| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2013 18:39 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Walda
Ahoj, nepůjdeš zítra dopoledne do Hvězdy? Mám tady teď Labinu, tu zdraví předpovídající fenku, co jsem o ní psal, která nežije plnohodnotný psí život (rozhodnutím výboru cz-psa ani nemůže ), tak bych se s celou smečkou taky stavil.
normálně nechodim dopol.vyrážim tak po 13 h a jdu rovnou makat pak,ale můžu to přehodnotit v kolik bys ty šel?..že bych jako nandě vokázala chudáka pejska aby viděla
brezen2008usím pochválit dastyho,vyfotil se s dětma jako se školkou na schodech,bo měl míček ,pro dastyho je to uspěch a dokonce mu jedna holčina mohla hodit míček
eště z něj bude canisterapeut
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2013 18:57
- Nahlásit
walda
jo a nanda hárá eště dodám..je zrovna eště krapet rozdávačná ,ale venčit se s ní samo normálně dá,pokud neni pes dement co se jí snaží pověsit každou pikosekundu na záda,normoš procházka je možná
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2013 19:36
- Nahlásit
hele...neskutečný..bych nezvládla
http://www.youtube.com/watch_popup?v=nr9KrqN_lIg
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2013 20:06
- Nahlásit
tagže trošku crysuju
walda
písni mi sms asi tu už nebudu..orientačně bych mohla tak cca kolem půl na deset až 10..tak hodku a půl nebo tak
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2013 08:11
- Nahlásit
Dobrdán!
Včera bylo krásně, co? Sluníčko slunkalo, teploměr ukazoval 19 stupňůch. Tomu říkám slušnej podzim!
Jsme ten včerejší den strávili v zemákách. :blinkajícísmajlíkkteréhobolízáda:
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2013 08:18
- Nahlásit
Zdravím kvjeteno ovadlá mám virkózu břišní tak se mnou o vejkendu nepočítejte - musim samože chodit do háku takže všechny nakazim počítám že příští týden nebude v kanclu ni nohy. Jinak cesta metrem může být překvapivě dobrodružná když na to přijde!
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2013 09:08
- Nahlásit
davidkova renata
Ahoj, já už jsem sem večer nekouk, já právě musím dneska s chlupáčema dopoledne, neb po obědě musím z města, tak tam budu asi tak na 10.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2013 09:17
- Nahlásit
Walda
tak v 10 na louce? potvrd příjem
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2013 09:26
- Nahlásit
davidkova renata
OK.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2013 15:49
- Nahlásit
Walda
žijete a už jste zpět? již brzy budu na vašich přijímačích ))))
čus blázni, děje se tolik věcí, že vám to musim říct všechno osobně, a to již brzy - jupííí, těším se na vás!
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2013 17:34
- Nahlásit
Gerda
Ahoj, jsem zpět.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2013 18:56
- Nahlásit
zdar dementi,copa děláte? já nic ,su nějaké vybziklé
Walda
zdarec,též už sem zpět doma copa dělá ten ubohej tejranej pejsek? už se aspon zastavil v tom trysku?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2013 23:08
- Nahlásit
Po krmení: z kotce se ozývají rány, jako když někdo bouchá dvěřmi dřevěné šatní skříně. Chvíli přemýšlím, kdo z psů si rozšířil bydlení a nedal vědět. Dodávku IKEA jsem ale neviděla. Vystrčím hlavu z okna a je ticho, usednu na postel, zhasnu a znova rány.. znova hlava z okna a ticho... skoro ulehnu a znova ty rány. Vyletím ven, rozsvítím kotce a on si pan Kakamil hubou zvedal paletu, kterou tam má na ležení, pže mu pod ní zapadl kus hovězí oháňky co vyžebral od Oliny? Dostal vynadáno, vyndala jsem mu ohon, ten hovězí z podpalety, varovala ho, že mu ho narvu tam, kde by zítra měl zítra finální produkt pokud to znova hodí pod paletu a bude rumplovat. Probrala se Olina. Štěká. Snad to nebude na tu žábu co se jí nastěhovala do kotce, pže to se asi nevyspíme nikdo vůbec.
A to se mi ještě u záchrany Kakamilkova vyžebranýho kusu krávy vybavil ten výraz obličeje prodavačky masny, která podle zakupovaných morkových kostí a skeletů dobře poznala, že to kupuju pro psové a když jsem si říkala o kusy oháňky, začala povídat o té nejvíc nejlepší polívce, která právě z oháňky je.. chvíli se mi i slina sbíhala, ale vidět ty očička a ty čumáčky těch smetáků na dvoře,.. ani se neptejte co chtěli za kilo. Ale chutná jim to.
A Olina zas štěká..
Jdu ječet z okna a pak rychle padat do komatu, ať mě moc nestihne budit
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2013 14:11
- Nahlásit
Crysa
Chudáček Olinka. Jsi velmi zlá!!!
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2013 20:38
- Nahlásit
davidkova renata
copa dělá ten ubohej tejranej pejsek? už se aspon zastavil v tom trysku?
Zastavit se musela, neb dnes už je zase u paničky, tak přepnula do módu "pečovatel". A v případě potřeby i "mondénní dáma", ani bys možná něřekla, že to umí, ale panička o ní říká, že ve společnosti jí chyběj jen černý večerní šaty (K tomu jejímu bílýmu kožichu by jí docela sekly )
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2013 08:06
- Nahlásit
Čus přátelé! už zase týráte ty pejscí? jsem byla týrat včera a ještě dneska se z toho vzpamatovávám. Su jakési unavené či co!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2013 09:06
- Nahlásit
nazdáár konečně páteček eště dyby tak něgdo vyp to vypí*ený počasí a mrsknul sem něco normálního!!
Crysa
helejte pani a nechcete se dát rači na známky?? nebo na motýly..můžete pak dát inzerát Daruju rozsáhlou sbírku motýlů,značka končim
hancaw
už zase týráte ty pejscí?
já ne su líné jak praséé a nand též,zabral postel a s týránim si mám prej ..tyvíšco
Walda
mondénní dáma", ani bys možná něřekla, že to umí, ale panička o ní říká, že ve společnosti jí chyběj jen černý večerní šaty
no hele můžu jít příště vzít nějaký po nandě ,ta má celkem objemnej šatník dyš na to příde
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2013 18:25
- Nahlásit
pawLINkaChudáček Olinka. Jsi velmi zlá!!!
proč? že dostává nažrat, nebo má svůj bydlík a nebo že jí nevyhodím tu žábu co si tam nastěhovala?
davidkova renatahelejte pani a nechcete se dát rači na známky?? nebo na motýly..můžete pak dát inzerát Daruju rozsáhlou sbírku motýlů,značka končim
břéé, tak já zas dlouho nenapíšu
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2013 13:16 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit
Holkyyyy, jsem tu po milion letech - kde najdu ten návod na vkládání fotek do příspěvků?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2013 13:46
- Nahlásit
Dines
ahhoj koukám žes ho našla svépomocí což je dobře bo bys ho stejně nenašla
máš malodítě jo?? hezký ale nějak chudý v srsti ne?! zkus pangamin nebo tak něco.. jinak gratulace k maloděcku,pudel je moc pěknej taky
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2013 14:03
- Nahlásit
davidkova renata
Jaktože nenašla?
A nenašla, já si to pamatuju, ale přesouváme sem diskuse z lide.cz, tak ať to nmusím složitě popisovat...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2013 14:48 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Dines
aktože nenašla?
no páč to kdysi detailně popisoval isdpch kerýmu ale bohužel jeblo a aby demostroval svůj odchod ze světa czpsa,smazal naproto totálně všecky svoje příspěvky..jako aby po něm nezůstala žádná stopa a důkaz že tu byl,chápeš..
proč vás rušej????
hele tady to zkoušela popat biluše,tak si to nějak uprav a dej to do úvodu nebo tak no
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_5614_5888.html
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2013 17:09
- Nahlásit
davidkova renata
díík
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2013 21:50
- Nahlásit
Bodrý večer mé drahé květinky!
Jaký jste měly den? Já jsem ho zkazila jedné malé šelmyji neboť jsme se byly vystavovat! Kešušnek byl opjet nejkrásnější - záskala vítěze třídy aji oblastního vítěze - je krásnější i než její sestra Káně která tam byla s náma!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2013 06:52 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit
davidkova renata
Fšééééécko nejlepčí k svátku
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2013 13:43
- Nahlásit
davidkova renata
Všechno nejlepší a tady ti posílám něco sladkého na zub. Tak si je vyndej z té skleničky (zuby) a nech si chutnat
http://media0.webgarden.cz/images/media0:51036dfb2 6bb6.jpg/Vl%C4%8D%C3%A1k%20-%20tmav%C3%BD....JPG
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2013 13:52
- Nahlásit
čus paka
to máme dneská krásnej den, to je určitě tím že tu máme vrchního oslavence
Takže naše drahá mamko a zakladatelko ke tvému dnešnímu svátečku ti přejánkuju šecičko nejnejnej
osobně to oslavíme vo víkendu ju, zemětovi už se moc těší
tady už se to chystá
a neboj lampijony sou už taky nachystaný
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2013 16:44
- Nahlásit
Čus blázni, hlavně naše drahá Mamko - svátek je víc než narozeniny, zejména ty tvoje, aspoň svátek máš v trochu snesitelnym měsíci, co? Takže ti přeju, ať ti vydrží babí léto a ať už vůbec nejsi tlustá. A taky ti přeju, ať máš peníze a můžeš nás pozvat na panáka.
Dines
čus pani, vy máte nový děcko a nový téma? To už nemůže být náhoda!
Neessi
Ahoooooj Můůůdr! Těšíme se, že tě o víkendu uvidíme
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2013 18:04
- Nahlásit
Gerda
A ty už máš pudla?
Nový děcko už je starý
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2013 18:15
- Nahlásit
Dines
Já mám Maryji, to je jasná věc, kolik ty máš pudlůch, že už máš starý maloděcko??? )))
|