| Autor |
Zpráva |
bonc
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2012 22:12
- Nahlásit
leyenda
jo jo, viděla jsem ho ale teď už tu asi nejni Náhodou, dycynky sem měla kulturně vzdělaný čokle, jezdili jsme po hradech a zámcích hodně, no a nech psa doma... - taková nebožka Beluška by strčila kde koho do kapsy! A Bonice má zas asi nepřekonatelnej rekord - byla ve Velkym sále v Puppu!! (pro ygnoranty = nejkrásnější plesovej sál v ČR) Akorát ten Hrad nám furt nějak uniká
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2012 22:41
- Nahlásit
pche,na hrade už dávno bylo lilatko, volove
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2012 23:15
- Nahlásit
jdeme asi spát, brou noc
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2012 07:29 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
dobré ráno
děcka zrovna snídají a pak půjdeme dopoledne k našim
vstávejte, je krásný den
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2012 08:37
- Nahlásit
bré deň, za chvíli popadnu králíka a pojedu směr Zlosyň
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2012 08:38
- Nahlásit
bré játro.
A mě přijede Harýsek na prázdniny. Už za chviličku.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2012 10:22
- Nahlásit
Brýtro, nemám na vás ani trošku náladu, asi až po kafi, teď je to strašně pofidérní.
Gratulujem pošahané boncovně k ujistí sta jarních mil v ledové vodě lázeňských lesůch, myslim, že půjdu volat na ochranu psůch, neboť chudák ovečkin jest!!!!!!
Crysa
šmarjááá Harýsek...Pámbu s náma a zlej pryč...Bude bydlet v crysím domku? A co kakáč? Má radost z haryse? Maryje má vždycky radost z haryse, nebo´t ho miluje. Nevim, proč si vybírá takové ošklivé pejsky....
Dnes si dáme další dvanáctihodinovku, sem dost zvědavá, jak se nám to kákne večír ))
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2012 10:36
- Nahlásit
Gerdašmarjááá Harýsek...Pámbu s náma a zlej pryč...Bude bydlet v crysím domku? A co kakáč? Má radost z haryse? Maryje má vždycky radost z haryse, nebo´t ho miluje. Nevim, proč si vybírá takové ošklivé pejsky....
Harýsek je momentálně zaparkován na výbehu v kotci, chodí tam a kouká tam, už byl puštěn i na výběhu a udělal tam hromadu. Teď dostal žužly sušený a pouštím zbytek smečky tady nahoře, aby se načuchali, že se vlastně znaj a zatím nikdo na nikoho nevrčel, taxe asi pamatujou po roce. Kamýlkoj je asi Harýsek ukradenej. Po O se uviděj v autě, pojede Kakáč, Crysáč a Harýýýýýsek na cvičák. Ferda s As budou hlídat.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2012 10:54
- Nahlásit
Poznatek - Kamílkoj není Harýsek ukradenej.
Kamílek se toho divnýho psa z výběhovýho kotce bojí.
Ale pšššštttt, nikomu to neříkejte, když si mě všimne za oknem, tak dělá že nešmíruje Harýska a že se nebojí, ale že šel jen kolem,.. a hlavně nedělejte Kamílkoj za zadečkem BAAAAAAAAFFFFFFFFFFFFFFFF páč by z něj byl vlkošed z výrazným hnědým znakem na pozadí.
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2012 10:59
- Nahlásit
Crysa
a hlavně nedělejte Kamílkoj za zadečkem BAAAAAAAAFFFFFFFFFFFFFFFF páč by z něj byl vlkošed z výrazným hnědým znakem na pozadí.
........chudinka Kamínek
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2012 11:09
- Nahlásit
Crysa
Kamílek se toho divnýho psa z výběhovýho kotce bojí.
šmarjáááá to nesmíš řikááát! )))) Kakáč je sralbotkaaaaaa )) ale on je ještě mimino a Harys je děsně velikej. Počkej, až kakáč uslyší jeho hlasový projevy, to si možná vyrobí znak sám. Dej mu pořádnej záhul, Harysoj, ať má nějakej zážitek. kluk o nekrmí tou joserou? myslela sem, že ji máte jako...schválenou...že je gut a že tim můžete krmit...
Crysák už je po tý dlouhý rekonvalescenci hotovej? Zdravej? Stejnak si myslim, že už chce být navždy psem domácím, postelovým, maslííííčkem...
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2012 11:15
- Nahlásit
GerdaPočkej, až kakáč uslyší jeho hlasový projevy, to si možná vyrobí znak sám.
kluk o nekrmí tou joserou? myslela sem, že ji máte jako...schválenou...že je gut a že tim můžete krmit...
jo, jenže máme schválený i RC a kluci našli nějakou levnější premiovou řadu a tu berou..
Crysák už je po tý dlouhý rekonvalescenci hotovej? Zdravej?
ne, ale má slíbenou chůzi na BH a odkládačky a polohy, ty už děláme v rámci rehabilitace.
Stejnak si myslim, že už chce být navždy psem domácím, postelovým, maslííííčkem...
to to si kuř, včera vydrřela i přikrytá pod peřinou a v kotci přes den byla půl hodiny, než opadala bahno a tůze tam skučela a plakala a to jsem běhala před kotcema a uklízela nášlapný miny.. ale bude muset vyapstinovat a zas s teplem státi se psem venkovním.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2012 11:21
- Nahlásit
Crysa
kluci našli nějakou levnější premiovou řadu a tu berou..
a nedaj si říct...a na jak dlouho haryse máš? Že když pak uvidí změnu, co se s čoklem za kratší dobu může udát, trošku změní postoj, krmení a přidá pohyb...
má slíbenou chůzi na BH a odkládačky a polohy
to máme taky slíbený, ale strašně to flákáme, nic neděláme, mě se vůbec nechce, su jakési přejeté, jen si chodíme, ani odkládnutí v sedě nemáme...prostě nic. Ale něco si asi zkusíme v rámci toho víkendu. Taky nemůžu po tak dlouhý době, co vůbec nic neděláme, jí najednou zabít cvičícím víkendem, takže my budeme opatrnej prvek sestavy )))
ale bude muset vyapstinovat a zas s teplem státi se psem venkovním.
chudina, to bdue strašně trpět. Asi tě kousne.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2012 11:33
- Nahlásit
Gerdaa nedaj si říct...a na jak dlouho haryse máš? Že když pak uvidí změnu, co se s čoklem za kratší dobu může udát, trošku změní postoj, krmení a přidá pohyb...
v to doufám, hlavně je fascinovalo že maj 20kg za necelou tisícovku, i jsem pytel vzala, si říkám že RC za ty prachy a ejhle, otevřela jsem pytel a vypadly na mě takový ty žluto okrový grancle.. bléééééé dávala jsme to psům jako přílohovinu k masu. Složení začíná obilím.
Teď za to dávaj litr, tak jsem spočítala za kolik mám tu Joseru já, tak přepočítání na 20kg je to za stejný prachy, jen v superpremiovce s přídavkama těch Omega 3 a 6 , Biotinem, kloubníma tudlentěma, mušlema a tak.. tak musíme zamakat a musím mu to ukázat na psovi, že mu to sedí líp.
to máme taky slíbený, ale strašně to flákáme, nic neděláme, mě se vůbec nechce, su jakési přejeté
mě se taky nic nechce, nějak ještě minulej víkend nasadil korunu tomu nic nechtění, že nemám ani sílu něco dělat, ale "naštěstí" s tolika čoklema doma prostě musím. Mít jednoho psa, překecám ho na lachtaní a spavou nemoc a spali by jsme od návratu z práce do dalšího dne a celý víkendy.
Teď mě žene to, že na podzim musí bejt parta vlkošedá připravená do kurzu a zrska aby měla pěknýho muše, měla by býti chytrou sdělanou ženou s hodně zkouškama a titulama aby ukázala, že nebé mít debylní děti. Takže je to šecko jasný a i když se mě nechce a nemám náladu na vůbec nic a ani jíst mi nechutná, tak se za dvě hoďky zvednem a pojedem něco konat.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2012 12:16
- Nahlásit
čus dementi je celkem bahno vám řeknu
Crysa
hele a je harýsek stále tak očklivý péf?? zrob foto!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2012 12:17
- Nahlásit
já se vrátila ze Zlofse, králíky sme vyměnili, rozbil se mi pro změnu hořejší malokufr a jsem zmrzlá bo jsem měla gumofky.Asi si něco uvařim do práce a zalehnu na funkční nerozbitou stranu k tv, obložím se čoklama a bude mi fajn
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2012 12:22
- Nahlásit
Crysa
musíme zamakat a musím mu to ukázat na psovi, že mu to sedí líp.
nooo, aby nebyl chudák harys, když už je takovej vošklivej a hlučnej, eště k tumu tučnej a rozplizlej... )))))) aby se mu pachatel prostě nesmál, no )))))
no jo, ty máš ty povinnostě pramenící z mnohopsa, to je jasný, moudře mám jednoho a malýho, se kterym se dycky dohodnu na válení, a i když se třá vona dohodnout nechce, mám větší sílu, abych jí přeprala a definitívně přesvědčila.
Kámoška, jak se těšila, že malé společenské plémě grifončí bude takové líné a doma rozplizlé, je teď chudera furt venku, porád někde cárá mnoho hodin, protože ten malej debil zubatej furt behá, hopská, těší se i do marastu a NUTNĚ si musí se všema hrát...prostě je to strašně zlé, jak takovej malopes tě děsně zotročí.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2012 12:22
- Nahlásit
davidkova renatahele a je harýsek stále tak očklivý péf??
je to stejně heský Harýsek jo dycky byl
zrob foto!
aby ses mu chudákoj zas smála? :P
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2012 12:25
- Nahlásit
Gerdanooo, aby nebyl chudák harys, když už je takovej vošklivej a hlučnej, eště k tumu tučnej a rozplizlej...)))))) aby se mu pachatel prostě nesmál, no )))))
a další krasavice se přidá smát se Harýskoj.. (
uš vám níííčehoš nic neřeknu a pošlu na vás Harýska aby vás kousl do zatkůch a urval vám jen půlku prdele abyste vypadaly blbě.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2012 12:27
- Nahlásit
Crysa
)))) ťuťu harýsek ušoplesk ))))))))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2012 12:47
- Nahlásit
Crysa
je to stejně heský Harýsek jo dycky byl
aha chápu
zrob foto jako důkas místo slibůch a paxe můžem bavit! )
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2012 15:23
- Nahlásit
Čus bus!!!!
Mám dobrou zprávu. První Fandovo dětičky už jsou všechny zadané
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2012 15:32
- Nahlásit
děcka, co to je to + u citátu????
Baico
super !!!
chovatelka včera zase bodovala s Éďou, bratrem Gulliverka (z prvního vrhu Gulliho maminky)
Ex1, CAC, Victory Junior Winner 2012
a tady fotečky hrdého tatínka
ikdyž nebudu mít štěndo, tak to tady musím vecpat, od chovatelky manža by mohl být profi fotograf
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2012 15:33
- Nahlásit
aha, tak už vím, co je to + je to ta novinka oznámení závadného příspěvku
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2012 16:15
- Nahlásit
Ahojky žumpičky
sem se byla kynekolokicki vzdělávat u pana Váchoj a sem tomu velmi ráda, páč to bylo velmi gút. Jeho nácvik očního kontaktu mě naprosto dostal a du do toho, také vzhledem k hnusnýmu počasí sme probrali navíc i stopičky a ač jsme již byla rozhodnuta skončit se stopami, jeho naprosto jednoduchá, leč geniální metoda mě nakopla k novému začátku
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2012 17:37
- Nahlásit
Alexa
du do toho,
jéééžiš už zas??? ,sem zvědavá jak dlouho ti to vydrží proč si skončila s tim klikrem?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2012 17:59
- Nahlásit
davidkova renata
proč si skončila s tim klikrem?
to de právě s klikrem krásně skloubit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2012 18:03
- Nahlásit
Alexa
to de právě s klikrem krásně skloubit
dávám ti měsíc maksymálně dva než tě to zas pustí
du si foukat lepku..
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2012 18:04
- Nahlásit
davidkova renata
dávám ti měsíc maksymálně dva než tě to zas pustí
hele ale todle se udělá za cca tejden a pak už to je hotový
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2012 18:46
- Nahlásit
Alexa
hele ale todle se udělá za cca tejden a pak už to je hotový
Jako že si na závod prostě pučíš psa, kterej už to všechno umí?
|