Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1530 . 1531 . 1532 . 1533 . 1534 . 1535 . 1536 . 1537 . 1538 . 1539 . 1540 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
kinta
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2013 09:34
- Nahlásit

Dobré jitro, Žumpo!
Jiš se na Vás velmi těším!
A furt přemýšlím, proč mám ráda takový dementy.
A přišla sem na to.
Páč přítomnost Mamky mi způsobí, že fšecko vostatní vytěsnim.
Tagže můžu trávit čas aj s váma.

danajasa
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2013 10:28
- Nahlásit

kintaZase se ti sekl mobil

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2013 11:01
- Nahlásit

zdar jelyta,biluše s danajasou sou drzé a navíc tupé což patřičně potrestám,debilů je všade dosti,netřeba je soustředovat aji v žumpě
hancaw
f čechách má bejt 20 st.ale jak řikám..luckadorka netrefí vječinou ani do Debilly na nákup,tak v ní nemám úpa důvjeru
kinta
Páč přítomnost Mamky mi způsobí, že fšecko vostatní vytěsnim.
Tagže můžu trávit čas aj s váma.

tak ale todle je zasejc moc pjeknej příspjevek takovej zase pravdivej,béš patřičně oceněna na místě samém

danajasa
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2013 12:34
- Nahlásit

davidkova renatabiluše s danajasou sou drzé a navíc tupé
Šíš sem se dlouho nevostřila no ,hnedle to napravím du si lehnout na brousek karborundum ihned

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2013 12:52
- Nahlásit

Zdravim z onoho světa, čekám na oběd a pijde mi, že to trvá děsně dlouho. Maryje má novou kamarádku, ale nemá jí moc ráda. Je to děsně mrňavá grifonka. Bohužel je velmi přátelská, bo Maryje je nejmenší z celý tý venčící skupiny, tak se k ní dosti má, z čehož je Maryje dosti smutná. Dneska utekla Thelma z přeprafky, teda neutekla z přeprafky, ale z krabice, páč přeprafka se desinfikovala v koupelně. Chodila po lince a měla štěstí, že nešla za Máňou dolu.
Jinak pořád ještě knedloň u lékaře, což je divné a už mě to moc neba....

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2013 19:09
- Nahlásit

Na klasik na klasik

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2013 20:26
- Nahlásit

davidkova renata
Co zase máš, čék tu do puntíku plní tvoje rozkazy a zase je to špatně

danajasa
Šíš sem se dlouho nevostřila no ,hnedle to napravím du si lehnout na brousek karborundum ihned
Jsem měla k večeři čili, to by mohlo taky stačit, ne?

Jo a Do bryden fšem.

Monty
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2013 21:09
- Nahlásit

makrel
napsala makrel ze záhrobí

Venta
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2013 21:15
- Nahlásit

Do bryden,
na klasik

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2013 09:18 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

twe víte že ste fšicíí degeni??????? asi vám rozpustim stádo a béte to mít! sem zvjedavá gdo vám tak asi bé dělat vůtce
jo a už máte želvičky v batůškách???? já du právě hledat aspon ten batůšek

Venta
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2013 09:59
- Nahlásit

davidkova renata
o a už máte želvičky v batůškách????
mám krásnou želvičku, přivezl mi jí páv ze zahraničí. jenže taky jí stačil jednu nožičku ulomit, takže želvička už je invalidní

víte že ste fšicíí degeni?
ne, to jsem nevěděla

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2013 10:00
- Nahlásit

Nazdar jelymáni, ještě nemám batůžek ni želvičku, ale Thelma už se těší, ráno šla do krabice, jak zas ječela jako blázen starý. Markus se netěší. Vůbec. Ale má nový domek. A ráno sme potkali pána s pejskem takovym, rovnou se ptal - jakou má Máňa náladu? Řikám - furt stejnou páč sme ho potkali fčéra věčír, pejsek si chvíli hrál s fifikem, pak šel otravovat Markusa, pročež Markusoj se líbil, tak mu dala tři šance na přestání očuchávání, což nepochopil, a pak ho vyhnala ječíce naň. Tak pán myslel, že je to jen přechodnej staf, pročež neni, Markusa přece nebude vočuchávat každej kolemjdoucí, ne?
Mám vzít citrusa? Bude někdo pít citrusa?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2013 12:14
- Nahlásit

Venta
řivezl mi jí páv ze zahraničí. jenže taky jí stačil jednu nožičku ulomit, takže želvička už je invalidní
to vidim jako výhodu,okamžitě založ na fb profil ŽElvička rescue a začni vybírat na umělou nohyčku nebo vezejček! případně na vobojemvybereš tak víc peněz
ne, to jsem nevěděla
tomu moc nevěřim ale,jistě to konkrétně tobě řeklo jiš mnoho lidí
Gerda
Bude někdo pít citrusa?

já určitě bo do tuřína je to celkem dálka,mušim se po cestě posilnit ne?

Venta
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2013 13:02
- Nahlásit

davidkova renata
jistě to konkrétně tobě řeklo jiš mnoho lidí
to je pravda, ale většinou to řikali samí kreténi, takže jsem jim samozřejmě nevěřila.

Jinak tedy zakládám sbírku na ubohou invalidní želvičku, co se jí nejen ulomila noha (teda byla pávem ulomena), ale ještě navíc jsme jí někam zabordelili. Číslo účtu pošlu obratem

makrel
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2013 10:58
- Nahlásit

Nemám želvu ani baťůžek

danajasa
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2013 09:14
- Nahlásit

makrel
Nemám želvu ani baťůžek Mám několik batůžků,ale tky nemám želvu i dyž esli se počítá že umím brečet jak želva tak su naprosto klidné,mámvšecko aj na želví polífku lehce přesolenoo

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2013 19:08
- Nahlásit

čus paka
to byl zasejc krásnej víkendek co já nevim jak mi to děláme a taky to počasí, prostě zas jako vždy božíííííííí
tak hlavně valte fotky

pawLINka
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2013 08:41
- Nahlásit

Ano ano, byl to krááásnej víkend!

Alexa
tak hlavně valte fotky
To zas bude sledovanost.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2013 12:03
- Nahlásit

twe taky ste tak znavený??????

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2013 14:22
- Nahlásit

davidkova renata
twe taky ste tak znavený??????
Děsně :-D Od té doby,co se k nám etablovalo více mužů, jsou ty žumpí akce o dost náročnější :-D

bonc
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2013 16:22
- Nahlásit

de vám fakbůk?? páč já nemůžu vůbec nic napsat a jakýkoliv poslední příspěvky sou starý přes 2 hodiny, nevěřim tomu že by nigdo takovou dobu nenapsal ani čárku..

davidkova renata
twe taky ste tak znavený?????
velmi, a to sem vás viděla 5 minut

bonc
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2013 17:34
- Nahlásit

tak už to fungá, přes 4 hodiny se mnou nemluvil vůbec.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2013 18:11
- Nahlásit

Baico
Od té doby,co se k nám etablovalo více mužů, jsou ty žumpí akce o dost náročnější
hlavně pro mě bo drtet krok s takovejma zajícema neni úpa snadný
bonc
de vám fakbůk?? páč já nemůžu vůbec nic napsat a jakýkoliv poslední příspěvky sou starý přes 2 hodiny, nevěřim tomu že by nigdo takovou dobu nenapsal ani čárku..

my tě jen blokli bos nás už srala na chvíli tě pustíma a pak tě zas zabloknem..taková hra jako

hancaw
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2013 22:13
- Nahlásit

Mě jst etaky blokli?! celý vodpoludne jsem se nemohla vyjádřit k ničemu!

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2013 22:41
- Nahlásit

čus blázni, mooc pěknej víkend to zase byl, hele, ste hrozný dementi, ale líbilo se mi, jak jsme si mohli krásně vybrat to spaní, úplně jak páni jsme si bydleli! A vůbec celkově je to tam super, ještě víc super tim, jak jsme se tam pěkně sešli - moravákům úcta, že to na ten víkend dali. A je fajný, jak je to tam veliký, v tomhle počtu už se málokam vejdeme, to musíte uznat. Maryje mi udělala velikou radost tou druhou stopací, fakt hledala, vůbec tomu nemůžu věřit! Jo a jak byly ty kohoutí zápasy, mám vyfocený celý hambatý mužstvo )))))) Jenže víte, co jsme neudělali??? Nekreslili jsme, vy hovada!!!!!! Takže to každej nakrslí doma a pošle mi to poštou.

kinta
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 07:55
- Nahlásit

Dobré ráno, Vjetname!
Su strašně znaven, furt nemůžu dorovnat ten víkendovej spací defycyt. Mám trochu dojem, že umírám.
A ci fotcíííí z víkendku!

líbilo se mi, jak jsme si mohli krásně vybrat to spaní
Jj, to bylo velmi fajné, taky se mi moc líbil můj autystycký pokojíček.
A aš bé tábor, bude to eště lepčí, páč Alexa prej bude bydlet v zadní budovje. Se budem spolu scházet na buzerplace, vona bude velet a já pochodovat.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 10:17
- Nahlásit

Bré deň.
Taktéž mám stále spánkový deficit. A taky mě stále bolí zádo z dlouhého řízení. Nechápu jak v tom autě dycky sedím, že mě bolí pak ukrutně záda...

kinta
A aš bé tábor, bude to eště lepčí, páč Alexa prej bude bydlet v zadní budovje.
To bude nezvyklý ticho.

Já si postavím autystycký stan a bude mi hej. Líbilo se mi to místečko v rožku za starým áčkem.

Bude na tábor kurzink? Jsou tam ideální podmínky tak nějak všude kolem a okolo...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 12:33
- Nahlásit

já uš su trošku dospaté ale včera sem byla na úhyn
ale že to bylo ,co??
pawLINka
Bude na tábor kurzink? Jsou tam ideální podmínky tak nějak všude kolem a okolo...
tojo tam je to super,musí to ákyháky pořešit nebo esi alksa se zemětou koupěj..dyby to neklaplo,dáme čendoj flexinu a bé dělat naviják vypadal že je bujnej dost tak at maká

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 13:27
- Nahlásit

kinta
pawLINka
A aš bé tábor, bude to eště lepčí,páč Alexa prej bude bydlet v zadní budovje.
To bude nezvyklý ticho

moc se neradujte sestry, již jsme s eldou domluvený, že budu mít svůj autistickej pokojíček vedle kuchyně

Bude na tábor kurzink?
musim sehnat adresu na toho chlapa co to vyrábí, někam sem jí založila

kinta
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 14:54
- Nahlásit

již jsme s eldou domluvený, že budu mít svůj autistickej pokojíček vedle kuchyně

Promítací místnost je ale moje! Opakuji: promítací místnost je MOJE!!

<< 1 ... 1530 . 1531 . 1532 . 1533 . 1534 . 1535 . 1536 . 1537 . 1538 . 1539 . 1540 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání