Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1539 . 1540 . 1541 . 1542 . 1543 . 1544 . 1545 . 1546 . 1547 . 1548 . 1549 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
hancaw
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2013 20:12
- Nahlásit

Zduř jelymání pondělí je děsně náročné... proč není celoživotní vejkend? Gerd byl dnes očkován a byl velmi statečný a dostal dobrotku páč oprasek by stejně rozdrbal

Alexa
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2013 20:35 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Gerda

Jojo, je to mlžnej závod

za mlhou hustou tak, že by se dala krájet, není rybníček Brčálník, ale figurant

hancaw
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2013 07:52
- Nahlásit

Proč už zase crysuju? Kde je crysa?! ať se okamžitě ujme svých povinností!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2013 08:12
- Nahlásit

Alexa
a mlhou hustou tak, že by se dala krájet, není rybníček Brčálník, ale figurant
ty voe ta je tak hustá že se ta fotka ani nevokáže
hancaw
nazdar voteklino

pawLINka
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2013 09:35 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit

Nazdar, už jste dneska zmlátily psy novinama???

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2013 10:05
- Nahlásit

pawLINka
už jste dneska zmlátily psy novinama???

stačí dyš sem jí vymáchal a čumák v louži co byla před barákem?? nemám moc času dneska,tak aspon todle,snad mě vomluvíte..

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2013 10:26
- Nahlásit

davidkova renata
y voe ta je tak hustá že se ta fotka ani nevokáže
tywoe kde je???? dyť tu včera byla

tak druhej pokus

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2013 13:10
- Nahlásit

Nazdar játra
Alexa
Pěkný počasí jste měli, jen co je pravda
pawLINka
Nazdar, už jste dneska zmlátily psy novinama???
Néé, jen jsem jim pohrozila, oni už vědí ... jak je chci zmlátit, zdrhnou

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2013 13:58 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Eldoguero
Pěkný počasí jste měli, jen co je pravda

klasika no, ale dole na place to nebylo tak hrozný nemusel rozhodčí chodit vedle psovoda, viděl ho na 10 kroků

hancaw
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2013 20:50
- Nahlásit

mamkajiž jsem steklá... ale o to víc vzteklá

Crysa
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2013 22:45
- Nahlásit

hancawKde je crysa?! ať se okamžitě ujme svých povinností!
nestíhám ničehož nic, tak tě pověřuji funkcí Crysovače, jde ti to náááramně dobře, tak si tu pěkně sama povidej a hezky začínej stránky

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 19:37
- Nahlásit

ahoj
Gerda jak jí neznáte
http://www.aaahracky.cz/hracky-pro-holky/6485-drev eny-kocarek-pro-panenky-husa-gerda-4020972087577.h tml

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 20:14
- Nahlásit

kachna_
Gerda jak jí neznáte
no fakt žejo celá Gerda

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2013 13:20
- Nahlásit

Čus dementi!

kachna_
jak si pěkně ležim, hotovej orel...skoro )))

Mám ekzém a Aleksy mastička mi ho zhoršuje. Mohla jsem to říct jenom Alekse, ale řekla jsem si, že vám to řeknu všem, abyste věděli, že Aleksy mastička je na hovno....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2013 16:56
- Nahlásit

Gerda
Mám ekzém a Aleksy mastička mi ho zhoršuje. Mohla jsem to říct jenom Alekse, ale řekla jsem si, že vám to řeknu všem, abyste věděli, že Aleksy mastička je na hovno....

esi je to ta konopná,tak top si jí nesmíš mazat na chleba.to nepomůže,ale zas ti bé egzém za chvíli fuck
co děláte dyš je taghle tma ?

danajasa
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2013 18:31
- Nahlásit

davidkova renataco děláte dyš je taghle tma ?
Chtěla sem hrát šik rošádu,ale nemám ským

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2013 20:23
- Nahlásit

davidkova renata
Byli jsme ve Zlofsi zakousnout Zlatovláska. Fanoušek byl velký hrdina, dokonce se vracel s rukávem se Zlatovláskem potahat.Myslím, že na jaře, nejpozdějc na podzim by mohl složit i tu ZVV 1.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2013 14:28
- Nahlásit

davidkova renata

Nosíme čelovky

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2013 11:20
- Nahlásit

Nazdra blázni, dne smá narozky Pumpovič, takže FČÉÉÉÉCKO NJELPČEJŠÍ K NAROZENINÁÁÁÁM, MNOHO BÁJEČNÝCH NOSNÍCH DÍREK, VLČÁKŮCH A TAKOVEJCH VZNEŠENEJCH VĚCÍCH, KROM TOHO SAMOZŘEJMĚ TAKY TY DŮLEŽITÉ, JAKO JSOU DYJAMÁNY, PENÍZE A BOHACTVÍ CELKOVĚ! Dárek ti sem nedám, bo mi to už nejde. Ale posílám ti virtuální megáč.

Co děláte? My se chystáme s Hansárdama venki, připravila sem Markusoj játra na stopaci, ale to nemá cenu, bo ty játra cejtim i já z vejšky, tak to asi najde pěkně.

Fčéra sme se měli u Eldů moc pěkně, Eldo byla smutná, že sme chtěli kávu, ale ne od ní, řekla, že nám tedy žádnou dobrou brazilskou nepřipraví. Pak zas Elmuš práskal a pak to bylo Markusoj na stopě jedno. Páč měla ty játra. Dnes uvidíme, jak nám vyrostla maloGerdice. Myslim, že už je všechny strašně sabyje. A taky asi dosti zmokneme, beru si ty ublácený montérky ze fčéra. Radši.

danajasa
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2013 12:22
- Nahlásit

Gerda A taky asi dosti zmokneme, beru si ty ublácený montérky ze fčéra.Abyste nezasněhali,budeš je mít vypraný,leč už ti budou naprd bo budeš na mýstě mrkef z lavinového efektu

Crysa
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2013 19:48
- Nahlásit

GerdaFčéra sme se měli u Eldů moc pěkně

koukám žes před zimou i bordel z bytu pěkně odvezla: http://www.novinky.cz/krimi/320087-na-liberecku-se -objevily-nadoby-s-oznacenim-radioaktivity.html

Co děláte?
klepu se. Nečekaně zimou. Dopolko jsme pokousali Zlatovláska u Baiců bez Baiců, pak jsem se nehorázně přežrala, tak pěkně jak jen já to umím, velkym megařískem s řádkem brambor a kopcem očurkovýho salátu, pak jsme byli cvičit poslouchání a teď jsem zmrzlá jak preclyk, nějak mi zas od toho května vymizela ta informace co všechno na sebe navrstvit tak, abych nebyla modrá zimou po 5 minutách venku, ale až po 5 hodinách venku.. si to snad začnu psát na dovnitř do skříně abych to na zimu věděla, mi ty přechody dycky dělaj docela problém než se naučím zas voblíkat. Jo a taky jsem protahla psovůz myčkou a je znovu bílé

Crysa
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2013 11:04
- Nahlásit

koukám že nikdo nic nepíše, tak vám něco napíšu.

JSEM DOMA, V TEPLÍČKU A PŘED HODINOU JSEM TEPRVE VSTÁVALA

Táák, a bude vám teplo všem, to vás dozajista rozpálí

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2013 11:53
- Nahlásit

Crysa
Nojoooo, čék jednou uklidí ah ned je z toho poprask na laguně....

Co se vrstvení tejče, už jsem použila oteplovačky a na ven nosim dvoje ponožky, jedno jsou podkolenky a druhý jsou velmi teplý ponožky, taky už jsem měla aji čepici. Maryji to vyhovuje nadmíru, běhá jako blázen starý, až sem jí musela trošku čutnout, aby neběhala. A jak stopařila, nejdřív stopařila, když Elmuš práskal bičem, já to teda neslyšela, ale Bajkofka řikala, že to slyšet bylo. A pak Maryje stopařila a jeli kolem ní dva koně. Hančici přešli přes celou stopu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2013 09:18
- Nahlásit

do bryden..su v dyzgomfortu páč je asi mínus 200 a co??? a nejde topení!!!!!!!!!!!!!! prej maj poruchu..gdo by to řek prej odpol to už pude ale to mi je celkem fuk bo uš budu umrzlá

danajasa
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2013 10:36
- Nahlásit

davidkova renataprej odpol to už pude ale to mi je celkem fuk bo uš budu umrzlá Vůbec se to nesměju bo mám v baráku 8c a nefungá mi topení,narozdíl vod tebe ovšem mě už fungat nebude nikdy

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2013 12:44
- Nahlásit

danajasa
mi uš fungá jenže musim ven tagže si to neužiju bo tam umrznu tutově

bonc
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2013 12:56
- Nahlásit

davidkova renata
je asi mínus 200 a co??? a nejde topení!!!!!!!!!
koukam že do Prahé taky dorazilo zkurveně výpíčený ranko

danajasa
mám v baráku 8c a nefungá mi topení,narozdíl vod tebe ovšem mě už fungat nebude nikdy
šmarjá a nemůžeš už zdrhnout do novodomku? Sem ráno velmi kurvovala krz to nejdoucí topení u čokla, páč díky tomu měl v budce jenom 10 stupňů...

danajasa
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2013 13:36
- Nahlásit

boncšmarjá a nemůžeš už zdrhnout do novodomku? Do neděle musím eště tábořit myslím esli dožiju tak si z těch bobříků vodvahy nechám ušít kabát i z čepičkou a eště mi zbude na štuclík

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2013 17:53
- Nahlásit

Tak já nevim, ale dokud je sucho, tak mi zima neva vůbec, ani Markusoj, ten je radosten a vesel, takže já nemám námitek

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2013 20:21 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Gerda
ale dokud je sucho, tak mi zima neva vůbec,
my ale mluvíme vo zimě v bytě

<< 1 ... 1539 . 1540 . 1541 . 1542 . 1543 . 1544 . 1545 . 1546 . 1547 . 1548 . 1549 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání