| Autor |
Zpráva |
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2012 16:58
- Nahlásit
Ach jo, takze ja budu zase sedet doma, jo? Mus sice chodi, ale takovy streky nemusi mit furt, on je spis na takovy ty trihodinovky bezny.
Potrebuju nejakyho nadsenyho sparingpartnera proste. Mam chodici kamosku, ta chodi se psama denne a na vylety taky jezdi rada. Jenze musim to furt organizovat a vymyslet ja. Jinak se nikam nejede.
Proc neni hancaf na tajne?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2012 17:00
- Nahlásit
hancaw
Pani mate fskas na spolecnynm venceni, nechcete se zitra na necem dohodnout?
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2012 17:02
- Nahlásit
Proc neni hancaf na tajne?
taktéž se ptám
musim vysmahnout, přijdu možná ještě z domova když yntronétí bůch dovolí, když ne tak zas zítra
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2012 17:13
- Nahlásit
já teda jen že na žádný vejlety se nepřidávám!!!!!!!!!!!
Crysa
hele esi jakoušhárá tak je možný fšecko,je to všecko překrvený a bejvaj celý rozviklaný různě prostě,nanda taky vopčas u hárání kulhla..
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2012 17:14 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
pawLINka
jo, tak to mě taky nebaví jen po lese chodit, bych výletila strašně moc, ale jsem odkázaná na ty co mají auto, protože cestovat se třimi psy... no jako nejsem sebevrach, stačila mi cesta do Prahy ve dvou, sice byly nejzlatější, ale nervy z výstupu a nástupu do vlaku mi stačily
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2012 17:31
- Nahlásit
bonc OK pokusím se přehodit si program z neděle na sobotu v neděli se totiž obvykle plazím lesem a stopuju
Grin juž tam kvačím
Nejsem na tajný bo nemám xichtbůk
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2012 18:34
- Nahlásit
čau holky, prosím o radu, je dobrej lososák od Brita?, nebo mám koupit jinou značku
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2012 18:43
- Nahlásit
davidkova renatahele esi jakoušhárá tak je možný fšecko,je to všecko překrvený a bejvaj celý rozviklaný různě prostě,nanda taky vopčas u hárání kulhla..
já jí asi taky jednu nahárám že se z toho podělá.. takový děsy na mě a esli se dovim, že tydle móresy chytla vot nějaký pražský Nandy, tak je nechám vokamžitě rozsadit a zarazim jí televizi a telefon!!
Provedla jsem průskum.. velký průskum.. Kamílek je MAGOOOOOOOOORRRRRR!!! dokáže lítat za balonkama ještě neuvěřitelnějc dlouho, víc jaxem čekala. Sem si říkala že je malej, že ho nebudu honit, ale on už není tak malej, aby tim svym dospělym tělíčkem nedokázal lítat za balonkama. Tak dneska lítal jako na vyběhání a dřív jsem si uhnala tenisovej loket jak psa. Šel domů po 40 minutách a ještě mohl a chtěl lítat, ale já už nechtěla házet. Harýsek má kondičku, nemá svaly, takže změna stravování si myslim že je správně zvolená. Ferdík je blbec a má svaly a nemá výdrž jako mlaďasové. Po půl hodině ho začnou bolet nohy. Ty zadní šmajdavý.
Toť závěr průskumu. Nejdřív musím vybalonkovat Ferdíka, ten jde rychle, pak Harýska a zbytek sil můžu házet Kamílkoj a stejně nebude vylítanej jako do utahána.
Zakoupím Kamílkoj asi takový to běhátko na křečky. Velký běhátko. Asi to možná zapojím a bude běhat a vyrábět eletriku. Třeba může ostatním pejskům po okolí dobíjet oboječky. Ale nevim esli bé vyrábět střídavej nebo stejnosměrnej prout. Asi se s Kamílkem domluvíme, esli chce dobíjet obojky nebo makat pro ČEZ.
Jdu jim vařit večeři, zas bé závotkové rýzoto. Mletý s rejží. Teda pro domácí, host si pěkně pojede kvalitku v granulkách. Musí se spravit. Rýzoto bé mít na snídani. Musí snídat, vypadá tu mezi mejma jak chudej příbuznej.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2012 18:47
- Nahlásit
Pumpa
dobrej lososák od Brita?, nebo mám koupit jinou značku
tak hlavně je zbytečně drahej ,kejtlin nám poradila litrofku za 99kč anebo kanystr 5l za necelý pětikilo,ale nemůžu najít link,počkej až dorazí
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2012 18:52
- Nahlásit
Crysa
Zakoupím Kamílkoj asi takový to běhátko na křečky
to mu bé malý myslim )))
hele vem si na kretény to házedlo,ušetříš si loket..tenysovej
Třeba může ostatním pejskům po okolí dobíjet oboječky
http://www.youtube.com/watch?v=X2ZM9bhZmQQ
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2012 18:53
- Nahlásit
davidkova renata
aha no mně to právě nepřišlo, za litr dávám dvěstěpade a koukala jsem od kronch chtěj za litr asi šestikilo... tak jsme si eště řikala, jak kupuju levně
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2012 19:05
- Nahlásit
Pumpa
tady
http://www.carp-b.cz/carpb/eshop/11-1-OLEJE/44-2-L OSOSOVY-OLEJ
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2012 19:09
- Nahlásit
davidkova renata
jé děkuju nastotisíckrát
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2012 19:39
- Nahlásit
hancaw
Nejsem na tajný bo nemám xichtbůk
já jsem si ho zařídila jenom kvůli tajný a nemám tam nikoho kromě lidí z cz psa
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2012 19:55
- Nahlásit
jééé policejní malina na Znově
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2012 19:55
- Nahlásit
davidkova renata
carp-b
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2012 19:57
- Nahlásit
Jebloň
coto???? zas sem mimo misku asi se odjebu děcka,nezlopte tu a koukejte pečlivě nahlašovat at to využijem ))
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2012 20:05
- Nahlásit
Jebloňcarp-b
co je?
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2012 20:07
- Nahlásit
Grin hmm dyš mi se moc nechce si tu vjec zakládat..... zvážim to ještě
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2012 20:11
- Nahlásit
hancaw
dyš mi se moc nechce si tu vjec zakládat..... zvážim to ještě
kdybys tušila vo co přicházíš, ani grinovka nevydržela
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2012 20:15
- Nahlásit
davidkova renata
coto???? zas sem mimo misku
šiš,si tam dosaď místo c písmenko K.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2012 20:15
- Nahlásit
hancaw
Me se taky nechtelo a desne se za to stydim ze to mam..ale tak vsem tvrdim ze to nemam, jen zumpistky vedi... A zatim gut a jsem tam ppd prisernym cizim jmenem a je i tam asi 45
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2012 20:16
- Nahlásit
hancaw
Me se taky nechtelo a desne se za to stydim ze to mam..ale tak vsem tvrdim ze to nemam, jen zumpistky vedi... A zatim gut a jsem tam ppd prisernym cizim jmenem a je i tam asi 45
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2012 20:26
- Nahlásit
hancaw
OK pokusím se přehodit si program z neděle na sobotu
děkuju pani, ste přelaskavá, já už v sobotu něco mam - jako dalo by se to zrušit, v neděli to nejde, ale když nebudu muset budu mnohem radši..
A CO TY VOSTATNÍ LEMRY LÍNÝ? Nechcou zajet třá na křivoklátsko udělat si malej vejletek, že by měli svojí malou nenáročnou trasu a sešly bysme se pak v hospodě? Kdo má příliš aktivního čokla, může ho zapřáhnout do páru k šílenému maxovi (Bonici), unavíme, posloužíme..
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2012 20:38
- Nahlásit
bonc OK pani si písneme majla ještě jo? Abysme doladily takový ty drobnostě jako gde a f kolik a tak já jsem se právě prve překoukla a myslela že píšeš v sobotu toš jsem se radovala jak mi to pjekně vychází a prd velebnosti!
Grin dyš já xichtbůk fakt bytostně nesnášim
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2012 20:45
- Nahlásit
hancaw
fajn, máme na sebe emila?
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2012 20:48
- Nahlásit
hancaw
fajn, máme na sebe emila?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2012 20:49
- Nahlásit
konečně sem tady
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2012 21:07
- Nahlásit
kejtlin
konečně sem tady
a kdes byla
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2012 21:09
- Nahlásit
hancaw
dyš já xichtbůk fakt bytostně nesnášim
twl, jsme na tom stejně, jako že úplně, a jak říkám, jsem tam eném kvůli žumpje protože tady už se nejedou škandály a čék pak přichází vo venčení a tak
|