Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 855 . 856 . 857 . 858 . 859 . 860 . 861 . 862 . 863 . 864 . 865 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Monty
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2012 08:16
- Nahlásit

pawLINka
já jak bylo světlo, tak jsem taky vylítla z postele 4:30 a hůra s holčičkama na hoďku - hoďku a půl
už se na to zase teším akorát, že už budeme mít o jednoho ranního procházníka více, takže to bude nepšejší
když jsem mívala ještě kdysi jako operátorka, na 9:30 to byla paráda, šla jsem do lesa, před prací neskutečný relax a strašně moc mi to dalo síly měly jsme se tři dělit o tutu šichtu, podle správnosti, jednou za tři týdny jeden týden na 9:30. ale na podzim a v zimě, jsem si tuto šochtu brávala převážně jen já

bonc
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2012 09:02
- Nahlásit

pawLINka
Máš vzkaz na tajné.
jsem ti tam zas spáchala román

I když to se nejspíš neuvidíme, co?
bysme se viděli až v sobotu večer, až bych se dovlekla..
jo a na jediný Lvy letos určitě nepojedu, páč je to přes prvního a to musim bejt bezpodmínečně v práci.. Jinak plánuju objet úplně všechno!! Včetně Polska, Rakouska a ze Slovače min. Oravu a snad vyjde aspoň ještě jeden (Košice jsem teda zamítla, 800km dojezd je maličko jako tooo, z ruky )

Grin
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2012 09:18
- Nahlásit

Lidi potrebuju akutne pomoct, jsem bezradna. Pisu z mobilu, lezim v posteli a pes mevi ze jsem se uz probudila. Vec se ma tak ze grin nesmi do postele bez vyslovnyho dovoleni a taky tam nikdy sam nechodi, ale dneska jsem se probudila a zjistila, ze ho tu mam nasackovanyho!!! Zrejme jsem spala dost tvrde. Ale na druhou stranu je jako pena, dnes me vubec nebudil... Co mam delat? Mam ho hned 'po probuzeni' vyhodit, nebo ho normos ignorovat, nebo se s nim vitat a doufat, ze uz se to nestane?? Nechci z toho mit pravidlo to je prekerka co

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2012 09:27
- Nahlásit

Grin
Mam ho hned 'po probuzeni' vyhodit,
jestli můžu, já bych ho vyhodila, u nás co jednou projde, už projde (aspoň podle špice) pokaždý.

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2012 09:31
- Nahlásit

Grin
já bych ho tam nechala a dovolovala by mu to :-D
ne sranda, u mě prostě můžou psi na sedačku kdykolikv, tak to je něco jiného

Grin
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2012 09:37
- Nahlásit

kachna_
Ouk, vyrazim ho !!!!

Monty

Na sedacku on muze, a do postele obcas taky, ale jen kdyz mu to fakt dovolim. Nekdo by mohl namitat ze to ten pes nemuze chapat, grin to ale chape, doted fungoval bez problemu, az do dneska ... Jde o to, ze jednak strasne pousti chlupy a jednak je furt hrozne spinavej, smradlavej, oizuje si pindik, drbe se, pousti v lete klistata... Proste ho v posteli nechci to ke ste posledni misto v byte, kde nejsou tuny chlupu a tak

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2012 09:41
- Nahlásit

Grin
jo tak chlupy já doopravdy neřeším skoro žádné doma nemám to je zase pravda
vlastně mám, moje mi padají jak o závod

Grin
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2012 09:45
- Nahlásit

Tak už jsem ho vyrazila, bylo to těžké, byl strašně roztolimý, měl hlavičku na polšáři a spinkal na zádech

Monty
jo tak chlupy já doopravdy neřeším skoro žádné doma nemám
já jich mám právě tak strašně moc, že jsem z nich úplně nešťastná, jim chlupy, peru chlupy, čtu chlupy, žehlim chlupy, koukám se na chlupy v TV.... spát s nima prostě nechci

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2012 09:54
- Nahlásit

Zdar bopci
dnes se mi vůbec, ale vůbec nechtělo vstávat, ale Viktor strašně nutně potřeboval kakat, tak jsem musela a pak už se spát nedalo, páč to bláznivý mimino se mi samozřejmě nakvartýrovalo do postele a válelo se tam s Kájí. Když to zjistila Bjutinka chtěla taky, ale nesmí, páč za prvý se hárá a za druhý Kalun by ji v posteli nesnesl.
Teď háradlo provokuje chudáka Velkého pana Dozáka a ve volných chvílích ji mimino zakládá balonek do linky a Bjutin ho hledá, budu mít podrápanou linku asi ... ale nechci jim kazit zábavu

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2012 09:54
- Nahlásit

Grin
já chlupy vidím max. po trimování
ale můj úplně první pes, byl ang. kokr a to bylo psycho, dodneska si pamatuju, jak jsme s maminou klečely na kolenou a koberec od těch chlupů kartáčovaly kartáčem (vysavač nám je nebyl schopný vysát )
ale taky mohl kdekoliv, já se totiž měla narodit jako štěňátko a ne jako PZ

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2012 09:55
- Nahlásit

No ty woe, jako bych to neříkala, že jo, právě mi rozšláply koš na prádlo ...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2012 09:55
- Nahlásit

bonc
na jediný Lvy letos určitě nepojedu

Jinak plánuju objet úplně všechno!! Včetně Polska, Rakouska a ze Slovače min. Oravu a
Závist!!!!

Hele, jdu prostudovat ty spacáky a spočítat tajný rezervy... To Brno půjdu.

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2012 09:57
- Nahlásit

bonc
jako, Polsko a Slovensko, nepojedeš náhodem kolem Ovy??? jako jestli jo, tak bychom mohly udělat po tom vašem treku ještě procházku

Grin
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2012 10:00
- Nahlásit

Monty
odneska si pamatuju, jak jsme s maminou klečely na kolenou a koberec od těch chlupů kartáčovaly kartáčem
to dělám pravidelně každý týden, mám jedinej koberec v bytě a nehodlám se ho vzdát

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2012 10:04
- Nahlásit

nazdar kočky
bacha ať nechodíte do lesa, víte že tam nesmíte

Grin
Proste ho v posteli nechci
a seš si jistá že to dnes nebylo prvně??? jinak samože okamžitě vyhodit, hele a von se ti do postele normálně dostane nebo ne??? páč essi jo tak myslim že je tam nasáčkovanej normálně

Grin
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2012 10:15
- Nahlásit

Alexa
podle mě je to prvně, on se tam sice dostane, spíse mnou v ložnici a na posteli spí čuba. ale věř mi že bych to podle chlupů poznala, nechodí tam sám od sebe..
Nedávno jsem celou noc nechala otevřený okno a jemu byla k ránu zima, tak otravoval a já si ho tam vzala, zahrabal se pod peřinu a chrápal až do deseti tak nevim esi ho to jako nezmátlo, ale to je tak 2 týdny zpátky... od tý doby nic... jinak tam občas jde, ale fakt jen když mu řeknu a na spaní ho vyrazim pokaždý.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2012 10:18
- Nahlásit

Alexa

bacha ať nechodíte do lesa, víte že tam nesmíte

Ale prdlajs to víš, že můžou, akorát je někdo zastřelí asi
Nesměj tam akorát kočky

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2012 10:24
- Nahlásit

Alexa
nazdar kočky
mňau, kocoure

Grin
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2012 10:27
- Nahlásit

dem se venčit s hancouw tak ydar

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2012 10:33
- Nahlásit

Grin

Ležel na polštářku a spinkal a tys ho vyhodila? to je zlo , jinak pokud ho tam nechceš ihned ho vyhoď, Nyxa do postele může ale na gauč koženej rodičů nesmí a to se musí strktn dodržovat jinak by tam okamžitě byla a ještě by bosnila na gustíka...svině

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2012 10:43
- Nahlásit

nazdar vy vepřový vycpaný hlavy nechtěla bych abyste mi viseli na d krbem..btw stejně ho nemám))
nemám čas degeni,je něco novýho krom eldoráda prošláplýho koše a grina co si líže f posteli koule? .-))

pawLINka
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2012 10:43
- Nahlásit

Grindem se venčit s hancouw tak ydar

Se máte!!! Venku je krásně a sluníčkově, skoro až jarně!!! Taky bych hned někam vyrazila!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2012 10:44
- Nahlásit

davidkova renata
a grina co si líže f posteli koule?
Tak lepší, když si líže koule, než aby tam lízal jisté tekutiny jako psi odvedle. )))))))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2012 10:46
- Nahlásit

pawLINka
než aby tam lízal jisté tekutiny jako psi odvedle. )))))))

fůůůj ty si kretén!! .-)))))))))))) že tě nahlásim!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2012 10:48
- Nahlásit

davidkova renata
fůůůj ty si kretén!! .-)))))))))))) ž
Já jo? Copak moji psi něco lížou? )) Moji čoklové ne, to dělají ti modří.

že tě nahlásim
Už mlčim.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2012 10:59
- Nahlásit

davidkova renata

je něco novýho krom eldoráda prošláplýho koše a grina co si líže f posteli koule
Snad jen to, že jsi drzá až vyzývavá, ale to vlastně není novinka, tag ňyc
pawLINka
U nás fouká ledový vítr

pawLINka
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2012 11:00
- Nahlásit

EldogueroU nás fouká ledový vítr
Fakt? Tady se nehne ani větvička na stromech. Je tam fakt luxusně.

Takže si ten vítr laskavě ponechej.

Jdu mrknout na počasí, jestli to má ještě vydržet nebo essi bude zase hnusně.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2012 11:35
- Nahlásit

Eldoguero
že jsi drzá až vyzývavá
náááhodou..uš sem dlouho někoho nevyzvala aby se mi postavi:.-))) nějak nestíhám bo co(((
uš máš ty propozice? a hele malér..letos sem nějak vypustila členství ,sem člen akorát tartu,což skoro nikde nestačí krom tartu,potřebuju to k vám?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2012 11:48
- Nahlásit

pawLINka
Svítí slunce, ale od Polska už jdou mraky, vítr není extra silný, ale hrozně ledový, při venčení mi málem umrznul ksicht
davidkova renata
náááhodou..uš sem dlouho někoho nevyzvala aby se mi postavi
Tak honem, honem, za chvíli bude poledne

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2012 11:50
- Nahlásit

Eldoguero
za chvíli bude poledne
poledne f tom okamžení
táta příde z roboty
a mě hasne u vaření
pro tebe,ty zlobo,ty!
co s tim členstvím?????????

<< 1 ... 855 . 856 . 857 . 858 . 859 . 860 . 861 . 862 . 863 . 864 . 865 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání