?
to ustanovil Víťa někdy ze začátku, a než nastavily ty nový konstalace tak to bylo v poho.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2012 22:20
- Nahlásit
leyenda
tak to je divny, ne?
jak je znám, tak ani ne, oni jsou divný, takže by bylo divný, kdyby nedělali divný věci
jak se vubec ty moderatori ustanovili?
podle mě se někdo tehdy normální ujal téhle funkce a mezitím si našel jednu zakomplexovanou slečnu a ta to teď trochu paranodně řídí
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2012 22:21
- Nahlásit
Venta
i její přemoudřelé rady o výcviku
no vzhledem k tomu že zmizlo celý téma o eleobojku tak určitě.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2012 22:24 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Venta
doporučuju dát tady nahoru do vyhledávače ten nick ...... a dost se pobavíš, normoš je smazaný i téma o prodeji starejch psů (časopisů), či koupě tašky na psa ty woe paranoja jak kráva
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2012 22:28
- Nahlásit
Alexa
ty woe paranoja jak kráva
no právě
dala jsem tam ten nick a všude jen smajlíky, jen vánoční přání tam zůstalo ňák to nechápu, asi je to jejich domácí zábava
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2012 22:31
- Nahlásit
Venta
jak smajlíky???? mě se tam objeví témata a když na to téma kliknu tak je tam že bylo téma smazáno
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2012 22:34
- Nahlásit
Alexa
Venta
Divny teda moc, ja celkem nechapu, co to ma za smysl, ale zase na druhou stranu je mi to celkem fuk. Akorat bych teda myslela, ze moderatori by meli byt vzdycky nestranni lide a svou funkci nezneuzivat k vyrizovani nejakych podivnych uctu. Ovsem ani me neprekvapuje, ze to tak neni.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2012 22:34
- Nahlásit
Alexa
když tam dám to jméno, tak vidím seznam příspěvků a když je rozkliknu, je tam místo textu (určitě moudrýho) jen smajlík
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2012 22:38
- Nahlásit
Venta
mne se tam ukaze, ze tema bylo vymazano nebo vubec neexistovalo
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2012 22:47
- Nahlásit
no podle me mazat temata a prispevky na foru kde nejsou zadny pravidla jasne dany je prasarna...a pokud nekdo prozre ze radil blbiny..nemel by zneuzivat fce ze,nemci maj diky zneuzivani po prezidentovi buxde i tady nejaka defenestrace
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2012 22:57
- Nahlásit
brou noc
zítra vstáváme v pět, ale jen vyvenčíme a půjdeme si ještě na dvě hoďky zdřímnout
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2012 23:00
- Nahlásit
sarax
a pokud nekdo prozre
já bych takovej optimista nebyla
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2012 23:11
- Nahlásit
asi se zacnu dozadovat smazanejch temat
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2012 23:19
- Nahlásit
já asi spíš pudu spát. dožadovat se tady něčeho je asi marný, už jsem před časem psala maila administrátorovi právě kvůli tomuhle chování jednoho moderátora a jeho šikovné kočky...no a reakce žádná.
takže dobrou noc
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2012 23:57
- Nahlásit
Tak dobrou
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2012 00:50
- Nahlásit
me teda jednou VIta odepsal ale tim to zhaslo...jinak mam nekde myslim screeny nejakejch smazanejch veci takze jim to bylo na nic
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2012 08:04
- Nahlásit
sarax
Venta
asi se zacnu dozadovat smazanejch temat
Problém bude,že co je smazané a si už zpět nevrátí.
Každopádně by měl táhnout,protože tohle je hodně zvrácený.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2012 08:23
- Nahlásit
bré ránko
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2012 08:30
- Nahlásit
nazdar paranojycy, brého rána vinšuju
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2012 10:11
- Nahlásit
Dobré jitro blázni, už se chystáme do práce, stihla sem jen vyprat jednu pračku, voluksovat, aby se neřeklo, umejt koupelku, jinak nic, takže nemám vůbec utřenej prach a spoustu jinejch věcí, zas budu žít v bordelu do příštího vejkendu, kdy už snad do práce nepůjdu. Eště možná stíhnu něco zejtra ráno. Maryje se do práce těší, neboť jsem jí s sebou udělala večeři a dostane taky jednu kosť na žvejkání.
Vadí mi smazání témy o Jílovém Internešnl. Vadí mi dokonce moc.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2012 10:40
- Nahlásit
Gerda
Vadí mi smazání témy o Jílovém Internešnl. Vadí mi dokonce moc.
Je to spis ubohoucky, byli tam hosti, nebyla to jejich akce ani jejich tema, tohle smazat muze jen velmi zakomplexovanej nekdo. Ale v dusledku je to fuck, stejnak to mame ulozeny
|