Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1539 . 1540 . 1541 . 1542 . 1543 . 1544 . 1545 . 1546 . 1547 . 1548 . 1549 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Led 2014 14:30
- Nahlásit

Neessi
Ahooooj Můůůdr! Prosim tě, to je sranda samozřejmě, protože jsme šli na vycházku přesně kolem stopy, kterou si Máňa den předtím šla, prokrmenou jako blázen samozřejmě, ona si jí na té vycházce našla a prošla si jí znova ))))

Krásný nový rok ti přeju moc!

Neessi
Člen
# Zasláno: 2 Led 2014 14:40
- Nahlásit

Gerda
Jo tak ,Mařenka nebyla na stopě,ale na svačince tos mě teda dostala !

Neessi
Člen
# Zasláno: 2 Led 2014 14:59 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit

Gerda
Jo a Borka2 vypadá teď takhle -sice je to tlustoprdka,ale je šikovná

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Led 2014 12:30
- Nahlásit

Neessi
No jooo, prokrmená jako pro ptáčky )) to víš, udělám cestičku ze salámu a pak mám radost, jak mi pes pěkně stopuje ))))) a klidně může jít tu samou ještě několik dnů po sobě, bo je to furt cejtit )
Borina je opět dost velkoobrovská!!! Je krásná, tmavá, megavelká! Vy máte takhle namražíno????

Neessi
Člen
# Zasláno: 3 Led 2014 13:17
- Nahlásit

Gerda
Vy máte takhle namražíno????

Nee, to bylo 31.12. ráno , teď už 3 dny trochu svítí sluníčko ,jenže brzy zalejzá ,potfora

Walda
Člen
# Zasláno: 3 Led 2014 13:27
- Nahlásit

Gerda

to je sranda samozřejmě

Hele, ono to jde i bez salámu. Indy to před pár lety taky předved.
Stopujeme maximálně jsednou za dva dny, protože pán je pohodář a každej den by ho to nebavilo. Tak jsme si na jedný pasece u Doks jednou ráno našlápli stopu, šli se projít do lesa, a pak si tu stopu vystopovali.
Druhej den byl nestopovací den, tak se jdeme ráno jen tak projít do lesa, zase přes tu paseku, ale jen po jejím kraji, po cestě. A najednou to chlupáčovi došlo, s mohutným vrtěním si našel nášlap a já už jsen z cesty koukal jak si sólo a jen tak z hecu jde tu včerejší stopu čtyřiadvacetihodinovku .

Neessi
Člen
# Zasláno: 3 Led 2014 14:59
- Nahlásit

Walda
si našel nášlap

Hele,nekecáš s tím nášlapem ? To,že najde včerejší stopu je běžný jev,ale že by šel hledat nášlap a pak ji prošel se mi zdá trochu moc. Leda že bys ho k tomu nášlapu nasměroval.
A kde u Doks ?

Walda
Člen
# Zasláno: 3 Led 2014 21:50 - Změnil/a: Walda
- Nahlásit

Neessi

nekecáš s tím nášlapem

No nekecám, jasně se mu vybavilo, co jsme tam minulej den dělali a že to asi byla sranda, tak šel tím směrem, asi našel cestu, kudy jsme šli k nášlapu, došel až tam a dal se do toho.

Tady

Neessi
Člen
# Zasláno: 5 Led 2014 07:06
- Nahlásit

Walda

"Tady" - takže za Oborou,hezký místo ,je to trochu dál od vsi.Asi jsi tam byl u někoho na chatičce,že,protože od silnice do lesa je to kus cesty.Prostě Indy je dobrej

Walda
Člen
# Zasláno: 5 Led 2014 09:47
- Nahlásit

Neessi

Asi jsi tam byl u někoho na chatičce

V Poslově mlýně jsme měli psí tábor

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Led 2014 09:49
- Nahlásit

bré den ,vy stíny modra nebe ))
jaxe máte v novým roce? mi ted a značně překvapilo,že v novým roce je opět!!! pondělí! dost ho nesnášim a myslela sem že to jako nějak zrušej nebo co..nechápu,fakt
Walda
čus pane, pudem zas někdy krotit nepřizpůsobivý??

Walda
Člen
# Zasláno: 6 Led 2014 16:41
- Nahlásit

davidkova renata

pudem zas někdy krotit nepřizpůsobivý??

Klídně. Bria teda má po zkouškách a už je zpátky doma, takže teď od vánoc mám zas jen Indyho, ale to ničemu nevadí.

hancaw
Člen
# Zasláno: 7 Led 2014 19:40
- Nahlásit

Ave přátelé! Co je novýho? Mám stále křipečku a ňyc se mi nechce jen ty čupky mě tu furt pruděj jakoby něco chtěly?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Led 2014 19:42
- Nahlásit

Walda
Klídně
ok tak si písnem
hancaw
Co je novýho
vybíráme méno pro pejska..pejska fenku teda .))

bonc
Člen
# Zasláno: 7 Led 2014 22:13
- Nahlásit

přišel rozkaz zhora... všichni Václavové se maj vzbudit a má se jim popřát xvátku (volná citace aby nedošlo k mejlce)

bé to Hleník, vo tom žádná

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Led 2014 08:24
- Nahlásit

bonc
přišel rozkaz zhora... všichni Václavové se maj vzbudit a má se jim popřát xvátku
proč se má václavům přát na čestmíra????? jo aha..vono je to shora,tak tim se to vysvětluje

pawLINka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2014 09:19
- Nahlásit

Dobrdán všem dementům!

Dnes mám docela dobrou náladu, protože mi včera spadl děsnej šutrák. Slyšel někdo tu ránu??

V každém případku mám zdravé špenátko, co už není špenátko a můžu ho vesele nadále týrat výcvikem.

bé to Hleník, vo tom žádná

No a i když to ofiko hleník nebude, tak se mu tak bude stejně říkat. Takže je rozhodnuto a téma jméno je vyřešeno.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 9 Led 2014 08:59
- Nahlásit

Zase si sdělujete intimní záležitosti z Bauhausu vedle a tu nikdo, co?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Led 2014 09:21
- Nahlásit

do bryden
pawLINka
V každém případku mám zdravé špenátko, co už není špenátko a můžu ho vesele nadále týrat výcvikem
super,už můžete vybuchovat
Zase si sdělujete intimní záležitosti z Bauhausu vedle a tu nikdo, co?
všichni jeli do bauhauzu v naději,že taky ..

Baico
Člen
# Zasláno: 9 Led 2014 13:03
- Nahlásit

Perun!!!
super,už můžete vybuchovat
Snad se Fandovi zadařilo a budou další bělouši na vybuchování :-D
Jinak nejsem v bauhausu, ale v kanclu. Testuju nový systém.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Led 2014 17:52
- Nahlásit

Baico
Testuju nový systém.
něco tajnýho vod nasa jo??
jinak děcka průser,eště aby zamrzlo peklo a sme f prdeli
http://www.novinky.cz/cestovani/324051-zamrzly-nia garske-vodopady.html

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Led 2014 09:52
- Nahlásit

Dobrééé jitro blázni, vstáváme, jedeme za váma, ať to stihnem, než zas bude chcáti, pak musím do práce, velmi špinavý Markusínek půjde též. To pak bude ale odpočívat a zpytovat svědomí, proč si pořád nelehá na předměty. Vytisknu jí příručku stopování od Srba, ať si ji někoikrát přečte.
Co děláte pěkného? Vybuchujete pejskííí?

Neessi
Člen
# Zasláno: 12 Led 2014 10:18
- Nahlásit

Gerda
Dobrééé jitro blázni
Jaké jitro? Skoro poledne !!!! S Borkou dvojkou jsem byla na prochajdě v 7.30 a už skoro svítalo ,jen pak začalo padat cosi jako led se sněhem ,tak jsme byly v půl devátý z5
A kam zase jedete? Zase na lof divočáků jako včera?

Crysa
Člen
# Zasláno: 12 Led 2014 15:32
- Nahlásit

Gerdajedeme za váma, ať to stihnem, než zas bude chcáti, pak musím do práce, velmi špinavý Markusínek půjde též.
Pěkně jsme si zas pobyli, pěkné slunné to bylo, kdyby jen foukati chtělo méně. Potěšili i Nastíci že dorazili a moc pěkně jim to hryže též. Maj to vyladěný na první zkoušku, pěkně Zkoušku Mistrů (ZM) daj levou zadní a prstem v nose
Jdu pohonit zbytek smečky, pak uklidit a odpočívat na aquabeling večerní. Bude to náááročné zas.

hancaw
Člen
# Zasláno: 13 Led 2014 08:01
- Nahlásit

Nazdárek přátelé ! kdo zap tu zasr.... zimu?!
Byla jsem včera venčiti u Sedlce a již jsem se vracela z lesa kolem auta u kterého postávali pán a paní a povídali jaké hezké pejsky to mám. Když jsem je minula tak otevřeli kufr a z něj vyskákalo asi milijoun dvacet grifounků ! a šli spořádaně do lesejčka! takový srocení ježatých čumáků jsem ještě neviděla

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Led 2014 09:10
- Nahlásit

zdar vy dementi,je pindělí
hancaw
kdo zap tu zasr.... zimu?!
hele eště to de,zas jí někdo krapet vypne
http://www.novinky.cz/domaci/324323-mrazive-rano-p oslalo-rtut-az-k-12-snih-ale-ani-tento-tyden-necek ejte.html
milijoun dvacet grifounků ! a šli spořádaně do lesejčka! takový srocení ježatých čumáků jsem ještě neviděla
tak hlavně aby tam nebyli zas pičusové v zeleném,při jejich prudký inteligenci a malým egu a péru by je jistě postříleli coby divá prasata dyš vypadaj skoro stejně žejo

Baico
Člen
# Zasláno: 13 Led 2014 10:14
- Nahlásit

Nazdar hovádka!
Je pondělí a je to o to strašnější, že stále testuji a budu v kanclu hnusně dlouho. Dost rychle jsem si odvykla od pevný pracovní doby

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Led 2014 12:50
- Nahlásit

Baico
že stále testuji
šmarjá něco tajnýho jo??nemůžem to zpeněžit?

hancaw
Člen
# Zasláno: 14 Led 2014 08:04
- Nahlásit

Baico je to nějaká bijologická sbraň?
mamka nebyli tam vlastně tam nebyl nigdo akorát pak ti grifouni ale těch zase bylo mnoho takže to vyvážilo to že jsem před tím nepotkala nikoho

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Led 2014 09:54
- Nahlásit

davidkova renata
hancaw

je to nějaká bijologická sbraň?
nemůžem to zpeněžit?

Bohužel ženy, jen testuji, jestli se nám správně generují nové protokoly. A bohužel negenerují, neb je to nastavené uplně blbě. Zpěněžit se to rozhodně nedá, protože by to nikdo nechtěl ani zadarmo.

<< 1 ... 1539 . 1540 . 1541 . 1542 . 1543 . 1544 . 1545 . 1546 . 1547 . 1548 . 1549 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání