| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2013 17:15
- Nahlásit
zdar dylyncy,jaxte přežili orgán?? u nás akorát nějaký popadaný stromy v Oboře,jinak vo ničem nevim
du s e pro jistotu uchýlit do postele esi mě tam Nannd ted a pustí
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2013 19:12
- Nahlásit
Tady se žádná dramata nekonala, čekala jsem že upadne ze stromu před domem aspoň pořádná větef, abych měla za okno pěkně na výzdobu a hovno, upadla větývka né delší jak Olina, kterou Olina taky řádně zametla zahradu a překousala jí na malé součástky, že nebyla vhodná než na zazimování listopadky. Sníh ti dobytkové na dvoře rozdupali a přeházeli hnědou hlínou z díry čerstvě kotlané, že jsme si ani pohledem sněhu neužila a v polích toho do vycházky taky moc nezbylo.. Ale už nefouká a je pěkně. Jen ten tající centimetr sněhu udělal bláto zas..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2013 11:19
- Nahlásit
zdar víte že je pindělí??!! nechápu proč jako dyš včera byla pěkně hezky neděle a nikam se nemuselo! navíc chcá tagže jest ablátum fšade..což je teda lepčí než bílý mrdky,to zasejc jo
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2013 11:36
- Nahlásit
Jsem doma s chorůpkou hnusobnou nicméně si nejsu jistá jestli by mi nebylo líp v práci bo čupky využívají full servisu a chtějí cárat ven a zase dovnitř pročež už mi bolí záda z utítání haksen psích
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2013 12:52
- Nahlásit
hancaw
o čupky využívají full servisu a chtějí cárat ven a zase dovnitř pročež už mi bolí záda z utítání haksen psích
šiš tak jim je utni jako tý v tom bulharsku či v jakýže to prdeli a máš klid! pak je dáš na fejs s béš vybírat prachy na operace,,náhradní nohyčky,,vozejky a tak .)hněd by som si jednu zobrala,taký anjelik to je,no němožem
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2013 20:42
- Nahlásit
si je vem vobje a pak jim utni co ti libo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2013 22:14
- Nahlásit
Nazdarus dámy, mám strašně krásně vyvrtanou plombu, dokonce bez injekce!!! A ještě sem v práci zapárčila. Jinak nemám nic nového, jen se u nás děsně petardí, takže večerní vycházky jsou dost nepříjemný.
Jdem o víkendu vybuchovat pejskí? Asi budeme mít zas Bobíka...Maryje ho nesnědla, takže se k nám prej zas těší...no já nevim, no...Co děláte?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2013 09:27 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
ave já, anjelici
copa děláte ? já statečně ignoruju špinavý vokna a snažim s e psát všud e možně na net abysem jako na to neměla čas,chápete ne? ..prostě rada by som jich umyla,no němožem..
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2013 08:41
- Nahlásit
davidkova renataprostě rada by som jich umyla,no němožem. Ja bysom ti ich mamko velmi rada umyla,opravdu velmi,ale němožem anjelik ojjoj až je mi ztoho smutno
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2013 15:58
- Nahlásit
GerdaJdem o víkendu vybuchovat pejskí? Asi budeme mít zas Bobíka...Maryje ho nesnědla, takže se k nám prej zas těší...no já nevim, no...Co děláte?
Čus prdíku, nezapomeň, že je z tebe v sobotu 14. ve 14. velký schůůůzysta!! tak na to pěkně nezapomeňte, přifrčte a v nedělu si klidně můžete zas vodjet s Bóbykem.
davidkova renatajá statečně ignoruju špinavý vokna a snažim s e psát všud e možně na net abysem jako na to neměla čas,chápete ne?..prostě rada by som jich umyla,no němožem..
mám lepší výmluvu, nedávno jsem u známý zapomněla stěrku a bez tý přecí vokna nejdou mejt
Du přectírat že něco dělám,. i když vim že nedělam nic. Pá
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2013 18:38
- Nahlásit
Crysa
Džííízus, v sobotu je schůze? Už nemám dálniční známek...pořešim, zjistim, jak to tady bude stran práce, snad nebude víkendofka. Bobka bych nebrala, von neni moc zvyklej a já nejsem zvyklá na něj, nechci ho mít celej den s sebou, stačí Markusínek.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2013 07:39
- Nahlásit
ale 13týho
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2013 17:57
- Nahlásit
Čus pitchus dementus, jak se máte? Byl to zase divnej den, takovej z řiti trošku, co? Se eště uklidnim a pojedu domki
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2013 08:32
- Nahlásit
Čuste fšichni gdo mi přejdete umejt okna? taky můžete vyluxovat a tak hodilo by se aji napíct su jakési chorobné furt ale hlavně by to jinakodnesli psi tak šup šup na brigádu! stejně máte prd co dělat!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2013 12:33
- Nahlásit
hancaw
stejně máte prd co dělat!
a hodlám f tom pokračovat tak neser! nedělám nic prostě a just né! vokna sou jak praséé,bordel jak f tanku a mě je to asi fuk..se neposeru kuli vánocům nějakejm
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2013 13:14
- Nahlásit
hancaw
Uklízím u sebe, okna už mám umytý, teď jen naleštit. Taky jsem si dnes extra vypulírovala sprcháč, tudíš si dnes jdu zaplavat nahoru do vany, abych si ho hned nezacákala. Odpo ještě vyluxuju a vytřu a končím. Kokosky upeču v tejdnu a vosí hnízda uplácám příští neděli. Ale dneska jsem fakt extra bydlenka.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2013 19:42
- Nahlásit
davidkova renatabordel jak f tanku a mě je to asi fuk..se neposeru kuli vánocům nějakejm A dyt všude píšou,že se Ježíšek narodil v chlévě tak at se u tebe cítí jako doma
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2013 19:49
- Nahlásit
danajasa
dyt všude píšou,že se Ježíšek narodil v chlévě tak at se u tebe cítí jako doma
tak to se vocud už nikdy nehne
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2013 20:48
- Nahlásit
davidkova renatatak to se vocud už nikdy nehne Tak bude nosit dárky každej den a to se vyplatí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2013 20:24
- Nahlásit
Nazdááár blázni, už sme domki, ale jdem zas za chvilku ven, měli jsme parádnickej víkend a zas se na vás těšíme za chvilku!!!! Vybuchovali sme pejskííí, kopali špenátky, trápili stařečkííí. Myslím, že se nám to moc pěkně vyvedlo. Samozřejmě uklizeno nemám, musim zatáhnout žaluzie, ty jsem myla nedávno, tak musej zakrejt okna.
Bajkofkoooo, ty jsi ten sprcháč ještě mejt neměla, čoveče.... )))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2013 11:39
- Nahlásit
zdar flundry,proč je zase pindělí??!! ale aspon slunká svítíčko a sních prej nebé!!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2013 15:06
- Nahlásit
Je tu nějaký ticho. Furt drásáte jenom vedle!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2013 15:46
- Nahlásit
pawLINkaJe tu nějaký ticho.
Vomlouvá mě náhlá skorosmrt?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2013 17:44
- Nahlásit
danajasaVomlouvá mě náhlá skorosmrt?
smrt jo, skorosmrt ne. Máš smolíka pacholíka, tož konverzuj, ať tu maj kolemdoucí co číst
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2013 22:58
- Nahlásit
Su stále nemocné a tak se ptám!!!! Kdo na mě seslal vyrus ?! Jinak máme nového supa..... má spoustu podivných nových funkcí čímž mi rozčiluje zatím nejsme kamarádi!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2013 08:24
- Nahlásit
bré den,vy stíny modra nebe
hancaw
Jinak máme nového supa..... má spoustu podivných nových funkcí čímž mi rozčiluje zatím nejsme kamarádi!
šmarjá pani vy ste se dala na ptáky?? a zrovna tak drajvový?! béte s nim vystupovat na náměstí a předvádět veselé kousky nebo jak
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2013 08:41
- Nahlásit
Brého dňa vinšuju! Dneska zdrhnu z práce dřív, bo chci vidět jednou čokle i za světla. Už ani nevím, jak vypadají. A mariňák potřebuje nutně mou intervenci, protože do rána zvládl udělat v kotečku takovej mazec, že jsem ji ani smíchy nemohla zmlátit. Muselo jí dát hodně, ale fakt hodně práce nanosit všechnu slámu z boudy ven a roztrhat na pidimidi kousíčky podložku, co měla venku na paletě. Ale zase se záhadně zjevila její ztracená miska. Aneb malina do každé rodiny...
Ona je ale jinak zlatej pes. Jenom nesmí mít 2 dny pauzu od makání.
hancaw
Kdo na mě seslal vyrus ?!
Já né, já na starosty vyrusy nemám! Ani baktériyje, abych předešla Danajasy dotazům.
Jinak máme nového supa..
a co se stalo s tím předešlým? Dala jsi ho do útulku?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 18 Pro 2013 09:31 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2013 13:34
- Nahlásit
Zdravíčko, národi!
Tinta76
Ale ale! A je to čupka? oooo to by jí Maryje nesnášela, je velmi krásná! A japa se k vám dostal, takovej černej čokel? Tak podvidejte, pani Tintičková!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2013 13:35
- Nahlásit
hancaw
Sui furt zdechlá, to nemá cenu, ty blázne! Hele a co sup novej? Jak si poradí s náloží na týden na lodi?
|