Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1530 . 1531 . 1532 . 1533 . 1534 . 1535 . 1536 . 1537 . 1538 . 1539 . 1540 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Eldoguero
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2013 13:13
- Nahlásit

pawLINka
Maj děsně originální jména v tédlecté chofce.
jo to maj ale Brita je můj nápad, páč je černá a je to vlčák
Fotku eště nemám, ale nafotím jí, i když možná až tak příští týden, až trochu zhubne, je dost ... no jak to říct ... v blahobytný kondici
Gerda
Myslím, že Thelma každý den čeká, kdy si pro ní přijedeš

bonc
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2013 21:30
- Nahlásit

Nazdar žirafy, jak vám dupou králíci? Už máte přemáchlý ribanka? Páč pudem na ten Mars, a tam nemůžem jít jen tak v nedbalkách, na to pozor! Pro koho je pade moc vyrazí s tejdenim předstihem!

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2013 08:51
- Nahlásit

Eldoguero
Myslím, že Thelma každý den čeká, kdy si pro ní přijedeš
ty jí nedáváš mungo snad????? Bože, Thelma jela na gulag!!! )))) Ale zase má pobyt v přírodě a takový ty slepičí věci, co holky z města nemají

Nazdar blázniviny!
Máme masakéro, je to velmi velké zlo.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2013 10:37
- Nahlásit

zdar dementi gdo zap tu kosu aha??!!
bonc
Nazdar žirafy, jak vám dupou králíci? Už máte přemáchlý ribanka? Páč pudem na ten Mars, a tam nemůžem jít jen tak v nedbalkách, na to pozor! Pro koho je pade moc vyrazí s tejdenim předstihem!

heskej příspěvěk.. takovej co má hlavu a patu..ale zas dyš sem koukla vedle,,je tedle příspěvek vrcholem geniality voproti někerejm výronům

bonc
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2013 10:53
- Nahlásit

davidkova renata
ale zas dyš sem koukla vedle,,je tedle příspěvek vrcholem geniality voproti někerejm výronům

držim lajnu a nevyčnívam! du si dát konvalinkové té a doutník

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2013 11:06
- Nahlásit

bonc
držim lajnu a nevyčnívam!
to ty určitě ne!! z toho by tě nikdo nemoch podezírat že vyčníváš

pawLINka
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2013 11:49
- Nahlásit

Do bryden!
To máme venku hnusně, což? A prý bude hůř.

Dneska zdrhám domki brzo, abych mohla týrat pesečka. Já se mám!!!
Ale jinak mám dneska náladu na prt, bo mě všichni serou a to tak, že dost. Nasrala mě i prodavačka v obchodě, i chlap, co jsem ho potkala na ulici, i všichni v práci, i všichni doma, i ti, které jsem dlouho neviděla. Prostě fšicí.

bonc
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2013 12:59
- Nahlásit

davidkova renata
z toho by tě nikdo nemoch podezírat že vyčníváš
tak eště taky! splynout s davem, v tom je moje síla..

pawLINka
To máme venku hnusně, což?
tu dneska slunká, ale je tam kosa jak ve velrybí prdeli
A prý bude hůř.
taky sem to něgde slyšela, že po řínu příde listopad a pak dokonce prosinec

Crysa
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2013 13:20
- Nahlásit

Tak vám jdu napsat, že jdu asik zas pro změnu spát. Sic jen na chvíli, ale určitě s tím minimálně pár lidí naseru Pak taky pojedem kousat a taky už byla Olina na svý první stopě stopě co už někam vedla a měla to moooooc pěkný, zobala celou dýlku trasy a na konci se nakrmila do bezvědomí.
Konec hlášení.
Bo noc žirafy i ostatní co si neuměj změnit fotku

bonc
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2013 13:36
- Nahlásit

Právě sem zjistila že si čokle vychodili pro letošek 6. místo v MČR
Jenom přišli vo svejch 10 vteřin slávy, páč 6. místo je první nevyhlašovaný..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2013 16:26
- Nahlásit

bonc
splynout s davem, v tom je moje síla..
tak to bych úplně nemyslela teda )))))))))))))))))))))
Crysa
jdu asik zas pro změnu spát. Sic jen na chvíli, ale určitě s tím minimálně pár lidí naseru
mě ne bo já spala též
Bo noc žirafy i ostatní co si neuměj změnit fotku

bonc
že si čokle vychodili pro letošek 6. místo v MČR

ooo tak velkogratulace,to se nám tutově stát nemůže

dem hrýzt s crysou..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 12:34 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

zdar tydýti,to je ale krásně což? když teda ležim krs kosu se svým pracovním čoklem v posteli u topení nevim teda esi je pracovní nebo splečenskej nu což,vyčkám a jistě se to dovim

Baico
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 12:59
- Nahlásit

davidkova renata
když teda ležim krs kosu se svým pracovním čoklem v posteli u topení nevim teda esi je pracovní nebo splečenskej

To já jsem horší, já své společenské psy nutím pracovat a jednoho dokonce,odhadem tak 4x do roka, nutím běhat na výstavě. Fuj blink!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 13:42
- Nahlásit

Na tydle rádobyfilosofický debaty prostě nemám. Ale ke kávě dobrý čtení na zasmání. )))

Alexa
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 13:53 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

bonc

že si čokle vychodili pro letošek 6. místo v MČR

takže jinými slovy seš šestá nejlepší šlapka v republice jo??? no nevim essi je k čemu gratulovat
pawLINka
Ale ke kávě dobrý čtení na zasmání.
jj

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 14:04
- Nahlásit

Poďte mě někdo natočit, du cvičit - fuj, blink, půůůůj - a tře takovou Fafínu ta stopa vopravdu nebere ... Můžete to pak dávat vedle jako odstrašující případ
Zdár
Lidé, bděte! ))

bonc
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 14:18
- Nahlásit

Alexa
seš šestá nejlepší šlapka v republice jo??? no nevim essi je k čemu gratulovat
jako víš jak... každej si musí najít svůj vobor, ve kterym je dobrej a paxe v něm realizovat ) tagže gratulace sou na místě dycinky, k tomu, že se čék našel )

na rozdíl vod vás nikam nejdu, páč eště musim chvíli pracovat, abych měla za co krmit své psy, co jsou využívaný jen jako tupá hospodářská zvířata. takže nikolif využívaný, ale čistě zneužívaný k mému prospěchu. A ještě sem natolik cynik, že se dokonce těšim až si zas povozim prdel na úkor toho produktu psího..lidskýho..vlastněnevimjakýho a budu se kochat tim jak dře a já ne

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 15:23
- Nahlásit

Hustýýý, přijde mi to teda vyhrocený už extrémně.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2013 18:38
- Nahlásit

bonc
ty jsi to dotáhla k dokonalosti se mi zdá každopádně

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2013 08:58
- Nahlásit

Čuski blázni, snad ten dnešek nějak překlepeme, dneska končí renovace, jsem moooooc zvědavá, jak to bude vypadati Tento víkend obětuju nadměrnému leštění a úklidu po renovaci, tak doufám, že se nic zásadního nechystá.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2013 11:14
- Nahlásit

Gerda
tak doufám, že se nic zásadního nechystá.
no chcem na ten mondééénní rink..
Tento víkend obětuju nadměrnému leštění a úklidu
ok,,doraž teda tak kolem 11 zejtra at do tmy máš to nejhorší

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2013 11:32
- Nahlásit

davidkova renata
bohužel mám místo, kde toto mohu provádět i po setmění, mylsim, že to dokonce bude i potřeba, vzhledem k tomu, jak se sekalo a brousilo a prach se ani pod výhrůžkama sám neutřel ))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2013 12:39
- Nahlásit

Gerda
bohužel mám místo, kde toto mohu provádět i po setmění,
dobře..tak já ti rozsvítim..sme lidi ne?

Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2013 13:28
- Nahlásit

davidkova renata
sme lidi ne?

a někdo delfínek
tagže se uvidíme na mondéním ringu jo??? a už dala atuška gerdě mojí mikinu a bundu??????

Neessi
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2013 17:04 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit

Ahoj holky, sice tu denně čtu, ale chybíte mi - prostě naživo pokecat jako to bylo občas dřív.Už je to 3 a půl roku,co mě ten rychlík zválcoval a budou to 3 roky,co jsem přišla o Bordžínku č.1 - ku . va ten čas letí.Borka č.2 roste vesele dál ,za chvíli ji budou 2 roky,výcvik jen "domácí" -prostě cvičák neuběhám,jen ji tam vezmu,když se necvičí -viz fotka na kladině s piškotem v držce
No a ta starší Aisha (bude jí 9 let) operaci rakoviny mléč.žl. zatím přežila, jen začala děsně pajdat na přední nohy,tak jsem včera nafasovala u veta Trocoxil ( 1 tabl. za 800,- ) a Flexadin a zkusíme to trochu zmírnit -jenže roky nezastavíme.

Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2013 19:51
- Nahlásit

Neessi
jééé ahoj můdr
Bordžínka 2 už je opravdu velká holka, letí to děsně, sem nedávno koukala na fotky Baruny a je to děsný jak během roku zešedivěla, už vypadá jak stará babka, ale temepramentu má pořád na rozdávání

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2013 19:54
- Nahlásit

Neessi
Ahoooooj můůůdr! Krásně tě zdravím! Bobina II je nádherná, to je zas kus psa, pořádná, to jo! A právě proto, že je to vlčák, na cvičák nemusí, vlčáci poslouchaj sami od přirození přece A mám jednu dobrou zprávu - novej knedl jezdí jako pán, příští týden ho nahlásim, známku pořídim a asi k tobě zajedem, než padne sníh, co? Stejně už jsme se dlouho neviděli...ty roky nějak děsně letěj, Markusoj teď bylo 12...čas zastavuju,jak to jde, a doufám, že to ještě nějakou dobu půjde.

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2013 19:55
- Nahlásit

Aha, už je večer, tak se tu zas pěkně sejdeme ))) neuděláme si dneska nějakou onlajn oslavu? Hele, už máme hotovou tu podlážku!!! Musim jít stěhovat, ale zatim jsem ještě v práci furt....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2013 20:05
- Nahlásit

Neessi
sice tu denně čtu, ale chybíte mi
tak piš ne? co ti brání?
Alexa
koukala na fotky Baruny a je to děsný jak během roku zešedivěla,
žiš ta je šedivá co jí znám což je asi 6 let

Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2013 21:04
- Nahlásit

davidkova renata
žiš ta je šedivá co jí znám což je asi 6 let
co kecáš
teď

předloni

<< 1 ... 1530 . 1531 . 1532 . 1533 . 1534 . 1535 . 1536 . 1537 . 1538 . 1539 . 1540 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání