Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 855 . 856 . 857 . 858 . 859 . 860 . 861 . 862 . 863 . 864 . 865 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2012 20:44
- Nahlásit

davidkova renata
Alexa

Já vám řikám že vás nenávidim!!!!!!!!!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2012 20:47
- Nahlásit

Alexa
a co sisinka
ajo..ale ta byla už loni,to jí stačí a u eldů bé větší sranda..rozhodně tam furt nějaký debilové nebudou troubit co 5 minut halali
Sízra Milanová
hlavně klit,maminko,ten je ted nejdůležitější a žádný negatývní emoce!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2012 20:48
- Nahlásit

naražená kostrč a žebra jsou záležitost asi tak na měsíc?

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2012 20:54
- Nahlásit

davidkova renata

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2012 20:56
- Nahlásit

kejtlin
naražená kostrč a žebra jsou záležitost asi tak na měsíc?
to netušim,ale voptej se sízry,ta by mohla vědět něco vo kotníkách třá))))
můžete si založit eseročko.-)))
du jelyta

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2012 20:57
- Nahlásit

Sízra Milanová
hlavně klit,maminko,ten je ted nejdůležitější a žádný negatývní emoce!!

jj nebo budeš mít nervní dítě, měla bys si s ním povídat a číst mu pohádky a né se vztekat

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2012 22:10
- Nahlásit

brou děcka jdeme spáti

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2012 23:23
- Nahlásit

Ahoj ťuťu! Konečně sme dali echtovní prochajdu pořádnou dvouhodinovou večerní, Maryje měla nakonec velmi dobrou náladu, neboť už mohla jít pryč od svých nových kamarádůch. Byli sme s kámoškou, co má na dočas doma docela zuboženou berňačku z nějaký množírny, čupka je milounká, dnes byl první den, kdy si ta dorina hrála, hopskala, vrtěla ocáskem a vůbec, vypadala mooooc vesele. Bohužel si chtěla hrát s mařenou, pročež mařena dnes vůbec ve skupině působila jako radostný prvek, což jí nesmírně sýřilo, neboť to nesnáší, když má kamarády, tak měla koš na držce, nechce mít žádné nové kamarádky, leda když hárajijou. Pak všichni společně tu novou, Sofinku, zabili, byla moc ráda a už se vyvaluje na zádech. Mařeně sme došli pro její oblíbenou starou vlčandu, co k ní chodíme na krytí, když mařena hárá, páč mi za ní Máňa dycky uteče. Tak teď se prostě pokomíhaly různě, ani nevim, kolik těch čoklů bylo, prostě furt nějaký čoklové, mařena pak radostně běžela domu, páč už chtěla bejt zase solitérní. Teď sem přechodila únavu a už se mi nechce spát, ale musim, takže nazdar.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 05:42
- Nahlásit

Tak uz pojdte drit!

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 06:37
- Nahlásit

pawLINka
uš dřu, ale dneska se mi enormně nechce

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 06:44
- Nahlásit

Hele - http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/259762-pre s-200-pasovanych-stenat-odhalila-italska-policie-p ri-operaci-bulldog.html - teď je otázka co s těma štěňatama bude Možná by je místní květinářky mohly zachránit a dát za sušák

pawLINka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 07:16
- Nahlásit

Včera jsme si užili naprosto úžasnou tříhodinovou procházku. Vyšli jsme ve 2 a přišli jsme v 5. Víte co bylo super? Že jsme šli celou dobu za světla a za sluníčka!!!!!!!!!! Bylo úpa jarní počasí a moc krásně. Ovšem zapomněla jsem si vzít foťák, že jo.
A teď ráno byla procházka taky parádní. 2 stupně nad nulou si po ránu nechám líbit.
Jen se musím přinutit zase vstávat hned po zazvonění budíku a ne až o hodinu později.

Biluškauš dřu, ale dneska se mi enormně nechce

A ty si myslíš, že mi se chce? Dneska tu sice budu dlouho, ovšem s prací se nepředřu.

bonc
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 07:30
- Nahlásit

bré ráno, dřete, dřete? Kdy dorazí jaro i na západ? Zas začalo mrznouti a sníh přestal ubývati, už ho nechci hnusa bílýho, chci jarní vánek a moct chodit po pevný zemi.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 07:51
- Nahlásit

čau všichni, dneska dopoledne mě čeká dost věcí udělat, ject ke kadeřnici, vyzvednout v práci cukr a převzít falco.tak jedu na cesty

Monty
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 08:20
- Nahlásit

bré ráno, jsem na sebe moc pyšná, vstala jsem ve 4:55 a byli jsme s děckama na skoro hodinu venku - nešla jsem spát!!!!
Zítra ale mají smolíka, protože asi půjdu do práce o hodinu dříve, abych mola odejít o hodinu dřív, kvůli tomu trimování a vstávat v 3:55 bych fakt nedala

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 08:23
- Nahlásit

Monty
tak to by me asi zabilo, vstavat v takovou nekrestanskou hodinu.

ke kadernici bych chtela taky, ale nedostavaj se me penize a navic posledne me za 270 kc ani neostrihala dle my predstavy a do jihlavy, kde za 80kc udela smik smik podle myho gusta se nedostanu, tak su asi odsouzena k tomu nechat se ostrihat od maminky, coz dopadne stejne jako v pripade prvni kadernice ale zadarmo

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 08:43
- Nahlásit

Dobrý ráno na pijáno žumpo

Monty
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 08:44
- Nahlásit

cernej caj
jsem chtěla jen vyvenčit a zpátky domů do polechu, ale pak jsem si řekla, už jsem vstala, tak se půjdeme aspoň malinko projít, ale měla jsem strach, protože jsem u sebe neměla mobil, tudíž jsem nevěděla kolik je hodin.
Stříhala mě kolegyně v práci, nic za to nechtěla, tak jsem ji dala alespoň čokoládu, bombóny a sýrové tyčinky, které miluje a jsem spokojená s výsledkem

Lola1
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 08:52
- Nahlásit

dobré jitro, co je nového? Výcuc by nebyl? Nestíhám.

Monty
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 09:04
- Nahlásit

a zítra budou knírači otrimovaní, budeme všichni jako noví

pawLINka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 09:15
- Nahlásit

Zduř, makáte? Já hledám, za co bych utratila peníze, které nemám.

Monty
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 09:18
- Nahlásit

pawLINka
Já hledám, za co bych utratila peníze, které nemám
to je pěkné :-D to bych se raději na nic nekoukala

jo a dneska budu mít psycho den, po práci půjdeme ven, pokud nebude pršet, pak jdu k našim pro štěteček a nádobu na bervení (já takové věci nevlastním), jdeme s Gulášem na očkování, nabarvím si palici a budu muset uklízet a strašně moc, protože zítra přijede chovatelka

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 09:26
- Nahlásit

nazdar děckááá

víte co??? za 28 dní je JAROOOOOOOOOOOOOOOO

Crysa
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 09:30
- Nahlásit

Bré játro

Alexavíte co??? za 28 dní je JAROOOOOOOOOOOOOOOO

a meteorologická zima končí příštáí středu řikali v televizi, že prý metejorologové maj březen už jako jarní měsíc.

boncchci jarní vánek a moct chodit po pevný zemi.
tyx vánku jeden, tak to si nepřej to co je tady, bo tady zapadneš do bahitejch sra**k po kolena ani nevíš jak rychle, ale až vyprostíš nohy z bahna a opláčeš boty uvíznufší v bahně, tak můžeš čuchat jarní vánky. To máš recht.

tady máš Harýska blátoměrku..

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 09:53
- Nahlásit

Začneme zase žít!!
http://www.novinky.cz/domaci/259784-odmena-za-mraz y-na-konci-tydne-bude-12-stupnu-tentokrat-nad-nulo u.html

Crysa
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 09:56
- Nahlásit

Baico
Začneme zase žít!!

"Druhá polovina pracovního týdne přinese výrazné oteplení, zároveň ale bude velká oblačnost. Měli bychom si přichystat deštníky a počítat se silnějším větrem,“
v holinkách a pláčtěnkách s bahnitými psy asi chci mráááás!! majinkej, stupínek pod nulou, ale mrááás!!!!
nebo už vysušeno, nechci teplo s deštěm.

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 10:00
- Nahlásit

Crysa
A nojo furt. Mě de hlavně o to teplo
Jinak mimina jsou naprosto rozkošný. Moc jsem si to včera užila. Jsem okousaná a podrápaná

Monty
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 10:02
- Nahlásit

Alexa
už má být i 10 °C tento týden, ale má prý chcát to bych raději brala toto, bez toho chcaní, včera bylo úplně super i dneska v pět ráno, bylo fajn a to docela foukal vítr, jak večer, tak ráno

Monty
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 10:04
- Nahlásit

Crysa
asi chci mráááás!! majinkej, stupínek pod nulou, ale mrááás!!!!
nebo už vysušeno, nechci teplo s deštěm.

paní, úplně s vámi souhlasím

Crysa
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 10:05
- Nahlásit

BaicoJinak mimina jsou naprosto rozkošný. Moc jsem si to včera užila. Jsem okousaná a podrápaná

tak jim nezapomeň vrátit to štěně cos vynesla v rukávu

<< 1 ... 855 . 856 . 857 . 858 . 859 . 860 . 861 . 862 . 863 . 864 . 865 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání