| Autor |
Zpráva |
bonc
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2014 20:33
- Nahlásit
takže kačenec už si pádí s jednorožcema? no to sem zvědavá gdo za ní zacvaká to mastný vstupný - krysa už je mrtvá, tož asi mamka? to je určitě moc ráda, pes eště ani nedorazil a už dluží..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2014 09:08
- Nahlásit
bonc
no to sem zvědavá gdo za ní zacvaká to mastný vstupný - krysa už je mrtvá, tož asi mamka? to je určitě moc ráda, pes eště ani nedorazil a už dluží..
vocojakode?? něco mi uniklo krom moči??? ropzhodně nic neplatim,navopak chystám sbírku na ave já nebo to vodsere můj pes!
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2014 17:20
- Nahlásit
na jednorošce ti teda nedám ani korunu!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2014 23:14
- Nahlásit
už je to tak....
Vaše Kačenka
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2014 09:15
- Nahlásit
Někdo tad zapnul což je fajn ale by si ty vožralí měsíčci pak nehráli na škatulata škatulata hejbejte se a v srpnu nepad sních http://youtu.be/ZKAcKXBzAl0
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2014 11:04
- Nahlásit
Crysa
už je to tak....
Vaše Kačenka
jejda ..jako Kačenec se mi jeví jako velmi dobrý péf,ale eště teda popřemejšlim.. ..možná bé lepčí nějakej nerváček co s nim budu muset po pidimidi..
danajasa
tady to taky něgdo zap a co bé f srpnu neřešim
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2014 17:41 - Změnil/a: Walda
- Nahlásit
davidkova renata
Ahoj, musím se podělit.....
Potkal jsem majitelku dříve Koudyho, a ona teď má.... koně!!!
Nástupci Koudyho je asi 2,5 roku a má cca 90kg (možná mu trochu ubrala) Ovšem on to netuší, furt si o sobě myslí, že je 10kg štěně.
Supr je, že prý chodí na agility XXL, tunel o průměru 1,2m, široká kladina, a tak. Vidět koně na kladině, to musí být zážitek. Áčko jedním krokem.
Vy se asi potkáváte, takže to všechno víš, ale já se nemohl nezmínit.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2014 17:54
- Nahlásit
Walda
, a ona teď má.... koně!!!
já vim,děláme spolu..včera mi řikala,že jste se potkali a byla ráda žes tam byl..prej zas vysírací čokl nějakej
jak to bude a aktivitama těžko říct bo kůn je klasicky po operaci obou kolen..vazy..takže je rád ,že se drží na nohou..zatim..
hele co zejtra ráno v oboře s nepřizpůsobivým? něco na mne lezlo tak jsem to nechala otevřený..ale stejně musim,tak bychom mohli dát zlehka něco..jak jsi na tom? ještě to domluvim s Ilu a písla bych ti sms
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2014 09:54
- Nahlásit
děcka podávam hlášení jak to nakonec dopadlo s pozitivně nepozitivnim chozenim Tabákuse do domku. Jelikož ani z nejvyšších míst pozitivismu nevypadlo nic co by mi nějak pomohlo, byla problematika řešena nepozitivně. Což do teď (od října) fungovalo úplně krásně. Bohužel teď bylo 14 dní doma rodičovstvo a totálně všecko posralo. Čokel byl zvyknut že dyš je někdo doma (přijedem z práce, vo víkendu) je vpuštěn dom. No a tatik byl doma, chodil do kotelny, tj. přímo kolem psa, ale pustit ho domki ho nenapadlo Takže pes usoudil že sme doma, takže má bejt taky vmístěn dom......a prostě si sám vešel. Doma na to nikdo nereagoval, čokel se teda umístil do rožku na gauč a dělal že neni... Uráčili se mi to říct po tejdnu Eště jako ftipnou historku, kterak každej den přesně v devět čokl vchází. Pokusila sem se je donutit k nějakejm reakcím, postihům... marně. O víkendu jako vždy v devět vešel a vrazil mi rypák v oko. Byl velmi mocně překvapen jakou rychlostí se ocitl na zahradě. Druhej den víkendu vchází zas, rozpačitě přešlapuje u postele. Pootevřu oko a voptam se ho co tam kurvadoprdele dělá. Pes mizí na zahradu vokamžitě sám, jenom slyšim bouchat průchody. Další týden, každý den vchází, každý den je to zcela ignorováno přítomnými. Další víkend. Pes vchází, tichounce nakoukne do mýho pokoje (spim, vo psu nevim) a sám v tichosti mizí na zahradu. Další víkendovej den už vůbec nevchází. V pondělí opět vesele bydlí v baráku....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2014 10:16
- Nahlásit
bonc
děcka podávam hlášení jak to nakonec dopadlo s pozitivně nepozitivnim chozenim Tabákuse do domku. Jelikož ani z nejvyšších míst pozitivismu nevypadlo nic co by mi nějak pomohlo, byla problematika řešena nepozitivně
tož to bys měla spíš napsat do onoho tématu
V pondělí opět vesele bydlí v baráku....
tak to máš těžký dyš ti to hatěj ty nekinolozííí
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2014 18:01
- Nahlásit
Kdo zapl to hnusné počasí???
Dneska u nás pršelo a mělo by i zítra, chci raději sníh než toto...
A jak jsem se nudila, dneska se mi nechtělo na procházku do lesa, protože je to tam celé rozbahněné, tak jsem vytvářela video, jak doma knírači cvičí je to skoro jako film, má to skoro 15 minut, myslím, že asi budu dělat filmy o víkendu jsem dělala kámošce ajeťácké agi video a děkovala mi ještě dva dny, že se nemůže na něj vynadívat a že se u toho řeže
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2014 14:06
- Nahlásit
bonc
.....voptam se ho co tam kurvadoprdele dělá. Pes mizí na zahradu vokamžitě sám, jenom slyšim bouchat průchody.....
To ti připadá jako málo pozitivistická metóda?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2014 08:51
- Nahlásit
Walda
mi taky příde dobrá )) ani ho nezmlátila
btw máš čubku??
jináč zde slunká leč kosa přetrvává
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2014 09:21
- Nahlásit
davidkova renata
btw máš čubku??
Čubku mám, vypadá dost dobře, nakonec se z údajné kříženky zlaťáka vyklubala podle mě docela jasná kanadská retrívřice. Někdy je sviňa na některý feny, tak to teď vykuřujeme z hlavy. Budu někdy potřebovat socializační smečku pro nepřizpůsobivce
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2014 10:58
- Nahlásit
Walda
Budu někdy potřebovat socializační smečku pro nepřizpůsobivce
neni vůbec problém bud můžem komorně zatim anebo dám vědět esi se něco nechystá vo víkendu nááhodou
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2014 11:29 - Změnil/a: Walda
- Nahlásit
davidkova renata
No jo, až bude příležitost. Mám šmudlínu čtvrtej den, tak má teď plnou hlavu základních informací, jak to u nás chodí a ještě nevím, jak to má třeba s kočičkama, zvěří, ptáčkama, veverkama, myšičkama, broučkama.... Je to nápor, na takovou malou chlupatou kebuli.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2014 12:05
- Nahlásit
Walda
tak jak to má s broučkama je myslim pro další rozvoj klíčový
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2014 18:29
- Nahlásit
Walda
když já jiný než pozitivní metody neznam.. tak nemam to srovnání víš?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2014 18:44
- Nahlásit
bonc
když já jiný než pozitivní metody neznam
děcka to byl ale dneska krásnej den co? ti co maj organtýn maj holt pech
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2014 18:49
- Nahlásit
davidkova renata
čemu se jako tlemíš?? máš slunce tak machruješ viď
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2014 19:25
- Nahlásit
bonc
máš slunce tak machruješ viď
nevim jak vy ,ale my máme tmu bo je skoro noc
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2014 18:06
- Nahlásit
davidkova renata
nevim jak vy ,ale my máme tmu bo je skoro noc
my ne, my mame svetlo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2014 18:49
- Nahlásit
leyenda
my ne, my mame svetlo
ted jo??????????
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2014 09:39
- Nahlásit
Čus bus!
Dnes bude jistě velmi krásně. Jsem si tím naprosto jistá, neb budu v kanclu do půl šestý
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2014 09:57
- Nahlásit
Baico
Dnes bude jistě velmi krásně. Jsem si tím naprosto jistá, neb budu v kanclu do půl šestý
hm zatim to tak vypadá..slunká jak vo život
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2014 10:02 - Změnil/a: Walda
- Nahlásit
davidkova renata
Mimochodem, takhle vypadá nová čubís: URL
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2014 12:13
- Nahlásit
Walda
takovej jako troléér )) škoda žes nešel f sobotu,kráásně sme se vycárali,počasí taky gůt..písnu esi by se zas šlo .) aspon mi vysvětlíš jak je to s tim vomezenim f každým případě versus použití telefoooooní šnůry co psa rozhodně nevomezuje ..poslední dobou sem ráda že se debil,mám tak strašně snadnej život a rychle vychovanýho psa bez problémů
du ven smradi,fakt je jaro zpoza vokna
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2014 13:15
- Nahlásit
davidkova renata
škoda žes nešel f sobotu
Jasně, byl bych šel rád, ale Indymu bylo fakt blbě, procházky byly jen na chvíli, až včera se začla vracet nálada, chuť k jídlu atd. Dneska už ho vezmu normálně ven.
Jo, já myslím, že čubina je tollerka, to jen v útulku tvrdili, že je kříženka zlaťáka.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2014 11:15
- Nahlásit
Brý den vy dementi,,du vám sem zavést trošku tý osvěty bestak žijete jak vofce tak tady máte nějaký info taky
Nikola V.... Tak fenka má oba rodiče papíroví, který absolvovali různý výstavy a soutěže. Důvod toho že je bez papírů byl ten, že se narodili v září a papíroví pes je samozřejmně dražší. A v září je prý nejmenší odběr štěňat, kvůly tomu že děti nastupují do škol apod. Takže nejsou peníze.. Proto dali štěně bez papírů, jinak by byla i s papírama no..
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2014 19:52
- Nahlásit
Šiš mamko co to je zase za hlášku tady? Jaká nikola?
|